182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
coulthard007 #75731 nagyon remélem elvetik ezt az ötletet -
ja a szín a döntő -
színvonal megint megvan :/ -
Tresh #75728 mind a kettő az...
-
Kolumbiai nem pedig "c"
Hamilton az akire te gondolsz -
Tresh #75726 csak egy cigány köcsög.. ennyi... -
Elege lett hogy szórakoznak vele... -
http://www.youtube.com/watch?v=tFUJjm0yXNc
itt nem tudja valaki mit történt Montoyával? -
"Ausztriában az F1 Ringen"
Esetleg A1 Ring.Még csak nincs is közel a két gomb egymáshoz,nem lehet ám erre fogni
-
coulthard007 #75722 Barrichello megint nagyot szólt! 2002... -
de sok van még hátra :/ -
-
Ha nem gond akkor szó szerint nem fordítanám. A lényeg az, hogy ekkor ekkor döntötte meg (érte be) Senna győzelmei számát (41). És arról kérdezgetik, hogy milyen érzés volt a hazai közönség előtt győzni, amire azt válaszolja, hogy csak boldog nem tudja kifejezni. Majd a riporter emlékezteti a rekord beállításra és megkérdezi, hogy sokat jelent-e neki ez. Azt válaszolja, hogy sokat jelent neki és elsírja magát.
Egyébként ez nem a teljes riport mert utána még megpróbálta a riporter faggatni az érzéseiről. -
Valakit megkérnék leforditaná nekem miről beszél pontosan MS? Köszönömvideo itt -
Valakit megkérnék leforditaná nekem miről beszél pontosan MS? Köszönöm
http://www.youtube.com/watch?v=EOQjYCwgLdE&feature=related -
magyar tv nem közvetítette, warm-up is csak 1999-ig volt, pedig az kéne, jobban be lehetne állítani az autókat meg minden, meg akkor üzemanyag baromkodás se lenne -
Mért Warm Up (30-45-60 perces/Bernie aktuális nyáladzásához igazítva) mindig volt, de hogy bele is számított valamibe, na ez nekem új. Kurvára nem emlékszem erre. -
Na megtaláltam, szóval 2004-ben Japcsiknál vasárnap délelőtt volt az edzés, mert esett szombaton nagyon, vagy ilyesmi, és az okos Börniék rájöttek, hogy mennyire vicces lenne ha vasárnap is lenne edzés, ezért 2005-ben olyan volt, hogy mentek szombaton kevés benzinnel 1 kört, utána meg vasárnap délelőtt már a versenyre felkészülve azt hiszem és összeadták az időket és az döntött, persze általában maradt a szombati sorrend, csak akkor változott ha valaki vasárnap hibázott, pl. MS San-Marino-ban. De ezt el is törölték Monaco után, nem sok értelme volt.
Itt az eredményeknél ott van a vasárnapi edzés -
Tényleg volt valami ilyesmi a Schumacher hegemónia közepén, de szerencsére hamar felejtős lett. -
Olyanra nem emlékszem. Vasárnap de.?
Olyan volt, hogy prequa volt pénteken az olyanoknak, mint a Life, a Jordan, a Footwork, a Brabham, stb, de vasárnap? -
Mi volt a baj a régi szárnyakkal? Tök frankón nézett ki szerintem.
Inkább ezt a sok vacak apró szárnyat, légterelőt kiálló bütyköt és bigyót tiltanám... tök idétlen tőle az autó. Oldják meg nélküle a dolgokat -.- -
ja,ez így tényleg jó lenne
de leghülyébb időmérő még mindig az volt amikor vasárnap délelőtt is kellett menni -
nem olvastam, azt hittem tesztelésen -
Tresh #75708 "Az ausztrál biciklijével frontálisan ütközött egy terepjáróval Port" -
videó? -
Vissza kéne hozni a régi kétnapos időmérőt. Egy pénteken (Monacoban csütörtökön), egy szombaton. A legjobb idő számít. Mindenkinek 12 köre van/nap fel és levezetőkkel együtt amit le kell menni (így mindig lenne kint autó), csak kicsúszás miatt lehetne ennél kevesebb. Aki akár műszaki hiba miatt is kihagyja a 12 kört ("a nézők szórakoztatását"), akkor + annyi tized az idejéhez, ahány körrel kevesebbet ment. Ennyi. Verseny előtt mindenki annyit tankol, amennyit akar, és lehet taktikázni. Ennyi. Faszt kellett ennek alapjait megváltoztatni?! Nézzétek meg, minden régiséget visszahoznak (slick, kisebb hátsó szárnyak, stb), minek változtattak egyáltalán. Remélem Berniből kipereli a milliárjait a neje váláskor, és akkor mininapoleon pofára esik! -
Egyetértek!
Ha azt akarják, hogy a leggyorsabb induljon elölről a legegyszerübb megoldás a Superpole.
1 fel 1 gyors 1 levezető kör.(egyedül a pályán) Ennyi. Ha itt befagyasztja az üzemanyaggal a játszadozást akkor tuti az indul elölről aki a leggyorsabb egy körön..
Csak ennek egy hibája van, hogy a nézök számára nem izgalmas. De itt jön a másik situ, hogy most 2 verseny napot akarunk, vagy időmérőt??
Az időmérő nem izgalmas ennyi. Superbikeban, Stcc- ben és jó pár sorozatban müködik. -
Nekem nem tetszik. Így is állandóan abból van a baj, hogy feltartják egymást. Hát még hogyha egyszerre menne ki mindenki. Azt akarják elérni, hogy ne a taktika döntsön hanem az erő sorrend, de ezzel a megoldással még annyira sem valósul meg ez. Na meg a pályára hajtásnak is van sorrendje, azt hogy döntenék el? -
coulthard007 #75703 Webber komolyan összetörte magát.... törés és társai -
a lebonyolításra kiváncsi lennék...majd jönnek a "xy feltartott, nem tudtam jó kört menni" kijelentések :)))... -
dav1d #75701 Alonso apa lesz spanyol lapok szerint... -
ez tetszene, olyan majdnem, mint autós játékokban a knockout mód :) -
Új időmérő jövőre -
Barinak kár fikáznia bárkit is. Megvolt a lehetősége, hogy más - nem jobb, más - csapathoz menjen, senki sem ölte volna meg, ha lelép, ahogy Eddie is tette.
Mindig volt olyan, hogy valakinek, akinek nem jött ki a lépés, az belekötött a másikba, a jobb és gyorsabb csapattársba és keresztbe tett neki (Mansell, 1990, Portugália), de akin látszott, hogy a csapattársánál nem sokkal lassabb, ill. tud hasonló tempót futni, az idővel beért, befutott, míg a többiek könnyűnek találtattak. -
Oké végülis igaz, na de a lehetősége megvolt elmenni, nem?
Szóval igazából én nem azt mondom, hogy engedték vagy nem engedték, hanem azt, hogy választhatott. Ő azt választotta marad, most x év távlatában minek kell ezt a harcot csinálnia?
Jobb lesz neki? Esetleg Schumi ad 2 vb cimet neki? Vagy nem értem. Ő Pár év mulva sőt talán már 2010-ben nem lesz az f1-ben. Schumi már nincs az F1-ben.. Tehát mi értelme ennek a lejárató kapánynak? Esetleg az, hogy ugy fogunk emlékezni rá, hogy szegény elnyomott Barricehello:D
Ezen felül más értelmét nem látom...:D -
http://f1hirek.hu/hir/F1_2008_-_BMW_Sauber__megbizhatosagbol_jeles__johet_a_vb-cim_200811190900 -
Nem tudom. 1999, Spa előtt így nézett ki a vébé:
Eddie Irvine 56
Mika Häkkinen 54
David Coulthard 36
Aztán Mika az év végén kettő ponttal (76-74-re) nyert. Kocka 4. lett 48 ponttal ... (Kocka egyszerűen ennyit tudott.)
Rubens nyert a Schumi ERAban Hockenheimben 2000ben (MS az első körben kiesett), majd a Nürburgringen 2002ben (MS a 2. lett, de akkor a verseny után Schumi mögött az öccse 46!!! ponttal volt lemaradva, úgyhogy abban az esetben mindegy volt ki hányadik lesz), ill. Mogyoródon (akkor már bajnok volt MS).
+
2003ban Silverstoneban (MS 4. lett) és Suzukában (MS csak 8.). 2004et és 2005öt nem is említem, mert mind speciális év volt ilyen vagy olyan okból (2004ben Rubens megint csak akkor nyert, amikor már eldölt a vébé, 2005ben meg atom szar volt a Ferrari és a BS). -
2009-re szerezz be valamit hányinger ellen szerintem -
a hátsó szárnyak végül maradnak ilyenek mint idén vagy olyan hányinger lesz mint amilyen képeket láthattunk a közelmúltban a 2009es tervezetről? -
Hát passz lehet igazad van, de Bariccello is nyert nem egy futamot! Azokban az években is amikor Schumi vb volt!
És szerintem pont Schumi nem egy gyökér ilyen szempontból. Emlékezettek rá amikor eltört a lába és ki kellett hagyon pár futamot, a végén segitette Irvinet. Az egy más kérdés hogy nem lett vb Irvine.
Szóval én azt gondolom, ha Barrichello olyan helyzetben lett volna hogy ő lett volna az esélyes tutti segit neki.