182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
pedig az hírekben ódákat zengtek akkoriban a BMW motorról
még a Ferrarinál is erősebb volt
volt 1 cikk a neten ahol részletesen bemutatták a motort
a BMW M5 -ben ami van V10 az is F1-es technikából lett kifejlesztve
igazi versenymotor több díjat is nyert
-
dav1d #75810 világbajnokhoz képest egy senki. -
tehát aki az f1ben nem lett vilgábajnok az egy senki? -
Nem értek egyet!
Nagyon jó volt a Williams BMw ez tény! De nem volt a legjobb!
Igy alakult. Jobbak voltak a többiek..
BMW szerintem nagy hibát követett el azzal hogy szakitott Wiliamsel.. Ha nem teszi ma már vb a BMW.
De igy elég nehéz.. Már alakulnak hiszen Kubica már idén szorongatta a többieket. De ha annak idején maradnak egy csapat szerintem már meg lenne.
Ezt csak azért mondom mert igazad van abban hogy jó autó volt! De az a kicsi hiányzott. És talán azt a kicsit pár évre rá megtalálták volna közösen..
Igy meg mi lett? Williams bevásárolta a Toyotát amivel az esélyük kb a 0 val egyenlő.. A BMW-nek meg totál elölről kellett kezdeni mindent.
Igaz ha innen nyernek az azért nagyobb dolog mintha csak egy motor lenne. Mint a MClaren esetében.. -
Ha minden a legjobb lett volna,akkor Ralf lett volna a vb második,monty meg megnyeri. -
2003-ban a legjobb motor a BMW-é volt
és a kaszni is a legjobb volt
Monty is jó volt
csak hát mégse jött össze :(
utolsó előtti előtti versenyen ha jól emlékszem kilökték így 0zott :( -
dav1d #75805 Tudod az a baj hogy azzal kitörölheted hogy valamit tudsz elméletben, elvileg én is képes vagyok profi web 2.0 honlapokat szerkeszteni úgy mint a körülöttem élő webdizájnerek, papírom nincs róla komoly referenciám nincs, halálra vagyok ítélve ezáltal, pedig a képességeim megvannak.(php mysql,xhtml,css,stb ismerete) Szóval hiába lehetett volna bajnok nem az, mint ahogy én is lehetnék webdizájner és nem vagyok az. És valjuk be nyugodtan kiröhöghet egy olyan akinek ez az állása mert mit tudok fel mutatni hogy bebizonyítsam ha egyszer nincs mit? 2003 világbajnoka Sumi nincs oda irva mellé hogy (majdnem Montoya) Azt hiszem ez jó hasonlat erre. -
dav1d #75804 szerintem ezt te is tudod hogy az hogy kiesnek előle meg hogy makija van nem elég... -
G_ArchAngel #75803 par eve olyan gyerek nyerte a VB-t, aki elol folyamatosan kiestek - MS (Ferrari) ezt a szivesseget nem tette meg JPM-nek, azert nem lett bajnok a kis spanyollal szemben...
vagy ez nem zavar? -
dav1d #75802 Ralf is nyert vele ez számomra pont azt mutatja hogy bárki képes vele győzni :) -
Igy van! Nem birom mert nagyon nem szimpi!
De egy nagy tehetség! Aki az elöbb leirtakon nyerni tudott az nem lehet akárki.
Sőt!!
Ralf ugyan azzal az autóval ment. Nézzük meg ő mit csinált:D Szóval Montoya igen jo volt azzal a BMW-vel ahhoz képest hogy nem volt egy top gép. -
Forma-3000 bajnok ( Quick Nicket verte meg )(
CART bajnok az első évében
Indy 500 győztes
Nyerni tudott versenyt a Nascarban is
2007ban megnyerte a 24 órás Daytonai versenyt
tényleg semmi kiemelkedő... ez F1ben is nyert, de bajnoki címet nem, az a BMW meg nem volt a legjobb autó. -
dav1d #75799 kérdeztek válaszoltam, van valami problémád? -
Abbahagyhatnád már végre. -
dav1d #75797 Az emberekhez képest akiket lentebb leirtam még semmit nem tett le az asztalra, ütőképes autója volt 2003-ban mégsem világbajnok, nem mondtam semmi merészet ezzel. -
G_ArchAngel #75796
-
Montoya hol noname? :DD
...még te is ismered a nevét :)) -
PERSZE, PERSZE...ahogy Heidfeldnek is rengeteget hagyott mikor Magny Cours-ban megelőzte :))
Ez az egész csak nézőpont kérdése...ha valaki gyorsabb mint az elötte lévő, és utoléri...rövidebbet tud fékezni, vagy jobban tud kigyorsítani...akkor az meg akarja előzni és punktum...vagy lehet úgy járni mint Kovalainen Alonso-val..megelőzte, de Alonso-nak volt helye visszajönni...és vzz vissza is jött, ez nekünk nézőknek sokkal szórakoztaóbb mint a versenyzőnek...ő akkor jár jól ha akit megelőzőtt az meg van előzve...jöjjön vissza akkor ha majd ő lesz a gyorsabb és képes előzési szituba kerülni.
Mert különben megint köröket várhat..ha egyáltalán nem veszít ritmust. -
dav1d #75793 Már bocs de mért néznék videókat egy noname ex-pilótáról? Láttam a teljes 2003-as idényt amit nem tudott megnyerni egy ütőképes autóban. Viszont a Magyar nagydíjon amit élőben láttam 2003ban megtaláltam azt az embert akinek mai napig szurkolok, Alonsonak.Többek közt inkább nézek róla, Schumacher-ről, Kimi-ről, és Sennáról videókat.Nálam Montoya (hogy egyszer leirjam a nevét) nem üti meg a mércét az előbb felsorolt emberekhez képest. Kis barátodról pedig bőven sok napi 1 videó is kösz, jó helyen van ahol van... -
jó de ez még turbós motor volt -
lol nekimegy a kamerásnak és neki áll feljebb pfff -
-
ilyen csatát Schumi.val Monty 1évben többször is vívott
nézz vissza párat linkeltem! -
coulthard007 #75788 Barrichello nyerte a gokartversenyt
Schumi csak nyolcadik lett... -
WNW #75787 Es ami erdekes, pedig Alonso is tud vadkan lenni.. Tehat a vegen ismetlik belsobol, es kulsobol is a kanyart.. Alonso csak annyira tette ki a kocsit a kivezeto iven, hogy azert zavarja Schumit, de nem vezette ki a palyan kivulre, hanem hagyott neki helyet... Nos ez az amit Hami esszel nem tud felmerni, O rendszeresen kizavar mindenkit ha kell, ha nem kell a susnyasba....... -
ajj beszép is volt az az időszak... komolyan mondom, én visszasírom sumit, pedig hogy utáltam :F -
nagyon vicces... -
dav1d #75784 Ki ez a noname valaki? mutassak a Forma1ből 2 embert? -
Hát persze h a BMW a legerősebb;) -
-
-
Szép,szép, de egy régi Ferrari sokkal jobban meg tud hatni, sry :D -
pár nagyon régi BMW F1
-
itt sok kép van 1980-1990-ig -
nagyon egyediek voltak ezek az autók
-
Milyen kis "egyszerű" :) Semmi biszbasz, kilógó belógó, rozmár agyar, szarvas agancs :) Az egy másik világ volt.. -
milyen szép lehetett ezeket látni és hallani régen mikor láng jött ki és nagyokat durrogtak
'The 1000bhp Grand Prix cars'
nekem ez az eddigi legszebb F1-es autó
úgy néz ki, mint 1 vadászrepülő és kecses a formája is -
a BMW közismerten erős motorokat gyárt. ez tény. De erős motorral még nem biztos, hogy vb-t lehet nyerni. -
új adatok
új képek
-
ezt még hányszor meséled el?