182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
"Ja mindig ez jön a régebb óta nézem ..."
Nem arra céloztam, amire gondolsz, hogy nekem nem lehet beugatni, mert én vagyok a kibaszott nagy veterán tévékukkolóbetyár, hanem hogy azért a nézd és tanulj nem hiányzik, mert sok sok éve követem már, s voltak fordulatok bőven, kevés dolog tud meglepni.
"Mind1 én veled ellentétben 1 év miatt nem nézem le Alonsot "
Látom vérrajongó mivoltodból kapásból ezt szűrted le, hogy támadnak Téged, vagyis Téged nem, a KEDVENCZED. .... írtam bárhol is, hogy lenézem Kimit? Nem. Csak megjegyeztem, hogyha még egy hasonló produkció, mint a tavalyi, s az igencsak cinkes lesz. Ezt azzal fejeztem ki viccesen hogy nehogy Felipe legyen ismét a csatározások középpontjában.
Amúgy meg, őt vártam tavaly VB-oknak , s mégsem lett az. Nem is örültem a végeredménynek. Idén is. Ismét. Ha Lonzinak nem jön össze, vigye ő. Így álltam hozzá tavaly is. De te leszűrted 1 mondatból, kit hogyan itélek meg.
"Csak azért írtam, hogy ne legyél úgy elszállva magadtól meg Alonsotól.
Te kezdted itt a kötözködést szóval ennyi.
"
Szerintem túl hamar ugrottál a semmire... nem tudom miért lennék elszállva magamtól... de világosíts fel kérlek.
Az hogy a Mclarennél meg mi történt nem fog igazán sohasem kiderülni, nem is firtatom, csak azt a részét, hogy míg Belgiumig Alonso simán pariban volt, az utolsó 3 futamon jóhogynem fél MPket kapott körönként... S ez számomra egyik hétről a másikra elég meglepő volt.
-
Kimi nem a sírásról volt híres sosem, ennek is meg van a reszortja másra kiosztva.
Attól, hogy korrekten és sportszerűen nyilatkozik amit leírtam az nem hülyeség különben már rég cáfoltad volna. 2007ben a sok technikai problémával volt hátrányban Massával szemben, és akkor sem passzol a kocsival teljesen össze. Egy 2005ös év után nem tudom hogy lehet Kimiben kételkedni.
-
ldavid #76489 illegális? :D hány évig terjedő jár érte? -
WNW #76488 Nohat, micsoda otletek.. Akumulatorok az elso szarnyban mint ballaszt... -
WNW #76487 A Ferrari új autója kivételével, az eddig bemutatott összes idei versenygép kipufogója el van rejtve a karosszériában, ezért is érthetetlen, hogy az olaszok hogyan nézhették el a dolgokat.
A szabályok félreértelmezéséről azonban szó sincsen, a Ferrari ugyanis még a régi, 2008-as kipufogóját használja, és ezzel is mutatta be új autóját.
Mindezt pedig a Ferrari technikai igazgatója, Aldo Costa erősítette meg az F1világ.hu-nak: "Ami a kipufogót illeti, megerősíthetem, hogy illegális, ugyanis egyelőre még a régi, 2008-as kipufogó látható az új autón."
-
WNW #76486 Nemtudom, hogy a verKimistak mert gerjednek a Massa szapulasra, es miert likadnak ki mindig ennel a temanal.. Ajanlom figyelmukbe kedvencuk szavait..:
"A finn 2008-ban tehát nem tudta megvédeni a címét, tavaly csapattársa került közelebb ahhoz, hogy megnyerje a sorozatot. A Jégember mindig is tisztában volt azzal, hogy erős márkatársa van, éppen ezért elmondta, neki nem kell változtatnia a versenyzéshez való hozzáállásán.
"Nem mondom azt, hogy nem számítottam arra, hogy erős lesz. Úgy értem, az első évben végig harcoltunk. Hasonlóan alakultak a pontjaink, és a 2007-es szezonban csak nagyon az idény végén kerültem előnyösebb helyzetbe, tavaly pedig hasonló volt a helyzet, csak számomra másképp alakultak a dolgok. Ezért a két év többé-kevésbé hasonlóan alakult, és nagyszerű volt látni, hogy nagyon jó szezonja volt. Így nincs okom arra, hogy változtassak a dolgaimon idén. Ő mindig erős volt, gyors srác, ezért meglátjuk, hogy ez az év mit hoz."
-
csak irnom kellett:D leverte Buemit a 2008 toroval:D -
en oklendeztem Alonsotol de jot tett neki a mekis ev! (hogy jot szopott)
tavaly teljesen szimpatikusan tolta! kar hogy most robban t fol a motorja a renaultnak szoval remek lesz:)) a toyotanak is:D:D -
Akkor miért kapott mindig Kimi 6 körrel több benzint amivel esélye sem volt első sorra?
Érdekes módon a év elején és végén amikor +1-1 körös difivel kapott benzint Massahoz képest és levették a kocsijáról a Massára fejlesztett elemeket megint verte.
Ja és Domenicali is nyilatkozta, hogy a 2008as kocsi Massának kedvezett.
Ami tény az, hogy Kimi sem vol világbajnoki formában az idén sőt kufejezetten gyenge volt+ sok pech, de még így is verte volna Massát egálban. -
Ja mindig ez jön a régebb óta nézem ...
Mind1 én veled ellentétben 1 év miatt nem nézem le Alonsot és nem felejtem el az előző 6évben mit tett le.
Ez a Hamiltont tolták urban legend marad Lonzisoknál, persze miután fenyegetőzött Alo az év 2. felében Hamit "jobban kedvelték", De az év első felében is elverte jó néhányszor Alonsot és már akkor több pontja vlt.
Csak azért írtam, hogy ne legyél úgy elszállva magadtól meg Alonsotól.
Te kezdted itt a kötözködést szóval ennyi.
2007-ben mindenki verve volt Kimitől ezt alapból lezárhatjuk, hiába csak 1 pontal nyert őt hátráltatta a legtöbb technikai hiba.
-
Gp2őt néztem egész évben, fogalmam sincs mi ez a sport, topicot tévesztettem, sorry:) -
Jaj már... Mert Massat nyomták. Ezt te is tudhatnád. Te nem nézel F1-et? Kiminek amúgy is úgy kellett kiharcolnia, hogy 4 kerékkel indulhasson el a futamokon. :D [ironikus] -
+ írhtnám én is.. a nagy Finnt, aki elvileg a mezőny legjobbja (ez ezen az elméleti síkon is marad), egy senki által nagyra nem tartott pilóta porolja ki. De nem teszem.:)
-
Na tudtam hogy ez fog jönni:D de a végén 109 ponttal egyenlőek lettek csapaton belül, ezzel is rövidre zárhatjuk. Újonc nem újonc volt, Mclaren tag volt mar vagy 10 éve, s igencsak őt nyomták, ezt idén már Heikki is nyilatkozta... ehemm... Nem kell ez a csillagharcos Kimi védés, ha idén jobb lesz egy szavam se lesz rá, tavaly nem volt az.
"Egyszer megtörténhet olyan, hogy Kimit elverik ezt ő nyilatkozta, de kétszer ilyen nem fordul elő.
Csak majd nézz és tanulj normális esetben klasszis különbség van Kimi és Massa között.
"
Majd meglátjuk, hányszor van ilyen. 2007ben is sokszor verve volt a Finn.
Köszi tanulnom nem kell, régebb óta nézem már az F1et ahhoz, hogy most ámuldozzak.
-
coulthard007 #76477 Videó a tegnapi jégesős tesztről -
szerintem Alonsot durvára nem szabad leírni... -
Alonsot is! Igen is ellett verve 2007ben egy ugyanolyan autóban ülőtől ráadásul egy újonc kente el. Ekkor ezek után miben reménykedsz, hogy egy rosszabbal fogja megverni Hamcsit?
Ja és még szmájlik muhahahhahaha egy újonc:DDDD
Egyszer megtörténhet olyan, hogy Kimit elverik ezt ő nyilatkozta, de kétszer ilyen nem fordul elő.
Csak majd nézz és tanulj normális esetben klasszis különbség van Kimi és Massa között.
Idén egyenlő elbánásban és és olyan autóval fog menni Kimi mentálisan rendben ami neki is fekszik az ígéretek alapján.
Én csak azon izgulok, hogy olyan autót adjanak megint alá amivel a VB-ért mehet.
-
Hogyne, amennyire jó volt tavaly Nelson:DD
Kimit meg igenis elverték, de lehet nem vetted észre:D -
Az valószínűXD
Alonso helyére meg Nelsinhot. -
Én is örülnék egy ilyen szezonnak, bár lehet Kimi helyére Felipét kell tenni:) -
a régi szebb :( -
á bocsi, akkor azt hiszem rosszul fejeztem ki magam. Ezekre gondoltam, nem a versenynaptárra:
Időbeosztás
Péntek.: 1.edzés 13:00
Péntek.: 2.edzés 17:00
Szombat.: 3.edzés 14:00
Szombat.: Időmérő 17:00
Vasárnap.: Verseny 18:00
Csak ugye 2009-ben ha minden igaz, nem lesz pénteki edzés, de szombaton sem? -
A nyitólapon ott sorakoznak vízszintesen a pályák. -
coulthard007 #76468 Itt találod, van minden! -
ok, de ezen belül merrefelé? eddig én is eljutottam, hogy valahol a hivatalos oldalon kellene keresgélni, az a biztos, de itt nem írnak róla, ha jól látom:
http://www.formula1.com/inside_f1/rules_and_regulations/sporting_regulations/8692/ -
Miért lenne Renault átfestve a Red Bull?
Szerintem összekeverted a Tor Rossoval, ős a fiókcsapara a Red Bullnak.
#76465 http://www.formula1.com/ -
Valaki le tudná írni az idei hétvégék menetét? Vagy egy link, vagy valami. Előre is köszi! -
Redbullról tudni valamit autóját láttuk már vagy a rönyó lesz az átfestve? -
engemis csak a hátulja bánt de azonkívül sokkal szebb mint a tavalyi
enn ek legalább autó formálya van
semmi kis basotzz szárny meg cirádás baszások
csak az atuó:D -
Butított aerodinamikával én kétlem.Aztán kitudja. -
Djemba #76461 én úgy tudom, hogy a kanyarsebesség nagyobb lesz ebben az évben. -
ldavid #76460 ezen is baszottronda az a széles orrkúp -
Ha a motor marad,akkor a végsebesség nő,de a kanyarsebesség csökken. -
hátsó szárny maradhatott volna, csak magasabb lenne picivel, és egy nem ilyen buta első szárny -
A letisztultságot nem bánom, sőt még a buta széles vezetőszárnnyal is megtudnék barátkozni, de a hátsó szárny, az kritikán aluli.
Furcsa lesz újból megszokni a slick gumikat is:) -
Gyönyörű nem? szép letisztult kialakítás, nincs felaggatva mindenféle karácsonyfadísszel, hasonlít egy Forma autóhoz. -
Djemba #76455 elég érdekes szezon lesz tuti lesznek Vettel nyer egy futamot a Red Bullal is:)
az új BMW sehol nem lesz:)
Hamilton műszaki hibákkal fog küzdeni:P
Alonso vs. Kimi ádász csata a bajnoki címért:)
(én ezt szeretném) -
Djemba #76454 ebben az évben lassulnak az autók majd valamennyit??? vagy gyorsabbak lesznek??? -
a bal a 2009-es -
A baloldali egy 1991es modell???