182274
  • Black Ghost
    Tiszta retro hangulatom lett.
  • Istencsászár
    turbóra gondoltam én is, de fogalmam sincs, viszont biztos h nem kipufogó mert ha megnézed egy hátsó felvételen ott nincs semmi rajta, csak elől van lyuk
  • CHEAPBOY
    Szerintem turbó, kompresszor, vagy vmi fojtószelep cucc?:) Sokminden lehet. Aztán lehet a kipufogó:D
  • Istencsászár
    rekétavető:D

valami ami a motor része, hűtőnyílás?
  • Narusco
    az ott miaz? duda?
  • CHEAPBOY
    Na ezzel tuti VB lenne Hami:D
  • Norbi1990
    Szerintem inkább a F3-as autókra hasonlítanak a mostani F1-es kocsik.
  • CHEAPBOY
    Szerintem ezek gizdák. Már bocs, de akkor ezek voltak a csúcs (s számomra lehetetlen emiatt másképp nézni/gondolni rájuk, vérprofi munkák), s most amit látunk, nem olyan érzés, mint az aktuális csúcs.

A hátsó szárnyak pedig arányosak voltak.

Most is legfőképp azzal van baj.

Kit--Kat jól mondja. A Sasszé, meg a többi hozza a frankót:)

De a hátulja miatt olyan... :

ilyen....

• Kit--Kat
    Ha nem lenne olyan buzi a hátsó szárny, még meglehet szokni, elfogadni, de egyszerűen tényleg elveszi a komolyságát a sportágnak.
  • bardocz

Finnyás kúrvákoknak szép autók x)
  • CHEAPBOY
    No meg ezek az autók... nem tudom, semmi tiszteletet parancsoló nincs a külsejükben sajnos... nem érzem, hogy F1 lenne...

Mondogatom magamban, hú ez most egy MClaren!:D

De olyan szokatlan még az a csoffadt hátsószárny... mint egy elkúrt Formula BMW:D
  • madmanic
    még sehol a szezonnyitó már előkerültek a korrekt rajongók..
  • Peppus
    reménykedj is, mert max. csak így van esélye a két Ferrarinak :P
  • pAtOcA
    További ien sikereket az évre Hamiltonnak =) respect Ferrari!
  • Kit--Kat
    Február elején mutatják csak be a Red Bullt, marad a Renault motorral.
  • HUmanHunter
    honnan szedted ezt a ferrari motort?
  • SrAta
    Iogaz az a hír hgoy ferrari motor lesz a redbullba idén vagy marad a régi rönó?
  • SrAta
    Idei redbullról van kép?
  • Black Ghost
    Azt vettem észre hogy a hátsó szárnyaknak vajmi kevés leszorító ereje van, szinte mindenki farolgat a kanyarban. Igy nemtudom hogy lesz nagyobb a kanyar sebesség.
  • G_ArchAngel #76512
    biztos meg fog allni, legtobbszor, mikor Hamilton leparkolja a dobogos versenyzoknek kijelolt helyen...
  • Kit--Kat
    Két napja esik, és megáll, felszárad néha, még mindig jobban döntöttek, hogy maradtak olaszban, kisebb szállítási költség viszont még tesztelni is tudnak.
  • coulthard007
    Ott is két napja esik, mondjuk nem így, ott legalább nincs jégeső...
  • Kit--Kat
    Kínos, még is csak a Ferrari döntött jól a nagy kárörvendők ellenére is.
  • coulthard007
    Káosz van Portugáliában...
  • WNW
    A Renault ugy nez ki, mint a kalapacsfeju, avagy porolycapa...:)
  • zsutyesz
    hagyjátok már a rönót! mindegyik ugyanolyan szarul néz ki, és egyébként meg 2 futam után mindenki megszokja majd.
  • Kit--Kat
    A Renault még mindig agyrém, mintha egy másik kategóriába indulna.
  • CHEAPBOY
    Több szezonelőtti videó
  • Punker
    én az esős versenyeken zárlatot kapó rendszereket várom, mekkora lenne már 1-2 villám kicsapna belőlük :D
  • Djemba
    remélem a meci egész évben megáll majd:D
  • bardocz
    Szerintem meg itt érezzék magukat istenkirálynak,aztán versenyen a 3. körben füstöljön el a motor
  • Kit--Kat
    A Renault és a Toyota is meg-meg állt.
    A Williams viszont jó volt egész nap.
  • desigo
    kellemetlen de inkább most álljon meg mint versenyen
  • Kit--Kat
    Hát érdekesen kezeled azt a szót, hogy mindenki kikapott, amikor Kimi 2 motorhibával együtt is a legtöbb pontot és a legtöbb győzelmet szerezte, ezt nálam sehol sem kikapás.

Más:
    Rossz ómen....
  • Istencsászár
    2007ben Hamiltontól MINDENKI kikapott, csúnyán be lett alázva az egész mezőny. Nagy lendülettel és nagy szerencsesorozattal és profizmussal teljesítette azt az évet, simán nyerhette volna ha nincsenek azok a gondok a végén, főleg az a kínai baki. Ha jól tudom Aloval egyenlő pontszáma lett, ez messze nem kikapás... Alo esőben eldobta, Hami Kínában szóval volt ott minden. Kimi meg 3. szerencséként megnyerte a Vbt, ahogy ez szokott lenni ilyen szoros állásnál, bárki nyerhette volna, ahogy idén is nyerhette volna Massa, de a sors nem azt akarta.
  • Kit--Kat
    Ok kicsit túl reagáltam, csak már nagyon unom, hogy sokan Massát Kimi elé helyezik a tavalyi gyenge éve után közben az is már egy hízelgő dolog lenne Massara nézve, ha azt mondhatnánk egy szinten van Kimivel.
    És ezt már 20adszorra hallgatni már nagyon idegesítő.
  • CHEAPBOY
    "Egy 2005ös év után nem tudom hogy lehet Kimiben kételkedni."

Nem lehet, de akkor az a Mclaren volt a csúcsmasina a mezőnyben, s oké a technika kiszúrt vele nem egyszer, de nem vitte haza a címet, sőt 2 futammal a vége előtt már eldőlt.
  • CHEAPBOY
    Már a Mclaren is leállt:) Szép új világ elibe nézünk:D

• CHEAPBOY
    A 2007es Mclaren meg Hamiltonnak... vagyis neki minden Mclaren:)

Amúgy 2007be azért volt "rosszabb" eleinte Kimi/Alonso mert ők maguk is bevallották, hogy sokkal nehezebben, s lassabban álltak át a Bridgestone gumikra, mint azt várták volna.
  • CHEAPBOY
    "Akkor miért kapott mindig Kimi 6 körrel több benzint amivel esélye sem volt első sorra?
    "

Erre egy olyan "elméletet" hallottam Kimi drukker rokontól, hogy azért erőltették ezt egy ideig, hogy eképp találjanak neki megfelelő beállítást arra, hogy az első sorokból indulhasson ennek ellenére is, s végül simán hozza majd a versenyeket. Ez volt a céljuk a versenymérnökükkel, de nem jött be.

Idén meglátjuk. Amúgy meg 6 körrel több üzemanyagot valszeg nem a csapat találta csak ki, Kimi is biztos benne volt.