FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zsolti9014
kéztörés, agyrázkódás

Hajrá Magyarország!

Még ha fogadtál volna is akkor se tépném szét még azt a papírt :)

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

lac coo
Mercedes jobban rajtolt eddig mint a Ferka , ha az elsõ kanyart megússza Massa, akkor lesz csak igazán éles bevetésen Hamilton :)))))))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

MaSzKa
jó hogy nem fogadtam hamiltonra vagy ki tudja massa és raikönnen jól fog menni az biztos

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

,,Holnap talán én leszek a szerencsés, és a többiek pechesek."

<#nyes><#nyes> Na mi van, már egy elbaxott idõmérõ is nehezen viselhetõ? Mi lesz még itt késõbb <#nyes>

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Ez Viso-ra vonatkozott.. Alonsonak allitolag valtoproblema....

Nem tudom, a riporterek se tudtak.............

na most látom, feltámadni látszik a Ferka? :) Hamilton meg csak így tovább.

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Viso-val mi van?

Mit ér az élet, ha nem te uralod? Az élet olyan játék ahol ha meghalsz, nem kezdheted újra:(

Jezusom mi megy a GP2-ben.. Ropkodnek a levegoben a sracok....

Ez a világon mindenhol így van és így is lesz.

Attila889
khm...nem alutt el....csak kemény keverékü gomival nehéz rajtolni!

Count Adyn
Akkor ezzel 1-1 váltóhiba megvolt:D

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Alonsonak váltóhibája volt

lac coo
Hát nem veri szét éjjel az autót az tuti :)))))
De ez a sok rontás amit az utobbi idõben látni , tuti a nem megfelelõ lelkiállapot miatt van :))))

Na gp2 jól kezdödött :D érdemes volt rákapcsolni

Count Adyn
GP2 nem gyanege anyéám:DDDD

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

allock
gyááá :DD ez nagyon nagy ;Dd

#hhwnd

Kezdödik a Gp2 az eurosporton most ha valaki érdekel

Ment 1 kört a a 3. szakaszban, félúton látszódott valami füst hátul, kijött a boxba.Szöszmöszöltek valami a szerelök kb 5 perccel a vége elött Alonzó kiszállt a kocsiból mért kör nélkül

Count Adyn
Amikor kiszállt biztos ráadták a kényszerzubbonyt (nem láttam)<#idiota>

Istencsászár
Nemtudom, mitõl idegbeteg? csinált valamit most amit nem látam?

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Kit--Kat
jaja...

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Count Adyn
Tényleg milett Alo-val, pont utánna értem haza, és gyula valami motorcseréreõl hablatyolt.

lac coo
Ki ? :)))))

Istencsászár
Mit tett? elrontotta a váltót?:D

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

alonsó már csak ilyen idegbeteg,nem bír veszíteni... én a nigger srácnak szurkolok,õ már most jobb mint alonso...

lac coo
Ezen azért túl kéne lennie Alonsonak ...Lenyugodhatna més, és összeszedhetné magát, mi lett volna Schumi-val, ha néhány rossz verseny után ilyen idegbeteg lett volna ....?

jeah!

Istencsászár
pwnd

lac coo

ez majd akkor jusson eszedbe, ha a fõnök unokaöccse kapja meg az állásodat:)

http://gaborszantai.co.uk/

alonso csúnyán megszívta...:) megérdemelte a kis kaki

>Ami nekem személy szerint nem tetszik és a legtöbb sportban >összeférhetetlenségre is adhatna okot a F.Massa - Nicholas Todt - Jean >Todt kapcsolat...

Szalj mar le errol.. Ha mar ennyire ezen lovagolsz, akkor mar azt is szabalyozd le, hogy ki kinek a felesegevel kavar, es ebbol milyen haszna van, es a hasonlo hatterosszefuggesek.. Massa gyors, mindig is az volt, csak a magyar riporterek ezt sose tudtak felfogni, mert nem ertenek ahhoz, amirol beszelnek.. A kis Todt pont azert csapott le Massara, mert lattak benne a lehetoseget... Amugy az ember azt hinne, Massa-Hamilton a csapattars, olyan jol elvannak.....:)

Massa szép volt, de Lewis jobban rajtol, így az elsõ kanyaron lehet minden eldõl...

Kimi versenyen általában gyorsabb mostanában Massánál, de ha elalszik megint a rajtnál, akkor errõl felesleges elmélkedni...

Ami nekem személy szerint nem tetszik és a legtöbb sportban összeférhetetlenségre is adhatna okot a F.Massa - Nicholas Todt - Jean Todt kapcsolat...

http://gaborszantai.co.uk/

Count Adyn
Akartam mondani épp:D

Istencsászár
Gyulám felejtsd már el hogy ha valaki valaki mögött végez abból nem következik hogy agyon van tankolva... idióta.

MaSzKa
4-7

MaSzKa
45- bmw nem rossz lesz ebbõl még dobogó

MaSzKa
alonso kiszáltt:-) remélem a vb-bõl is

Meki motor problem hehe :D

MaSzKa
már azt hittem nem lesz bent nick a 10-be

MaSzKa
kupica jól nyomta

:DDDDDDDDD

Kit--Kat
Ez az Raiko most jól megy!!!

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

DjDano
Egy biztos, a Ferrárik irányíthatóságával valaki kurva nagy probléma van, ez már a múltkori idõmérõn is látszott

Attila889
most idõmérõn fáradtan indul Alonso...hát az nem jó..legalább az elsõ 8-ban legyen benne :)

Attila889
komoly feje volt Alonsonak az biztos :D :D

<#vigyor><#vigyor>

Punker
<#nyes>

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"