FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ja ... Igaz hogy azóta vagy 5-ször változtak maguk a gumik, meg rengeteg minden más, de az a bénául titokban tartani próbált (Ross Brown volt a csapatfőnök akkor) gumiteszt miatt lett a Merceded motor olyan jó ! No meg a hátsó kipufogó, ne felejtsük el. Sajnos az első az nem igazán sikerült <#vigyor5>

Vannak akik csak ismétlik 'csak azért is úgy csinálom', és vannak, akik tanulnak az életben.

Magnum PI
Ugyan csak szimulátor világban figyeltem de ott is látszott hogy Norris olyan mint Max képességekben ezért jó eredményre számítottam tőle, de én sem gondoltam hogy Q3-ig jut ezzel a McLarennel. Nagy haverok is amúgy Verstappenel.

Bottas "az oroszlán" marad örök második. Szerintem ahogy kezd biztossá válni a VB cím Hamiltonnak meg a Mercinek, hozzák is be Ocont a helyére. De addig pont jó lesz wingmannek.

Jó kérdés hogy az RB jött fel a Ferrarira vagy pedig a Ferrari gyengült RB szintre. Arrivebene minden esetre most biztos vigyorog.

Leclerc majdnem hozta amire számítottam és szerintem pár futam kell még neki, de verni fogja Vettelt. De tényleg nagyon bíztam benne hogy már az első futamon odaver neki.

A legrosszabb most, hogy 3 fele szakadt a mezőny 2 helyett

AnuluWork
Nem jött át. Wéber elemzése köszönő viszonyban se volt a valósággal.

Ua a különbség a Ferka és a Merci között, mint volt tavaly ilyenkor. 7 tized.

Tartom, hogy a startnál leamortizálja egymást a mezőny fele az első kanyarban.

Kimi egy értelmes kört se tudott összerakni.

Ezek után tök mindegy hányadik a Haas, a RB vagy más az időmérőn. Legalább 3 SC vagy virtuális SC lesz holnap annyira sok fiatal került kevés tapasztalattal gyors autóba, hogy kizártnak érzem, hogy koccanás nélkül végig menjen a szezonnyitó ...

Barcelonára lesz képünk, utána pedig a brit nagydíj lesz az, ahol látni fogjuk ki hol tart valójában. A szezon közepén. Hogy most mennyire fog a Merci vezetni, vagy vezetni is fog-e egyáltalán, az kérdés. A Ferrariban több van. A RBban is, A Renaultnak fejlődnie kell, az Alfából pedig még semmit se láttunk, de még a közvetítés alatt sem nagyon mutatták őket. Még a Williamset is többet mutatták.

Holnap lesz egy eredmény ami semmit se fog megmondani. Az első valós adatra Barcelonáig kell majd várnunk.

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

__Jacek__
Nem ez a lényeg, de látom nem megy át ...
AnuluWork
Kimi 1 kört futott a Q3ban ...

__Jacek__
nyihihi 😊

Hozzá tenném Alfanak szoritok idén Kimi miatt, meg csak húzom az agyad ez annyira ütött 😊
Utoljára szerkesztette: __Jacek__, 2019.03.16. 08:57:42
AnuluWork
Haas az időmérőre ment rá, az Alfa a 3. edzésen is látszott, hogy a versenyre.

mcmoha

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

AnuluWork
Engedték nekik azt a tesztet a gumikkal. Onnantól jók.

__Jacek__
Norris komoly 😊 eleve marhára tetszik a McLaren festése kinézete!
__Jacek__
Ezentúl figyelmesebben olvasol majd ...<#hehe>nyihihi

Utoljára szerkesztette: __Jacek__, 2019.03.16. 08:45:30
Benyomások az első éles küzdelem után:
Ocon átvette Lauda szerepét - ott van állandóan Wolff mellett <#puszi>
A Red Bull és Helmut Marko jobban teszi ha hallgat a téli tesztek alatt. Az hogy Gasly kipottyant igen korán valami probléma lehetett a technikával, beállítással.
Lando Norris volt a kellemes meglepetés. A Haas is igen jónak mutatkozik, bár ne írjuk le a Renaultot - van ott pénz és ambíció.
Mercedesnek vsz. nem lesz ekkora előnye a következő pályákon.

Vannak akik csak ismétlik 'csak azért is úgy csinálom', és vannak, akik tanulnak az életben.

Oh, úgy látszik lesz valami a Majmok Bolygója című könyv/film alapötletéből <#nevetes2>
Azért érdekes hogy a majom no. 1 a legjobban vezeti a csapatot, a majom no. 2 meg az autót. Igen, lehet hogy kezd már unalmas lenni, de valahogy nem őket kellene hibáztatni azért.

Milyen igaz...XD
Egyébként a szabályváltoztatásokkal meg lassítani igyekeztek a mezőnyt, meg csökkenteni a különbségeket...
Hamilton "csak" 7-tizedet javított a tavalyi idején, a Ferrárik meg kaptak vagy 8 tizedet....XD
Megint dögunalom lesz idén is a F1...
Ross Brawnek szenvedtek 4 szezont kb, idejonnek a majmok (Wolf es Hamilton) es ok aratjak le a baberokat...engem csak ez idegesit

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

HTS s3rg1nh00
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Te mondd,hogy 5 tized a Ferrari előnye,a te hangod mélyebb"

<#hehe>

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Ott van 1 másodperc. Megvan, világbajnok lett a merci..... A többi csapat csak statiszta itt.....
Hamilton mellett talán Wolffot látva vagyok a legrosszabbul. Az az önelégült vigyor, pedig télen hogy eljátszották a nagy halált.

szerintem en is skippelem... a tradicionalis palyakat megnezem majd, de amugy nem szeretnem nezni az onelegult pofajat ahogy rohogve nyer

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

buzi Mercedes ...viszont Bottas 5 tizedet adott Haminak majdnem...remelem igy is marad

Azt hiszem még 2 hétvégét adok ennek a szezonnak. 😄

picsaba ennyit a Renault-krol...

Hulkenberg miert nem javitott nem is ertem

Norris oriasi😊

Leclerc jol megy

Gaslyek jol elszurtak kiestek a Q1-ben😊 palya allapota javult folyamatban

benőmenő
Csóri Williamsesek qualin max a 107%-os szabállyal lesznek versenyben. 😞
A sok megpörgésnél meg látszik, hogy ez a legfiatalabb F1-es mezőny.
Utoljára szerkesztette: benőmenő, 2019.03.15. 20:06:09
Merci, redbull, alfa a harmadik Kimivel, verni fogja Vettelt. A ferka csak a 4. autó lett..
Nincs hát, hanem majdnem 2s különbség van... a merci már nem tudja hova lejjebb tekerni a motort....
Addig lesznek ők az elsők, míg nem lesz 8× VB, úgyhogy még 3 szezon kuka legalább......
Magnum PI
Ők maguk is beismerték, hogy már január óta tudták, hogy a teszt 2. felére érkeznek új fejlesztések, szóval nem az 1. hét eredményeire reagáltak. Simán benne van hogy átmeneti kaszniban tesztelték a motort, meg egyéb elemeket, de igen az is lehet, hogy 2 konstrukció van és pályától függően fogják használni.

Meglátjuk 3-4 futam után milyen kép rajzolódik ki.

AnuluWork
Lehet, hogy csináltak három különböző autót. Pénzük megvan rá.

Magnum PI
Na, még jó, hogy bookmarkoltam ezt a commentet 😄

Alexease
Nem tudom mennyit szamitanak majd versenyen az uj elso zarnyak es egyeb aero szabalyok, de talan/valszeg inkabb az lesz a fontosabb (a gumi eletben tartassal egyutt). Ebbol a szempontbol, versenyen, meg a Red Bull is erdekes lehet, aerobol mindig jo volt, meg persze, ha kibirja a Honda😉 A teszteken, a Merci, a korok es idok alapjan, mintha foleg versenyre gyurt/tesztelt volna.

De szokas szerint, 3-4 verseny tuti kell majd, hogy letisztuljon. De nem hinnem, hogy durva ellepes lenne az legelejen. Ha minden jol megy, akkor talan csak pilota/csapat hiba vagy extra fog donteni.
__Jacek__
Q3-ban annyi kiderul majd hogy itt australiaban ki a leggyorsabb egy koron tobb nem 😊
AnuluWork
Megj. sok minden nem változott tavalyhoz képest a legjobb 10 között. 😊

AnuluWork
...
ha több van, röhögni fogok ... 😄

AnuluWork
Az biztos, hogy a Ferrari és a Merci között nincs 0,8 sec különbség ...

Alexease
A Williams altat a legdurvabban, a majd ket masodpercevel 😊 😞
most a Ferrari altat😄

bar Leclernek voltak gondjai szerintem nem ez a valos tempojuk

mcmoha

mcmoha

mcmoha

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

nearo
"Az FIA közlése szerint Michael Masi, az ausztrál túraautós sorozat, a V8 Supercars korábbi helyettes versenyigazgatója veszi át Whiting helyét az Ausztrál Nagydíj hétvégéjén ideiglenes helyettesként." - index

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

mcmoha
Szerintem most a futamra nem neveznek ki új embert, valamelyik helyettese veszi át a feladatait. Később persze pótolni fogják.

gyerekek most kaptam el a hirt, hogy meghalt Charlie Whiting...ki lesz most az uj versenyigazgato?

z0ty4
adam46
Az is az Briatore mutyi miatt volt... :'(
jaja, a hibak ellenere jol szurta neki a csapat Szingapurban...es a Hungaroringen a motorhiba is aaa...