FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vannak akik csak ismétlik 'csak azért is úgy csinálom', és vannak, akik tanulnak az életben.
Bottas "az oroszlán" marad örök második. Szerintem ahogy kezd biztossá válni a VB cím Hamiltonnak meg a Mercinek, hozzák is be Ocont a helyére. De addig pont jó lesz wingmannek.
Jó kérdés hogy az RB jött fel a Ferrarira vagy pedig a Ferrari gyengült RB szintre. Arrivebene minden esetre most biztos vigyorog.
Leclerc majdnem hozta amire számítottam és szerintem pár futam kell még neki, de verni fogja Vettelt. De tényleg nagyon bíztam benne hogy már az első futamon odaver neki.
A legrosszabb most, hogy 3 fele szakadt a mezőny 2 helyett
Ua a különbség a Ferka és a Merci között, mint volt tavaly ilyenkor. 7 tized.
Tartom, hogy a startnál leamortizálja egymást a mezőny fele az első kanyarban.
Kimi egy értelmes kört se tudott összerakni.
Ezek után tök mindegy hányadik a Haas, a RB vagy más az időmérőn. Legalább 3 SC vagy virtuális SC lesz holnap annyira sok fiatal került kevés tapasztalattal gyors autóba, hogy kizártnak érzem, hogy koccanás nélkül végig menjen a szezonnyitó ...
Barcelonára lesz képünk, utána pedig a brit nagydíj lesz az, ahol látni fogjuk ki hol tart valójában. A szezon közepén. Hogy most mennyire fog a Merci vezetni, vagy vezetni is fog-e egyáltalán, az kérdés. A Ferrariban több van. A RBban is, A Renaultnak fejlődnie kell, az Alfából pedig még semmit se láttunk, de még a közvetítés alatt sem nagyon mutatták őket. Még a Williamset is többet mutatták.
Holnap lesz egy eredmény ami semmit se fog megmondani. Az első valós adatra Barcelonáig kell majd várnunk.
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Hozzá tenném Alfanak szoritok idén Kimi miatt, meg csak húzom az agyad ez annyira ütött 😊
Utoljára szerkesztette: __Jacek__, 2019.03.16. 08:57:42
Utoljára szerkesztette: __Jacek__, 2019.03.16. 08:45:30
Ocon átvette Lauda szerepét - ott van állandóan Wolff mellett <#puszi>#puszi>
A Red Bull és Helmut Marko jobban teszi ha hallgat a téli tesztek alatt. Az hogy Gasly kipottyant igen korán valami probléma lehetett a technikával, beállítással.
Lando Norris volt a kellemes meglepetés. A Haas is igen jónak mutatkozik, bár ne írjuk le a Renaultot - van ott pénz és ambíció.
Mercedesnek vsz. nem lesz ekkora előnye a következő pályákon.
Vannak akik csak ismétlik 'csak azért is úgy csinálom', és vannak, akik tanulnak az életben.
Azért érdekes hogy a majom no. 1 a legjobban vezeti a csapatot, a majom no. 2 meg az autót. Igen, lehet hogy kezd már unalmas lenni, de valahogy nem őket kellene hibáztatni azért.
Egyébként a szabályváltoztatásokkal meg lassítani igyekeztek a mezőnyt, meg csökkenteni a különbségeket...
Hamilton "csak" 7-tizedet javított a tavalyi idején, a Ferrárik meg kaptak vagy 8 tizedet....XD
Megint dögunalom lesz idén is a F1...
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

<#hehe>#hehe>
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Hulkenberg miert nem javitott nem is ertem
Norris oriasi😊
A sok megpörgésnél meg látszik, hogy ez a legfiatalabb F1-es mezőny.
Utoljára szerkesztette: benőmenő, 2019.03.15. 20:06:09
Meglátjuk 3-4 futam után milyen kép rajzolódik ki.
De szokas szerint, 3-4 verseny tuti kell majd, hogy letisztuljon. De nem hinnem, hogy durva ellepes lenne az legelejen. Ha minden jol megy, akkor talan csak pilota/csapat hiba vagy extra fog donteni.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
bar Leclernek voltak gondjai szerintem nem ez a valos tempojuk
Per Aspera Ad Inferi.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070