182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Kimi 4ever. Na meg Vettel :) Ja es Forza Ferrari. -
Hm, Hami nem kerult be az elso 10-be.. A baratnom nem lesz boldog...
-
Én azt bírom mikor valaki éveken át Mercis volt szidta a Ferrarit orba szájba aztán átmegy oda Kimi és akkor Ferrari drukker lesz és mocskolja a Mercit, nem egy ilyen embert ismerek , és jo eséllyel fogják leszarni Kimit ha így megy tovább és majd befanolnak Brawnéknak. Vettel am már tavaly feltünt mikor hoza mindig az 5. helyeket írtam is topikomba h ebből a gyerekből még lesz valaki aztán így befanoltam neki :D de jó is mert anno sokkal élvezetesebb volt számomra az F1 mert Mikaért szorítottam , így ,hogy van ujra kinek élvezetesebb lesz remélem. -
Én nem ezt mondtam? :)
Viszont akik mondjuk ott hagyják a Ferrarit nem valószínű, hogy átmennek valaki máshoz. Tehát nem a divatdrukkerekre gondolok én sem. -
Webberről mi a véleményetek? -
Azért én pl. nem vagyok divatdrukker,hogy egyik pillanatban ennek a csapatnak, másik pillanatban annak a csapatnak drukkolok. Max. lehet, hogy egy-egy csapattal vagy pilótával szimpatizálok, de ettől még mindig Ferrari-drukkernek tekintem magam.
Szerintem még jópáran vagyunk így. -
pfff, Vettel azért kicsit többre fogja vinni mint egy örök másodhegedűs :D -
2001 2003 2005 2007 hiába 2009 van az évek nem tűnnek el nyomtalan.
Másrészről a legnagyobb hibát az követi el aki Alonsot és Räikkönent leírja csak mert nem top autókban vannak.
Amúgy nekem is a réi FIA intró jön be, annak volt hangulata, de a 2007ről bevezetett is jó volt, a mostani ratyi. -
Bullitt #77800 Barichello egyébként tényleg egy rossz pilóta, csak most kapott egy jó autót, ami Ferrari óta nem volt alatta és élvezkedik, brutálisan hülye egy ember. Példát kéne vennie Vettelről, már így is jobb, mint ő bármikor lesz. -
A bohócszájú!! -
karajjj #77798 sz*jon sünt! -
Ja! -
Mondom én, hogy paraszt. -
Bullitt #77795 Barichello kedves nyilatkozatai Vettelről...szánalmas! -
karajjj #77794 én nagy hakkinen fan voltam, de mióta abbahagyta, nem igazán fanoltam senkinek :D -
#77792 -
Nah, erről beszélek. :) De te nem is voltál elhivatott szurkoló. Akik viszont évek óta egy csapatnak szurkolnak azok nem-igen fognak egy másik csapatnak drukkolni. Vagy kitartanak vagy nem nézik tovább az F1-et. Márpedig ez mosléknak és bőőrninek nem fog tetszeni. Szóval lehet készülni az első szabályváltoztatásokra. (tippem szerint heteken belül újra lehet majd tesztelni) -
Igaz!!! -
madmanic #77790 hülyeség..
világ életemben a mekinek szurkoltam, akkor is mikor taroltak, akkor is mikor sehol sem voltak..
mint most
-
Én már időtlen idők óta button-nak drukkolok és mindíg csak aszt láttam hogy megalázkodik a hondával!Persze tudtam hogy nem a pilótával van a baj hanem a vasával,mikor 2006-ban elkezdett powerkodni nem hittem a szememnek!aszt hittem hogy végre a Honda jó lett,de nem így történt azóta egyre sz**rabb lett és tavaly már alig nésztem az f1-et ez miatt mert vagy kiesett vagy el sem indult!És tessék most megint itt egy óriási lehetőség hogy megmutassa a nagyoknak mire is képes,én már csak aszt tudom remélni hogy a kocsi bírni fogja a megpróbáltatásokat,nagyon remélem!!XD 
-
madmanic #77788 nem az a baj a KERS el, hogy nehezebb lesz, hanem nem bontható, tehát az autó súlyelosztását nem lehet optimálisan megoldani..
-
karajjj #77787 évek óta nem szurkolok senkinek a forma1-ben, de engem most Ross bácsi meggyőzött... -
Nem fog. Nincs akkora reklámértékük. Akik eddig a mekinek vagy a Ferrarinak szurkoltak nem fognak hirtelen mondjuk a Williams-nek vagy a Red Bullnak szurkolni. Brawn-ék tudják jelentősen növelni a táborukat (mondjuk a nulláról nem nehéz) mert most hirtelen utolsókból elsők lettek. -
Aki ott hagyja a csapatát mert épp nem megy az nem is igazi rajongó... -
karajjj #77785 helyettük majd nő a kicsiké -
Szép képek!!!
-
Nem tudom egyébként, hogy mennyire tesz majd jót az F1-nek ez a helyzet. Maguk a versenyek valószínűleg jobbak lesznek, viszont a népszerűségnek nem feltétlenül fog jót tenni ha a nagy csapatok rajongótáborai meg fog csappanni. -
jah én is így vagyok Alonsot levéve :) Kimi is szimpatikus pilóta végülis ő volt a Hakkinen utód anno Mercinél, neki is szorítok meg Vettel :)! Ma azért eléggé lejött ,hogy egyik se szar pilóta itt ha jó gép van alattuk :) -
Gabor_(HSF) #77781 Én meg azt mondom ami eddig nem volt tiszta ,az az,hogy jó e a RB,nos ugy fest igen,Vettel meg nem kérdés a mezőny legjobb pilótája..
Vettel,Alonso,Button befutót várok holnapra -
karajjj #77780 még pár kép
-
nyádpics :D -
TÉK -
megintcsak xD -
Nem nagyon hiszem,hogy az élcsapatok pilótái hagyni fogják,hogy lekörözzék őket...
egyébként hajrá Alo,Kimi,Vettel :) -
Nem nagyon hiszem,hogy az élcsapatok versenyzői nagyon el fogják azt viselni,hogy lekörözik őket...
egyébként hajrá Vettel :) -
Mi ez a pesszimizmus?? :) Az a hiba, hogy a Ferka nem ragaszkodott foggal-korommel Brawn mesterhez... :) -
Engem nem zavar,csak ne tegyen keresztbe a buttonak!!!
Hehe!!!

-
ja, nem nagyon kedveltem az utóbbi időben őt a Ferrarira tett beszólásai miatt. Coulthard is mindig másodhegedűs volt a Mclarennél, és nem nagyon emléxem, hogy beszólt volna nekik valaha is. (bár lehet, hogy megtörtént) -
Nah a dobogón nem őket fogjuk látni az tuti... -
karajjj #77770 linkelhetek pár képet az edzéről? vagy nem érdekel senkit? :D