182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Hányan mondjátok még el? :)
Először én is akartam írni, hogy rosszul gondolja, de aztán láttam, hogy megelőztek, és nem szaporítottam feleslegesen a hozzászólásokat : ) -
WNW #77847 Ezek a feltankolt osszsulyok... Gyakorlatilag mindegyik kocsi a lehetseges minimum sulyon van (azthiszem ez most 600 kilo), ezert is tudjak kiszamolni a benzin mennyiseget az adatokbol.. Viszont az nem mindegy, hogy abban a 600 kilo tiszta sulyban, hogy van elosztva a tomeg.. A KERS gyak. egy tomegben van rossz helyen... Akinek nincs, meg szepen eloszthatja az egesz kocsin, ahogy a legmegfelelobb nekik, igy kiegyebsulyozotabb a kocsi, jobban vezetheto stb... Ez meg mind idot jelent... -
Én úgy hallottam lehet használni elég sok forrásból.
Csak ugye kell hozzá a minimum 100Km/h óra, hogy használjon is, a 2,6mp 0-áról.
Én meg az időmérőt tudtam rosszul, mert ott úgy volt biztos nem használhatják erre még is használták. -
Nem használhatják a startnál
de jó lenne egy aprítós nagy rajtbaleset mint régen
ugrálva tapsolnék... -
karajjj #77844 van a rajt után 90 másodpercig használni sem lehet? -
Én erre a rajtra nagyon kíváncsi vagyok.
Elsősorban hogy megússzák-e épp bőrrel.
És ebből kifolyólag ez nagyon fog múlni a KERS-eseken, használják-e a startnál, vagy tényleg olyan rövid az egyenes, hogy necces lenne.
Ha használják akkor igen komolyan nézhet majd ki ahogy az előttük lévők mellet úgy mennek el ahogy Kimi ment el Heiki mellett a KERS-es próba rajtnál Barcelonában.
Aztán lehet, hogy valaki benézi e KERST és ebből lesz a baleset.
Nagyon érdekes lesz.
Az is érdekes lenne, hogy a startnál KERS erővel megelőzött ám de gyorsabbakat sikerül-e tartani.
Ilyenekből jöhet ki jól egy Alonso aki mestere a védekezésnek.
Milyen vicces lenne, hogy a célegyenesben az addig bukdácsoló épp, hogy helyét fedezni tudó mindig boostolna és nem tudnák megelőzni.
Forrna az agya a diffiseknek. -
icemankimi #77842 Nem történt semmi meglepetés az edzésen.
Ez várható volt a két merci elöl(vettelnek nagyon örülök)
Holnap remélem a ferrarik szereznek pontokat és a futamot meg nyerje meg barrichello vettel legyen a 2-ig button autója meg szerintem meg fog állni. -
A fejlécben lévő videót nem lehet valahonnan letölteni? -
tényleg nem :F -
ehhehh -
karajjj #77838 az már részletkérdés :DDDD -
Vagy éppen azt közlik vele: -Igazad volt, hogy egy Brazil lesz a világbajnok idén, csak nem te! :D -
Igen, de ők úgy gondolták, hogy a nagy csapatok között lesz izgalmasabb. :)) -
karajjj #77835 de most ha belegondolok, azért csináltatták a kocsikat is ilyen játékautó kinézetűre, mert így izgalmasabb lesz a verseny szerintük, az meg több nézőt vonz -
karajjj #77834 ez jogos! -
karajjj #77833 ámen -
RB team elpics*zza az egesz mezonyt iden, figyeljetek...
-
Ő legalább nem áll be vonatozni mint a többség.
Ha van rá mód akkor megpróbál előzni... -
-
Tényleg szüzek? :) -
"Én amióta az eszemet tudom Ferrari a kedvencem legyen az utcai vagy akármelyik verseny sorozat."
Na vegre egy ertelmes ember...
McLarenes voltam 100 eve, foleg Senna miatt, de bejott az akkori piros-feher kamuflazsuk.
-
Nem tudom minek kell szidni HAMILTONT? Azért mert elverte a Ferrarit? Más is elverte már nem egyszer!
Más csapat szurkolói ugyan úgy sértegethetnék a drága ferraritokat! De mégsem tesszük! -
Nem nehezebb a baj, hanem hogy a KERS be van baszva szinte középre-hátulra, aztán nem lehet játszani a kiegyensúlyozással. -
G_ArchAngel #77825 Varni lehet...
De azert sokaig nem kellene, mert elobb fogsz elalmosodni, mint Alonso beerni a 2. helyen:-) -
Borg #77824 És hányan hagyják el majd azért, mert szánalmas pénzügyi cirkusz az egész. Előbb utóbb úgyis fogást találnak a "kis" csapatokon, hogy újra a Ferrari tündökölhessen az élen... -
A kérdés csak az, hogy milyen arányban lesznek a divatszurkolók és azok aránya akik azért hagyják el az F1-et mert a kis csapatok vannak elől. -
mennnnyiiiiiii
-
Én amióta az eszemet tudom Ferrari a kedvencem legyen az utcai vagy akármelyik verseny sorozat.
Ezen kívül a pilótákkal is szimpatizálok erősen, de mindig a ferraris pilótáknak szoktam elsősorban szorítani.
A mostani mezőnyből Kimi mellett elsősorban Trullinak és Niconak drukkolok. Remélem Nico is majd a Ferrarinál fog kikötni.
Kimire már a Sauberes időszaka óta figyelek már akkor volt, hogy megkérdezték mik az álmai és mondta, hogy a Ferrari.
Nagyon csalódott voltam amikor a McLaren leigazolta.
Persze Schumacher - ferrari kombinációnak szurkoltam elsősorban de Kimit továbbra is szerettem és 2005-ben nagyon drukkoltam neki.
2006 őszén nagyon örültem, hogy a hangulat nem fog megkopni Schumi távozásával mert egy olyan pilóta jön akit bírok és akinek nagyon tudok drukkolni.
-
Dehogy, most tudta meg az ötös lottó főnyereményét. :D -
karajjj #77819 szerintem megmondták neki, hogy este nem lesz tej meg süti... :D -
- Massa, a büfében 20 ausztrál dolcsi a kenguru-szendvics...
- WTF??
-
karajjj #77817 miért? én név szerint téged említettelek? :D
én csak arra céloztam, hogy úgyis kurva soka fognak annak divatszurkolni , akinek megy a szekér... ez mindig így van -
szerintem azt mondták neki, hogy piros a sapkája -
Borg #77815 Épp elmondták neki a Brawn GP köridejét :D
-
én is pilótának szurkolok, leszarom, h épp melyik csapatnál van... -
Nekem világ életemben a pilóták voltak szimpatikusak és nem a csapatok.
Soha nem szurkoltam egy csapatnak se...
Ezért inkább Senna,Hill,Alonso,Kimi,Vettel volt/van a kedvencek között
mehetnek ők bárhova -
Jaja ez a szép de szerintem ez minden sportra igaz :) -
Barrichellonak tényleg komoly mentális bajai vannak, mert régen nem volt ekkora paraszt.
Egyszerűen Schumacher mellett megzuhant nem bírta elviselni hogy Michael Sunday drive-al is a kertvárosban hagyja.
Lehet nem véltelenül kötött bele Vettelbe a baby Schumi becenév után már előre remeg az újabb alázásoktól. -
Én emléxem a 96-tól 2000-ig tartó időszakra. Szinte minden osztálytársam Mclarenes volt (főleg 98-99-ben), csak én meg egy haver voltunk Ferrarisok, de kitartottunk :) -
Ja, csak rossz helyre dobtam a választ, előtted lévő irásra gondoltam, sry :)