182114
  • PLaci #171774
    Szegény Norris.... Megérdemelte volna, hogy pontosan egy körrel később menjen tönkre a rönó alatta.... :O
  • Nohab
    Norris "Nooo" ja is megér egy misét :D Egyre jobban szeretem hallgatni, már csak az akcentusa miatt.
  • AnuluWork #171772
    "Yeah, come on! Stay awake!" :D
  • AnuluWork #171771
    Kavics
  • PLaci #171770
    Sok mindenki rádiózása. :D
    Ez már tartalmazza annak is a megfejtését, hogy Kimi mért állt ki az elején másodszor is.
  • PLaci #171769
    Kimi rádiózása.
  • lac coo
    Az a bukoter nulla ,.ennyi, valszeg ez a halaleset kell majd hozza, hogy kiszelesitsek.....
  • HTS s3rg1nh00
    ezen a videón tökéletesen látszik,hogy ilyen tempónál semmi értelme a sóderágyas bukótérnek.
  • mcmoha
    https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Circuit_de_Spa-Francorchamps_fatalities
  • pr3cious

Biztos azért esett oda mert sokat tolta otthon a Playsation-t nem azért mert veszélyes egy kanyar alapból áhh... mintha a szimulátorok előtt nem lett volna ott haláleset.
    Utoljára szerkesztette: pr3cious, 2019.09.03. 12:55:23
  • AnuluWork #171763
  • AnuluWork #171762
  • pr3cious
    Annyi a tartalma hogy nevén neveztem a dolgot amit a
    #171750 műveltél: személyeskedés érvek nélkül. Továbbra is nyugodtan dughatod továbbra is a fejedet a homokba te ki*%^˘ott strucc.
    Ilyen egy officiel F1 szimulátor amit arra használnak hogy az új alkatrészeket fejlesszék, és nem arra hogy minél ökörebben menjenek vele.

Ha csak az arrogáns személyeskedést tudod továbbra is lökni tehetsz egy szívességet.
    Szó nélkül bekajálod a hülyeséget anélkül hogy kicsit gondolkoznál.
    Utoljára szerkesztette: pr3cious, 2019.09.03. 11:49:22
  • ShaiHulud
    meddő a vita, amúgy, mert nem lehet visszatekerni az időt, hogy mi lett volna, részemről le is zárnám.
  • ShaiHulud
    el se olvastam a privatjaidat, töröltem őket...hagyjál engem békén köszi.
  • b-type
    Iylet mondhatsz a biztonsági övre is, lehet hogy ha nincs bekötve valaki akkor nem hal meg..
    A sóderágy nem jó a nagy tempóval érkező formula autókan ez már bebizonyosodott....ezért aszfaltozzák a bukótereket.
    ..nyilván lehet hogy ha sóder van akkor azon elpattogva minimális sebességvesztéssel beleáll a gumifalba, és egyáltalán nem, vagy más szögben és/vagy sebességgel pattan vissza..
    ...viszont akkor rögtön meghal, vagy más időpontban mások halnak meg.
    Az aszfalt a legeredményesebb ilyen tempójú pályaelhagyásra, még jobb ha van rajta az a lassítóréteg mint Paul Ricard-n.
  • pr3cious
    Baromi jó ahogy közlés nélkül lenézően! sértegetsz és még neked áll feljebb. Ez a legegyszerűbb ehhez nem kell tudomány. Érvekkel ki lett fejtve hogy miért nem állja meg a helyét az állítás, beböfögtél, most meg adod az ártatlant, ide már pofa kell.
    Utoljára szerkesztette: pr3cious, 2019.09.03. 09:50:39
  • nearo
    annyira sokmindenen múlt ez most, hogy nem lehet ezt csak a sóderre (vagyis annak hiányára) fogni
    Nem élhette túl a hatalmas becsapódást, amely mindkét kocsit darabokra törte

ha nincs halo, lehet ketten is meghalnak szombaton...?
    Egy életet megmentett a spái tragikus balesetben a fejvédő
  • ShaiHulud
    Az a tény, hogy aszfalt volt és meghalt a pilóta. HA sóder lett volna, akkor lehet hogy nem, ezt te nem fogod tudni megmondani előre mi történt volna, attól is függ milyen szögben ás milyen ponton éri el a sódert, stb. Tehát ha sóder lett volna, akkor akár túl is élhette volna.
    A drágasszágra meg nem is válaszolok, mert kritikán aluli a stílusa, mehetne Ő is a gpfan haverjával eltávra...
  • b-type
    A sóder nem lassít csak ha belesülyed a kerék (pl. motorok), a szélesebb gumikkal egy formula autó átpattog a kavicságyon.
  • adam46
    Mostani aszfalton nem szállhatott volna bele úgy a falba, mint a picsa? Csak pár fok. Sódernek meg pont az a lényege, hogy lassítson és az aszfaltnál lényegesen jobb lett volna. Ha még bele is áll a falba szemből, még mindig lényegesen jobban a túlélési esélyek. Volt Suzukában, Barcelonában is hasonló nagy becsapódás szemből, mindketten sértetlenül szálltak ki.
  • pr3cious
    Kezet foghatsz ezzel: #171715, mivel nem fejti ki mi a prolémája nem is tud érdekelni.
  • pr3cious
    Komolyan ha legközelebb csak annyi tellik hogy így lenézően befingj ide ilyet akkor inkább ne is szólj hozzá. Nem okosság csak szintiszta logika, nem a szimulátor generál hamis biztonság érzetet hanem a hans, halo stb. (ezek persze jó hogy ezek léteznek)
  • ShaiHulud
    ket okos...
  • pr3cious
    Aha én pedig most cs-ztem és megyek kinyírni mindenkit IRL. NEM, totálisan érzem a különbséget szim és valóság között ahogy ők is valószínűleg.
  • HTS s3rg1nh00
    pedig JV ismét orbitális faszságot mondott,mint aki nem járt középiskolai fizika órán.
    ott ha egy autó 300-as tempóval elszáll és kavicsba érkezik,az elkezdi pörgetni-forgatni,mondjuk tényleg nem vágódik vissza hiszen úgy beleszáll a falba minimális lassulással,hogy már valószínűleg azt a becsapódást sem éli túl a pilóta.Alonsonak is brutális szerencséje volt Ausztráliában,az ~jó példa erre,bár az elején sokat lassult-amíg nem volt kavicson.
  • adam46
    Pontosan melyikre gondolsz?
  • pr3cious
    Hát bakker ezt mondom én is, jó hogy nem csecsemőkora óta kell követnem hogy megkapjam az engedélyt hogy szurkolhassak neki, teljesen nonszensz.
  • ToxiMaxi
    Nem csinálnak "Totál érthetetlen faszságokat" javaslom olvasd el Günther Steiner nyilatkozatát az ügyben.
  • adam46
    Srácok, ugye most nem arról fogunk vitatkozni, hogy ki, mikor, kinek, hogyan, miért szurkol? Mindenkinek más szempontok alapján választ szimpatikus karaktert magának.

ShaiHulud Totálisan egyetértek. Elszomorító tempóban aszfaltozták az utóbbi időkben a bukótereket, holott sok helyen csak ártottak, mint használtak. Jön Monza és a parabolicát is beaszfaltozták, de minek? Többet kockáztathatnak ott is a pilóták. Itt van az eau rouge, szerencsétlen srác még ma is élne, ha ott nincs aszfalt, nem forgott volna vissza a pálya szélére. Másik, hogy itt egy több százmillió dolláros költségvetés és nem fér bele néhány teszt, esetleg egyéni teszt? Most is a téli teszteket 8 napról 6 napra csökkentették, miért? Akkora nagy költség az a +2 nap? A szezon közi tesztek is repülnek természetesen... Totál érthetetlen faszságokat csinálnak.
  • ShaiHulud
    https://hu.motorsport.com/f1/news/villeneuve-is-megszolalt-a-tragedia-utan-ket-dolgot-gyulolok-a-forma-1-ben/4526582/

es ismet nem mond faszsagot, mint azt midnig probaljak egyesek beallitani...
  • IXEMGabeo
    mi van veled az a gond, hogy ez nem tekintheto elfogadhato ervnek?:) kiteszed hirtelen a Leclerc fotot a semmibol, tavaly volt Sauberes logod?
  • pr3cious
    Egyébként ha meg ennyire zavar, az csak is azt jelentheti hogy jól csinálok valamit, bocs hogy nekem a fiatalabb és gyorsabb a szimpatikusabb. Bátran fogadom viszont a kritikáid hogyan kellene szurkolni hátha tanulok is valamit, " az aznapi forma alapján váltogatja a kedvenceit," pfff idióta...
  • pr3cious
    Bucsuban én is lövök olyat annyit is ér. Hagyad már magad ezzel a szurkolással nem tegnap kezdtem Leclercnek szurkolni, nehéz felfogni?
  • argo001
    A 4 világbajnoki címe smafu, te szurkolók gyöngye?
  • pr3cious
    A második ujonctól kap ki ennyi nem elég? Persze mindent meg lehet magyarázni de mindig nem lehet a körülményekkel takarózni. Ennyi erővel akkor Bottas is lehetne jobb csakhát ép ott van Hamilton, Kubica is csakhát a lengyelek szerint Russell kapja a jobb autót. Ha engem kérdezel sosem lesz világbajnok a Ferrarival és ezt most nem rosszindulatból, pusztán realitás.
  • Master91
    ne gondolkozz sokat
  • pr3cious
    Vettel? Egyetlen nagy húzásának a Toro Rosso-s győzelmét tartok amit azóta se értek, hogyan? de ennyi.
  • pr3cious
    Direkt azért ;) de nyugalom majd lesz másik.
  • AnuluWork #171734
    Ez a logo. :D Még jó, hogy nem vagy elfogult, ha Vettelről van szó.