182114
  • b-type
    ..az már a második eset volt, már a Roggia előtt is majdnem nekiment itt az onboard-ja.
  • lac coo
    Nekem úgy tűnt megindult volna Hamilton a parabolicában, mert mit vesztett volna vele, de pont elévágott egy Renault, szinte vészfékezni kellett ...

Amúgy én tartom, hogy a kevés leszorító erő miatt olyan gyors a ferka az egyenesekben, viszont ezzel megint megeszi a hátsó gumikat... Ez szinte biztos Hamiltoné megint .
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2019.09.08. 09:35:20
  • b-type
    .... hogy ki jött ki elsőnek a box-ból?
  • AnuluWork #171851
    Nem érted, hogy Leclercre mutogat? Miért is? Elsőnek jött ki a boxból ..., csak leparkolt jó szokásához híven.
  • adam46
    Igazából nincs megszabva, hogy csak együtt mehetnek ki és csak a boly legvégén. Innentől fogva Hamiltonnak rinyálnia, hogy ő tehetetlen volt... Nem volt az, csak nem kéne beállnia ökörködni és nincs gond.
  • b-type
    hülyeség. Egyfelől általában Hamilton megmondja ha elbaxott valamit. Másfelől nem az ő kudarca volt elég nyilvánvaló a videóból.
    ...harmadrészt fingja nincs senkinek hogy mit csinált valójában Leclerc, ..sztem Leclerc szempontjából pont az a legrosszabb ha tök korrekt lesz, mert Verstappen megszei reggelire, ez elég nyilvánvalóan látszott a Red Bull ring-n, tanult is belőle.
    Nem korrektnek kell lennie, korrekt legyen a vízvezetékszerelő, a Ferrari-ban ülő versenyző az legyen győztes típus.
  • AnuluWork #171848
    Igen, ez oltári baromság. Leclerc tök korrekt volt Spaban is. Ott is mondta, hogy semmi trükközés, menjünk egy jó kört! Nem értem Hamiltont. A kurdarcait néha másra keni.
  • AnuluWork #171847
  • PLaci #171846
    Q3 utáni nyilatkozatok.
  • IXEMGabeo
    aszfaltozott bukoter atka...ugyanez a balhe mar megvolt Abu Dhabiban ugy kb par evvel ezelott mikor elhagytak tobbet negy kerekkel a palyat buntetes nuku...
  • PLaci #171844
    Q3 -as rádiózások.
  • ShaiHulud
    Wéber Gábor: "Vettel végül megúszta büntetés nélkül a pályaelhagyást, pontosan azzal az indoklással, amit a közvetítésben megjósoltam: nem lehetett minden kétséget kizáróan megállapítani, hogy mind a négy kereke elhagyta a fehér vonalat."
  • greenkawa
    Milyen büntetést? Tilosban parkolt?
  • desigo
    Vettel megkapta már a büntetését?
  • Sippie
    tiszta wtc :D
  • b-type
    copy:
    onboard Hamilton
  • PacsutaTibi
    Erről a Taxi2 jut eszembe... Video Még jó, hogy nem mászott ki a vezető abból a fehér DS3ból..

Visszatérve erre a kabaréra, akár az itt linkelt videón is látszik (bár az vágva van), hogy a Vettel már az első sikánnál tudta, hogy ezek itt fognak szórakozni ezért elindult előre, Leclerc követte. De Hulkenberg és Sainz teljesen elzárta a pályát, Vettel meg vadul integetett, ha másért nem ilyen akadályozásért szerintem lehetne büntetni. Utánna a Parabolica előtti egyenesben Vettel visszaengedte maga elé Leclercet, hogy húzzon neki szélárnyékot (Gondolom így volt megbeszélve, hiszen így jöttek ki a boxból.), de ezzel pont már kikésett az időből. Szerintem csak el kellett volna húznia egyedül. A cél utáni lefékezése pedig tényleg veszélyes volt.
  • repvez
    HALO-t és DRS-t nekik azonnal, meg áttervezni a kocsikat és sok szabályt bevezetni , hogy máskor ne történjen ez meg. (sarcasm)
  • lac coo
    Ez a Futam megint a mercié, a ferrai fut a merci gumikezelése után ...
  • PLaci #171835
    Van még az F1 -nek hova fejlődnie show terén....
    Citroën DS3 Cup Denmark 2019

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Váratlanul eleredt az eső, és meglepte a pilótákat.
  • repvez
    itt is másra mutogat mindenki
    De Hulkenberget sem értem és a FIA-t sem, hogy ezt a hülyeséget beveszi.
    Mert ha kritikus fékezés lett volna akkor blokkolja a gumikat, de itt olyan lassan ment, hogy egy utcai autóval is bekanyarodott volna és lényegtelen, hogy 3dikban volt kettó helyett.

Meg Hamiltonék és Marco se mutogasso senkire, mert nem fogtak a fejukhez fegyvert, hogy a másik mogött kell mennie, miért nem elözték meg a többieket és tolták ki a kocsi szemét igy amig mindenki taktikázik, ök mehettek volna gyorsan és megvan a pole.

Ugyan ugy mint SPA-ban Lecrercnek, ott is inkább ment egyedül szélárnyék nélkül és fél másodpercet vert a többiekre mig szélárnyékoztak.

Vicc az egész és a FIA meg hagyja és aszisztál hozzá csak látszat dolgokat tesz
  • Magnum PI
    "Visszautasította Charles Leclerc Lewis Hamilton vádját, miszerint első helye birtokában szándékosan tartotta vissza a mezőnyt attól, hogy teljesítse utolsó Q3-as körét."

Éppen ki is mehetett volna Hamilon gyors körre ha akar, de inkább félreálltak a boxutcában és mindenkit előre engedtek. Most meg az a baja hogy feltartották. Beszarás ez az ember néha.

• Stockbauer33 #171832
    Mégis mitreméltél?Elég egy félmondat is.

Az Lső 3 helyetcserél pl?
  • Nohab
    Itt egy másik kameraállás is van. Szerintem megint mentett egyet a glória.

• passatgt
    Vettel vonalon belül volt vagy nem, arra ez a videó passzol:

• passatgt
    Nem tudom mit problémáztok, ilyen izgalmas befutót egyik versenyen sem láttunk még :)
  • mcmoha
    Ha valaki nem latta.

• b-type
    Itt, ha most megint büntetni akarunk, csak olyan alapon lehet mint annak idején Hamilton Spa-i büntetése. A szabály szellemiségével nem összeegyeztethető viselkedés alapján, ...mert a minimum körátlag megvolt, a feltartás pedig keresztbe-hosszába mindenkire vonatkozott.
  • argo001
    Mindenki igyekszik LASSABBAN menni egy időmérőn.

De igazad van, lehetnék mérges a hülye szurkolókra is.
  • b-type
    csak hülyeség.
    egyfelől vagy nézed vagy nem nézed.
    'sztán ugye hogy jön ide a 65 IQ-s amerikai? ...ő indította a srácokat vagy mi? ...vagy ez valami Liberty ellenes dolog szeretne lenni, merthogy a Liberty mondta a csapatoknak hogy az utolsó pillanatban menjenek ki? ..vagy a srácoknak hogy nézzenek már ki hülyén?
    ..
    Hülkenberg lenne az aki direkt kiment a bukótérbe hogy a többiek megelőzzék? ..vagy ki az a 65 IQ- amerikai akire ennyire haragszol?
  • argo001
    Nyilván néztem, ezért akadtam ki. És ott és úgy magyarázok ahol és ahogy kedvem tartja, amíg nem ütközik a szabályzatba.
  • b-type
    :))))
    ha abbahagtad akkor ezt hogy láttad?
    Sztem jó, én nézem is, és az elmúlt futamok qva jók voltak. Aki meg nem nézi az ne magyarázzon.
  • ShaiHulud
    szerinted?
  • argo001
    Kész élvezet, nem?
  • repvez
    és mindezt megbeszélték a többi csapattal is mi, hogy te figyi má, ne gyertek 3-4mp el közelebb ?
  • argo001
    Ha kérdezik, miért hagytam abba az F1 nézését, csak megmutatom ezt az időmérőt. Kritikán aluli, színvonaltalan, tipikus 65 IQ-s amerikaiaknak való fos volt ez is.
  • ShaiHulud
    mer nem az votl a cel hogy ilyen kozel menjenek egymashoz, hanem 3-4 mp lemaradasban...csak elbarmoltak kollektiven.
  • repvez
    Nagyon jó volt a q3 .. ja nem. még az hiányzott , hogy Vettel hirtelen lelassítása miatt az előző Hamilton hátulról belemenjen .
    Azért azt elmagyarázhatná nekem valaki, hogy eddig mindig azon sirtak, hogy a tiszta levegőben tudnak jól menni és aki hátul halad az elveszti a tapadást és a gumik se olyan jók meg a fékek is tulmelegednek, akkor most miért olyan jó egy lassabb autó mögött menni, hogy a szélárnyék miatt 2-3 tizedet nyerjenek egy 4- 5 tizeddel lassabb autó mögött?
  • Magnum PI
    A magasabb kamera allasbol nekem nagyom nem ugy latszott, de majd ujra kell neznem
  • Magnum PI
    Autoverseny csucsa, tobb szaz fos hattertamogatas, szimulaciok, dollar misik es ez a vege...