FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

__Jacek__
Igaz elsőre szégyenszemre rá kellett szolni hogy ne előzze meg 😄DDD Igen sajnos én meg eleve még elfogult is vagyok mert nálam Vettel talán Button szintjét hozza, ha vissza keresnénk én akkor is ekéztem mert szerintem a !VB cím a vak tyúk is talál szeget esete.
Legviccesebb hogy a nagy szabad energia italos istálló a legköcsögebb, legalja volt amikor két fejlesztett első szárny volt Vettel össze törte és levették Webber gépéről LOL!! Miközben egymással vivtak max 😄 Az is egy trágyadomb csapat csak jobb a PR 😊

Vettel megérdemli ez már most egy égés egyszer már égett 4x VB létére, úgy hívják hogy Ricciardo ako fel lépve az RB-be elkente a száját, idén Vettel akkor fogja elkenni Leclerc száját ha minden versenyen megszopatják ahogy már kétszer..
Utoljára szerkesztette: __Jacek__, 2019.04.15. 12:27:53
Elengedni csak 1x kellett. De tavaly nem pont az volt a gond, hogy Kimi miért nem volt dedikáltan 2. számú pilóta? Most ezt a döntést, már az év elején meg akarták hozni, ami papíron helyesnek is bizonyulna, mert ha van egy 4x VB pilótád, akkor annak kellene megadni a támogatást. Leclerc gyors, de még az év elején vagyunk és ez neki az első éve a Ferrarinál. Ha a Ferrari hagyja nekik, hogy oda vissza verjék egymást, akkor a Merci sok pontot fog elvinni feltéve, hogy Bottas nem lesz rendszeresen Hamilton előtt. Tehát érthető, amit csináltak, bár nekem sem tetszett. Csapatutasítás soha sem tetszik.
Alexease
Vagy szamukra egyszerubb lenne 1 autoval indulni, az emberek ugy is az egyeni VB-t tartjak fejben, es akkor nincs gond a "taktikaval", nem zavarjak egymast😄
__Jacek__
Ugye már 2x megszivatták magukat a leggyorsabb körrel ami két pont bukta mindkétszer Leclercé lett volna de végül is az nem lett volna jó mert már 2x el kellett engednie a nagy 4x világbajnokot és még mindig vezetne 1 pontal előtte 😄DDDDDD

Ferrárinál dübörög a taktika 😄 Egyszerübb lenne Gaslyt szerzödtetni Vettelt nem zavarná le van a gond..
Utoljára szerkesztette: __Jacek__, 2019.04.15. 10:44:50
__Jacek__
"Csapatként maximalizáljuk a pontjainkat, és ebben a tekintetben ez volt a helyes döntés.”

És akkor lenyilatkozzák ezt , Kinai nagydíj előtt Leclerc 26 pont Vettel 22 , őő akkor most Vettel pontjait maximalizáljuk ? 😄
Merci és Hamilton világbajnok lehet haza menni...
Alexease
Tipikus Ferrari huzas volt, magukat szivatjak. Mintha megmaradt volna az elozo evi gorcs, megfuszerezve azzal, hogy a tesztek alapjan meg jonak is tuntek.
Alexease
A Ferrari – szerintem – mar 2018-ban is toppon volt, de egyszeruen csapatban/pilotaban/fejben (talan a nagyon akaras miatt) kicsit szethullottak.
__Jacek__
Ezzel a Vettel erőszakos tolásával magugat szopatják de a ferkától ezt már megszoktuk, rossz volt nézni ahogy az elengedés útán görcsösen erőlködik Vettel hogy gyorsabb legyen.. másuknak szándékosan elkurják a versenyét a merci meg röhög rajtuk...
Alexease
Ez mindig igy volt az F1-ben (is). A csapatoknal, a kezdeti idoszakot leszamitva (1950–1960, bar ott is voltak 2 eves idoszakok), a 70-es evektol jellemzo a 2–3 eves sorozat. Aztan a 80-as evektol durvult be a 3–4-es sorozatokkal (McLaren–Williams).; utana a Ferrari szallt be egy hatossal😊
Utana 2-2 pepita (Ferrari-Renault) – a Brawn-t kihuzzuk😊 –, aztan 4-es (Red Bull) es 5-os Merci😉 Ez csak 1-gyel tobb mint a Red Bull; es ha kihuzzak 6-ig, egy szavuk nem lehet a Ferrari-soknak sem😄

Ahhoz hogy valtozatos "kaosz" legyen, negyedere kellene csokkenteni az autok osszetettseget, minden szezon vegen "kisorsolni" a kovetkezo evi technikai dolgokat, es minden csapat egyforma X penzbol epithetne autot 3-4 honap alatt😄DD Persze ez halal, kiszallna a csapatok 3-4-e😄

Mindig a technika szamitott. Pl. a Ferrari 6-os idoszakban persze Sumi profi volt, de azert a Ferrari technikai hattere, foleg az amugy aziranyu fejlesztese hoztak a helyeket. Az akkori autok azert utosek voltak: az elore programozott automata valtokkal, hightech ABS es kiporgesgatlok, rajtautomatikak, speci dinamikus felfuggesztesek es egyebek, es a kivulrol belepiszkalas az autokba. A tobbi gyartonak es foleg privat csapatnak (pl. Williams ami a mai napig "alkatreszeket" fejleszt/gyart), eselye nem volt a Ferrari-val, akik "civilben" is ezzel foglalkoztak.
A McLaren-nek volt olyan éve hogy 16-ból 15 futamot nyert. Nem hiszem, hogy a Mercedes eléri ezt az arányt - esetleg ha a Ferrari és a RB kilépnek - ami nehezebb eset.
Lesz itt még verseny idén, ahol a Ferrari simán gyorsabb lesz, de az csak az egyik feltétel. Azzal, hogy Leclerc-nek elkúrják a versenyét vagy buta taktikával, előreengedéssel, vagy a megbízhatatlan technikával, pontokat vesztenek, ahogy most is sikerült Verstappent beengedni a 4-ik helyre. Valahogy ez a Mattea Binotti nekem nem néz ki csapatvezetői posztra valónak.
Ami Monakót illeti - elvben RB pálya, de idén könnyen lehet, hogy ott is a Mercedes lesz elől - most jobbak a kanyargós pályákon, úgy néz ki.
Na mindegy, a bakui verseny sz-tem sokkal érdekesebb lesz.

Vannak akik csak ismétlik 'csak azért is úgy csinálom', és vannak, akik tanulnak az életben.

Magnum PI
Ahogy nézem ma már ez amúgy minden technikai sportra jellemző sajnos. WRC, WTCC, MotoGP...mindig van egy éveken át egyeduralkodó márka. 80%-ban mindenhol a technika számít és a maradék 20% nem elég, hogy ezen változtasson. Nagyon jó csillag együttállás kell hozzá.

PLaci

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

b-type
A Bahrain-i futamon nem az született volna...ha kibírja a Ferrari.
Utoljára szerkesztette: b-type, 2019.04.14. 22:15:27

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

ez mar kicsit tulzas tenyleg, hogy 1 csapat dominanciajat a tavalyi even kivul semmi nem veszelyezteti...regebben volt egy kis valtozatossag egy egy meglepetes ev (pl 2009) becsuszott, de itt gyakorlatilag kis tulzassal le vannak a lapok osztva...nem normalis ez, hogy kettos Merci gyozelmek szuletnek folyamatban...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

AnuluWork
Várható volt, hogy még Gasly IS megfutja a leggyorsabb kört.

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Alexease
Az eleje kicsit vicces es kellemetlen lett, de jo latni (vegre) ezeket is😊))
lac coo
Szép magyar mondat vót... 😊

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

__Jacek__
Gasly jo sokaig fogja huzni, mondjuk legalabb nem torik ossze egymast mikozben 1 percre vannak egymastol😊))
PLaci

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

adam46
Milyen kilátás? Honnan látunk ki és mit?
lac coo
Jo sok auto nem kapott kort, igy aztan van kilatas jo versenyekre....😊)))
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2019.04.14. 13:23:45

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Magnum PI
Mert a +1 pont Vettelnél volt és mikor kijött az RB már késő volt reagálni. Elég agresszívan támogatják Vettelt, nem lett volna jó ja elveszi Leclerc azt a pontot. Ezért meg kellett várniuk hogy egyáltalán az RB el tudja-e venni.
Utoljára szerkesztette: Magnum PI, 2019.04.14. 10:48:51

AnuluWork
Azért Szujó is keveri a kakit Leclec kapcsán. Vettellel semmi gond. Mindig volt valaki a Ferkánál, akinek szétqurták a versenyét. Hogy amikor kihozták Gaslyt, Leclercet miért nem, az számomra is rejtély. +1 ponttal több lenne a Ferkának ...

AnuluWork
Arry cseréje fakkság volt. Ennyi. Pont abban szarok - fejlesztések - amiben jók voltak, míg mindenki a helyén volt. Polkorrektségből sehol sincsenek. De ez egy ilyen verseny volt. Lehet, hogy Bakuban a Merci fog szívni. De eddig a Ferka szop, az is tény.

mcmoha

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Ennyit a téli tesztek "erősorrendjéről". 3 verseny, 3 Merci dupla győzelem. És a Ferrari még a tetejébe pontokat veszít(tet) Leclerc-kel , csak hogy Vettel előtte végezzen.

Vannak akik csak ismétlik 'csak azért is úgy csinálom', és vannak, akik tanulnak az életben.

Ja, me too... 😞 Szerintem még átalszok egyet-kettőt a tv-előtt, azután majd megnézem az eredményeket a többiről.
További jókat a maradóknak !
Nem is az autó gyenge, a Ferrari mint csapat gyenge... Miattuk unalmas lesz az idény, már most nehezen behozható a hátrányuk...
További jó F1-követést a fórumozóknak!

Kínában ez a pálya "indulása" óta a szokásos kamerakezelés. 😊
Szerintem "nemzeti büszkeségük" nem engedte hogy ilyenkor szokásos módon más pályák tapasztalt szakijait felkérjék segítőnek az elsö pár versenyen.
Nézd vissza az első kettőt, már burleszk- szerűen keresték az autókat a pályán. Van videó is...XD
Hogy a Ferrari milyen gyenge autót készített, az se fér a fejembe. Hihetetlen az a csapat 2007 óta, önmaguk paródiája.

adam46
Én is ezt mondom, totál nem értem, hogy mi értelme volt.
benőmenő
A rendező egyébként részeg? Mik ezek a kameraváltások?
Egyébként Kubicának teljesen felesleges volt visszatérnie.

benőmenő
Idén eddig mindig volt egy rövid összefoglaló féltávnál a közvetítésben, függetlenül attól mennyire izgalmas a verseny.
Egyébként Wéber Gabi a Kvyat vs McLarenek esetnél melyik képernyőt nézi? Egyértelműen Kvyat csúszott meg a kigyorsításnál és torpedózta meg mindkét McLarent, ezért kapott büntetést.
A Ferrari meg Vettel sajnos kijelenthetjük, hogy hozzák a formájukat. <#levele>
Én nem utálok senkit. Én csak jó versenyeket szeretnék látni, 2-3 kb.azonos erejű csapattal a toppon.
Erre idén láttam némi esélyt, erre a Red Bull még nem az igazi, a Ferrári már megint (vagy még mindíg XD) balfasz, a Merci meg "sétagaloppol"... Leszarnám én ha megint Hamilton nyerne is, ha az utolsó versenyen dőlne el, 1-2 pont különbséggel. Csak igazi verseny lenne végre az első helyért...
Tudom, kezem a biliben...XD
Annyira izgalmas a verseny, hogy a közepén is a rajtot mutatják.... azt hiszem, idén ez az utolsó futam, amit nézek.

adam46
Utálom a Mercit, utálom Hamiltont, de inkább ő, mint a csicska Vettel és a Ferrari.
Direkt csinálták szerintem. Leválasztották Vettel-ről, inkább elbaszták Lecrerc versenyét. Mert értelme az nem volt ennek a +4 körös "kinnhagyásának".
Hihetetlen mennyire gáz a Ferrari... Megérdemlik amit kapnak a Mercitől...
Ez igen ! Leclerc 10 mp-el Verstappen mögött. A Ferrari versenyirányítás a csúcson - mármint a baromság csúcsán.

A Ferrari már szokásosnak tekinthető balfaszkodásán kívül most ez a váratlan hűvös idő is alávágott a versenynek. A "hideg" pályák már évek óta a Merci előnyét jelentik sajnos...
A Ferrari meg Vettel pátyolgatásával sikeresen elqúrja ezt a szezonját is...
adam46
Csicska Ferrari egy valamihez ért, pilóták karrierjét hogy nyírja ki. Vettel meg egy köcsög, nyalis kis homár.
Megforog.

Ez igencsak Hamilton 26 pont szagú.
Mit csinál a Ferrari ? Miért kellett Vettelt Leclerc elé erőltetni ? Valahogy nem csinálnak semmit ahogy kellene ...

desigo
De most talán lesz valami,hogy elengedték
lol
Nahát, micsoda meglepetés, Vettel a rajtnál is nulla volt.

benőmenő
Az a korpás sampon reklám baromi undorító, főleg így reggeli közben. <#vomit>
mcmoha

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

benőmenő
Az adásidőket elnézve kb. 8-tól, mint a futam is. Csak nem lett cserélve a banner.
AnuluWork
Mikor lesz holnap az időmérő?