182274
  • Peppus
    a többi csapatnak az autóira kikellene rakni egy glóriát, mert ők olyan ártatlanok nem?
  • Tyler1
    de annak alapja is volt! ez meg már kész vicc h "a csúnya Lewiska hazudott az öreg bácsiknak! Álljon sarokba!" mint az óvodások!!!!!
    Már látom a holnapi f1 híreket: "Hamilton harmadszorra is hazudott! Nem is a McLarennél versenyzik, hanem a Toro Rossonál!"
  • bardocz
    Ha ennyire ostoba valaki(persze csak ha igaz a hír),akkor tényleg nincs semmi keresnivalója a F1-ben.meklárennek már rég nincs,Hamilton meg ha ilyen szinten bta,hogy maga alatt vágja a fát,akkor megérdemli.
  • MR ME
    már 2 éve a kémbotrány kapcsán értelmet nyert...
  • Tyler1
    na most már értelmet is nyert a cirkusz szó az f1-ben :D
  • MR ME
    nemhiszem h eltiltanák
  • desigo
    Azért az kemény lesz nekik ha eltiltják őket pér futamról...
  • G_ArchAngel #79547
    Folytatodik a Dallas...
  • kifli
    am rfactor-hoz van már f1 09-es mod is :)
  • kifli
    lehet nem vette észre hogy ez egy játék XD
  • Máté94
    Ez reklám?Mert akkor ban!
  • lampard99
    Kinai nagydíj(1 perc 32,238 másodperc (Michael Schumacher, Ferrari, 2004)Szerintetek menyivel fogjak megdönteni ezt az időt?:)
  • Kit--Kat
    Hlhl a vén kujon:DDD
  • Tyler1
    nem baj, rég nem volt ilyen szar az F1 mint most :D

Niki Lauda 60 évesen újra apa lett! Tud vmit az öreg :D csóri gyreket azért sajnálom, az apja lesz a dédapja is xD
  • Kit--Kat
    Egyértelmű, hogy miért cseszegetik most ilyen durván ezért az esetért a McLaren, egyrészt mocskosul gusztustalan volt másrészt meg ez 2 éven belül a 2. ilyen nagy balhé a Ferrari adatlopás után.
  • pzoli00
    látni, hogy ez nem RTL Klub!
  • Gabor_(HSF)
    "2 nem adok túl sokat a véleményükre"
    "am meg te még az általad említett szintet sem éred el nálam bocsi "
    Ezt milyen nyekven lehet másképpen forditani? Művészkém..
  • Gaba9
    Igen egyszerű .. ebből is látszik kettőnk közül ki van elszállva hogy azt hiszi ő a fasza csávó .. szakértő ÚR
    Amúgy meg ha tényleg csak ennyire tudsz olvasni akkor menj gyorsan tanárhoz is ugyanis a szar szót le sem írtam abban a kommentben ..
    Most is csak hasonló eséllyel pályáztál mint a Hami esetekben igaz ?? na mind1
  • Gabor_(HSF)
    Egy egyszerű képletet vázoltam,ami hasonló esélyekkel pályázik,mint a többi..
    Majd te közölted,szarsz mások véleményére,persze ezek után én is tiedre.
    Ez ennyire egyszerü hülyegyerek,nem pedig arról szól ki a fasza csávó
  • a.carkey
    Szerintem elmeszelik őket. Ezért is megy a mosdatás ezerrel. Sok, sok interjú, amiben elmondhatják, hogy ha nem lenne, akkor is sikeresek lennének, nem is nagy előny az egész, írigyek rájuk, elismerés, hátul vannak, bla, bla, bla, szóval a lényeg, hogy be vannak szarva, mert ha elmeszelik őket, és a pontjaik is ugranak, kezdhetik előlről az egészet ...
  • Gaba9
    Látom olvasni azt tudsz de ezek szerint hozzá is teszel még .. olvastál valamelyik hozzászólásomban olyat hogy nagy arcúan mondanám hogy versenyző vagy szakértő lennék ??? Szerintem nem ... és meg merem kockáztatni hogy azért mert hasonlóval foglalkoznál sem lennél szakértő !!!!!!!!!!
    Mint ahogy azt le is írtad szépen #79531-ben .. még a csapatoknak sincs tisztán minden majd pont NEKED lesz minden tiszta mert te vagy a magyar mindent tudó faszgyerek .. nem ??? Vagy esetleg te is ott szoktál ülni a szabályhozókkal ?? Jó neked .. derék
    (részemről lezártam veled a dolgot mert nem igazán érdekel amikor valaki "toronyból beszél a porba")
  • madmanic
    -Megkérdezzük Charliet, hogy szabályos volt-e..

-Dolgozunk rajta, addig ne előzz

stb. nem biztos h pontosan idéztem.

Ha tudnák a szabályokat akkor azt mondták volna hogy nyomd ahogy bírod, kicsúszott, ha ott jár le a műszakija a füvön akkor is szard le és menj!

nem kérdezősködni hogy mi van..
  • Gabor_(HSF)
    Ja már te is versenyző,meg szakértő lettél,mert játszól a TDU-val..derék
  • Gabor_(HSF)
    Ja! azt nem mondtad, veled személyesen közölték mi is történt..
    Ha minden olyan tiszta lett volna,csak annyit mondanak,"hát elengettük,mert bár 450millió éve itt vagyunk,de fingunk sincs a szabályokról"
  • madmanic
    megoldás: VIZSGA a szabálykönyvből pilótáknak, szerelőknek, mérnököknek, MINDENKINEK!!

Aki nem megy át nem léphet a paddockba, nem vezethet, nem cserélhet ki egy kereket sem..

• Gaba9
    na mi van fáj az igazság szószoló ?? Szarügy .. majd megnézzük mikor több helyen borul a bili vagy bejön bárhol máshol is a balhé akkor ilyen nagy szátok meg arcotok lesz-e ... am meg te még az általad említett szintet sem éred el nálam bocsi ..
  • madmanic
    valószínűbb, hogy mivel NEM ISMERIK A TETVES SZABÁLYOKAT tartottak tőle, hogy elvesztik a megszerzett pozíciót.

pedig ha a futam után legalább belelapoztak volna, volt rá 4 és fél órájuk, tudhatták volna, hogy nem büntethetők.

ennek ellenére letagadták a szándékosságot, ami f@sszág volt, és jött a bünti..

Moslék papának meg több sem kell mint látjuk...
  • madmanic
    ezt te sem gondolod komolyan

mikor a rádióforgalamzásból egyértelműen kiderül, hogy SENKINEK sincs halvány lila fingja sem a szabályokról, -ezt már korábban kifejettem- mindenki rohangál mindenkihez, hogy mit is kell ilyen esetbe csinálni, te megállapítod, hogy a ravasz McLaren ezt előre kitervelte, adják a hülyét a rádióban, miközben már körmölik a feljelentést..??

hát a grid girl-ök ölelgetése nem jár együtt a józan gondolkodással látom..

• Gabor_(HSF)
    szerencsére a te véleményed sem ér,lósz@rt se
  • Gabor_(HSF)
    ez is csak egy lehetőség, mint a többi.Az igazság relytély marad számunkra
  • Gaba9
    szerintem meg had mondják amit akarnak .. 1 lerágott csont 2 nem adok túl sokat a véleményükre 3 majd sírnak még ha MAJD valamikor megint VB lesz a srácból az övék meg fing sem lesz ... felesleges vitázni már ilyenről szvsz .. na de ti tudjátok :)
  • b-type
    Ez oké is lenne, ha nem szólnának rá Hamilton-ra nyílvánvalóan,..vagy legalább valamilyen virágnyelven.
    ...de nem, valmint akkor gondolom Hamilton sem nyilatkozza le országvilágnak, hogy a csapata kérésére engedte el Trulli-t.
    Szal sztem ez nem áll stabil lábon..meg pontosan nem emlékszem hanyadik körben volt, de akkor már lehetett sejteni hogy SC mögött intik le a mezőnyt.

• Gabor_(HSF)
    Nálam egyszerű a képlet..
    A dobogóra mentek,ha már adva volt a lehetőség,jöhet egy svédcsavar.
    Azzal tisztában voltak,hogy Trullit nem tudja tartani,igy a pályán nem sok az esélye a 3. helyre..
    És jött az ötlet,előszőr elengedjük,aztán feljelentjük,ez a tuti igy nem kell esélytelenül meccselnie a dobogóért..
  • Solten
    lenyegtelen
  • cement
    ez nem idei... nezd meg az autot
  • Solten
    "...Igen, elismerem, hogy hibáztam - de utasításra tettem. A parancs az parancs. Nem tehetek róla. A bibi csak az, hogy a McLaren egyrészt nem a tengerészgyalogság, másrészt Hamilton egy 24 éves, felnőtt ember - van szabad akarata. Könyörgöm, ennyi idősen Nagy Sándor már túl volt az isszoszi csatán, ahol legyőzte a perzsa Dareiosz legalább háromszoros túlerőben lévő, durván 100 ezres seregét, és közben valószínűleg elég sok kemény döntést kellett meghoznia. Önállóan. Na jó, ez talán túlzó példa, elvégre nem lehet mindenki Nagy Sándor, de a lényeg, azt hiszem, így is világos..."

Na, linkelgesd csak plz tovabbra is, remek olvasmany :)
  • madmanic
    ijesztő...

• Solten
    A KERS bosszuja...

link
  • karajjj
    ja hogy ez link, jó, nemszóltam :D
  • M@TriX
    szerinted?