FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a.carkey
A Ferrarinak meg tök ciki lehetett a Massás ugy😄
Ez melyik szezon?

Mit ér az élet, ha nem te uralod? Az élet olyan játék ahol ha meghalsz, nem kezdheted újra:(

a.carkey
2000 ft egy pár virsli/kolbász a ringen ...

A medve nem játék.

Azt akarjátok mondani hogy most Hamilton a bûnbak mert ne mengedte el Alosot?Hát istenem másokat sem engednek el mások...meg van ilyne de olyna h még vár 11 másodpercet és direkt feltartja a csapatársat...lolÉn elöször azt hittem hogy Ron azért megy oda h segitsen Hamiltonnak de hogyha még mindig Alonso a kiskedvenc...Pedig Hamilton ujonc és gyepálja agyon a krumplifejet
a.carkey
9. volt, aztán 1., majd rögtön megdöntötte Hamilton, és jött az a bizonyos köre ...

A medve nem játék.

passatgt
a5-ön

Bandee1987
gp2 futam király volt 10-kor. most élõben eurosporton: porsche szuperkupa a ringrõl

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

BaliBoy
Ez kitõl jött? Itt írta vki?

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Szokásos zseni:

,,Na jó, elindult a szokásos "Világbajnokot a Ferrariból, bármi áron!" címû FIA projekt.😄DD Csak nem tudom minek az a huzavona? Oda kell adni nekik a csapat vb-t, mondjuk akár már a hétvégén is. Az egyéni vb-t meg eldönthetné Raikkonen és Massa mondjuk szkanderben, vagy virsli evésben"

NO COMMENTT

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

[Jakuza]
Annak semmi koze a feltartasos bunteteshez.
Az csak arra vonatkozik, ha a palyat a versenyzo leroviditti, elhagyja hogy elonyt szerezzen a mert koren, tehat ez nem lehet indok.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

passatgt
Lehet, hogy a gyorskörét nem veszed Alonsonak, akkor 6. lenne.
Bár köridõket nemtudom, csak tipp😊

[Jakuza]
Kerdes honnan vettek az 5 rajtkockas buntetest.
Ilyen szabaly NEM letezik tehat kiszabhato se lenne.
Gondolom Fisconak is azert adtak ezt a buntetest, hogy ne terjenek el Csalonzo buntijetol.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

passatgt
kénytelen leszel

Firerock
akkor most mivan a MEki ügyben?nem akarok visszaolvasni annyit

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

a.carkey
Egy F1 rajongó és neje.

*Na jó nem, ez a kõröshegyi völgyhídon készült, de akár ide is beillene ... 😊

A medve nem játék.

Count Adyn
Épp akartam kérdezni hogy és fiszkó megússza e a nagy kavarodásba😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

A MacLaren kamuzik.. De ez hagyjan, allitolag Briatore is beszall a kemugybe a MacLaren ellen, olvassatok el az NS-ben mit mond...<#mf1>

a.carkey
Mellesleg Fiscot is elmeszelték 5 pozícióval hátrébb. 😊 Yamamoto feltartásáért, aki így is tök utolsó lett, és a csapi társától is 1 mp-re végzett. Persze Winkelhock meg pont Yamamoto miatt nem indulhatott ... Nevetséges!

A medve nem játék.

bardocz
lol most olvastam a5 cikket:azt érdeklõdte hogy megfelelõ gumi van-e a kocsiján a maradék 10 sec-ben amit ha nem vak látná,hogy ott van elõtte két nagy gumidarab és azon vagy szines csíkos vagy nem😄
Üdv mindenkinek. Az lenne a kérdésem,hogy valakinek megvan-e a 2006-os év utolsó futama? Vagy tudtok-e olyan helyet, ahol fent van? Elõre is köszi

Dell Latitude E5430; Logitech Z4; Samsung 226BW;

a.carkey
Lehet, hogy tönkre is teszi. 😊 Azonban itt nem õ, hanem Ron volt a hibás. Fel akarták tartani Kimit, de véletlenül közben kicsesztek Hamiltonnal is. Ezzel Ron három legyet is ütött egy csapásra: Kimi nem indul a Poleból, Alonsot hátrébb sorolták, és Hamiltoné a Pole ... 😊

A medve nem játék.

a.carkey
Fisco helyére jönne ...

A medve nem játék.

[Jakuza]
Tipikus deli magatartas.
Ha erzi, hogy valaki jobb nala, akkor hozzanyul a sportszerutlen eszkozokhoz.Ha rajta mulna akkor ejjel belopakodna az ellenfel autojahoz es tonkretenne.
Ez Alonso, emberileg egy nulla.

a.carkey
Mellesleg:

"Nelson Piquet Jr has now signed a contract to debut for the Renault team in 2008." 😊

A medve nem játék.

bardocz
igen minimum onnan kéne indulnia azt érdemelné meg
bardocz
jee megtalûltam linket hát megérdemli,bár nem csak 5 helyet kéne kapnia
a.carkey
Mondjuk azt azért még vizsgálnám, hogy miért nem a boxból indul - mint korábban Schumacher Monacoban -, de legalább már elkezdték elmeszelni õket.

A medve nem játék.

a.carkey
Pedig de, csak Alonso ott tesz be neki, ahol tud. Lásd Kimi feltartása kombinálva Hamilton kibaszásával. Erre csak Alonso képes. Ebben tényleg profi.

A medve nem játék.

bardocz
5 helyel hátrébb sorolták alonsot?😮 nincs kedvem olvasgatni
nekem ez az ügy és Monaco kapcsán nem az jut eszembe, hogy Lewist szeretnék bajnoknak...

http://gaborszantai.co.uk/

oneal1
úgy legyen!!méghozzá Kimi javára😊

!Forza Ferrari!

a.carkey
Szép. Kimi feltartásának indult, aztán közben a bírók szerint Alonso betett Hamiltonnak, majd elmeszelték Alonsot 5 hellyel hátrébb, sõt, még pontokat sem kapnak ...

Szép volt RON! <#taps>

Remélem szopsz egy nagyot a kémügy kapcsán is!

Mindezt miért? Mert minden áron Hamiltont akarják bajnoknak.

Ennek ellenére még mindig azt mondom, hogy Fernando és Kimi közt fog eldõlni a VB ...

A medve nem játék.

b-type
igyekszem-igyekszem, de mégis folyton lemaradok mások mögött 😊))

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

BaliBoy
Csak nem te írod az Összeesküvés elmélet második részét? 😄DDD

b-type
Hogy tudna már Todt pénzt dobni az FIA-nak...A Mergának (pláne a Chrysler-l) nagyságrendekkel több pénze van, mint Todt-nak/Ferrari-nak/Fiat-nak.
Mert biztos így megy, hogy dobunk kis pénzt az FIA-nak.., dehogy is.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

BaliBoy
A francba... ezt én akartam írni. 😄DDDD

Üdvözlöm a végre megfelelõ döntést produkált FIA-át!

Mibe? nincs vip-m 😊

Ha te tudod, akkor õk tuti biztos 1000% nem tudják...

b-type
beleszerkesztettél?
Akkor sry, én az enyémet már nem tudom. 😊

b-type
ááá..kész vagyok az ilyen dumától 😊

Jean Todt pénzt dob az FIA-nak 😊))
Egyébként Nicholas Todt (Jean Todt fia) volt a csapatfõnöke Hamilton-nak a GP2-ben (az ART csapatnál).
Tudod aki egyébként McLaren nevelés, szal micsoda szövevény 😊)
Jean Todt nagyban keveri a kártyákat, zsebében van az FIA, és még Hamilton is bár ezt õk nem tudják 😊

köszönjük szakértõ úr...

[Jakuza]
Hat, szerintem ez nem lehet magyarazat, mert olyan szabaly nincs ha a csapattarsadat tartod fel sportszerutlenul, akkor megfelezzuk a 10 helyes buntidet 😄DDD

Alonso a pálya poros részérõl indul, mellette a tiszta sávról Ralf - gyõzzön a jobbik😊

http://gaborszantai.co.uk/

Punker
lehet azért nem sor vége mert csapaton belül történt.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

[Jakuza]
DJ:
Hallottal mar ilyen buntetesrol ? 😄DDD
En ugy emlekszem, hogy masokat ezert sokkal sulyosabban buntetnek, ha feltartanak valakit.
10 hely vagy boxutca, vagy a mezony vegerol indulhat csak.
De persze Csalonzoval megint kiveteleztek.

[Jakuza]
Ne haragudj de te nagyon korlatolt vagy.
Nem Hamilton nem fogadott szot.
Egyertelmuen kiderult a radio kommunikaciobol.

Nah mindegy Alonso megkapta a büntetését, kész. Talán visszavesz magából

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

😄DDDDDD

[Jakuza]
Persze hogy nem szemben allnak.
Nem vetted eszre amikor odalepett Csalonzohoz a merlegeles utan Ron Dennis egybol leforditotta a fejet es gyorsan ellepett ne kelljen beleneznie a szemeben es beszelni vele ?