182274
  • Tyler1
    de én azt csak példának irtam! én nem húzok le pilótát, Kimivel sincs semmi bajom, sőt párszor vitáztam is itt már a Kimi ellenesekkel...
    csak azt utálom h vki pont azért nem szeret egy pilótát mert jó!
  • kifli
    senki nem írta hogy kimi a legjobb pilóta, sőt a hszben amire válaszoltál mégcsak nemis szerepel kimi neve.

Tyle: snki nem állít olyat hogy hamilton nem jó pilóta, aki lehúz pilótát az egyedül tevagy. És akk énis jöhetnék énis olyannal olyannal hogy ha haminek olyan jó dolga volt 2007-be a mekibe miért nem ő lett a vb gyöztes, szal kimi igenis jó pilóta...
    Nemértem miért mondod kimire hogy nemtud vezetni, mikor már elégszer bebizonyította hogy igenis tud vezetni és nemis akárhogy, egy pilóta képessége nem attól függ hogy neki szurkolsz-e...
    Nemszeretem az olyat hogy valaki nemképes az ő kedvencének rivárisáról elismerni hogy jó pilóta, csakmert nem neki szurkol. Szerintem aki bekerül az f1-be az rosz pilóta már nemlehet, aki vb-t nyer azmeg főleg nem.
  • Tyler1
    én is úgy értettem az állva hagyást, h első szezonjában a vb első helyezésért versenyzett! amúgy ha olyan jó dolga volt a mekiben, akk Kovalainennek miért csak a 7. hely sikerült??
    szóval folytatódhat a vita egész éjjel, de Hamilton igen is jó pilóta!!!
    (jah és nem azért irtam h Kimi nem tud vezetni mert te ezt irtad volna Hamiltonról, az saját vélemény volt)
  • Peppus
    úgyis mindig megmagyarázod,hogy Kimi a legjobb, csak csinálna is már valamit. Én örülnék a legjobban, ha ő is hozzátenne az futamokhoz, hogy izgalmasabb legyen, de tőle nyugodtan elmehetek aludni is. Tavaly gyengus éve volt, idén szar, azelőtt mindig tönkrement alatta a Meki de legalább akkor küzdött is.
  • Kit--Kat
    Én is így gondolom:)
  • kifli
    látta ő a lényeget, csak nemakarta észrevenni ;)
  • Kit--Kat
    Nem figyelsz én arra reagáltam, hogy írtad "kapásból". És azért nem vert el mindenkit, mert úgy emlékszem a tabella élén nem az ő neve volt és a VB serlegre sem az ő nevét gravírozták rá 2007-ben.
    Tehát ok, hogy kapásból az élbolyban volt, de kevés újoncnak adatott meg, hogy egyből a legjobb autóba ülhessen bele. Villneuve volt ilyen, de ő azért bajnokként érkezett az Indiből, nem feljutott egy alacsonyabb géposztályból.
    Másrészt én nem tudom hol írtam, hogy nem tud vezetni Hamilton, idézzd vissza, megköszönném!
    Harmadrészt kimi Sauberrel, Schumi Jordannel kezdte a pályafutását nincs értelme összehasonlítani őket Hamiltonnal.
    Úgy, hogy szerintem megállja a helyét amit írtam
  • kifli
    jó de ők nem egyböl a legjobb kocsiba ültek bele...
    am ma már linkelték Kimi első időmérője...
  • Tyler1
    hát most ez nagyon rossz duma. ilyen alapon Kimi sem tud vezetni mert hát Ferrariban könnyű :) Schumi sem lett volna vb mondjuk a Minardinal nem???
  • kifli
    te jössz most azzal hogy fekete, te vagy egyedül aki faji alapon megkülömbözteted...

Az hogy parasztabb lett a meki mióta hami ottvan, az nembiztos hogy hami miatt van (bár lehet benne része de elenyésző) de azóta vannak botrányaik, és ez tény.
  • Kit--Kat
    Na azért ez a szokásos elragadtatás jött egy nagyon tehetséges pilóta aki kapásból a legjobb kocsiba ülhetett.
    Ne mintha Rosbergnek nem ment volna ugyanez, persze szép dolog, de ha más is a legjobb autóba kezdhetett volna más is tudott volna ilyen eredményeket.
    Persze csak a legjobbakra gondolok itt.
  • Tyler1
    Hamiltontól miért lettek parasztabbak?? mert neked sem tetszik h jött egy fiatal fekete srác aki kapásból állva hagyta az egész mezőnyt????
    vagy te is azok táborába tartozol akik faji alapon ítélik el???
    ami most a csapattal történik az szomorú de sajnos az ős saruk, de igaza van Istencsászárnak, leraktak már pár dolgot az asztalra, bár az életkorodat elnézve, erről te nem sokat tudhatsz! szóval ha vmi értelmeset is hozzátudsz majd szólni akk irjál-.-
  • Kit--Kat
    Érdekes amikor még ennél is durvább sértegeted Räikkönent az nem zavar.
    Ebből kiindulva nem értem a te felháborodásod.
  • Kit--Kat
    Olvastam, és láttam is.
  • lampard99
    jaj de szép:)
  • Peppus
    Mikor lesz F1Topic találkozó? :D:D sok barátság születik itt :D
  • Gaba9
    nálam az a mondat hogy nem adok túl sokat más véleményére az nem azt jelenti hogy leszarom .. ha leszarnám akkor (hangsúlyozom!!) azt írtam volna oda !!!! De hát túl egyszerűen gondolkozom hozzád biztos .. a második meg reakció volt a te kedves beszólásodra,ugyanis te kezdtél el nem normális "hangnemben" írni ....
  • Firerock
    vegyél vissza öcsi
  • Firerock
    nekem nem ártottak
    de aki csal azt meg kell büntetni és nem csak azzal hoyg elveszenk tőle 4pontot
  • Peppus
    Téged kellene odarakni, és egy igazi vadparaszt csapat lenne..
  • Istencsászár
    gondolkozol is előtte vagy csak a gyűlölet hajt? ártottak neked? a Forma1 egyik legnagyobb múltú csapatról van szó, ugyan olyan mint ha a Ferraria mondanád hogy zárják ki, mert senkit nem érdekel... F1 jövője is veszélyben lenne, de nemhiszem hogy emiatt bárkit is kizárnának, itt max a McLaren és a Mercedes kapcsolata forog kockán. Vezetők és magas beosztottak hibáztak, Hamiltont meg ne keverjük bele, ő csak vezessen az a dolga, a többi a csapat dolga, amit rosszul kezeltek, le kell vonni a következtetéseket és azokat akik hibáztak kitenni onnan
  • Istencsászár
    Vannak interjúk, csak azokat az RTL Klub nem fogja neked leadni, nézd a német RTLen, ausztrál nagydíj előtt másfél!! órán át a pilótákról készült összeállításokat néztem, igaz egy mukkot sem értettem belőle, de ott bőven mutogatták őket és nyilatkoztak is sokat
  • Firerock
    hú de örülnék ha eltiltanák őket
    ilyen paraszt csapat se volt még az f1ben,Amikor Hamilton odament akkor még parasztabbak lettek...
  • Norbi1990
    A Svájciak biztos interjúvolták már Buemit csak ő az RTL-be nem akkora sztár mint az élmenők :)
    Ugyanez van Sutil-al is sajnos :(
    Egyébként meg minden pilótának kötelező adni interjút. Ez is új szabály :)
  • Peppus
    Miért te láttál már Buemivel interjút? vagy mondjuk Sutillal beszégettek már? Oké újságokat nem olvasok, de azért hidd el követem a dolgokat..
  • Kit--Kat
    Valószínű nem követed eléggé a Forma1-et.
  • Peppus
    Nakajima tök szimpi :) végre láttam nyilatkozni. Nemértem, hogy vannak huszan, de a fele pilótáról azt sem tudom ki a franc. soha egy interjú, semmi hír róluk.
  • Tyler1
    sztem megvárják míg a brawn gp megnyeri az összes futamot és utána törlik az eredményeiket, és Nakajimanak adják a vb címet! xDDD
  • passatgt
    azt írja műszaki hiba, remélem is, különben elég nagy fail
  • Istencsászár
    szépen hazavágta
  • Istencsászár
    ebbe több dráma meg a gyűlölet:)
  • bardocz
    Zárják ki a meklárent,és kötelezzék őket arra,hogy pénzelje a Subarut vagy a Ladát,hogy csináljanak versenygépet:D Jajj,de szép lenne.
  • kifli
    am nemúgyvan hogy a kocsik kereke nem válhat le? Már másik balesetnél is láttam hogy repólt a kerék :S
  • kifli
    ezcsak egy hülye hazugság (már megint) hogy csak Dave Ryannek-nek van benne a keze. Ez olyan hogyén aztmondom hogy öljük le az össze kékszemű szökehajút, mindenki aztcsinálja de aztán azzal mentegetőztök hogy énmondtam demár csúnyán megbüntettetek. Gondolom megbeszélték előtte közösen hogy mitfognak mondani, nem mielőtt bementek a versenybírósághoz, akkor mondták meg lajcsinak hogy mitmondjon. Ez a legidegesítőbb a mekiben, hülyének nézik a sport rajongóit és nézőit.
  • Tyler1
    értem én! de akk zárják ki, vagy robbantsák fel, vagy adjanak nekik egy gyémánt nyakéket, aztán cső! de most mit húzzák már ezt az egészet?-.-
  • Peppus
    a Diffuzor ügyet miért nem tárgyalják ilyen sebességgel? Picit fontosabb mint egy ilyen hazudozósdi..
  • Kit--Kat
    Végül is nem nagy dolog, csak manipulálni akartak egy végeredményt hazugsággal úgy, hogy egy tök ártatlan pilótát kizáratnak magik elől.
    Tényleg nem nagy cucc, pláne 2007 után.
  • bardocz
    Nem ártatlanok, de ők legalább okosabbak, mint egy ötödikes! :-D
  • passatgt
    http://www.nemzetisport.hu/formula1/kellemetlen-veget-ert-a-renault-bemutatoja-dubaiban-230494.html

• bardocz
    Ha ennyire gecibuták,hogy tudják,ott lesz a bizonyíték,és úgy nem mondanak igazat, meg is érdemlik. Miből tartott volna azt mondani,hogy nem tudtuk mit tegyünk, és hogy ne legyen büntetés a vége, inkább visszaengedtük Trullit? Az túl egyszerű,meg nem lenne belőle botrány? Ők tudják.