182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
nem hiszem,hogy lesz bünti... -
habár láttunk már ilyet :))
na majd meglátjuk, szerintem ez még nagyon nem lefutott ez az évad... -
madmanic #79672 Egyetértünk...
Már rég kész van minden csapatnak az új diffúzora. Csak az ítéletet várják szvsz..
Nem fogják szabálytalannak találni. Az FIA ekkora segget nem csinálhat a szájából.. Habár..
-
hülyeség... -
madmanic #79670 Holnap eldől a VB..?
A szavazás elég egyértelműnek tűnik... -
nem is értem miért nem Bernie jáccotta Benjamin Buttont... xDD -
-
Két szenilis vén penis. -
campy #79666 Berni szvsz 91 évet fog élni mivel nincs megterhelve az ember...jólétben él annyi pénze van h bármit megtehet figyelj neki még csak most kezdődik az élet 78 évesen:) az memória pusztulással és a sorvadással egy ember se tud mit tenni és minél idősebb valaki annál jobban visszamegy a gyerekkorba...(viselkedésileg) hát asszem a butulás és a gyerekesség elkezdődött náluk:D akármennyi benne vannak az üzleti életben -
Várjál csak, 2010-t Börninek és Mózlinak meg is kell érni. -
és akkor majd f1 helyet szado lesz :D -
igazad van, de nagyon feltud idegesítani amkor tudatlanul fikázzák bármelyik pilótát, amikor eredmények sorát tudják felmutatni, nem is akármiket, ezért mindig érdemes leírni hátha azok akik nem tudják, ezentúl majd máshogy állnak a dolgokohoz... -
úgy is kilépnének a csapatok ha ez lenne, akkor meg ott ülne börni meg mozli az idióta ötleteikkel, meg csomó tartozással, azt bánom csak, hogy nem lett meg a 2008-ra ígért szétválás és nem lett külön széria amit a gyártók felügyeltek volna -
énérzem visszalépésnek hogy egy 3 éves motort tuszkolnának bele? ill így nem lennének gyári csapatok, akik az egész alapját adják az f1-nek, ezekkel a szabályokkal szépen eltűnne az f1 a központból, és olyan verseny válik belőle amit nemsokan követnek majd nyomon. -
jah, nem értem, hogy nem látják, hogy már van olyan versenyág amit ők az F1-ből akarnak csinálni? Remélem nem akkor kell rádöbenniük amikor már nem nézi senki amit ők kifőztek.
azokkal az újításokkal elmehetnek az anyukájukba, azzal az F1 lényegét vennék ell, de ezen nem érdemes rágódnunk meg idegeskednünk, innen nem tudunk hatni rájuk, szóval csak szorítsunk hogy van a vezetőségekben értelmes egyén is. -
Mindkettő arcába elférne már egy balta.Ott a GP2,minek mégegy?Illetve melyik tehetséges pilóta jönne ide versenyezni ezután? -
madmanic #79658 úúú de ideges lettem.. -
madmanic #79657 Nem, nem NEEEEEMMMMMM!!!!!!!!!!!!!!!!
Nem hiszem el hogy ezt a két félkegyelműt nem lehet félretenni b@ssza meg!!!
Egységes motor + éremrendszer! Persze b@szd meg! Ki fog ennek a két majomnak versenyezni?? -
szerinted aki ilyen jelzőkkel illet egy F1-es versenyzőt az komolyan vehető? Ignoráld. ;) -
Az Indy 500at meg az Indycart meg az alteregója nyerte meg ugye? emelett még egy F1 VB is becsusszant, tehetsége nincs, de nagyon mákos... -
Vilnöv :D nagyon utáltuk faterral.. szerintem egy szerházi volt csak jo autoja volt... Montoya meg egy nagy aracú köcsög volt de neki jól állt és csíptem félig meddig sajnálom h nem jött be neki az F1 , bár ez a megnyilvánulása h ha Sumi valaki akkor nyerjen Nascart elég cink volt :D -
campy #79653 tényleg a Le Mansban...na az lehet aztán megterhelő 24 órán keresztül versenyezni
Montoya volt még egy nagy csibész:D olykor agresszív volt a vége fele már nagy hülyeségeket csinált...csak elment arcoskodni az USÁ-ba most ott versenyez és elkezdte tavaly hogy a Forma 1 így szar ugy szar és h sokkal jobb a Nascar...hát nem tudom más az Amerikaiaknak a szórakozás mint nekünk:S:/
-
Tavaly ő is ment LeMans-ban meg NASCAR-ban, idén nem tudom mi lesz vele
Jacques_Villeneuve wiki -
campy #79651 ehhez csak tapsolni tudok:) gyönyörű -
campy #79650 és mi lett a "nagyságos" Zsák Villnövvel? azt a faszit semmire sem tartom hiába nyert vb címet az apja sokkal jobb volt Gilles csak meghalt ugye:( (Villeneuve megnyilvánulásait nagyképű beszólásaitól undorodtam meg az h evvel az 1 vb címével élt évekig sztem egy szélhámos volt és még azt utáltam benne->megkérdezték tőle h mi a véleménye a Hungaroringról->elkezdte dícsérni a pályánkat aztán hirtelen ilyet szól: jol érzem itt magam csak eléggé poros a pálya az a gond...(nem mintha a többi pálya ne lenne poros köszönjük Emese):D na csak kíváncsi vagyok mi van vele tud vki róla vmit?:D -
Ezt meg csak úgy. -
Fasza előzések -
Gabor_(HSF) #79647 Ja tényleg! csak ugy kb 50 pacival a Honda volt erőssebb,a ferka szar gumijairól már nem is beszélve -
Frentzen még a Speedcar series-ben is versenyzik.Egy versenyt láttam belőle,akkor ott volt az elejében. -
Egyátalán nem tüntek el.
McNish tavaly megnyerta a 24 órás La Manst.
Panis az LMS szériában versenyez.
Frentzen is megbizhatósági versenyeken vesz részt pl 2008ban kategóriája 4. összetett 16. lett a 24 órás Le Manson.
szinte mindenki versenyez valahol, sikeresen, eredményesen, a legjobbak közt vannak... -
érdekes, kupica oké, de csalfonzót vhogy gecire nem látnám szívesen :| -
G_ArchAngel #79643 En inkabb Alonso-n tunodok, hogy mit erezhet most...
Utolag persze mindenki okos, de ha anno elfogadja Ross Brawn es a Honda ajanlatat... -
Bullitt #79642 ÚÚ hogy eltüntek pilóták. Zonta, Panis, Frentzen és hasonló nevek.
Egyébként a Schumis videóhoz: ezekből látszik, hogy ő tényleg adott valami pluszt az autóhoz tehetségével. Megnézném idén egy versenyen, ahogy az egyébként is gyorsabb Brawn GP-be ül. ^^ -
attól függetlenül vicces :P ... -
bocsánat nemláttam.. -
mehetne bannerba :) -
campy #79638 bocsi a Mclarent nem tudom nagycsapatnak tartani:D legalább is a XXI. században csak egy vb címet nyertek nézd meg a Ferrari és a Rönót eredményeit:P -
még vagy 50x rakja be valaki... -
Durva F1-es baleset, Button megsérült!
-
2005 suzuka, Alonso, Kimi a susnyásból indulva végigalázza amezőnyt, Kimi még a versenyt is megnyeri az utolsó körben való előzésben, van itt ilyen jópár, nem is azzal van baj hogy ezek a legények nem tudnak előzni és nem tudnak látványosan nyomulni, hanem hogy a másfél órás versenyen 1-2 ilyen van aztán szétszakad az egész, és persze előzni sem lehet az autók miatt, de előzni mára már lehet mert jó a szélárnyék, viszont ez megint nem jó hogy van egy csapat akik sokkal jobbak... versenyen nagy hézagok vannak a csapatok közt, akkor lennék elégedett hogy ha a gyéri csapatok a dobogóért mennének a Ferrari, McLaren és a Rönó, de eddig halvány amit nyújtanak...