182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Laceee #82436 FIA F1 2010:
-
Egyáltalán nem bánnám ha csak gyáriak lennének. Mindig is úgy kellett volna lennie. -
a Misi Mókusban volt az örökké termő fa :D na ez az egész erre emlékeztet engem :D -
"épeszű költségvetésű csapatok versenyeznének" szerinted a gyárak magukat szorítanák meg hogy a nem gyáriak ne szakadjanak le? na persze, mert olyan jószívüek... az a széria csak a gyári csapatoknak lenne kedvező. -
madmanic #82432 Egyáltalán, mi az hogy "kiscsapat"?
Szerintem a helyes kifejezés: a csapat amelyik nem tud elegendő szponzort találni...
-
madmanic #82431 Most soroljam?
Saját normális szabályokkal, normális mindenki által elfogadott felügyelő testülettel épeszű költségvetésű csapatok versenyeznének.
Valószínúleg az összes szponzor megmaradna, az országok sorba állnak a rendezésért, és szvsz kevesebbet is kellene fizetniük, tehát nagyjából ( és egészében by Palik hihi ) ugyanezeken a helyszíneken versenyeznének, nagyobb nézettség mellett mint a az F(apad)1 -ben.
A két vén majom meg elsírhatná egymás vállán nagy bánatát hogy hova lettek a csapatok, mert náluk tök egyforma autók körözgetnek és nézik tizen.. -
Akkor ignoráld azokat a részeket ahol a Ferrariról van szó, ha nem bírod ki. -
Még tapassz a szemed elé 3 réteget.... -
WNW #82428 A Ferrari melegit, Silverstonera.. -
Próbálj már túllépni a Ferrarin, nem róla szól a mondanivalója. -
Szerintem meg megint csak a hülyeségeit szajkózza.
Mindenki tisztában van azzal, hogy miről szól ez az egész. Még a rajongók is. Fontoskodni meg egyedül ő akar. De hát egyértelmű, hogy megint csak arra ment ki ez a riport, hogy szapulhassa a Ferrarit a vén f@sz. -
Igaza van az öregnek...
Lauda: Fontoskodás helyett meg kell egyezni -
nekik az miért lenne jó? -
madmanic #82423 remélem a csapatok meg kitartanak az új széria létrehozása mellett..
-
Ennél azért komolyabba az ügy, itt már nem kis pénzekről van szó (bevételi díjak elosztása, média jogok, jogdíjak), és ez a fajta média szereplés kinek jó, csak égetik magukat.
Ettől függetlenül szerintem lesz megegyezés, kérdés hogy ez jó e nekünk szurkolóknak, vagy kapunk egy WRC, WTCC kónt két gyártóval meg pár privát csapattal. -
csak a szájuk nagy, ahogy az FIAnak is, ez nekik jó mert ettől zeng a média -
„Sajnálattal közöljük, hogy a FOTA képviselői a találkozón bejelentették, hogy nincs joguk érdemben tárgyalni az FIA 2010-es pénzügyi szabályozását. Valójában nem voltak felkészülve arra, hogy megvitassák a szabályozást."
FOTA-nak azért komolyabban kéne vennie a tárgyalásokat, elmennek az FIA hoz és egy "no compatible" társulattal képviseltetik magukat, hülyék ezek. -
Laceee #82419 A FIA kitart a 40 millió fontos költségvetési sapka mellett -
Szerinted nem tudná felvenni és később megnézni? :D -
Szerinted nem egy időben adnák?:D -
G_ArchAngel #82416 Azert nezzuk a dolgok szebbik oldalat: en nem bannam, ha ket sorozatot kellene neznem:-) -
Brawn is hatalmas összegekből fejlesztett ki anno az autóját, becsapós, hogy most már csak kis csapat. -
Az F1 jelenlegi helyzetéről nem csak a vezetők tehetnek. Főként a pénz tehet róla, milyen sportág az ahol az egyik csapat hájtek luxuközpontot épít ( McLaren ) miközben 3 kisebb csapat a túlélésért küzd versenyről versenyre... ez itt a probléma, a pénz, és ezt próbálják csökkenteni hogy ne ezen múljon. Most persze nem ezen fog hiszen a Brawnnak talán ebből van a legkevesebb, de annak is meg van az oka hogy miért lehetnek ennyire jók és miért nem tudja őket senki befogni, ez sajnos ilyen éb, túl kell rajta esni, jövőre talán job lesz, a szaályok is kiforrotabbak lesznek és izgalmas évad elé nézünk. -
Sajnos az M1 az elkövetkezendő időkben nem-igen fog belevágni ilyenbe. :(( -
:D -
HUmanHunter #82411 indítsunk saját TV csatornát? :D -
Ja, és vissza a régi Hockenheim ringet! .D -
Mondjuk, ha én a F1-et nem bitorló csatornaként mondjuk az M1 elnökeként, de legyen az TV2 (hö) azonnal személyesen keresném meg Mr. Montezemolot, és szólnék neki, hogy ha ez működni kezd, azonnal készek lennénk közvetíteni a versenyt, keményen fizetnénk is érte, annyit, és még többet is, mint amennyit jelenleg a magyar RTL Klub. Az RTL Klub meg próbáljon meg kimászni a F1es szerződéséből, ha tud ... 
Vsz többen néznék az "új F1"-et Ferrarival és McLarennel, mint a jövő évi "igazi F1"-et, USF1, meg más eddig ismeretlen csapatokkal.
És nagyot nem buknék a dolgon, mert a jelenlegi F1 egy zéró. Értelme semmi, koncepciótlan, állandóan változik, ált. rossz irányba, ráadásul még barmok is vezetik, akik szerint iszonyat cool és értelmes, hogy a szezon közepén az a kérdés, hogy a Brawn versenyzők közül egy Gomb vagy egy Festő lesz-e világbajnok ... -
Nem hagyják, hogy Forma-3 legyen az F1
Ehh, a FOTA-nak mar regesreg szembe kellett volna szallnia evvel a ket szenilis bohoccal. -
-GEM HUNGARIAN GP F1 Lottombola (4 belépő+1000Euro).
Vette lottombolát, én megakarom nyerni a család belépőjét.
-
Hullanak a srácok, Sordo meg H. Solberg esete is érdekes volt, meg ahogy majdnem nekiesett Sordonak... -
Akkor jól gondoltam,hogy ez ő.Már csak a végét láttam a jurón az összefoglalónak. -
off
Loeb nagyot zakózott a mai napon -
már évek óta mindig mondogatja Richard hogy visszatér, miért pont most tenné? miért az FIA hibája? miért nem lehet az ő hibája, valamit nem teljesít, nincs meg a háttér stb... -
De azt nem írja miért utasítja őket vissza a FIA.Elmehetnek az edés anyjukba,tetü banda.
-
Ezért nincsenek ott egyelőre -
SzocsA #82400 max 13 csapat indulhat nem lehet több!!!!
ennyi a keret hiába neveznek 120an! -
tudom, de azért köszi a kiigazítást :) -
+ a Ferrari, akit csak azért nem csillagoztak, mert a FIA szerint érvényes szerződésük van (a Ferrari szerint ezt megszegték a vétó jog semmibevételével), de ha a szabályok maradnak és a FIA ezen álláspontjai is, akkor perre viszi a Ferrari. -
közülük 5 csapat csak feltételekkel nevezett (McLaren, BMW, Renault, Toyota, Brawn), velük 19.én tárgyalást folytat az FIA