FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Van német RTL... <#banplz>#banplz>
Vamos Argentina!
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
One Vision. One Purpose.
A SC tabla felmutatasa utan, aki eloz azt kizarjak a versenybol.
(Kivetel akik engedelyt kapnak arra, hogy visszavegyek a koruket)
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Szal akkor sztem segítené.
De jelenleg a VB címre kicsi az esély, ha pedig nincs VB cím, akkor mindegy, és Massa igen is figyeljen a saját eredményeire, egy VB 2. helyért sztem cink lenne beáldozni Massa-t.
Sõt én abban is biztos vagyok, hogy Kimi lenne az ötlet ellen a leghevesebben...nem olyan figurának ismertem meg, aki ilyesminek örülne.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Egyébként mielõtt újra nekem esne valaki, visszakeresheti mert sztem leírtam egy pár futammal ezelõtt, hogy mostmár jobb ha Massa támogatja Kimit, mert akkor még volt értelme. De mostmár nem sok maradt...
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
Utolsó mondatok: -Áááá, ezt bárki megcsinálja. -Dobd már ide azt a baltát! -Taposs bele, látom, hogy nem jön vonat!
Másrészt hidd el tökéletesen nyugodt vagyok, veled ellentétben :"<#boxer>#boxer>"
Montoya annak idején állítólag maga nyilatkozott ilyet, persze lehet, hogy Palikék sütötték el valamelyik futam közben, nyílván nem én interjúvoltam meg. Azért maradt meg bennem, mert meglepõnek találtam, ehhez forrást találni utólag már szinte lehetetlen.
Szerintem Monty nemigen, vagy mondott ilyet?
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
sztem nem jó hozszólra válaszoltál 😊
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Utolsó mondatok: -Áááá, ezt bárki megcsinálja. -Dobd már ide azt a baltát! -Taposs bele, látom, hogy nem jön vonat!
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Sztem ha Hamilton számító lenne, akkor amit linkeltem videón Alonso elécsúszik (sztem elé si csúszott..de ez most már mindegy) és most attól lenne hangos a média, hogy Alonso 10 hellyel hátrébbról indul.
Ez egy elég zûrös futam volt, alig lehetett látni, nehezen lehetett bemelegíteni mind a féket, mind a gumit,..Hamilton hibázott de annak sztem ezer oka lehetett, és a legtöbbje valószinûbb mint hogy Webber-re utazott volna.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Vitatkozunk itt össze-vissza, miközben folyamatosan a botránysajtó áldozatai vagyunk 😞
Itt egyébként nekem 0:30 után úgy rémlik hogy Alonso túlszaladt Hamilton-n, vagy ha nem akkor Hamilton elengedte a féket, mert sztem annál nagyobbat ALonso nem tudott volna lassúlni....itt belefuthatott volna egy büntetésbe.
na de szal visszatérve Webber-re, Mark már akkor nem volt veszélyes rá, addig volt amíg könnyebb volt, a leggyorsabb körét is a 30. körben futotta, amikor a két Merga visszajött a kiállásról és csurig voltak tankolva.
Webber a 36. körben tankolt, onnan már nem volt gyors, csak Alonso a 42. körben odaverte a kocsiját, és bejött az SC, és a kiállásoknak, meg a kiállása elõtti gyorsaságának köyzönhetõen Webber volt a 2. helyen.
De akkor már az SC után nem tudott volna Hamilton-nal menni.
Mondom ezt úgy, hogy nekem nagyon ellenszenves a Hamilton gyerek. Ez itt egy komolytalanul felfújt ügy. Az egész sportág alig bírja elviselni, hogy egy újonc elverte a világ legjobb autóversenyzõit.
Ugyebar pedig abban a pillanatban, hogy valaki megelozi, automatikusan kizarja magat a versenybol. (nem athajtasos buntetest kap)
Azt tudjuk, hogy Hamilton mar panaszkodott a box fele, hogy rajta vannak hatulrol es szoljanak nekik.
Vajon miert parazott toluk ennyire, ha ugy erezte, hogy a hata mogott levok nem veszelyesek ra ?
Ugyebar neki nem volt mindegy, hogy elso helyen vegez o pedig mondjuk a harmadikon, foleg, mivel Alonso ekkor meg versenyben volt.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Erre az a legjobb példa, hogy amíg errõl a szabályról nem tudtunk, addig ez tök egyértelmû volt, most hogy mûr tudunk róla, mostmár Hamilton a kiindulópont.
Amennyiben tudnánk arról hogy az SC nem csinált valamit jól akkor az SC lenne az eleje.
Hamilton belehelyezõdik egy olyan szituba, ahol hirtelen öreg vén dörzsölt róka lesz, aki vmiért azt akarja hogy Webber beleszaladjon egy áthajtásosba.
Pedig valójában nem jelentett rá veszélyt Webber, és uúgy az elsõ idényét tölti újoncként mint Vettel.
Az érvényes szabályok szerint lemaradt az SC-tõl, õ tudja hogy miért.
Vettel meg belement Webber-be, mert túl közel volt, azonos ívewn, és Hamilton-t nézte,...õ tudja hogy miért.