FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"és jéééé pont most hibázik mint egy kezdõ, és jéé a meki ma kb a spyker szintjén volt... és húú Hamilton autója csak úgy lelassult, és jujj Alonso úgy versenyzett mintha esélye sem lett volna a vb címet megnyerni... hmmm érdekes.. Bravo Ferrari.. ismét egy fair vb címet kaptatok"

Es Jeeee, McLaren egy tolvaj csapat, es Jeeee, Ron Dennis egy criminal, es Jeee.... Hamilton egy rookie... mit varsz?

Ferrari? megerdemeltek 100% ra! a sok szar amin keresztul mentek ebben az evben, igen megerdemeltek!

\"If your not first, then your last..boy\" - Ricky Bobby

Szabi84
De alonso mondta : Reménykedtem hogy valami gond lesz a ferrárival! 😄D ez jó szöveg volt! Szép verrseny volt! Kimi már nagyon kiérdemelte, Alonso már nyert vb-t, Hamiltonnak meg még van ideje bõven! Ha ugy vesszik így jött ki a legjobban!

Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

gordon 24
Én nem akarok ebbõl politikai kérdést csinálni! De pl én nem vagyok fajgyülölõ és kijárok tüntetni! Olyan emberek is járnak ki akik nem egy tutyi mutyi emberek akikel minden szart meglehet csinálni! Szóval ezt haggyuk! Senki ne válaszoljon a topik nem errõl szól! Csak e mellet nem mehettem el szó nélkül!

gyébként Hamilton megérdemelte volna a VB-t mert talán õ volt a Ferrarisokkal eggyüt a legtiszteségesebb ebben az évben!
De a mclaren csalt ezért megérdemelte a csapat hogy veszitsen.. Sajnos Hamilton most rossz helyen volt! Majd jövõre! De persze csak a Ferrarik után!

Downhill!!

Attila889
hát igen...télleg korrekt volt.De valahogy még mindig az jött ki belõle hogy világbajnok vagyok,és hú de nagyképü is vele együtt!

"Azért Alonso a végén szimpatikusan nyilatkozott! Ilyet még nem hallottam tõle! Nem nagyon bírom õt, de ez most korrekt volt"

Eggyet ertek veled. Igy van!

Attila889
hááát...Még fiatal Hamilton ehez...sok volt ez neki,Meg õ volt hülye ehez ezt bevallom.De ez van,ebbe belekell törõdni 😊

Zsolti9014
Azért Alonso a végén szimpatikusan nyilatkozott! Ilyet még nem hallottam tõle! Nem nagyon bírom õt, de ez most korrekt volt.

Hajrá Magyarország!

Peppus
számomra ez túl átlátszó... Hamilton idáig egyszer sem hibázott, a Meki bikaerõs volt.. és jéééé pont most hibázik mint egy kezdõ, és jéé a meki ma kb a spyker szintjén volt... és húú Hamilton autója csak úgy lelassult, és jujj Alonso úgy versenyzett mintha esélye sem lett volna a vb címet megnyerni... hmmm érdekes.. Bravo Ferrari.. ismét egy fair vb címet kaptatok..

hat igen, en mar csak igy csinalom a dolgokat.

"Kimi hogy a gecibe nyeri meg másképp a VB-t, ha ott hami nem """""hibázik?"

en meg azt kerdezem toled hogy: Ha McLaren nem lopta volta ell a Ferrari infot akkor HOGY tudtak volna ide feljonni, nulla Bridgestone gyakorlattal, a Bridgestone mesterek (Ferrari) ellen? ey?

#58681 meg is elõztek...

http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"

Attila889
nem sír,teljesen nyugodtan kezelte le az esetet.Nemtom mér szekálod..ha te lennél ott és téged szekálnának jól esne?NEM!!Akkor ne fikázd léccy

MIVAN!!<#levele>
Már megint nem lettél megbüfiztettve???<#lama><#heureka>

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Attila889
nemtudom mit vagytok úgy oda Hamilton hbájáért.Én beletõrödök.Kimi megérdemelte a VB-t.Hamilton parádés volt ebben az évben.Alonsoról meg nem mondok semmit(N).Azért ne utáljátok Hami-t mert néger...ti fajgyûlölök!!Az ilyenek szoktak kimenni tüntetni.Én röviden ennyit fûzök hozzá és GRAT KIMINEK!

MaSzKa
hol vannak most az falonso fan ok?

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Goruck
nem kellet volna megpróbálni vissszaelõzni Alonsot mert ígyis meg lett volna a tuti pozíció..... ott szúrta el

Nikon D300 :) http://www.flickr.com/photos/goruckdesign

MaSzKa
Hamilton biztos sír most

KIIIIIMI KIIIIMI KIIIIMI <#worship><#worship>

Éljen Ferraris úraa VB, el sem hittem 😊

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Goruck
azon én röhögtem, sztem az szánalmas volt, nade nem akarok senkit sem oltogatni

Peppus
te aztán átlátod a dolgokat... Kimi hogy a gecibe nyeri meg másképp a VB-t, ha ott hami nem """""hibázik?"""""

chalezlopez
Ezután lassan fordulhatunk a motorosok felé: GO GO TALMA!!

Vamos Argentina!

hála istennek igazságos a sors...
igen, de a vereb agyu eldontotte, hogy a szar gumival 'muszaj' versenyezni Kimi ellen, es igy jol elfustolte a gumijat. Persze a csapat is behivhatta volta hamarabb. Nem kellett hogy nyerjen azon a versenyen, nem kellett volna annyira nyomni neki.

b-type
Ez a nap Kimi-é, és a Ferrari-é.<#eljen>
Nagyon szép gyõzelem volt, és megérdemelt.
A VB elsõ és második is megverte a csapattársát,..sztem ez így teljesen rendben van, tisztán lehet örülni a végeredménynek. 😊

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

MaSzKa
hamilton a 1-el elöbbi futamon miért esett ki
az tudom a box elött kicsúszott de mi volt az oka a gumin kívûl
és miért nem cserélték ki elöbb?

ott beér 5.diknek akkor õ a vb

Hamilton ket hettel ezelott azt mondta hogy: I am cooler than Kimi. ahhhh...na igen.

"olyan szinten érezni lehetett, hogy a gyerek nem bírja a feszültséget, hogy végül el is dobta magától a VB-címet. "

Ketszer is. Jo A gyerek, de van neki ideje meg. jovore jobb lessz, viszont mas is.

Goruck
Hamilton nekem túl nagyképû volt az elejétõl fogva(saját vélemény) Kimi meg sose pattogottt a médiába meghúzta magát a finn természetével 😄

Shiwo
gratta Kiminek 😊

nem tom, ti hogy vagytok vele (most fogok visszaolvasni 360 üzenetet..), de jó kis évadzáró futam volt

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

yup

dienesoft
Hát, ez király volt! 😊 Grat Kiminek, Ferrari-nak, Talmának 😊 Pedig Hamiltonnak drukkoltam egész évben, olyan szinten érezni lehetett, hogy a gyerek nem bírja a feszültséget, hogy végül el is dobta magától a VB-címet.

PrisonMan
Be is tenné a kaput... Alonsonak el KELL mennie, vissza a Renaulhoz!!
Világbajnok lesz megint, de addig is még egyszer és még jó sokszor: GRAT KIMI!! <#worship>

b-type
Te sem tudsz tisztán csak örülni valaki sikerének mi?
muszáj sarazni valakit még ebben a pillanatban is..

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

PrisonMan
Igen igen, drukkoljon minkenki Talmának!! <#eljen><#eljen><#kacsint>
10 pont elõnye van, neki még az is jó lenne, ha Faubel az 1. és õ "csak" a 3.

Remelem Kimi unnepelni fog a gorilla oltozekeben.. haha. Congrats to Kimi!!!!!!!

minimize
még elõtte a pletykákat ûzendõ:
..."aki hangsúlyozta, hogy csak a jövõ héten vitatják meg Fernando Alonso ügyét"...
http://www.formula.hu/index.php?lap=cikk&id=15871
lehet, hogy marad??

No one can stop Death!

Goruck
Azért azis vicces volt h amint Kimi felment a dobogóra belekostólt a pezsgõbe h "igazi-e" 😄😄
a vén piás....😄

minimize
<#fogmosas>megyek ünnepelni.
Köszönjük Kimi, köszönjük Massa&csapat!!
<#worship><#eljen><#worship>
a legjobban az tetszett a riportban, amikor Kimi 57sec-es elõnnyel nyert verseny után azt mondta, sokkal gyorsabbak is lehettek volna, de nem kockáztattak. ez hatalmas, köszi.<#eljen>

No one can stop Death!

desigo
és akkor most kezdjetek sírni :

next race:

March 16th 2008 Grand Prix of Australia

146 nap még hátra

valaszolok hellyetted; Gorilla fiu a dio meretu agyaval elbaszta az elso 3 masodpercben a dolgokat, es az autoja beszart, mert minden electronics az auto aljaban van, es ez miatt kuplung hibaja volt egy ideig. ....Alonso hibaja volt....

gordon 24
Nem én kezdetm! Sõt nem is folytatom!

Downhill!!

stop. a mai napon nem ezt kellene taglalni, jó? fõleg nem neked(nektek)

http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"

PrisonMan
<#vigyor><#vigyor><#vigyor>
Mostmár legalább ketten reméljük, hogy elhúzza a csíkot <#eplus2><#eplus2>

Szabi84
Már csak Talmácsinak kell szurkolni!!!

Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

MaSzKa
nekem azt tetszett mikor asszem 3éve a Schumacher lett a vb és a kistesóval annyira bebasztak, hogy a hûtõt és a tv-t és mást is kidobtak az ablakon! hehhehe<#vigyor2><#eljen>

Bandee1987
nemtom, de ha igen, akkor csak 1 szót tudok rá mondani, amit itt nem mondok inkább ki.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

A Gorilla fiu nem nyerte meg a VB't. ......Alonso hiaja volt ez is biztos....

Bandee1987
kb.

bordy
már kezdek megnyugodni 😄
de még mindig nem fogtam fel hogy sikerült.

Alexease
Felesleges volt, de nem is tudtam, hogy Kimi autot epit?!😊 <#idiota><#zavart1>
Bandee1987
Alonso Who kérdést se Kimi tette föl, hanem én 😊