FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nico Rosberg mellett nekem Massa tetszik nagyon õ is jo na de Vettel 20 évesen! az már nem semmi! Kubica erõszakos! 2 pilótát nagyon sajnálok akik sztem nem fognak világbajnokok lenni az pedig Jenson Button, és Nick Heidfeld...! ha õk jobb kocsit kaptak volna! ill. Heidfeldel most felemelkedhet a BMW jövöre talán mégjobbak lesznek!

Kit--Kat
Hát ez gyönyörû volt:)

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Goruck
és pont ez hozta meg a Ferrarinak a sikert!!

Nikon D300 :) http://www.flickr.com/photos/goruckdesign

"Hamilton mindent megúszott idén be kell látnotok h még nagyon fiatal és önfejû! idegileg még nem tapasztalt! állítom h Rosberg, Kubica vagy éppen Vettel jobb pilóta nála! Schumit meg hagyd békén! õ az világlegjobbja...rekorder"

Ohhhh shit! mennyire igazad van! Ultesd be Nico't Vettel't vagy Kubica't a McLarri ba, es Hami sirva is fakadna. Es en remelem is hogy Nico oda fog menni, de igaz hoyg szerettem volna a Ferrari nal latni inkabb.

\"If your not first, then your last..boy\" - Ricky Bobby

jól beszélsz haver:) teljesen jol látod a dolgokat!:):)

McLaren=McLarri= Tolvaj csapat

Egyetértek. Nevetséges ez az ellenségképkeresés, pláne a "gyõztestõl". Bár a Ferrari fikázása sem vall normálisabb lelkületre.

Grat Ferrari! Grat Kimi!
háháháhháá szívtak idén a Mclarenek a kemény szponzoraikból, Alonso ötleteibõl csalásaikból semmi se lett! ÁVE SCUDERIA FERRARI 4EVA!!!! csaló MClaren! am. Hamilton mindent megúszott idén be kell látnotok h még nagyon fiatal és önfejû! idegileg még nem tapasztalt! állítom h Rosberg, Kubica vagy éppen Vettel jobb pilóta nála! Schumit meg hagyd békén! õ az világlegjobbja...rekorder

A választ már megkaptad a hírekbõl (ha informált vagy), hogy miért is volt jobb a csapattársánál... De hiába verte a mezõnyt nem fair playbe mert loptak a ferráritól... De látom ezt nemtudod felfogni...
Amiga
Rengeteg gondolkodnivalóval, tanulsággal szolgálhat még a 2007. évi világbajnokság. Kiderült, ki-hogyan viseli a nyomást, kinek fontosabbak a saját céljai és ki tud csapatban gondolkodni.

A Ferrari nyert, mert a Ferrari egységesebb volt. Két megjegyzésem lenne, két érdekes párhuzam:

1. Niki Lauda nemrég Hamiltont Schumacherhez hasonlította. Ma láthattuk, mit hozott ki Hamilton a brazil nagydíjból, mely számára a Schumi 2006. évi versenyéhez hasonlóan drámaian kezdõdött. Hm, azt mondanám, Schumi azért éegy kicsit még magasabban van, mint a brit újonc.

2. Érdekes módon a McLaren és a Ferrari is szerzõdtetett egy-egy nagyszerû kaliberû sztárversenyzõt és egy-egy (hozzájuk képest) újoncot. A csapatokon belüli kapcsolatok azonban gyökeresen eltértek egymástól. A családias Ferrari jó hangulatot és teljes támogatást adott a pilótáknak, a merev McLaren az "egyenlõ feltételek biztosításával", ami a szezon végére már az Alonso elleni harcot jelentette, megverte önmagát (semeddig nem tartott volna nekik Alonsobol háromszoros vb-t csinálni).

Sok-sok tûnõdnivalójuk lesz még a pilótáknak és csapatfõnököknek ezen az évadon...

Huhh, nagyon-nagyon örülök Kimi sikerének. :)))

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

Raikkonen a világbajnok ez igeeen gyõzött az igazság(h5)

Peppus
mintha a Ferrari egy szent csapat lenne.. Bernie bácsinak nem is tudom ki volt eddig a kis kedvence, csak nem a Ferraris Schumi úrfi? :D ha ezért kizárták volna a Mekit, akkor akár az egész mezõny mehetett volna a levesbe, mert senki sem szent a forma1-ben.. Hamiltonnak meg jogosan nagy a szája,kezdõként alázta a mezõnyt nem egyszer. Kiminek is lehetne nagyobb, mert szerencsétlen ki sem nyitja soha.. olyan mint valami nemnormális zombi amikor ott bambul a pódium tetjén, egy rohadt mosolyt nem tud elereszteni.. Elmegy az élettõl is a kedvem amikor ránézek a boldog fejére.. Alonso meg jobb ha befogja, mert nála alattomosabb ember nincs, és remélem nem is lesz a Forma1-ben..

mar a pofam teljesen vorosodik is.... uhhhh...varj egy pillanatra.... mar a talaj is sujjed alattam... oohhh shit, mi tortenik itt velem? Na, megyek megiszok egy Budweiser't Kimi re, es Alonso ra.

Aztan remelem hogy a 2008 as McLarri jobb lessz am. De ez persze a Ferrari'n fog mulni. ha-ha-ha

Goruck
ÁMEN, sajnos szobát kell rendeznem és hurcolásznak, de legalább a fuaom láttam :D:D

DjDano
Azért annyit hozzátennék, hogy aki kárörvend Hamiltonon, legyen az Kimi vagy Alo drukker süllyedjen el szégyenében! <#levele><#levele><#levele>

én már iszok :D
Most olvasom a legfrissebb hireket: McLaren azt mondja, hogy allitolag a sebesseg vallto szart be Hami autojan. Ezert vesztette el a bajnoksagot it. nahhhhh....ez is Alonso hibaja volt. meg hogy: semmi baj! Gyerunk gyerekek, lopjuk el a Ferrari valltot gyorsan, majd az jobb lessz. Igy majd a nevunk az McLarri lessz.

Bandee1987
Gyerekek, hagyjuk most ezt az egészet, inkább örüljünk!!! (és igyunk Kimi és a Ferrari sikerére)<#pias>

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

errõl van szó...
"Hamiltonnak végig nagy pofája volt és álszenteskedett, lenézte a 2x vb címes csapattársát is, de a srác most egy akkora pofont kapott, hogy sztem nehezen fog felállni belõle..."

ja, errol van szo!<#buck><#boxer><#buck>

És jééé... Ecclestone is annyira pátyolgatta Hamiltont egész évben, mert annyira nagy reklámfogás volt, és ha megfigyeled tegnap is megbüntették volna, dehát nemtették, mert ugye Bernie bácsi szivesen látta volna õt a VB cím elsõ helyén... És jééé... A McLarent már rég kikellett volna zárni akkor, amikor kiderült ez az egész kémkedõsdi. De erre mit csináltak? Megbüntették õket egy uzsonnapénzel, és elvették tõlük a nyalókájukat... És jééé... Hamiltonnak végig nagy pofája volt és álszenteskedett, lenézte a 2x vb címes csapattársát is, de a srác most egy akkora pofont kapott, hogy sztem nehezen fog felállni belõle...
azert csak hulyulok, es rangatom a porazat mindenkinek itt.... ha-ha-ha. ne vegyetek komolyan! csak jo kedvem van, mert Kimi nyert!

azert szeretnem megnezni Hamiltont a Williams ben, es Nico't a McLaren ben. Garantaltan Nico lenne most a Media kozpontjaban...

Hamilton= legjobb auto (lopott technika) legjobb csapat, legjobb iskola, legjobb edzez: = vilagbajnoki cim. Most mi tortenk?

Bandee1987
Igen, pontosan. Ráfért már az, hogy neki is egyszer legyen szerencséje. Jól tette, amikor átjött a Ferrarihoz :)

elismerem, olyan érveket sorakoztattál fel amikre nem tudok mit reagálni..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Zsolti9014
Kiminek volt némi szerencséje az utolsó futamon, ez igaz. De hogy óriási lett volna? Akkor már korábban eldõlt volna a cím sorsa. :D
Õ tipikusan NEM az a pilóta, akinek szerencséje szokott lenni!

Persze azzal mondom egyetértek, hogy ezen a futamon szerencse nélkül nem nyert volna VB-t.

Hajrá Magyarország!

Goruck
és ha Hamilton olyan nagyon jó pilóta, akkor mutassa meg a világnak h õis tud VB lenni, Kimi is hibázott, na majd eljön az Õ ideje is

b-type
Ránézésre sem volt letörve,..egyébként nincs is miért,..mindent nyerhetett volna, de amit elért az így is messze jobb mint amire számíthatott az év elején.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Bandee1987
<#worship><#worship><#worship>

Bandee1987
Nincsenek a túrót. Egyszerûen ilyenkor ezt illik nyilatkozni.

gabber_saviola

RAIKKONEN CAMPIONE DEL MONDO!

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

Zsolti9014
ezzel egyetértek
Kimi a nem túl acélos Sauberrel elsõ futamán pontot szerzett, valamint Alonso az igen gyenge Minardival kezdett versenyezni az F1-ben
Azt gondolom, hogy olyan autóval mint most Hamilton, õk is befértek volna a végelszámolásnál minimum az elsõ 5-be. Ezzel együtt Hamilton még nagyon sokáig meghatározó személyisége lesz a sorozatnak, akár szereti vki akár nem. Valószínûleg pályafutása során még VB-t nyerhet.
A következõ években SZERINTEM Kimi, Massa, Hamilton, Alonso, Kubica, Heidfeld, Vettel, Rosberg és még Liuzzi is meghatározók lehetnek.

Összességében sztem igazságos végeredmény született. Kimi pedig igazán megérdemelt már egy VB-címet!

Hajrá Magyarország!

tetszik mi? nekem is.

zmeor
"Lewis Hamilton édesapja, Anthony Hamilton azt nyilatkozta a Brazil Nagydíj leintése után, hogy egyáltalán nincsenek letörve azért, mert kicsúszott a kezük közül a világbajnoki cím."

EZT NEM BÍROM!!! TIPIKUS NYÁLSZÖVEG!! "egyáltalán nem vagyunk letörve" sõõõt örülnek is. mennek bulizni
ilyen esetben ez nem egészséges.. tipikus sajtóhajderek, megfelelési vágy fûti õket

sztem nem komplett az az ember aki ilyen után ne lenne letörve!

csak vélemény

leszarom a konfigod...

<#wilting>

"Bezzeg a Ferrarit nem bántják mert õk olyan nagy csapatok,hogy õk legyenek a királyok.Bocs hogy ezzel megsértettem a Ferrari rajongókat de ez az igazság.Akármit is mondtok"

Attila, nem reg ota nezel F1 et....mi? Vedd meg egy par DVD't ohhhh....monjuk 2000 tol 2004 ig. Nezt at hogy a Ferrari't mennyire szivatta mindenki. Ez most valaki masnak a forduloja, nem Ferrari e.

Amikor kiesett mert megkotlott az autója pl.

Hamiltont nem tudom, hogy dédelgették-e, de a mezõgy 90 % -nál klasszisokkal jobb pilóta. Bizonyította egész évben.

Jó neked, hogy tudtad, hogy Hamilton "rutintalan" bár utánaolvasnék a helyedben, hogy milyen eredményei voltak eddig a forma1 elõtt.

Kiminek amellet, hogy rendkívül jó pilóta, óriási szerencséje volt, és ezért VB.

Természetesen grat. neki.

Ilyen a technikai sport, bárkivel elõfordulhat mûszaki gond.

ennyi

"Nem vagyok szakérto"

Ezert mondom: shhhhhhh! akkor maradj csendben, es tanulj a profiktol.

McLaren= Criminal, Ron Dennis= Villain

Goruck
másikfele hogy pl Raikonnen hogy jutott be az F1be és hogy jutott fel oda h a "nagyok" közé kerüljön, hosszú út állt elötte és mindíg is jó pilóta volt, igazi finn vér pezseg benne...nem egybõl a Mekinél kezdett....Hamiltonnakk van még sok ideje rekordokat dönteni....am nem vagyok fajgyûlölö a bukósityak alatt tökmind1 kinek milyen színû a bõre...

Attila889
a kémkedéssel kapcsolatban.A Toyota a Williams a Honda és a Super Aguri is kémkedett.És õket nem büntették meg.Hogy is van ez????Télleg csak azokat kell szekálni akik az élen vannak.Bezzeg a Ferrarit nem bántják mert õk olyan nagy csapatok,hogy õk legyenek a királyok.Bocs hogy ezzel megsértettem a Ferrari rajongókat de ez az igazság.Akármit is mondtok.

Attila889
jó,jó értem...de akokr is ez votl benne hogy mintha õ kapta volna a címet...persze arról nem beszélt már hogy milesz vele a jövõbe :D :D :D

Goruck
ezen énis csodálkoztam.....

danikarate
És igen a Ferrari csalt! A kémbotrányt is õk kezdték és õk loptak adatokat és most egy beépített ember valamivel lelassította a McLaren kijátszva a FIA-t és a csapatot. Majd a rádiót megpiszkálva kiabálnak Hamiltonnak, hogy lökje ki Alonso-t és ha nem sikerül neki akkor menjen ki a pályáról. Persze Hamilton rögtön engedelmeskedik nekik hiszen õ küldi az adatokat a Ferrarinak! Nevetséges! Ebbõl regényt írok! Amúgy 1x nyernek VB-t és rögtön csalnak! Legalább el kéne ismerni hogy nyernek! Én is elismertem tavaly Alonso-t pedig nem szerettem mert tavaly igazán jó volt!

Talán nem ez az elsõ évük a forma1 ben...?

Nem vagyok szakértõ, csak kérdezem.

Meg tele a tököm, hogy még mindíg a csaló McLaren van napirenden....

LÉpj már túl lécci

Attila889
persze figyi megértelek.Én se azért mondtam hogy politizáljak,mert én nem szeretnék ilyet csinálni meg nem is szoktam csak kb.ez felér azzal :S

Én nem szeretem a Ferrarit,azok is olyan kis köpködösek mint Alonso...õk is kémkedtek idén bevalloták és mégse zárták ki õket..most akkor imvan???????Csak azt kell vádolni aki 1.helyen van?Ez akkor szemétéség ahogy van!

ebbõl ? gratulált kiminek és elmondta hogy nem volt tulságosan jóba a csapatával pedig kitünõ autót kapott.ez komolyan mondom hihetelen hogy még ezek után is csak ennyi ment át egyeseknek <#zavart2><#falbav>

http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"

zmeor
most felteszem azoknak a kérdést akik Hamiltont istenítik és azzal érvelnek hogy "érdekes milyen szar volt ma a MCLaren meg a hibák meg technika stb"

RAIKKÖNENNEK HÁNYSZOR SZÓLT KÖZBE A TECHNIKA????? HÁNYSZOR???? HÁNYSZOR HIBÁZOTT??
DE Õ ÍGY NYERT VB-T!! MINDEZEKKEL!!! ÉS ÕT NEM DÉDELGETTÉK MINT A KIS HAMILTONT AKIT EGYSZERSEM BÜNTETTEK MEG! NEM KEVEREDETT BELE SEMMIBE IDÉN! TUDTAM HOGY KI FOG JÖNNI HAMILTON RUTINTALANSÁGA! KIMI MOST EGY IDÕRE SZÉPEN BEFOGTA MINDENKINEK A SZÁJÁT ÉS ÍGY IS LESZ AZ ELKÖVETKEZENDÕ ÉVEKBEN!
ENNYI
ENNYI
ENNYI
ENNYI

leszarom a konfigod...

b-type
ááá...ebbe kár is belekezdeni, én is csak azért reagáltam rá, mert Nakajima leggyorsabb köre nem csak Rosberg-nél volt jobb, hanem Alonso-nál is :)
Ezzel együtt még van hova fejlõdni bizonyos téren :)

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

"és jéééé pont most hibázik mint egy kezdõ, és jéé a meki ma kb a spyker szintjén volt... és húú Hamilton autója csak úgy lelassult, és jujj Alonso úgy versenyzett mintha esélye sem lett volna a vb címet megnyerni... hmmm érdekes.. Bravo Ferrari.. ismét egy fair vb címet kaptatok"

Es Jeeee, McLaren egy tolvaj csapat, es Jeeee, Ron Dennis egy criminal, es Jeee.... Hamilton egy rookie... mit varsz?

Ferrari? megerdemeltek 100% ra! a sok szar amin keresztul mentek ebben az evben, igen megerdemeltek!

Szabi84
De alonso mondta : Reménykedtem hogy valami gond lesz a ferrárival! :DD ez jó szöveg volt! Szép verrseny volt! Kimi már nagyon kiérdemelte, Alonso már nyert vb-t, Hamiltonnak meg még van ideje bõven! Ha ugy vesszik így jött ki a legjobban!

Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C