182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Azért remélem, hogy holnap már a kórházi tejbegrízzel a szájában fog belevigyorogni a kamerába. -
pedig úgy tudom, van pár ország, ahol elég csehül áll az egészségügy.. például angliában -
télleg
tök jó:)csak nem olyan elkorcsosult ez a világ:) -
Inkább ct mint röntgen, de igen. -
RTL KLUB felvétel. MAGYAR KOMMENT. (aki nem látta) -
Nem semmi, mennyi szép őszinte gesztus. Vannak itt még "igazi" emberek... -
mddevil #83710 Télleg át kellett szállítani röntgen miatt másik korházba? Ha igen akk ilyen robotokra van de röntgenre van pénz? na m1 Remélem minél hamarabb felépül:S Az a baj sztem rosszabb helyen nem lehetne korházban(mármint ország ahol van F1)
Jobbulást -
Üzenj Massának
Bocsi ha volt már.
Remélem mi hamarabb felépül
-
5m0k3sh0w #83708 szemgödréből? az nem jó
-
Laceee #83707 Felipe a kórházba szállítás után eszméleténél volt, és az állapota stabil. Az orvosi vizsgálatok során kiderült, hogy van egy vágás a homlokán, hogy megsérült a koponyacsont és hogy agyrázkódást szenvedett. Meg kell műteni, majd az intenzív osztályra viszik." – áll a Ferrari közleményében.
A csapat cáfolta azon sajtóértesüléseket amelyek szerint Massa életveszélyben van. A pilótát, miután a szemgödréből eltávolították a szilánkot mesterséges kómába helyezték, hogy hamarabb regenerálódjon a szervezete. -
5m0k3sh0w #83706 remélem a versenyt már tudja nézni a tvben
-
[i]Dr. Bazsó Péter, az Állami Egészségügyi Központ (Honvéd kórház) orvos-igazgatója és dr. Zsiros Lajos, a Magyar Honvédség fősebésze közös, szombat esti, az operáció után megtartott sajtótájékoztatóján elmondta, hogy súlyos, életveszélyes, de stabil állapotban van a brazil versenyző, aki jelenleg altatásban, lélegeztető gépen van az intenzív osztályon. Vasárnap ébresztik az altatásból. -
:D
Mondjuk én nem szeretnék vele találkozni
-
reméljük az orvosok is ennyire minőségiek -
-
Ami nincs a fránya UPC-s csomagunkban...... Pedig nem alap :( -
Az szép. 1 éve a Markusovszky-ban örültem volna legalább valami normális falnak, és mondjuk valami korszerűbb, nem 30 éves zuhanyzónak. -
stabilan -
életveszélyben van-.- -
Nekem már volt "szerencsém" a Honvéd Kórházhoz. Felszereltségről annyit, hogy egy full automatikus robot hordja a kaját és a szennyest az emeletek között. Hívja a liftet, ki-beszáll dumál stb. Extra tiszta, minden orvosi gép teljesen új, illetve olyan kávéautomatát életemben sehol máshol nem láttam, mint ami ott van. -
HUmanHunter #83696 most is stabil. -
:( komolyan hihetetlen! Remélem holnap reggel már arról adnak hírt hogy stabilizálódik az állapota és nem lesz életveszélyben! -
Taki29 #83694 Most van sportklub-on
-
Lassan csurog lefele, majd lejön egyszer.
Na nem OFF-olok tovább..... -
Sajna nem tudom a megoldást, de privátba megsúghatod :) -
egy koponyaműtét után "természetes", hogy életveszélyes állapotban van. ettől függetlenül lehet stabil. reméljük folyamatosan javulni fog!!! -
HUmanHunter #83690 menj át a szomszédba ha se sport klub se torrent mert máshol nem fogod szerintem emgtalálni.
amúgy azt írták legutoljára hogy életveszélyes de stabil állapotban van. -
Van rá megoldás, élj vele. -
Torrent nem jó..........UPC korlátoz :) lassan jön mint a csiga......viva UPC
-
Formula1.2009.R10.Magyar.Nagydij.Idomero.HUN.TvRip.XviD-S66
Formula1.2009.Hungarian.Grand.Prix.Qualifying.WS.PDTV.XviD-ANGELiC -
5m0k3sh0w #83686 az előbb még azt mondták hogy súlyos, de stabil -
"Massa idén már nem ül autóba
A legújabb információk szerint Felipe Massa súlyos sérülése után idén már biztosan nem ülhet autóba." -
Nem tudjátok hol lehet megnézni újra a komplett időmérőt?
Lemaradtam róla, sportklub-om meg nincs! A neten valahol megnézhető magyarul? -
Én meg csak annyit mondok, hogy remélem mihamarább felépül Felipe, és visszatér az F1-be! Az égiek vigyázzák az életét! -
Pemack #83682 de -
-
-
Bullitt #83679 Szerintem ne emlegessük a haláleseteket, csak legyen: fingers crossed. -
5m0k3sh0w #83678 hírtv-n nem mondták hogy életveszélyes -
Múlthéten még egy Navigátor is meghalt. Mostanába nagyon sok ilyen eset van sajnos. FIA-nak vmit kéne kezdenie vmit. Ez így nem mehet tovább.