182274
  • DannyL
    Azért remélem, hogy holnap már a kórházi tejbegrízzel a szájában fog belevigyorogni a kamerába.
  • Shiwo
    pedig úgy tudom, van pár ország, ahol elég csehül áll az egészségügy.. például angliában
  • Firerock
    télleg
    tök jó:)csak nem olyan elkorcsosult ez a világ:)
  • Nohab
    Inkább ct mint röntgen, de igen.
  • Palesz2
    RTL KLUB felvétel. MAGYAR KOMMENT. (aki nem látta)
  • chalezlopez
    Nem semmi, mennyi szép őszinte gesztus. Vannak itt még "igazi" emberek...
  • mddevil
    Télleg át kellett szállítani röntgen miatt másik korházba? Ha igen akk ilyen robotokra van de röntgenre van pénz? na m1 Remélem minél hamarabb felépül:S Az a baj sztem rosszabb helyen nem lehetne korházban(mármint ország ahol van F1)
    Jobbulást
  • DJKonya
    Üzenj Massának
    Bocsi ha volt már.
    Remélem mi hamarabb felépül
  • 5m0k3sh0w
    szemgödréből? az nem jó
  • Laceee
    Felipe a kórházba szállítás után eszméleténél volt, és az állapota stabil. Az orvosi vizsgálatok során kiderült, hogy van egy vágás a homlokán, hogy megsérült a koponyacsont és hogy agyrázkódást szenvedett. Meg kell műteni, majd az intenzív osztályra viszik." – áll a Ferrari közleményében.

A csapat cáfolta azon sajtóértesüléseket amelyek szerint Massa életveszélyben van. A pilótát, miután a szemgödréből eltávolították a szilánkot mesterséges kómába helyezték, hogy hamarabb regenerálódjon a szervezete.
  • 5m0k3sh0w
    remélem a versenyt már tudja nézni a tvben
  • Italo4ever
    [i]Dr. Bazsó Péter, az Állami Egészségügyi Központ (Honvéd kórház) orvos-igazgatója és dr. Zsiros Lajos, a Magyar Honvédség fősebésze közös, szombat esti, az operáció után megtartott sajtótájékoztatóján elmondta, hogy súlyos, életveszélyes, de stabil állapotban van a brazil versenyző, aki jelenleg altatásban, lélegeztető gépen van az intenzív osztályon. Vasárnap ébresztik az altatásból.
  • kabel15
    :D
    Mondjuk én nem szeretnék vele találkozni
  • WuFraZselic
    reméljük az orvosok is ennyire minőségiek
  • passatgt
  • jaszy
    Ami nincs a fránya UPC-s csomagunkban...... Pedig nem alap :(
  • gameplusz
    Az szép. 1 éve a Markusovszky-ban örültem volna legalább valami normális falnak, és mondjuk valami korszerűbb, nem 30 éves zuhanyzónak.
  • passatgt
    stabilan
  • Máté94
    életveszélyben van-.-
  • Zeller01
    Nekem már volt "szerencsém" a Honvéd Kórházhoz. Felszereltségről annyit, hogy egy full automatikus robot hordja a kaját és a szennyest az emeletek között. Hívja a liftet, ki-beszáll dumál stb. Extra tiszta, minden orvosi gép teljesen új, illetve olyan kávéautomatát életemben sehol máshol nem láttam, mint ami ott van.
  • HUmanHunter
    most is stabil.
  • oneal1
    :( komolyan hihetetlen! Remélem holnap reggel már arról adnak hírt hogy stabilizálódik az állapota és nem lesz életveszélyben!
  • Taki29
    Most van sportklub-on
  • jaszy
    Lassan csurog lefele, majd lejön egyszer.
    Na nem OFF-olok tovább.....
  • jaszy
    Sajna nem tudom a megoldást, de privátba megsúghatod :)
  • WuFraZselic
    egy koponyaműtét után "természetes", hogy életveszélyes állapotban van. ettől függetlenül lehet stabil. reméljük folyamatosan javulni fog!!!
  • HUmanHunter
    menj át a szomszédba ha se sport klub se torrent mert máshol nem fogod szerintem emgtalálni.

amúgy azt írták legutoljára hogy életveszélyes de stabil állapotban van.
  • gameplusz
    Van rá megoldás, élj vele.
  • jaszy
    Torrent nem jó..........UPC korlátoz :) lassan jön mint a csiga......viva UPC
  • gameplusz
    Formula1.2009.R10.Magyar.Nagydij.Idomero.HUN.TvRip.XviD-S66
    Formula1.2009.Hungarian.Grand.Prix.Qualifying.WS.PDTV.XviD-ANGELiC
  • 5m0k3sh0w
    az előbb még azt mondták hogy súlyos, de stabil
  • jaszy
    "Massa idén már nem ül autóba
    A legújabb információk szerint Felipe Massa súlyos sérülése után idén már biztosan nem ülhet autóba."
  • jaszy
    Nem tudjátok hol lehet megnézni újra a komplett időmérőt?
    Lemaradtam róla, sportklub-om meg nincs! A neten valahol megnézhető magyarul?
  • chalezlopez
    Én meg csak annyit mondok, hogy remélem mihamarább felépül Felipe, és visszatér az F1-be! Az égiek vigyázzák az életét!
  • Pemack
    de
  • kifli
  • gameplusz
  • Bullitt
    Szerintem ne emlegessük a haláleseteket, csak legyen: fingers crossed.
  • 5m0k3sh0w
    hírtv-n nem mondták hogy életveszélyes
  • Norbi1990
    Múlthéten még egy Navigátor is meghalt. Mostanába nagyon sok ilyen eset van sajnos. FIA-nak vmit kéne kezdenie vmit. Ez így nem mehet tovább.