182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Régen eleve alig volt gyári csapat,és tele volt a mezőny cosworth motoros privát csapatokkal. -
Egy privát csapat akkor száll ki ha tényleg nincs már semmi kilátása, de sok sok évig ott volt a Minardi, Sauber, Jordan ők tényleg elhivatottak voltak. A Force Inida , Red Bull és a Toro is az. A Honda meg bedobta a törölközőt, a BMW szintén és akár a Toyota, Rönó is megteheti még, enyit a gyárakról, ők azért jönnek hogy azonnal nyerjenek, de mindenki nem nyerhet és ha nem megy egyből akkor lelépnek lásd BMW. -
Nekem tetszene ha több privát csapat lenne, pontosabban ha csak az lenne, a gyárak pedig max a motort adhatnák, nem mondom hogy a pénz nem számít, de tényleg elhivatottabbak a nagy gyári csapatoknál.
Mondjuk a Mclaren így is az. -
Mosley elbújhatna, ha a Ferrar elmenne. Meg a McLaren mondjuk és még pár csapat. szart se tudna csinálni.
hajtóvadászat indulna ellene :D. -
madmanic #84950 valószínű, hogy a privát csapatok azért b@sznak bele euro tízmilliókat az F1 be mert elhivatottak...
omg... -
Mózli, a mindennemű profitorientáltságot nélkülöző szűz, akit csak a sport és annak a jövője, résztvevői, szurkolói érdekelnek. Kicsit fura, de szokható. -
de legalább végre mennek a DTM-be, nagyon kell oda már egy jó ellenfél aki sz*rrá veri az Audit meg Mercit -
Gyertyát gyújtva imádkozna értük... mit csinálna szerinted? ez nem az ő gondja, mint az sem hogy a BMW kivonul, ami nem túl korrekt, mert tavaly jól mentek, idén szarul és egyből bedobják a törülközőt, kb ennyire voltak elhivatottak az F1 iránt, vagyis semennyire... ennyit ér egy gyára szava, a privét csapatok viszon ott küzdenek és ők nem vonulnak ki ha nem megy, mert nem gazdasági okokat nézik hanem a sportértéket, ezt látta Mózli is amikor privát csapatoknak ajtót nyittt. -
Pedig én bíztam benne
-
nembaj -
hát azért az merész gondolat volt, hogy az Aston majd most a válságban/után összedob márciusra egy versenyképes F-1 motort -
Ehh,látom a ProDrive nem Aston motorokkal indulna,hanem mercivel :S -
Hát persze :D -
HUmanHunter #84941 azt mondta hogy a forma 1 túlélné az ő távozásukat, lehet hogy még hamarább felkínálta volna.... -
Mosley "úr" akkor is így venné az akadályt ha a Ferrari vagy a McLaren szállt volna ki? -
Az FIA felkínálta a BMW helyét a tartalékos csapatok számára -
nekem sosem tetszett...nem részletezném, hogy miért
-
gyepesjoint #84937
akkor jó!!
-
tisztában vagyok vele.
-
Tr3sh3nc0r3 #84935 nővérem odavan érte :) -
igen arany bogaram :D.
gyerpesjoint kuss :D. neked csak bajod van vele. -
gyepesjoint #84933
-
mér, valaha imádták?
-
te meg csúnya. muszáj mindig fikázni őt? -
jól mondja -
dav1d #84929 Vaklárma aggódni Schumacher nyaka miatt, mondja Weber -
gyepesjoint #84928 deszépvagy
-
jahh, tuti.
amúgy sztem sincs semmi baja, csak azt akarja a Williams, hogy ne jöjjön vissza :P. meg a többi. -
Sztem a nők még mindig imádják!:D -
nem pont úgy néz ki mint akinek baja van...
-
Tr3sh3nc0r3 #84924 te vagy a legjobb -
igaza van :D. -
gyepesjoint #84922 kurvajóvagy
-
taramm!
"Sokszor megtanultam már, hogy a múltat felhánytorgatják. Szerintem azonban mindenkinek a múltjában vannak fekete foltok. Én tizenöt vagy tizenhat éve vagyok az F1-ben, és azt hiszem, kijelenthetem, az enyémben nincs túl sok, azzal pedig együtt tudok élni, hogy ezt sokan szívesen vitatják." Michael Schumacher.
:D
mellesleg akartam mutatni neked, hogy miket tett Forma-1-ben, de nem találtam még neten. Nem, nem azért, mert nem csinált semmit :D. csak szarul keresem sztem, pedig csomó helyen néztem már. -
loooooooooooool
:D -
Gabor_(HSF) #84919 De a kis homokozódat azt azért szereted nem?
milyen jó is az,ott aztán lehet szart kapálni..
Te is leragadtál a South Parknál,nem baj,az a tuti... -
hát kb! -
azért átharaphatnád a saját torkod... -
cod topikban láttam :D. -
Dr. Kotász?