182274
  • a.carkey
    Nem úgy van, hogy pénteken akár a tesztpilóta is mehet pár kört, de aki szombaton autóba ül annak kell indulnia a versenyen, vagy ha megsérül, valami miatt nem indulhat, akkor egy autóval áll a csapat rajthoz?
  • matthias92
    pénteken hogy indulhatna? 2 autóval lehet csak menni... szerintem
  • a.carkey
    Szerintem Valenciában pénteken ő is indul, tesztel egyet, és hogyhogynem az azt követő versenyen már ő fog beülni a Ferrariba. .)
  • G_ArchAngel #85071
    Az a baj, hogy Biatore mar letett valamit az asztalra az F1-ben, persze ettol meg Piqiet-nek is igaza van, mert ritka nagy patkany az oreg...

1., Ugye meg a Hamilton-Alonso parositasbol eredendo nezeteltereseknel nyilatkozta, hogy ilyen az altala iranyitott csapatnal nem fordulhatott volna elo...
    2., Sok pilotanak menekulnie vagy mennie kellett, ha Biatore papa ugy gondolta, hogy nem tudjak megfeleloen szolgalni a kis spanyol bikajat..., Trullinak anno pl. tulzottan is jol ment a Renault terelgetese...
    3., Bevallottak, hogy Alonso kicsit egyenlobb a nagy egyenlosegben, mivel Piquet csak az utolso futamra kapta meg a spanyoleval megegyezo technikat...
  • zsutyesz
    "Piquet-nek már nem ez az első őszinte kritikája, amit nyilvánosan is megfogalmaz, és véleménye szerint más pilótáknak sem kellene főnökeiktől rettegve mindig lakatot tenniük a szájukra."

Miért nem addig volt ilyen nagy a szája, amíg a csapatban volt?
  • Tr3sh3nc0r3
    tudom. de én azt gondolom hogy egy köcsög idegbeteg szar alak
  • dav1d
    "nem Briatoréra gondolok "
  • Tyler1
    de ki az aki beveszi ezt a hülyeséget h sérülés miatt nem indul?? annyira átlátszó a dolog. nem tudott tesztelni, hiába próbálták győzködni az embereket, senkisem hagyta volna. aztán megkezdődtek a támadások, h saját magát járatja le, ha visszajön és semmit nem tud majd kezdeni az autóval.
    Igy aztán a menedzserrel szépen meggyőzték magukat, h a csúcson hagyta abba, és mivel felkészülés nélkül esélye sem lenne, nem rontja felesleesen az imidzsét.
  • zsutyesz
    ezt sokszor fogja még hangoztatni? kicsit uncsi már
    Bele kéne már törődni, hogy kirúgták...
  • Tr3sh3nc0r3
    olasz, na hülye vagyok :D
  • Tr3sh3nc0r3
    francia. meg kinézem belőle hogy ilyeneket csinál
  • dav1d
    Piquet: Briatore F-1-es tudatlansága viccbe illő

legnagyobb fostenger aki valaha F1-be volt nem Briatoréra gondolok
  • WNW
    Igen.. Eddig ez nem volt nyilvanos..
  • Zoli007
    Schumacher:Salvation
  • Norbi1990
    lol :D
    Honnan tudják, hogy jól teljesített volna Schumacher ha indul? :D
    0 km-t ment a kocsival és még a pályát se ismeri :D
    Nem értem azokat akik, egyből megváltást akarnak Schumitól...
  • a.carkey
    [URL=http://sportgeza.hu/forma1/2009/08/12/csak_begyogyszerezve_tudtam_volna_versenyezni/]"A La Repubblica úgy véli, a német visszalépésével a Ferrari elszalasztotta az utolsó esélyt egy felejthető évben"[/URL]

He?

Esélyt mire? Megnyerni a vébét??? Mert minden más csak tűzoltás. Az innentől egyértelmű Kimi-féle vonalat már nem is fírtatom ...
  • a.carkey
    Legutóbb még indulni sem akart ... :D
  • Totti5
    És ezt eddig nem mondták? engem csak annyira érdekelt hogy olvastam hogy bukott egy nagyot és azóta nem ült motorra, részleteket csak most árulták el?
  • WNW
    Nos mint lathatod, volt ujdonsag.. Mar a felvezetoben pedzegettek, hogy nem volt olyan egyszeru az a fejreallas... Csak nem akartam semmit irni, mig nem lattam a sajtotajekoztatot... Csak aztan elfelejtettem..:(
  • Totti5
    Mondjuk nem kicsit eshetett, bár a motorozáshoz esni is meg kell tanulni és a legjobbak is lesérülnek, vagy folyamatosan fájdalmak közepette repedésekkel sérülésekkel versenyeznek.

"Michael a balesete során pályafutása legsúlyosabb sérülését szenvedte el. Februárban és márciusban arra összpontosítottunk, hogy visszanyerje a teljesítőképességét. Hatalmas becsapódás volt durva felületre, amelynek következtében a hetes csigolyája és bal felső bordája megrepedt és koponyaalapi repedéseket is szenvedett. A koponya és az első csigolya között egy ér is megsérült. Ennek a következménye agyinfarktus is lehetett volna. Örülni kell, hogy maradandó sérülés nélkül megúszta, mert egy ilyen érsérülés a kisagyat is érinthette volna." - tette hozzá Peil."
  • Totti5
    nemhiszem hogy lemaradtál volna bármiről is amit eddig nem tudtál
  • WNW
    Ahhhhhhhhhhhhhhh... 14.00-kor volt Schuminak elo sajtotajekoztato az egyik nemet hirteven... Es elfelejtettem..
  • WNW
    Ha mar "veszik" a masodik kocsi, akkor mar Badoer... 200 eve tesztel naluk, most verseny kozben fog... Lehet, hogy meg sok erdekeset fogunk latni a kocsijan, mig Massa vissza nem jon.. Vicces lesz, mikor jonnek ra a tobbiek, hogy a Ferrari jovore teszteli a cuccost versenyben.. Illetve Kimi/Massa ala az ev vegere... Na jo, ez csak talalgatas, de a helyukben en megcsinalnam...
  • Minstrel
    lehet pont azért. körözget itt egész napon át egy francia "csotrogánnyal", utána meg ültessék bele Olaszország büszkeségébe, a "csúcsversenyképes" Ferrariba, hogy learassa azzal is a babérokat?!
  • miilann04
    ne bíztasd.

amugy tényleg érthetetlen, hogy miért nem teszik lehetővé marc genének, hogy hazai pályán versenyezzen, fiatalabb is badoernél és nem mellesleg a 'minap' nyerte meg a lemansi 24órást.
  • Legend Killer
    jahm, de akko mondjá jobbat :P.

:D.
  • passatgt
    hát ez baromi vicces volt
  • Tr3sh3nc0r3
    szegény még barrichellonál is szarabb :D
  • Legend Killer
    ÉS BAUMGARTNER JÖN KEDVES NÉZŐŐŐK!!!!!!! - Palik. - És elmeeeegy... pálya szélére kirepül.

:D
  • Totti5
    "Badoer a Veneto tartomány beli Montebellunában született. A Forma1-es versenyzést megelőzően végigjárta az együléses versenyautók szamárlétráját, gokarttal olasz bajnok is volt. Az 1990-es olasz Forma3 bajnokság utolsó körében megverte Alex Zanardit. 1991-ben egymás után négy versenyt nyert, de a gumijaival kapcsolatos technikai óvás miatt diszkvalifikálták. 1992-ben a Team Crypton csapatnál versenyzett F3000-ben, és megnyerte a bajnokságot.

F1-es debütálása az 1993-as szezonban a nem túl jól sikerült Lola karosszériás Scuderia Italia versenyautóban történt, ami a Ferrari motor ellenére a leglassabb kocsi volt a mezőnyben. Rendszeresen megverte tapasztalt csapattársát, Michele Alboreto-t, de amikor 1994-ben a csapat egyesült a Minardi-val, Alboreto lett a második pilóta, és Badoernek csak a tesztpilóta szerep jutott. Amikor 1995-ben Alboreto abbahagyta az autóversenyzést, átvette a helyét, ő lett a csapat második számú pilótája.

A folyamatos pénzhiánnyal küzdő csapatban a legjobb eredménye két nyolcadik (Kanada és Magyarország) és egy kilencedik hely (Japán) volt. 1996-ban a Forti Corse szerződtette le. A csapat abban az évben tíz versenyre nevezett be, de ő csak hat versenyen tudta megfelelően kvalifikálni magát.

1997-től egészen napjainkig Badoer a Ferrari tesztpilótája. 1999-ben visszatért az aktív versenyzéshez, ment egy évadot a Minardi csapatnál. 1999 júliusában a Ferrari elsőszámú versenyzője, Michael Schumacher lábát törte egy balesetben a brit nagydíjon. Mindenki azt várta, hogy Badoer ugrik be a helyére, a csapat azonban Mika Salo-nak szavazott bizalmat. (a döntést Jean Alesi, a korábbi Ferraris versenyző kritikával illette)

Badoer 48 versenyt fejezett be pont nélkül, ezzel csúcstartó a Forma1-ben. Az 1999-es Európa-nagydíjon majdnem pontot szerzett, negyedik pozícióban 13 köre volt hátra amikor a Minardi szétesett, a kamerák pedig egy megtört Badoert mutattak, az elromlott autóból kiszállva."
  • Totti5
    Feltehetőleg nem azért alkalmazzák a ferrarinál több mint 10éve mert nem ért hozzá. Peches volt az F1es karrierje eddig, most bizonyíthat egy erős autóval, pályafutása során először.

Olasz gokart bajnok.
    F3000 bajnok.
  • Tr3sh3nc0r3
    ennyi erővel mehetne zsóti is
  • Minstrel
    Badoernek nem nagyon kell sértődnie, nem sok mindent tud felmutatni, még Zsoltinak is több pontja van:

Aktív évei 1993, 1995 – 1996, 1999
    Csapata(i) Lola, Minardi, Forti
    Nagydíjak száma 56 (48 rajt)
    Világbajnoki címek 0
    Győzelmek 0
    Dobogós helyezések 0
    Első rajtkockák 0
    Leggyorsabb körök 0

A Minardival _majdnem_ szerzett egy pontot 99-ben Nürön, de hát kiköhögte a lelkét a kis motor pár körrel a vége előtt.
  • Legend Killer
    majd lefejeli :D.
  • SzocsA
    2011 az még hol van addig biztos megerősödik!

amúgy meg szerintem csak médiafogás lesz a spanyolom meg kérik vissza a jegyüket

2 szer baszták át őket mivel nincs ott alonso és schumi miatt vettek jegyet!
  • G_ArchAngel #85039
    Hogyne foglalhatna helyet, van neki sajat, tobbfajta is...
  • cement
    ez luca badoernek kicsit serto lehet hogy "o nem megoldas" :D
  • ladarevolution
    2011 azért nem pár héten belül lesz
  • a.carkey
    Ez kezd 1999hez hasonlítani. :)
  • Totti5
    Az RTL szakértője Christian Danner a Sport Informations Dienst-nek elmondta, hogy a hétszeres bajnok egy későbbi időpontban még helyet foglalhat a Ferrariban. "Michael keményen fog edzeni, hogy meggyógyuljon a sérülése. Lehet, hogy Monzában már ő ül az autóba. Luca Badoer nem megoldás, de felelőtlenség lett volna Schumacher részéről ha sérült csigolyával indul."

sebaj holnap már arról lesz szó hogy Monzában biztos indulni fog:D:D:D