182274
  • matthias92
    mit csodálkozol rajta? feka
  • Kit--Kat
    Nem tudom mi bajod van.
    Massa év elején többbször nyilatkozta, hogy Kimi akkora 0, hogy még az ő csapatával is neki kell foglalkoznia, ha azt akarja, hogy fejlődjön acsapat.
    A másik kedvencem, az "én vagyok a csapat vezéregyénisége, nekem kell a csapatot irányítanom".
    Most is hazudott Massa és megpróbálja negatív színbe feltüntetni Kimit, ez tény.
    Ezek után nem értem mi a baj azzal amit írtam.
    Hamilton meg 2 dologról szól. Először is hihetelenül nagyképű, ezt nem kell magyarázni az olyan nyilatkozatok után, mint a "Én megtaláltam a megoldást, többiek nem tudnak követni" stb.
    Ami nem meglepő az apja után aki ilyeneket nyilaktkozik, hogy "Kimi? Az meg kicsoda?!.
    Másodsorban meg előadja a nagy áriáit amit hallani akarnak és ami kellőképp a jóságos hőssé teszi, mint azzal a 5 felvonásos monológgal és a palotapincsis arcal a nagy átérzéssel, hogy mennyire sajnálja Massát.

Arról ne is beszéljünk, hogy a nagy hűséges hős, amikor kiderült hogy az autója harmatgyenge év elején azért mocorgott, hogy menne a McLarentől mert nem érzi jól magát...

Elhiszem, hogy Hamiltont sokan megszerették a versenyzése miatt, de hogy emberként is vakon tisztelik, az nagyon meglepő.

Én elhiszem, hogy sajnálja, de pont ez a túl játszás teszi hiteltelenné.

Min egy, én elhsizem, hogy
  • b-type
    Nem hülyeség max unalmas :)
    Szvsz(!) sokkal jobb lenne valami magasabb szinvonalú dologgal ütközni mint sz'pással, nigróval/fekával/fikával stb.
    ..de egyébként érdemben válaszolva szvsz nem hülyeség, sztem sok jó vitát lehet megélni ha az ember nem furkó módjára nyílvánul meg.
    Persze ábránd, mert aztán felénk a szélmalmok nemcsak masszívak, hanem még igazuk is van.
  • [Jakuza]
    Mi a neve ? Feka vagy fika ? :D
    Nem mindegy ? Egy hulyeseg.
  • b-type
    Van neve,... Nagy jó lenne ha nem más versenyzők (és drukkereik) sértegetése lenne az elsődleges.
    Gondolom te erre 'mélázol', de sztem el kellene szakadni a brétektől (vagy másétól) mert ez még mindig F1 topik..
  • bardocz
    Senki.
  • HUmanHunter
    amúgy ebben a tápigban ki az akinek törölni kéne a feles hsz eket?
  • [Jakuza]
    Szerintem a nigro posztere ott log neki a falon, amin elmelazik neha-neha, mikozben ..... :D
  • b-type
    Lehet te így szoktad intézni, de azért a többség megáll az aláírásgyűjtésnél-fényképezésnél...

..csak mivel úgy sem lesz moderálva a hsz-d.
  • b-type
    A 4 sorból 3 sor más versenyző taposása, és egy sor amivel érdemben lehet foglalkozni.
    ...ahogy nézem karakterszámban elkesítőbb lenne, de számolja arákom :))
    Na és ez elég jól tükrözi, hogy miért reménytelen dolog Kimi-ről beszélgetni a drukkereivel.

• sKeezo
    ha találkoznál vele biztos leszopnád..
  • Totti5
    nevetséges kifogás... ma már nem nagyon ültetik őket kis csapatokba, mert megváltoztak a viszonyok, amúgy mi értelme lett volna? Hamiltonnak max egy év szenvedés, egy esélytelen autóval, sokat nem tett voln hozzá a pályafutásához, mert egyből összenőtt a Forma1es autóval és egyből ott volt a legjobbak közt egész évben, és verte is őket
  • Norbi1990
    Sokan azért utálják, mert egyből már a mekibe kezdte a F1-et miközbe mindenkinek kisebb csapattal kellett kezdenie a karrierjét, hogy megmutassa, hogy a kisebb csapattal is tud jól menni. Ha látták jól megy már következő évben jobb csapatnál lesz. PL mint Vettel.
    Mondjuk Hamilton a GP2-be megmutatta, hogy őstehetség :D
  • Totti5
    Hamilton csöpög? minden szavában érezni az elszántságot, a hitet, a az akarást. Egy rossz szava nem volt a csapatához amikor az utolsó helyeken harcolt, végig bízott és dicsérte a szerelőket mérnököket és a gyári dolgozoókat amikor érzett egy pici javulást, amikor pedig nem akkor is megköszönte és mondta h még keményebben kell dolgozni és meg is lett a gyümölcse, a padlóról jöttek vissza Hamiltonnal. Szóval Hamilton minden csak nem csöpögős, egy nagyon korrekt ember, aki szereti azt csinálni és megvan a kellő tisztelete a csapata iránt és ez kell egy jó kapcsolathoz és meg is hozta a győzelmet neki.

Ez most csöpögős volt biztos, de ha figyelmesen követtem Hami mondadnóit akkor te is ugyan ezt láthattad, persze szar szemét beképzelt kis néger aki alá odatették az autót és elvert mindenkit, de ezen lassan lépejtek túl, mert nem igaz. Ősteheteség.
  • sKeezo
    ték :D
  • Kit--Kat
    Kimi volt bent a kórházban Massánál, amikor még kómában volt.
    Azok után amilyen mocskos szájúan nyilatkozott Massa Kimiről többször, még ezt sem érdemelte volna meg.
    És most folytatja a Kimi lejárató kampányát, gyönyörű egy ember, de úgytűnik ízlik neki a hazudouás.

Hamiltontól meg nem kell elájulni, amióta bent van az F1-ben folyamatosan játsza az agyát és csöpög. A leghiteltelenebb ember az F1-ben.
  • b-type
    Sztem meg a nagy lósz×rt. ..egyfelől Massa egy kicsit sem egyenlőbb mint Kimi, ezt el lehet felejteni mivel csak a nagy semmi támasztja alá. Akkor kerül elő ha valamit meg kell magyarázni..
    Hasonlóképpen a színház az 'egész világ'-hoz...ez lehet hogy sok Kimi drukker közt megmagyaráz bármit is (ha kell), de valójában ez piszkosul nem így van..bármelyikükkel megtörténhetett volna ez egy brutál valószinűtlen baleset, nincs vezetői hiba vagy bármi..

Csak ebben a fura olvasatban lesz helyes ha valaki nem tesz, és lesz képmutató ha valaki viszont tesz bármit is amivel biztosítja az együttérzését.

...ezzel együtt nem kapálom Kimi-t, már asszem délelőtt olvastam a cikket valhol, ha nem lenne ez is megmagyarázva nem is ütnék le egy karaktert sem.
    Számomra nagyobb hírértékkel bír hogy jön Grosjean (bár kicsit korai) Piquet helyére.
  • Skynet85
    Miért baj az, ha valaki nem képmuatató? Azért mert a finn nem tépi a száját, az elmult évben lejöt párszor, hogy Massa néha kicsit egyenlőbb, még az előtt mielőtt egyértelművé vált, hogy kimi támogató lesz... Egyébként, a gesztus megvolt.

Kimitől meg ágyszélre borulós zokogos jelenetet várni amugy se reális, btw megkockáztatom, ha ő lett volna ebben a szituban magasról tesz rá ki látogtja meg és ki nem, leszámítva a család tagjait, és a valódi barátait... Mert ugye színház az egész világ...

• b-type
    Mi van ezen félrefordítva?..
    Mondjuk én nem csináltam belöle hozszólást amikor olvastam de azért sztem ez pöppet gáz, csak a csapattársa...nem kell hogy ott gugoljon az ágya előtt, de amikor olvastam akkor filóztam bele, hogy ja én nem olvastam semmit Kimi-ről hogy Massa így/úgy..inkább Hamilton ugrik be akit akár MS kapcsán kérdeztek akár t'köm tudja de megemlegette Massa-t.
    Ez úgy a 'sz'rni voltam-mal együtt lehet hogy különlegesség, de nem igen szimpi :))
  • Peppus
    Fasza gyerek ez a Kimi, tudtam én :D
  • passatgt
    oké, én nem olvastam, annyira nem is érdekel, nem kell letépni a fejem:)
  • G_ArchAngel #85093
    Jol van Petike, megint egyes, leulhetsz...
  • madmanic
    hívta csak még az intenzíven volt...

ott meg csak rögzítő volt: a hosszú sípszó ELŐTT hagyjon üzenetet..
  • G_ArchAngel #85091
    Nem a magyar, felreforditott interjut kellene olvasni.

- He does not call for me. I heard the drivers sent greetings to me, and his speech was the shortest. He had sent me a postcard, which does not come across. That is Kimi, and I even thought that he would have acted differently, Massa said in O Estado de Sao Paulo newspaper interview.

Amugy a Ferrari is hivatalosan megerositette, hogy Domenicalli-val volt Kimi a korhazban, de Massa ekkor meg komaban volt es nem emlekezett ra.

Google a baratod...
  • Peppus
    Ezaz Kimi, nagyobbat már úgysem lehet benned csalódni ;)
  • passatgt
    Massa: „Räikkönen még csak fel sem hívott"

ezaz kimi, csak keményen
  • zsutyesz
    kb. egy hetes hír...
  • barmi
    most akkor mi van? tényleg nem lesz MS a hétvégén? hogy a qrvák vére follyon patakokban...
  • madmanic
    Kíváncsi lettem volna ha a mekiről lett volna szó akkor is eltörölték volna a büntetést....

Ami szvsz túlzó volt.

Pénzbüntetéssel kellett volna kezdeni, akkor nem csináltak volna segget a szájukból.. megint..

Milyen trágya szervezet az, ha hoznak egy döntést akkor midenféle érdekeket képviselő csoportok ( spanyolok, közvélemény, szponzorok stb )addig lobbiznak míg meg nem változtatják..

• Totti5
    nem volt más választása az FIAnak, botrányos verseny lett volna ha nincs ott a Alonso
  • szolszil
    Alonso mégis indul Valenciában
  • Minstrel
    Inkább úgy kéne, hogy minden futamon más induljon:

Valencia - Gené
    Belgium - Schumi
    Olasz - Badoer
    Szingapúrban nem tudom ki, valami kőgazdag szingapúr man
    Japánban Sato
    Brazilban Massa
    AbuDabiban meg valaki aki kőgazdag meg Sejk a vezetékneve
  • b-type
    Elképzelni azt is ellehet hogy csak a jegyeladások miatt harangozták be :)
    Azt tudom hogy én mint csapatfőnök (már ha az elnnék) sem ültetnék tesztpilótát ha van egy MS-m aki visszajönne (pedig aztán Hamilton drukker vagyok és soha nem voltam MS drukker :) ).
    ...éa MS helyében meg ha vissza akarnék jönni akkor nem élnék kifogással, visszajönnék és a töle megszokott tempóban felfejlődnék...teljesen hidegen hagy a médis és bármiféle bírálat...elvégre ennyi idősen két év kihagyással, az is teljesen jó válasz az esetleges haramtosabb eredményre, hogy nem indult el a 'hangya'...nem vagyok már olyan gyors mint szeretnék.
    ..vagy idegen az idei autó.
    De egyébként a saját véleményem az az hogy MS elkerülhetetlenül felfejődne újra a leggyorsabbak közé..és elég hamar. Nem lenne szükség semmiféle kifogásra, elmondja ami van aztán ha a média piszálódik akkor újra elmondja ami van :))
  • a.carkey
    Ok, lehet, csak mondjuk amit leírtam, azt el tudom képzelni. Ennyi.
  • b-type
    Sztem ez eröltetett,...miért ne indulna MS egy ismeretlen pályán, ismeretlen autóval. Max. nem lesz az első tízben, de ez pár 'elszállt' rajongón kivül mást nem érdekelne...és minden méter kincs.
    Pláne hogy akár visszájára is lehet fordítani, és a saját olvasatodban akár azt is mondhatnám, hogy itt úgy mehet egy futamot és tesztelhet élesben hogy az összes 'kifogás' a rendelkezésére áll, és a média sem kezdi ki.
    Mint írtam minden megtett km bármilyen pályán az kincs neki...enm tudok komoly okot arra hogy miért ne indulna ha csak rajta múlik.
    ...és persze MS nem egy betoji figura, aki az az eleve nem kezd motoros 'karrier'-be egy ilyen pályafutás után. Ki akarta próbálni ki is próbálta...és egyáltalán nem vallott szégyent,...az egyetlen ami benne van amit Mick Doohan is mondott...az igazán gyors motorozáshoz kell egy párat esni és MS már nem tizenéves aki elött még bizonytalan jövő áll.
    Nagyon komolyat esett...és az egézségét nem teszi már fel. Tök jogos, pláne hogy nem is mondott mást.
    Ezen a pályán kitesztelhette volna magát, és akkor egy ismerős pályán már úgy kezd bele a hétvégébe hogy sokkal jobban áll.
  • dav1d
    hát igen
  • a.carkey
    Pl. a Ferrari, ha teszem azt Schumachert nem engedik tesztelni és így "nyakproblémák miatti" hivatkozás kapcsán nem mer lutrit bevállalni egy általa egyáltalán nem ismert autóval, de ha pénteken kipróbálja, így akár a 2. számú pilóta - akit alapból ugy nem akartak indítani, helyette jött volna Schumacher több éves kihagyással - pénteki szabadedzését simán beáldozhatják, ha a cél: Schumachert indítani egy ismerősebb pályán a Valenciát követő versenyen.

Kb.
  • a.carkey
    Mintha - elvileg - akár Bernie Ecclestone is indulhatna, ha egy csapat úgy döntene, hogy bár szombaton tutira Pandacsöki Boborján ül az autóban, de pénteken még a jó öreg Bernie is mehet egy kört. Az más kérdés, hogy az évközbeni tesztilalom miatt ezt hanyagolják a csapatok, de szabály szerintem nem tiltja.

Amikor Massa összetörte magát a ringen, akkor ugye felmerült, hogy ha ez pénteken történik, akkor a szombati időmérőre akár Badoer is bugorhatott volna és így indulhatott volna a versenyen.
  • matthias92
    a tesztpilóták már régóta nem mehetnek szabadedzésen. csak dísznek vannak.
  • Totti5
    de, de ki az a hülye aki attól a pilótától vesz el körszámot aki az időmérőre/versenyre készül...