182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-

-
SzocsA #87113 

-
Pedig megverték volna mauglit , nembaj remélem lajos ugyanazt a teljesítményt mutatja mint monzába
-
SzocsA #87111 Barrichello szándékosan csapta a kocsiját a falnak hogy button elötte legyen! -
Sorry:
V2:
HAM
VET
ROS
WEB
ALO
GLO
HEI
KUB
KOV
BAR -
BAR + 5 hely -
HAM
VET
ROS
WEB
BAR
ALO
GLO
HEI
KUB
KOV -
PIROS ZÁSZLÓ -
hoop Bari... -
És kit ültessen be akkor? Senkit? Kíváncsi vagyok te kire gondolsz hogy beüljön. (Piquet?) xD -
Remélem Barit az 5 helyes büntetéssel is behozzák Btton elé, egyszerűen jobb Bari futamok óta versenyen és kvalin is. -
Button Kimi nincs a 10-ben
lol -
Rosberg nagy időt ment... -
Tud valaki tv-s belső nézetből készült ferráris képet linkelni?
-
SzocsA #87100 1 másodpercel 

a ferrari megint hülyeséget csinált! ne ültessenek bele abba az autóba akárkit!
kár hogy nem jött schumi! -
Badoer az utolsó helytől is le volt maradva jócskán, Fisco ott van a töbiek között ezredekre, tizedekere és versenyen sem fog kört kapni és az utolsótól 50 mpt. Badoer csiga volt, Fisco csak lassú Kimihez képest. -
SzocsA #87098 ezek szerint badoer nem volt annyira béna! -
http://i-tv.hu
Streamek:) -
valaki streamet tud? -
Trulli jól ment Alo mellett, gyors pilóta, de nem egy szint Aloval, ő nem tudott volna 2 VBt szerezni, úgy ahogy Alo, és ezt minden rossz indulat nélkül mondom, mert Trulli az egyik kedvenc pilótám. Fisco sem egy VB tipus, és a nyerő autóban volt egy évben 1-2 tökéletes versenye és 10 szenvedős. Kova... Mekinél sem tud még csak Hamiltonnak sem segíteni, rajta bukták el a konstruktőri Vbt.
Nem hiszem hogy kellett Alonak hátszél, csak annyi mint álltalában kell amikor az egyik pilóta tudja hozni a kötelezőt addig nem fogják a másikat nyomni hogy uram kérem maga is tegye ezt... -
bízom benne,hogy időmérőn és versenyen is nem időmérőre állásba fog vezetni:) -
Hamilton a szabadedzéseken eléggé határon autózott
vagy megnyeri az időmérőt vagy odacsapja az autót -
Ne már, te komolyan sajnálod ezt a kis szarházit, apuci pici fiát?
Jó ne Alonso-hoz hasonlítsuk, vegyük Rosberg-t, szerinted hozza az ő szintjét, mert sztem közel se. Vagy ott van Alonso mclaren-es szezonja, mit produkáltak a rönós pilóták, egy nagy semmit, oké hogy szar volt a kocsi de akkor is, Alo legalább rendszeren ott volt (van) a Q1-ben, Kovinak meg a mercivel is alig megy.
-
barmi #87091 3.szabad :::
-
ha homályos lenne akkor töröld meg a monitorod xD
-
Köszönöm és Sorry hogy nem olvastam végig! -
#87045 -
sziasztok!lenne egy kérdésem.lehet valahol online nézni az f1 futamot
?
-
Esetleg linket tudnál dobni? :D -
nah kezdődik a szabadedzés -
Mindjárt megsajnálom. És a pénzt amit felzsebelt azzal mi lesz? Gondolom nem kevés summát kaphatott. Vagy tán csak azért csinálta hogy bent maradjon az F1ben? Ha ennyire tudta hogy korrupt az egész rendszer miért nem ment el máshova versenyezni? JAAAA...mert ott kevesebb a pénz világos...Előbb a legmagasabb beosztásban kéne rendet rakni aztán szépen egyre lejjebb...addig minden megtörténhet. Bármi. Ki tudja hogy ki milyen ügyet csinál a háttérben. Ez kiderül, de ha nem derült volna ki sose tudjuk meg nem igaz? Nem is gondolnánk rá, sőt már rég elfelejtettük. -
-
Eggyetertek!!!
-
icemankimi #87081 A Mercedes sportigazgatója, Norbert Haug is szívesen látja volt védencét a csapatban. "Ha 2005-ben egy jobb motort tudunk volna biztosítani neki, akkor bajnok lett volna. Kimi mindenki számára jó választás." -
G_ArchAngel #87080 kisPiquet eloeletevel nem volt semmi baj, nem kellett neki igazan hatszel - a dolog az istent jatszo Biatore-val kezdodott, aki immar a 4. embert aldozta be Alonso kielegiteseert...
Trulli emelt fovel tavozhatott, Fisico kozonyosen, Kovalainen remenykedve... kis Piquet? El tudom kepzelni, hogy milyen megalaztatasnak volt kiteve, hogy megcsinalja ezt az idiotasagot... -
Kis Pikének azt a bizonyos utat azért nem volt olyan nehéz végig járni, neki nagyon sok ajtó nyílhatott meg könnyedén amiért más pilótáknak keményen meg kellett küzdeni. Gondolj csak Alonso-ra nézd meg az életútját, nézd meg mit tett le az asztalra, számomra nála elképzelhetetlen egy ilyen szitu.
De hogy kérdésedre is válaszoljak, igen van munkahelyem és nálunk is mint mindenhol vannak "Alonso"-k és "Piquet"-k, egyik a teljesítménye alapján van ott, a másikat meg a hátszele hozta. Mind küzd a helyért, ki így ki úgy. Nekem nem az a bajom hogy azt tette amit tett ( ill. de az is), hanem hogy ezek után még eljátssza az áldozati bárányt, az FIA meg asszisztál hozzá, hogy hát szegénykét hogy kihasználták, meg rá volt kényszerítve, meg hát úgy is megbánta......ugyan már!!! -
Hát ha így volt akkor Briós csak magára vethet. Meg is érdemli, hiszen ő utasította. Így vagy úgy de ő a fő kolompos. -
Viszont ma ugyanabban a kanyarban zakózott ki egy Renault. Szóval lehet, hogy igaz volt Piquet verziója, de az is lehet, hogy szimpla véletlen, amit kiscsávó kihasznált. -
Nem. De én pl. inkább elmentem. -
Szerintem meg itt pont fordítva volt.
Piquet-t már rég kitették volna, de megzsarolta Szingapurral Brióst. Ezt bizonyítja az, hogy simán elküldték Piquet, nem pedig kitöltötte a szerződését az utolsó pillanatig. Ha Briós zsarolja, akkor Piquet végig marad és ki sem robban az ügy, legalábbis így nem.
Briós elkövette azt a hibát, hogy amikor kisPiquet talpára utilaput kötött, nem vette komolyan. Erre amikor kisPiquet szerződését felbontottak, a srác valahol elhinthette - talán a buzi barátnak talán egy havernak -, de szerintem, maga sem gondolta, hogy ebből ekkora balhé lesz - a fiatalok ált. ilyenek -, aztán a média átvette tőle a kezdeményezést, és kisPiquet már csak sodródhatott az árral.
De még mindig el tudok képzelni egy olyan verziót is, hogy volt valami terv, beszéltek róla, de elvetették, mégse lett belőle kérés. Aztán versenyen Piquet megcsinálta - gondolta bebiztosítja a jövőjét -, és kész tények elé állítva Brióst és a többieket, kb. így:
-De hát erről beszéltünk, nem?
-Persze Nelson, de nem gondoltuk komolyan.
Nos, szerintem ez lett most az elmúlt hónapokban a média által "felfújva", ezért is tiltakozott már az elején alapból Briós, és Symmonds is ezért volt ennyire kétértelmű a meghallgatása során: volt is róla szó, de nem úgy, ahogy Piquet tálalta. De akkor már - mivel nem tagadta csípőből - a sajtó kiforgatta a szavait, ezáltal hatva a FIA-ra, aminek a következménye lett a hétfői tárgyalás.