182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
"majd jövőre bizonyíthatja mekkora bajnok."
Nem rajta fog múlni... idén bizonyított, ő volt a legjobb. Villnövöt is lehordták mindig, de ő is megverte az egész mezőnyt abban az évben ( mellékesen még olyan ereményei vannak más szakágakból ami nem sok embernek a világon ), utána nem tudtt már, nem volt alatta olyan jó autó, nem jött össze neki minden. Sumit is legyűrte Alonso, Alonsot is legyűrte egy újonc Hamilton stb... nagyon nehéz duplázni az elmúlt évek alaján, mert nagyon szoros, és elég pár hiba és úszott minden és sosem lehet tudni ki van elől. -
Az a baj a szoros befejezésekkel, hogy a végén a két tábor folyton azt bizonygatja, hogy az ő pilótája érdemli meg jobban a címet, mert ez meg az történt az év folyamán...
Amikor meg egy pilóta elkeni az egész mezőnyt, akkor meg azért nem érdemli meg, mert csak az autója volt jó, ő maga csak egy átlagos versenyző.
Fogadjuk már el, hogy az érdemli meg a címet, akinek a végén a legtöbb pontja van, és kész. -
WNW #89110 En Kimi helyeben messze kerulnem a McLarent.. Hami nagyon gyors, mar tapasztalt is, ubermotivalt, es koszonhetoen a VB-nek, aztan a sulyesztonek, illetve az abbol elindult kilabalasnak, gyak. osszenott a csapattal... Gyilkos egyveleg barkinek... -
paj01 #89109 Remelem kimi megy a mekihez. Lathattuk mi lett az alonso hamilton parharbol, latni fogjuk mi lesz a massa alonso parharcbol, es en kivancsi lennnek a a hami kimi leosztasra is. -
paj01 #89108 en meg kobayasinak adtam volna:D -
Na ez így már mindjárt más, mert én is így gondolom.
Én is Buttonnak adtam volna az első 4esből a címet, de azért nem csoda, hogy sokan kikezdték, majd jövőre bizonyíthatja mekkora bajnok. -
WNW #89106 Tok mindegy hogy, aki VB-t nyer, megerdemli.. Volt kocsija, el tudta vezetni, es szerencseje is volt.. A tobbieknel valami hibadzott, ezert ok nem tudtak megnyerni.. Ennyi.. -
G_ArchAngel #89105 Lehet neha alpari a stilusom, de 99%-ban igazam van...
-
G_ArchAngel #89104 Igen, buntettek eleget, jogtalanul, de amit a FIArri elvett Hamiltontol, azt elvette a csapata es sajat maga ugyetlensege Massa-tol.
Nem arrol van szo, hogy Kimi-nek vagy Hamilton-nak nem megerdemelt a VB cime, mert a masik hibajabol huztak be, hanem arrol, hogy Button cime miert erne kevesebbet? Sokat elozik, legtobb versenyt O nyerte meg es nem egy ponttal lett az utolso versenyen VB. -
Érdekes nem is olyan rég még nem ez volt a nézőpontod, ha jól emlékszem még 1 éve úgy láttad, hogy Hamilton agyon büntetik csak, hogy ne nyerje meg a VB-t idejekorán, érdekes hogy változnak a vélemények idővel... -
Először is te hoztad fel Kimit példának.
Másodszor meg, most itt álszenteskedsz, miközben olyanokat szoktál odamondogatni Alonsorol, ami még egy10 éves gyereknek sem vállalható fel.
Egyik mapról a másikra elkezdted játszani az objektív gyereket, szóval, nem tudom mi ez most nálad, de elég szánalmas. -
G_ArchAngel #89101 En hardcore Kimi-fan vagyok, de amit Kit-Kat muvel, az neha nekem is sok...
Most mar azon a szinten vagyunk, mint a mesekben: ha a feher lovag oli meg a fekete lovag csatlosait, az hostett, ha a fekete lovag teszi ezt a feher hercegevel, az gyilkossag... -
Most megint kezdődik, hogy "szegény" Kimi erőből skillel és tudással nyerte a VBt, a többiek meg mákolták meg az autó és a szerencse miatt?
miért nem lepődök meg ezen... -
G_ArchAngel #89099 Azert kellett Hamilton ket szarvashibaja Kimi VB-jehez, illteve Hamilton VB-jehez a Ferrari szerelok bakijai, mert ahogy Kimi mogott ket McLaren-es, ugy Hamilton mogott ket Ferrari-s vegzett.
Button sokkal tisztabban lett VB es ez nem az O hibaja. -
-
Kimi egy végig erős Alons-Hamilton párost vert meg, akik nem tették meg azt a szívességet, hogy minden 2. futamon műszaki hiba miatt kipotyogtak a futamból. -
G_ArchAngel #89096 ez azert nem matek, mert akkor Button verne Schumachert?
Alonso jobb, mint Schumacher, Raikkonen jobb, mint Alonso, Hamilton jobb, mint Raikkonen, Button jobb, mint Hamilton - tehat Button jobb mindenkinel

-
gyepesjoint #89095 Alonso -
gyepesjoint #89094 azért 2006-ban végig alázta az öreg sumákot!! -
G_ArchAngel #89093 ez szamomra kb. doglott hasonlat, mert sejtesem van arrol, hogy Cannavaro kicsoda, de azontul... 
Kimi annyira erdemelte a VB-t, mint Hamilton vagy Button, illetve Alonso 2006-ban... (mert 2005-ben karacsonyi ajandekba kapta Ron Dennistol) -
gyepesjoint #89092 Kimi az annyira érdemelte meg a 2007-es VB-t,mint 2006-ban Cannavaro az aranylabdát... -
G_ArchAngel #89091 Tehat Kimi sem erdemli meg a 2007-es VB-t? Mert az elso felevben nem volt olyan megyozo... -
meggyőző vagy sem,bajnok lett és kész :)
jövőre bizonyíthatnak a többiek, ha tudnak -
gyepesjoint #89089 azért ha nyár elején nem kezd feljavulni az RB,a Meki,vagy a Ferrari,akkor már augusztus végén bajnok lett volna Button...azt azért senki ne mondja nekem,hogy hirtelen szarabb lett a Brawn... -
gyepesjoint #89088 
Éljen Tamara!! Ha Button nem is,de én megdugnám :D
-
A kocsi nem volt olyan rossz, mint amennyit Button kihozott belőle, lásd Barrichello.
Előzni tényleg próbált és előzött is, de nem ment világbajnoki szinten a 2. félévben, amikor nem volt kimagaslóan a legjobb autó alatt.
Ő is bevallotta, hogy az év első felében, elég volt lazán menni, nem kellett a határokat feszegetnie, hogy gyorsan tudjon menni az autóval.
Azért így lényegesen más a téma.
Aztán amikor meg kellett volna, nem jött össze neki. -
Button-tól vagy a kocsitól? ha volt esélye mindig próbált előzni emlékezz csak vissza mikor Ross szólt rá rádión hogy fogja vissza magát. -
Az első 4es közül én is neki adtam volna a bajnoki címet, Vettel túl fiatal és szeleburdi még, lesz ideje, Barrichello és Webber kevés hozzá.
De azért ne mondja már nekem senki azt, hogy ez a 2. félév meggyőző volt Buttontól. -
Amikor szar volt a Brawn akkor Barichello tényleg jobban teljesített, de Button a pályán egyedül előzött annyit, mint a többiek összesen. -
nehogy már otthon maradjon :s -
nah ez szép xD
Räikkönen több pénzt keres, ha otthon marad -
G_ArchAngel #89081 pedig semmivel sem volt kisebb teljesitmeny,m mint Raikkonen-e..., Button autoja gyengebb volt, mint a McLaren megis tole lehetett igazan latni, hogy siet es eloz a palyan... -
spect16 #89080 "Mondjuk Button ténylege nem csinált idén hű de nagy dolgot." - Mondjuk az is nagy szám volt, hogy mit csináltak az év elején és neki jobban jött ki akkor a lépés.
Jó vanna 2004 már messze van. -
Nem tudom, Hamilton jóval mögüle indult még is előtte ért célba.
NEm ájultam el tőle. -
"Sokak szerint azonban nem érdemli meg a címet, csak jó autó volt alatta, és semmi több."
jó autót el is kell tudni vezetni precízen
-
G_ArchAngel #89077 akkor Rubens miert nem nyerte meg az elso x versenyt?
Alonso is ugy lett VB, hogy elautozgatott Raikkonen mogott, Fisichella arra sem volt kepes...
arrol nem is beszelve, hogy Braziliaban igencsak kinyomta a szemet annak a kozepes technikanak... -
Mondjuk Button ténylege nem csinált idén hű de nagy dolgot.
Amikor kellett volna bizonyítani nem kiugróan a legjobb autóval, már egyszer sem tette.
Az öreg Barri ennek ellenére nyert 2 futamot még a végén a közepesebb autóval.
Button légüres térben begyűjtötte a győzelmeit, amikor senki nem volt rá veszélyes, aztán meg látványtalanul beleszürkült a mezőnyben pontokért autózgatott. -
Nem bizony! :D
-
Hát nem az eszéért fogjuk szeretni :D -
G_ArchAngel #89073 egyszeru, nem akarta megdugni Button, most morcos...