182274
  • Pluskast
    Már nem azért de elég sokat vezetett (és nyert vele) olyan F1-es verdát amiben tized ennyi elektronika volt mit a mostaniban. Az egyetlen dolog ami miatt nem lesz olyan mint 4 évvel ezelött az a kora. A reflexei már nem olyan gyorsak.
  • b-type
    Az a tank elég speciális cucc, nem nagyon árt neki semmi.
  • SzocsA
    hát ez érdekes!
    szerintem ez az év is olyan lesz mint a tavalyi!
    mivel új kocsit kell építeni!
    stabilnak kell lenni fulltankal és üresen is!
    abban viszont lehet valami hogy schumi nem lesz bent az első 3ban mivel teljesen más a kocsi felépítése. bár majd meglátjuk hogy mennyire van formában.
    de az biztos hogy a ferka idén sem rak össze jó autót ami top3 ban bent van. én nem várok tőlük csodát bár már nem is érdekelnek hogy schumi visszatért!

ez a 230 literes tank nem veszélyes kicsit? fulltankal való ütközésnél 1 poroltó nem lesz elég mire kiérnek szénné ég a csávó!
  • Jacek
    Ja ja Adrian Newey-nak mar annyiszor szerencseje volt az F1-ben:) tavaly merci motorral Vettel a VB errol ennyit:)
  • Gabor_(HSF)
    Másképp el se lehetne képzelni..
    Na meg ez az agyonverés
    De ha már jósolgatunk, MS,Hami,Alo és Vettel,Az meg hogy a RB-nek szerencséje volt,az ám csak az igazán viccen a mondókádban
  • Legend Killer
    majd kiderül :P.

nekem meg az, h sztem simán bent lesz az első négyben Michael.
  • barcames
    szerintem Raikkonen nem fog visszajönni mert ebben az évben a red bull sehol nem lesz tavaly szerencséjük volt.
    Hamilton ebben az évben agyonveri a mezőnyt az első futamokon buttonnak elveszi a kedvét a forma 1-től és a ferrarika kiröhögi.
    Schumi meg az első 4-ben nem lesz benn az év végén.
    (ez az én véleményem):)
  • Legend Killer
    jogos a felháborodás Raikkonen részéről. megértem. nem csodálkoztam volna azon se, ha azt mondja a sajtónak, h kuss :D. és megértettem volna ekkor is.
  • b-type
    Nem tom mi a t'kömnek kérdezgetnék arról hogy mikor tér vissza, ezévben nem, a következőben talán.
    ...ha sikertelen lesz a ralliban akkor valszeg keresni fogja a lehetőséget hogy visszajöjjön, ha viszont sikeres lesz akkor egész egyszerűen nem fog visszajönni. Egyszerűen azért mert nem véletlenül ment oda, az F1 jövőre sem lesz kevésbé üzleties, jövőre is lesznek PR rendezvények, és tetszik nem tetszik a szponzorok pénzéért (ha már elfogadja..) a versenyzőnek melóznia kell ezeken a rendezvényeken.
    Szal mindazok a dolgok meglesznek amiért ő a rally-ba akart menni, ezért nem hiszem hogy visszajön..kivéve ha nem fognak jönni az eredmények.
  • Black Ghost
    Hidat neveznek el Jenson Buttonról
  • Black Ghost
    Räikkönen megmondja, mikor tér vissza a Forma-1-be

Úgy tűnik Kimi Räikkönennek elege lett abból, hogy egyfolytában arra kérik, mondja meg, mikor szándékozik visszatérni a "királykategóriába".

A finn világbajnok 2010-re a WRC-be igazolt, és nemigen nyitotta válaszra a száját, amikor azt kérdezgették tőle, visszatér-e a Forma-1-be, és ha igen, akkor mikor. Nos a mezőnyből "kiszorult" finnek elege lett mindebből, és úgy döntött, megszabadul a kérdezősködőktől. Räikkönen szokásához híven intézte el a vita lezárását a Turun Sanomat hasábjain, amikor így fakadt ki: "Ennek az idénynek a közepén fogom megmondani, hogy visszamegyek-e a Forma-1-be, vagy maradok-e a raliban 2011-re is!"

Szóval egy tipikus Räikkönen-féle "nesze, semmi, fogd meg jól!" nyilatkozattal ismét gazdagabb lett a finn sajtó, de Kimi reméli, hogy ez elég volt a további kérdezősködés elkerüléséhez.

formula.hu
  • cement
    fernando mi amigo.... hogy nezel ki te szerencsetlen köcsög a rak fujja fel a beled remelem a voros kocsiban leled halalod :D
  • sKeezo
    kicsit olyan ken block koppintásnak tűnik :)
  • desigo

• Legend Killer
    LOL... Ferrari rulz :P.
  • paj01
    Remelem futamot se nyernek:D
    Eleg gatya ez az uj festes(ha valoban ilyen lesz)
    Ptujj Santander...:D
  • Totti5
    Jók a sisakok és Alo maradt az eddigi dizájnál, csak ezek a "vonalkódok" rontják le...
  • Minstrel
    Csííííz

• mcmoha
  • mcmoha
  • MaSzKa
    ez Toyota talán? :D
  • Kit--Kat
    Hülyeség bemondásban legrosszabb esetben is csak a gokart szakosztályos mögött vagyok:)
    Persze tudom, hogy a gokart pályád miatt már-már Eccletsone-i magasságokban lubickolsz az F1 belső infóiban és ezért írsz számunkra új dolgokat.
  • Gabor_(HSF)
    Az mind1.hogy igy helyes,de ne vitázz a mácskával! ő itt a fő tudor,meg kimi ágyasa is..
  • Máté94
    Mért?
  • Peppus
    Jajj de csúnya lett :( Kíváncsi vagyok milyen lesz a McLaren, gondolom búcsút inthettek az ezüst festésnek.
  • Máté94
    A Ferrari 2010-es festése a 2009-es autón:
  • mcmoha
    Tyrrell
  • desigo
    Rossi teszt

• Ulvar
    aha...
  • Gabor_(HSF)
    Jéééé tényleg?Anyuci szeme-fénye vagy biztos..
    Egyébbként az "ét" ékezettel írják?
  • Ulvar
    Azon már nem lepődök meg :).
  • Kit--Kat
    Ráadásul TyreLL-nek kell írni.
  • Ulvar
    1998ban voltak utoljára jelen az F1ben. Ricardo Rossetvel és Toranoszukével :)))).
  • Gabor_(HSF)
    Hát hogyne! pl. a Tyrelnél,csak sajna az már 30 éve,hogy nem indul
  • mcmoha
    Kuldtem privit.;)
  • Kit--Kat
    Neem én kérek bocsánatot, hogy az összehányt valótlanságaid kijavítottam.
  • Peppus
    Bocsánat tanárúr :)
  • Kit--Kat
    Jajj ne hozd már megint a buta tudatlan formád. A találgatásaid hagyd a lottózásra. Iszonyatosan megizzadtál volna, ha a vaktába lövöldözések helyett utánanézel?
    A McLarennel Kimi végig tárgyalásban volt, majd ő szakított meg mert nem a feltétlek nem tetszettek neki. Ezt lenyilatkozta Martin és Kimi is.

A Mercedes pedig november közepén megkereste de ő koccolta őket, mert akkor már a Citroenben gondolkozott.
    Ezt is lenyilatkozta mindkét oldal Norbi és Kimi részéről.
  • Peppus
    és hol?? Ferraritól kirúgták, McLarennek tökéletes volt Button, A Merci szerintem egy percig nem tárgyalt vele, mivel jött Schumi.. Milyen jó csapat van még? A RedBullnak ottvan Vettel és Webber. A többi csapatnál tényleg furcsán nézett volna ki, hiszen kevés esélyük van az igazán jó szerepléshez. Így sokkal jobban hangzik, hogy neki a Rally sokkal fontosabb mint a Forma1.. HÁt persze..
  • Totti5
    "F1-ből kiugrott exbajnok"

index hozza a formáját... F1ből távozott, mert helye lett volna több csapatnál is, csak ő nem akart elhelyezkedni