FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

formula.hu

http://gaborszantai.co.uk/

b-type
elég gyenge. Honnan linkelted át?

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Solten
Csak vicc volt. Fürge az ürge <#hehe> 56 éves. Tehát 16 éves embrióként õ már bizony komoly szakzsurnaliszta volt és kattogtatta a sztárfotókat a smena-4 -ével. Lol.

Saor Alba

Kedves Naplóm sorozat – Fernando Alonso feljegyzései

Írta: Hook
Dátum: 2008.07.10. 09:44

Fernando Alonso egy évet töltött a McLaren-Mercedes-nél, majd visszatért a Renault-hoz. A kétszeres bajnok naplót vezetett az idõszakról, amely a Kicker kezébe került.

2007. január 1.
Kedves Naplóm,
egy új év vette kezdetét. Már végre levethettem a fehér versenyzõi ruhát. Rendes volt Flaviotól, hogy elengedett, és megengedte, hogy a McLarennél tesztelhessek. Úgy néztem ki, mint egy rab. Talán többször kellet volna gyõzni hagyni õt.

Január 10.
Ron Dennis elküldte nekem a számítógépre, hogy milyen frizurát csináltassak. Az a baj, hogy pont olyan, mint az új csapattársamé, Lewis Hamiltoné.

Január 16.
Remek volt az új autó bemutatója, 150.000 nézõ és tûzijáték is volt. A Vodafone játékában megpróbáltam megszerezni a fõdíjat Pedro de la Rosának. Sajnos nem jött be.

Január 17.
Pedro felhívott. Bosszankodott, hogy nem õ nyerte a Mercedest. De telefonszámot és E-Mail címet cseréltünk. Majd kigurult a pályára az új autó. Az új autó tetszik, nagyon gyors. De minden gombra angolul van odaírva hogy mi a funkciója.

Március 19.
Jól kezdõdött az évad. Egyelõre Lewis elõtt vagyok. Kimi gyorsabb volt, de Pedro azt mondta, hogy valami nem stimmel a Ferrarival. Hamarosan elárulja, hogy mi.

Április 8.
A reggelitõl megfájdult a hasam, ezért felhívtam a nagyit.

Április 12.
Pedro üzenetet küldött 90-60-90 számmal. Ezt hittem, valami modell méretei, de Pedro azt mondta, hogy ezt a Ferrari tankjának a mérete és a súlyelosztása.

Május 25.
Pedro kiderítette, hogy Michael Schumacher mindig héliumos lufikkal díszit a gyerekzsúrokon. Ezt nekünk is ki kell próbálnunk.

Május 27.
Lewis nyugtalan. Megtudta, hogy Pedro információkkal rendelkezik a Ferrariról. De egy trükkel elvontam a figyelmét. Odaadtam neki Nicole Scherzinger számát Ron lányának a számáért cserébe.

Május 28.
Pedro E-Mailt küldött. Képeket küldött Jean Todt barátnõjérõl.

Június 1.
Baj lehet abból, hogy a fõtervezõnknél 780 oldalas Ferrari dokumentumot találtak. De Ron születésnapjára egy Thomas Mann könyvet küldtem neki.

A folytatásban a kémbotrányról és a távozásról beszél.

MaSzKa
elég fosok azok a gépek minden szempontból

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Shiwo
ha 40 éves, akkor tök jó, hogy csecsemõként kezde a pályát 😊 biztos menõ fotós lehet..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Solten
40

Saor Alba

bardocz
Csudi jó számcsigépcsire van pénz,de egy G25-re már nem telik,az élvezetért😄D
MaSzKa

Tök mind1.. én alá is rugtam volna vagy 2õt,ha igy a pofámba mászik...

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Shiwo
"Paul-Henri Cahier majdnem negyven éve Forma-1-es fotós..."

40 éve ? nem tom ti hogy vagytok vele, de nekem a videón lévõ pasi eleve nem tûnik többnek negyvennél, már amennyire látszik..60 évesen szerintem nem pattant volna így fel a földrõl..vagy már ovodás-korban is hivatásos F1- fotós volt..egyáltalán hány éves lehet az ürge ?

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Solten
Hehh, fel kéne nyomni a s*ggébe a kameráját.

Saor Alba

Kit--Kat
nagy veszteség😄

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Minstrel
meg a többi fotós sem fog Kimi arcába mászni

http://topgearhungary.blogspot.com/

bardocz
Megérdemli😄
SitatiS
Ezé!😄
Rálépett a cuccára.

Let the good times roll.

bardocz
ÉS miért lökte fel?Nem volt itthon jópár napig(szerencse,hogy a versenyt tudtam nézni),úgyhogy nem vagyok képben😄
zavart? sztem ez egy baromi nyugodt hideg tekintet 😊

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

fellökött egy fotóst...

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

bardocz
Milyen fellökés pillanata?
van egy olyan sejtesem, hogy ez az ember nem fog tobbet a Ferrari kozeleben fotozni...

SitatiS
jha..<#buck>

Let the good times roll.

desigo
még estében is kattintott
igazi profi xD
SitatiS
Kimi tekintete a fellökés pillanatában ..

Paul Henri Cahier feltöltötte weboldalára az ellökésének pillanatában készített fotót, amelyen jól látszik Raikkönen zavart tekintete.

"zavart tekintete"
<#nemtudom>
<#nevetes1><#nevetes1>

Let the good times roll.

Peppus
Szerintem pont a Montoya féle tökös versenyzõk hiányoznak az F1-bõl.
Sokkal izgalmasabb lenne minden futam, ha lenne pár hasonló mentalitású pilóta. Kimi is végre csinált valamit, és nem ül bambán, meg fapofával makog hogy õ mennyire unja a F1-et. Márcsak a vezetésében kellene picit odatenni magát.

GregSB
<#sniffles><#unalmas><#nevetes2>

b-type
persze hogy többen szintén nyomják, de ez nem érv...én nem vagyok moderátor, hogy ezzel foglalkozzak. De ha leírom, hogy engem bánt ha sértegeted az egyik versenyzõt, akkor ne ködölj, hogy mások is megtehették.
..és most ne akadj le azon hogy Monty már nem f1-s versenyzõ, mert nem én hoztam topikba, és az elveid alapján akkor sértegethetnél itt akárkit..hisz szubijektív nem?
Nem voltál kulturálatlan????! pfff
egyben egyetértünk, ez sehova nem vezet...megint valaki aki azt hiszi, hogy a szabad véleménnyílvánítás joga egyenlõ azzal hogy nem kell másokra tekintettel lenni.
szintén az utolsó hsz a témában, elnézést a többiektõl.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

BaliBoy
Ez az utolsó postom a témában mert egy olyan valakirõl megy a diszkurzus aki szerencsére már nincs is az F1-ben.

Ott hibádzik az elméleted, hogy bizony a beszélgetés része lehet az is, hogy én kifejtem azt az álláspontomat, hogy szerintem Montoya idiótán viselkedett. Ha ezt nem érted meg az szintén nem az én bajom.

Továbbá sem aggresszív, sem kultúrálatlan nem voltam. Nem fenyegettem senkit semmivel, nem használtam vulgáris kifejezéseket, nem anyáztam stb... A postom tökéletesen korrekt volt. Hogy én idiótának tartom még tökéletesen belefér ezen fórum keretei közé. Egy-egy futam alatt sokkal dúrvább jelzõkkel illetnek pilótákat. Szóval kár bele erõltetned a dolgot mert nem fog menni. Az offolás része viszont kezd igaz lenni.

"leírhatod a véleményed, de az idiótázás az csak egy sértés"

Ha nem tudod megérteni, hogy ez a saját szubjektív véleményem akkor csak sajnálni tudlak. Én is kérdezhetem tõled, hogy tudod-e, hogy mit jelent az a szó, hogy szubjektív. Ha igen, akkor tudod, hogy nincs szükségem rá, hogy papírt lássak Montoya elme állapotáról. Biztos te soha senkit nem szoktál még csak lehülyézni sem amíg nem látsz róla papírt.. <#pardon1>

Ugyanezeket leírhatnád az itt lévõk nagy részének. Csak nézz vissza, hogy hányan és milyen módon minõsítettek aktív F1-es versenyzõket csak ezen szezon kezdete óta. Pl. Massa.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

b-type
én viszont kívánok, mert sztem nem érted mi a lényeg.
Legalábbis tele van hibával...pl.
-persze hogy nem jár ide egy F1 versenyzõ sem, és mégis beszélgetünk róluk...beszélgetünk, nem pedig idiótázunk (sztem tetten érhetõ a különbség).
-dehogy mondhatod el, teszem azt..e fórum alapelvei:
"A kulturált, folyamatos társalgást feltûnõen és szándékosan akadályozó és zavaró, agresszív vagy off-topic hozzászólások
"
Tehát ha a tied nem ilyen, akkor bizony nem mondhatod el...azaz nem mondhatod el bárhol a véleményedet, csak ha megfelelõ formában tudod azt megtenni.
-leírhatod a véleményed, de az idiótázás az csak egy sértés...tudod mit jelent? Na és szerinted az Montoya...van papirja vagy mi?
Nincs (bár lehet hogy van 😊) ) tehát amíg ez nem egy tény, addig csak egy sértés.
és az meg sérti más F1 (topik témája) drukkerek érzéseit...azaz zavaró, és szándékosan az...meg feltünõen is, mert feltünt.
jóéjszakát.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

MaSzKa
keresd meg valahol asszem 2004 vagy 2005-ös

Solten
De kár hogy nem láttam... 😊

Saor Alba

BaliBoy
Igen ez igaz. Nem kritika, henam vélemény, és mint vélemény teljesen szabad. Ha tetszik neked, ha nem! Az, hogy te esetleg ezt személyes sértésnek veszed, hát ne haragudj de az már nem az én problémám.
Egyébként az okfejtésed folyamán haladva akkor itt senkirõl sem lehetne beszélni mert tudomásom szerint egyik pilóta sem jár ide. Ami abszurd lenne. (mármint, hogy pilótákról nem lehet beszélgetni csak a jelenlétükben. LOL)

És hidd el bárhol elmondhatom a véleményem. Fõleg semleges területen. A Montoya féle véleménymet sem a Montoya fan topikban tettem, hanem egy semleges topikban. És itt megint csak ismételni tudom magam, ha te személyes sértésnek veszed amit Montoyára tettem az a te bajod, ha te ilyen véresen komolyan veszed a rajongást. Egy nyílvános helyen sem az fogja zavarni a jelenlévõket, hogy Montoyáról fejtem ki a véleményem vagy esetleg Szandiról hanem az, hogy kántálok. Erre mérget vehetsz. De mivel ez még mindíg egy semleges F1-es topik és nem egy Montoya rajongói topik, senki nem fog kirakni miatta. Max azért mert ez már kezd nagyon OFF-ba menni. Jah és ha az érveimet nem találtad meg akkor javaslom olvasd át megint a hozzászólásokat mert biza már leírtam õket. Az lehet, hogy te nem fogsz velük egyetérteni (ami szíved joga) de én megindokoltam. Úgyhogy a továbbiakban nem kívánok ezen témán tovább lovagolni mert kezd unalmas lenni, hogy megszabod azt, hogy nem írhatom le a saját véleményem mert csípi a szemed!

MaSzKa
volt 1 ilyen mozifil is
paparazzi volt a neve asszem

ott kifingatták õket

Solten
Na tessék, ezek a zsurnaliszták/cameramanek ilyen kretének. Az ember képébe másznak szó szerint. Nem csodálkozom azon hogy egy-kettõt "baleset ér".. <#hehe>

Saor Alba

b-type
A gond az hogy ez nem kritikai megjegyzés, az hogy valakit, valakinek a kedvencét leidiótázod az nem kritikai megjegyzés, maga a szó nem alkalmas rá...ahogy a balf×sz, f×sz és a k×csög sem pl.
Ezek sértések...mivel a sértés alanya nincs jelen, így azokra nézve bántó akik a kedvencüknek tartják.

Nehogy azt gondold, hogy te bárhol elmondhatod a véleményedet, ha az sértõ és bántó lehet az ott jelenlévõkre, menjél be egy nyílvános helyre és szónokoljad a véleményed,..ha az zavarni fogja a jelenlévõket, akkor úgy kiraknak mint sicc.
..és miért?
Mert ne zavard azokat akik tudnak normális mederben beszélgetni, vitázni...egymást és egymás nézõpontját tiszteletben tartva.
Mit gondolsz itt miért van fórmszabályzat?
Ezért.
Az más kérdés, hogy én alapból sem mennék idiótázni teszem azt az Amd vs. Intel topikba, még ha meg is van a magam véleménye erre esetleg, mert tekintettel vagyok mások más véleményére.
Aztán meg ha idiótáznék, valszeg szólnának, hogy az érveimet ugyan fejtsem már ki normális módon mert ez így nem csak hogy nem épületes, de zavaró is.

bordy
mondanám neki hogy csak ennyi, ennyi? taposd már a pedált öreg.
magamban meg mondanám hogy anyám, mindjárt ide csinálok. XD

MaSzKa
Ülj be Schumacher mellé a Race of Champions-on!

BaliBoy
"Ezzel az erõvel az összes ilyen vérmérsékletû ember idióta?"

Szerintem egy szóval sem mondtam ilyet. Ezt megint nem értem miért kell kérdezni. Természetesen a válasz: nem. De ez magától érthetõdik.

Sajna pont az a pillanat van takarásban amikor megtörténik a nem kívánt fizikai kontaktus. 😄 Így nehéz megmondani milyen erõvel mentek egymásnak! (ismét hangsúlyoznám, hogy az ütközésben Montoya ugyanolyan hibás mert õ sem figyelt - szóval az operatõr ugyanolyan jogon leidiótázhatná amiért neki ment) Max abból tudok kiindulni, hogy nem egyszer volt már ilyen tv-s kamera a kezemben és tudom, hogy annyira azért nem lehetett vészes az az ütközés mintahogy elõadja. De mint mondtad, latin temperamentum. Szeretnek mindent felnagyítani.

Jogom pedig mindenképpen megvan a saját véleményemhez! Ha tetszik ez másnak, ha nem.

Nézd, latin temperamentum. Ezzel az erõvel az összes ilyen vérmérsékletû ember idióta?

Azért nézd meg, alaposan bevágja a fejét a kamerába, biztos eléggé megérezte, mert elég hosszasan fájlalja. Olyan ez, amikor bevered a lábadat az ágy szélébe, ott is elhangozhat mindenféle, nem éppen finom kifejezés. 😊

Jogod meg akkor lenne tõled leidiótázni, ha egy általa tartott kamerába vernéd bele a buksidat. Szélsõséges állsáfoglalás, de magas volt a laszti. 😊

proway: ...aztán szépen letarolta Kimit egy másik versenyen.

www.gamedroid.hu

proway
Asszem még Spa-ban pár évvel ezelõtt idõmérõn bevágták Montoya csapatrádiójat ahol ezt mondta "Fucking Raikkönen"...,de azt ezért mert asszem feltartotta...de az teljesen más eset volt...

MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille

BaliBoy
Egyébként hallgasd meg, hogy minek nevezi az operatõrt többek között. ("fuckin idiot" - 2x is elmondja) Úgy érzem ha neki joga van egy teljesen idegen embert egy ilyen hülyeség miatt leidiótázni akkor nekem szintén meg van a jogom.

BaliBoy
Harry Seldon:
Mivel õ ugyanúgy nem figyelt, nézett elõre ezért teljesen felesleges volt 5 soron keresztül fejtegetned a médiás hiéna dolgot. Ráadásul az operatõr nem is õt vette ergó nem is láthatta.
És igen, sztem idiótán viselkedett! A tudósos dolog nem tudom, hoyg jön ide. Felõlem lehet valaki a világ legokosabb embere ha idiótán viselkedik azt is leidiótázom.

b type free:
Nehogy már negatív kritikát, véleményt ne lehessen mondani....
És ha te úgy érzed, hogy az AMD idióta akkor nyugodtan menjél be és idiótázd le. Majd tõled is meg fogják kérdezni, hogy miért gondolod így. Ennyi! Ebben nincs semmi olyan dolog, hogy hasznos-e vagy sem. Ez egy vélemlény. Szubjektív véleményt pedig nem szokás hasznosnak vagy nem hasznosnak ítélni. Egy fórum azért van, hogy az emberek kifejthessék, megbeszélhessék egymással a véleményiket. (egyébb más dolgok mellett)

b-type
miért is,...hát mert nem egyezik a fórum alapelveivel.
bemehetnék én is egy Intel vs. Amd topikba idiótázni mondjuk az AMD-t.
..és milyen hasznos lenne, nem?

Nem kellene a szavaid mögé nézni, ha egyértelmüen fogalmaznál.

Idiótánál rosszabb kifejezés? Mégis, milyen alapon? Azért, mert egy operatõr a saját figyelmetlensége miatt gyakorlatilag lefejelte? Megnézném, te hogyan reagálnál erre egy olyan élethelyzetben, ahol gyakorlatilag ellopják a magánéletedet. Igen, ez a közszereplés átka, de nem kell nekik lenyelni ezt a békát azzal az abszurdítással megspékelve, hogy ha valaki közszereplõ/sztár, akkor márpedig tényleg el kell viselnie, ha akár a seggébe is egy mikrofont dugnak fel az éjszaka közepén, álmában... Ugyan már. Kellene lennie még ilyenkor is egy határnak, például egy olyannak, amely biztosítja, hogy a hiéna nem okoz közvetlen sérüléseket a közszereplõnek/sztárnak a fene nagy túlbuzgóságában...

Vagy azért idiótázod, mert alapvetõen unszimpatikus számodra HPM? Nos, nekem is rettenetesen sok ember unszimpi - HPM is -, mégsem idiótázom le õket a bármilyen tárgykörben is képzelt felsõbbrendûségem illúziójának és bizonyíthatatlanságának igen csak bizonytalan tudatában.

És ugye szót ejtettem valóban zseniális, ám a többség számára elviselhetetlen tudósokról, feltalálókról, szakemberekrõl. Arra nem reflektáltál.

www.gamedroid.hu

BaliBoy
gordon24:
Mióta a nascarban van azóta csak az F1 irányában tett nyilatkozatait ismerem. Szóval elképzelhetõ, hogy azóta visszavett.

b type free: Negatív kritikának, véleménynek miért ne lehetne hangot adni? Az, hogy neked rosszul esik, hát sorry érte. Anno nekem sem estt jól amikor pl. Schumit szapulták. Pedig õ sokkal többet és dúrvábbakat. És Õ is meg én is túléltük. Szerintem te is túl teszed rajta magad, hogy nekem egyáltalán nem szimpi Monty. Szóval kár rajta berágnod.

Harry Seldon:
Nem kell a szavakon lovegaolni. Elég ha mögé látsz, hogy mit is akarok mondani. Legszívesebben más szót használnék csak nem szeretnék miatta büntit kapni mert nem éri meg.

"Nagyon jó móka, amikor egy - jobb esetben - középszer leidiótáz olyan embereket, akik nála sokkal de sokkal többre vitték és van mit felmutatniuk az életben. Mármint komolyabb dolgokat, nem sztárocskákra gondolok..."

Ez legfeljebb csak részben igaz. Biztos találnánk akár több dolgot is amiben lazán lemosnám tudásban, ahogy õ is engem autóvezetésben.

bardocz
Van benne valami,meg úgy tûnik nincs annyi oldalszél sehol se,hogy lényegesen bezavarjon.
Minstrel
biztos a hátsószárnyra irányítja a szelet, vagy ilyesmi

bardocz
Az a baj ezekkel a szárnyakkal,hogy én nem tudom mi hasznuk lehet azon kívül,hogy oldalirányú csúszásnál nagyobb a homlokfelület,és így jobban lassul.
Minstrel
ez szörnyû, de ezek az újak se tetszenek, persze tudom nem azért kellenek, hogy szépek legyenek, talán majd egyszer csak ezeket is betiltják, mint 98-ban azokat a kis szárnyakat amiket a pilóta mögé két oldalra tettek, csak hát az veszélyesebb volt, mint ezek a motorborítások