182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Gabor_(HSF) #90710 és ez az alap probléma is..
hogy ennyi buzeráns firkász van,ill,hogy ebből meglehet élni,mert ennyi idióta olvasó van -
Azért ez a kérdés:
"
Kérdés: Michael, annak az embernek az apja, aki melletted ül, a 2006-os Rascasse-ügy után azt mondta, hogy a sport meglenne nélküled. Hogy érzed magad most, hogy annak az embernek a fiával fogsz versenyezni, aki így jellemzett?
Michael Schumacher: Jól.
"
Ez mi??! De most komolyan, erre mi a francot lehet válaszolni? ..ha már provokatív akkor kérdezze Massa és Rubinho közös énekléséről hogy MS mennyire meleg.
..
Aztán ami kiváltotta Schumacher-ből a riposztott, az is gyenge...nyilvánvaló hogy rengeteg futamot nyert tisztán, és ezzel több világbajnoki címet.
Én nem tudom felmagasztalni, sztem egyszerűen szükségtelenül bunkó kérdés volt, az többi kérdést is végigolvastam, és nem mondanám hogy ez a stílus miatt olvasok egy lapot.
-
G_ArchAngel #90708 1., ez a munkaja
2., nem kerdezett hulyeseget
3., nem kell s*gget nyalnia, az kevesbe erdekli a semleges olvasokat
4., ha nem leteznenek kocsog firkaszok, akkor Te egesz nap a bohocot polirozhatnad mert infot sehonnan nem kapnal, semmirol...
-
:DDDD. -
Nem jött össze a k*csög firkásznak a beszivatós kérdés. Ezaz Schumi, mutasd meg neki 
-
A riporter megpróbált keménykedni, de MS helyre tette seperc alatt.
-
Itt van a cikk kicsit reszletesebben.:) -
Na igen, ez volt a másik.....kész :))) -
De ez:
”Igen, tudom, úgy értettem, én mindent abban a stílusban nyertem, ahogy ön feltette a kérdést"
ez sztem egész egyszerűen óriási válasz. -
Fejes :D -
Kellemetlen kérdések Schumachernek
:”2006-ban Brazíliában azt mondta, megbánta minden hibáját, amit elkövetett. Most hogy visszajött, meg tudja mutatni, hogy képes a helyes úton is nyerni?” ”Igen, biztos vagyok benne, hogy a 91 futamot és a hét vb-t mind helytelenül nyertem, abszolút, igaza van, van még mit bizonyítanom” – válaszolt a pilóta.
:DDD -
Freeeee #90699 Drukkolok neki hogy nyerjen. Ő lenne az első,aki F 1 -ben ,és WRC-ben is világbajnok lenne? -
deutschland uber alles. -
A komedia folytatodik.:) -
Kicsit hosszabb vidi Kimi tesztjéről, bár igazából így sem látunk sokat.
-
Mint egy kis nyugdíjas... :D. -
hopp, mellényomtam, szóval itt a kép
-
Ez az ábrázat nem semmi
-
Vettel? :)
MS-t talán már szorította az olasz imidzse,..na nem mondom hogy ezentúl a térdét csapkodva fog kiszállni a kocsiból, de azért elképzelhető némi változás. -
WNW #90691 A nemetek kockak.... Szoval, ha az olasz "lazasagban" profi volt, akkor egy nemet(angol) csapatnal, ahol elvagolag lesz minden, nem hiszem, hogy bohocsipkaban fog versenyezni..:) -
Engedelmeddel helyesbítem utolsó szavaid..."mert a MAI F1 az ilyen"... -
Kiváncsi leszek MS melyik oldalát hozza vissza, a Ferrari-nál megismert, és erről a képről is leugró profi viselkedést, vagy a RoC-nál látott és a lejjebb, #90662-ban mutatott felszabadultabb arcát.
Nem kekeckedésből, én már attól vigyorgok hogy láthatom és visszajött, és a mezőnyben lesz...csak egyszerűen kiváncsi vagyok, hogy a német csapat mást hoz ki belőle, mint az olasz vagy semmi sem változik mert az F1 az ilyen. -
Miért néznek ki úgy, mintha viaszbábuk lennének? :S -
barmi #90687 -
barmi #90686
-
a brawnos zöld szín jobban mutatna rajta
bár ez az öblítő szín se olyan rossz :D -
Az Ezüstnyíl – a legenda útnak indul
-
Elindulok biciklivel, aztán jól odabaszok nekik a zöld bajnokságban. Közben majd elszívok pár szál cigit, hogy azért valami legyen, ne zöldüljünk el teljesen. -
"A bajnokságban nem ígérhetek bajnoki címet, de azt igen, hogy a zöld Formula-1-ben mi leszünk a bajnokok, és a lehető legalacsonyabbra szorítjuk a károsanyag kibocsátást."
-
aki még nem látta az nézze meg a A Nácik Autóversenyzője című filmet! -
Okok :) -
tudom en:) -
Szerintem ezzel az egyszerű szürkével a háború előtti Mercikre akarnak hasonlítani. Nekem nagyon is tetszik, még ha egyszerű is. -
Biztos gyors lesz a Merci, de hogy ilyen fapados desinget tolnak ki:) -
nekem nem kérdés
MINDEGYIK!:D -
vagy inkább a "fekete lóból vérezzen ki az utolsó csepp vörös is"
, na jó ez csak vicc volt
-
Nehéz lesz nekem idén, nem tudom majd, hogy a mekláren, vagy a mercédesz rohadjon le inkább...
-
ez mind szép és jó, de a McLarent nehéz lesz megfogni az idén
-
Michael! 

-
WNW #90671 Ugytunik Schumi marad a jo oreg piros/voros sisaknal.. Szep dolog, utalas a regi szep idokre..:)