FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJKonya

CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"

trogerzsiger
Hali!

Van két eladó jegyem a hungaroringre, a pénteki eddzésre+ box utca látogatás. A silver 6-os szektorba szól. 15-ért vihetitek õket. Sajna apámnak becsúszott egy 40 ezres gyorshajtás :/

Minstrel

http://topgearhungary.blogspot.com/

proway
estét...jó estét... 😊
adnátok pár tippet vagy linket ahol tudnám skubizni a 1. és a 2. szabadedzést? léccives (szi...köszi) 😄

MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille

baaka
ÁjjLe BoBBi
Hakkinen.

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

Attila889
nem...de ha alacsony a fordulatszám akkor is takarékoskodik a benzinnel.Nah jó mind1 😄

nem látod azokat a piros kajikákat amik a képen vannak? azok a brutális bonyolult tápos részek 😄

húhh hát te sem vagy mûszaki zseni e téren 😄

Tehát a fogyasztás csak fordulatszámtól függ? 😊

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

desigo
nem egy bonyolult pálya ...
Attila889
már nem azért de szerintem egy 3-4-5-6 literes motor kevesebbet használ,fõleg akkor hogyha manuális lenne és gyorsabban váltana..és ne pörgesse a motort 😊

Punker

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

bárcsak autót tesztelt volna, ennyi ésszel tuti összetöri magát

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Nem, csak kiengedték az az egyiket tesztelni.

Mit ér az élet, ha nem te uralod? Az élet olyan játék ahol ha meghalsz, nem kezdheted újra:(

Reggelt..

Atyaég!! Mi volt itt tegnap?? <#guluszem1>

Lipóton is lesz futam..? <#awink>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

N o N a m e
nincsen.. akarjátok hogy legyek? <#idiota>
desigo
ki itt a házigazda amúgy?
kulabácsi
de legalább már tiszta -.-

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

MaSzKa
pörög a topic
látom

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

a.carkey
Elõször azt hittem, hogy simán elmentek neki otthonról, aztán a 68000es beszólása egyértemûvé tette ...

A medve nem játék.

N o N a m e
Áhh... inkább nem irok semmit mert én is büntit kapok...

valaki törölje a topikból a hozzászólásait pls
bardocz
Belefulladhattál volna a vízbe -.-
bardocz
Amúgy most azért nem mennek olyan eszeveszett gyorsan,mert nem tudnak.Meg kell nézni padlózva,leghoszabb egyenesben épp elérik a max fordulatot,egy hoszabb áttétellel semmire nem mennének,mert lassabb a kigyorsítás is,és nem fog az egyenes végén maxot forogni a motor.
bardocz
Hogyne szennyezné.Csak picsányit sem számít ahhoz képest,amit USA-ban,Dél-Amerikában,meg Ázsiában csinálnak.Elõször a fantasztikus usákiai idiótákat kéne megtanítani arra,hogy fölösleges utcára 3-4-5 literes motor,fõleg ha annyira ostoba,hogy automata váltót használ.Városba fölösleges a teljesen terepre szánt terepjáró,amibe szintén nagy motor van,de ugyebár még mindig ostobák,és váltót használni nem tudnak.Ilyeneknek biciklit nem adnék,mert még azon is ledarálnák a váltón a fogaskerekeket,nemhogy egy rendes autóban,amit nem az olyan balfaszoknak csinálnak,mint õk.
És még mielõtt valami okos belekezdene,nem az automata váltót szidom,hanem azt a környezetet,amibe használják.Amikor hot-rodokba is belerakják a v8-as hemimotor mellé,hát azoknak a jobb érzésû autóbuzik,mint én levágnák a kezüket,és feldugnák a seggébe,tanuljon meg vezetni,vagy vegyen egy 1 literes automataváltós városi kocsit,elég közel van nekik japán,lenne választék,ha már maguknak olyat nem tudnak gyártani.
Attila889
úristen...töröljétek....Amúgy míg nem jön a Német nagydíj addig beszélgeessünk egy kicsit a múltról.Nos pl. engem érdekelne hogy 1988-ban miért volt olyan hosszú a váltóáttétel?Miért mentek oylan eszeveszetten gyorsan a kocsik?Ma azért nem elhet így csinálni meg az F1-es autót mert környezetszennyezés?Mert szerintem eggyáltalán nem szennyezi 😄

passatgt
<#idiota><#idiota>

bardocz
Én is😄DD

Váá ez a hülyegyerek olyan szinten gecibuta,hogy ilyet még az isten nem baszott😄DD
Synit HUN
Jó hosszú fürdõ lesz az 😄

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

bardocz
DE szép ték😄DD

buzigyerek-.-"
BigReaper
privát nekem is jött, és valóban kis pöcs lehet, abból amit írt! 😄 bárcsak egyszer találkozhatnék az ilyennel az utcán, ahonnan nincs hova futnia...! 😄 Admin hol van már???

www.team-gigabyte.com

desigo
szemét téker ....
Synit HUN
Nem hiszem hogy ebben az esetben a sima bünti játszik 😄

HÁHOGY?!

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

nemtudom, de én már kaptam egy "kellemes" hangvételû privát üzit is tõle. <#sniffles>

Istencsászár
Már érethetõ😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

BigReaper
hát gratulálok ecsém!!! reménykedj, hogy soha nem jössz velem, meg öcsémmel szembe, mert tuti, hogy mindketten a melkasodon fogunk ugrálni, és akkor még jól jársz! -Modérátor, nehogy adj neki büntipontot, tiltsátok ki SGrõl... remélem így tesztek!

Az adatlapjára semmit sem mer kiírni, jellemzõ, kis nagypofájú 40kilos ütõdött hülyegyerek! biztos nem volt gyerekszobád 😊 ! na húzzál innen!

www.team-gigabyte.com

Synit HUN
Eufóriát? <#idiota>

Pyx
szia

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

Istencsászár
Egy ilyen ember ilyenkor mit érezhet?😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

b-type
Ez a srác...vagy minek nevezzem, tuti Ferka drukker 😄DD

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Synit HUN
Ezért tuti nem kapsz büntipontot

Hát neked elmentek otthonról teljesen? Húzzál innen a picsába!!!<#mf2>

<#mf1><#mf1><#boxer><#boxer>

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

bardocz
Mostmár azt is tudom,hogy egy kapa van a hátsó ülésen.
bardocz
Te ugye az IFA-nak szurkolsz?
a.carkey
Azért írtam mert ott megy a Winkelchock gyerek.

Mit ér az élet, ha nem te uralod? Az élet olyan játék ahol ha meghalsz, nem kezdheted újra:(

bardocz
<#wink><#eljen>
MaSzKa

MaSzKa

MaSzKa
én STCC WTTC F1

néha DTM, TruckRacing, WRC, stb