FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Hungaroring Idõmérõ
www.gamedroid.hu
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Schumachernél egyszerûbb volt, benettonnál is neki szurkoltam ferrarinál is végig, mióta nincs, kicsit átalakult a helyzet
miatta lehet Kubica vagy Montoya is vagy Vettel
#68727: engem sem gyõzött meg annyira, de Masssánál jobban tudom szeretni, bár tény hogy idén õ nagyon sokat fejlõdött, de vmiért én nem tudom úgy tisztelni(ill. nem tudok neki úgy örülni), mint Kimit.
Schumacher visszavonulása óta bajban vagyok, hogy melyik ferrarisnak szurkoljak...így a csapatnak szorítok jelenleg (de nem offolok)
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Kicsit olyan mint aki már elérte amit akart (vb-cím), és most már nem dõl a kardjába, ha nem jön össze még egyszer.
Pedig én nagy szurkolója lettem, megkedveltem tavaly, de idén kiábrándít...
http://gaborszantai.co.uk/
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
õt kihagytam
+Vettel
Kubica Kimi Massa Nico Alonso Hamilton
Hamilton nem hibázik versenyek óta, ez is gyanúús 😄 kivizsgálhatnák végre ezt is 😊
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
Én meg az ilyeneken mint te csak röhögök. 😄
különben is ki vagy TE h ítélkezz és elítélhess bárkit is??!
MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille
Annyira csalnak vagyis a szabályok mögött mozognak mint bárki más.
Fesd át fotosoppal, egy miliméter megegyezést nemfogsz találni annyira más😊
A motor már 2006ban is kezdett megbízható lenni, 2007ben illetve 2008ban már nagyon jó a statisztika, de ha megnézed akkor nem csak a McLaren megbízható hanem a többi csapat is mivel a v8 korlátozva van, sokkal kevesebb a látványos motor elfüstölés, szinte alig van... idén Alonsonak volt aszthiszem ami látványosra sikeredett, amugymeg az egész F1re nézve elég megbízhatóak hiszen annak is kell lenniük, a motornak a váltónak is, mert több hétvégén kel szolgálniuk.
olvass már utána légy szíves... fogalmad sincs, h mirõl beszélsz
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
amúgy lefesthetnék pirosra is a kocsijukat vagy második Ferrari csapat néven indulhatnának el a futamokon.
Kémbotrány óta egyszer sem döglött be a motor. Azelõtt minden futamon lerobbant hol az egyik hol a másik!
Errõl ennyit! szánalom hogy mit csinálnak!
és hogy a FIA mit megenged!
utolsó helyen kéne lenniük. de nem ott vannak a boxban hát ez is röhelyes.
51 új hsz
ugyanezért kapott a meki elõzõ futamon 5000 eur büntit
ami szintén szabályos
olvass utána pliz... nincs szabálytalanság
leszarom a konfigod...
akkor miért oda haggya
menjen 3 kört akkor és abból 1 jó lesz ennyi
nem kell a végére hagyni mindent és kockáztatni
Nick Heidfeld panaszt emelt Sebastien Bourdais ellen az idõmérõ edzés után. A BMW-Sauber versenyzõje arra panaszkodott, hogy feltartották, és emiatt nem jutott be a második etapba. A felügyelõk megértõek voltak és öt pozíciós büntetést szabtak ki a Toro Rosso versenyzõjére, aki így a tizenkilencedik pozícióból rajtolhat.
Heidfeld ezzel egy pozíciót lép csak elõre, így továbbra sem elégedett. "Reméltem, hogy már a szünetben megbüntetik és folytathatom a körözést."
Ezzel csak azt réik el hogy mégtöbb sírósszájú lesz akik mindenért a másikat okolják... Nick meg tanuljon meg 1 gyors kört menni ami értékelhetõ is és akkor nem kell neki a forgalomba mászkálnia... amugy Nick rontotta el az utolsó kanyart, még örülhetett volna is egy kicsi szélárnyéknak, de hát õ kimegy a mûfûre...
"Az autóm nem volt rossz, de nem tudtam jó kört összehozni. Ennél sokkal több van a gépben. Legközelebb újra mindent beleadok. A hibám miatt néhány pontot veszíthetek a futamon, de remélem, hogy hamarosan be tudom hozni." - jelentette ki a Ferrari versenyzõje.
Heifeld meg no comment kategória...
"A köröm végén Sebastien Bourdais az utamban állt. Bíztam benne, hogy megbüntetik és bejutok a második etapba."
jó lenne holna futam közbe is leszakadna az ég
Fejlövés végzett a Renault mérnökével
F1hírek, 2008. augusztus 2. szombat 09:42
ESZKÖZÖK:
RÖVIDHÍR - Pénteken mi is beszámoltunk róla, hogy csütörtökön a Renault szomorú hírt kapott Enstone-ból, a brit központból, ahol tisztázatlan körülmények közt holtan találtak rá az egyik munkatársra. Azóta kiderült, hogy az 53 éves férfivel fejlövés végzett.
A rendõrség nyomoz, ám egyelõre az sem zárható ki, hogy a fejlesztõmérnök saját kezûleg vetett véget az életének. Az áldozat, William Millar 27 éve dolgozott a Renault-nál.