FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sebastian Vettel Commits Career Suicide, Signs with STR For 08
<#vigyor1>#vigyor1><#hehe>#hehe><#taps>#taps>
A medve nem játék.
Kovalainen es Massa nem csinalt szinte semmit, Raikkonen pedig meg naluk is kevesebbet...
Hamiltont a Glock-os es Webber-es affer miatt minimum egy boxutca athajtasra buntettem volna, de ha a spa-i elozmenyek miatt az FIA emberei nem fogtak volna vissza magukat, fekete zaszlo is kijart volna neki...
Ettol fuggetlenul csodalatosan versenyzett es elozott - szerintem O lesz a fekete Schumacher: kelloen gyors, bevallalos, agressziv es bunko paraszt...<#alien2>#alien2>
Akit nagyon sajnalok, az Sebastien Bourdais..., siman 3. lehetett volna...
http://gaborszantai.co.uk/
és grat Vettelnek is!<#wink>#wink>
Welcome to a World without rules!!!!
Látom egyesek inkább a topik telespammelésével foglalkoztak...
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
A medve nem játék.
ez teljesen igaz
ha nem õ nyer akkor kiveri a hisztit
mer egy kis majom
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
A medve nem játék.
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
A medve nem játék.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
ez szép volt 😊
vagyis én ezt vettem ki belõle, csak az utolsó két betût felcserélted 😛P
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊