FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bandee1987
Gondolom képtelen vagy elviselni, hogy Schumacher minden idõk egyik legjobb és legeredményesebb pilótája 😛

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Michael Jackson is igy kezdte, tamogatta a gyerekeket, eloszor csak a vallukra tette a kezet...<#zavart1>

http://gaborszantai.co.uk/

BaliBoy
Vettel már régóta MS pártfogoltja.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

en a masikat nem ismerem...

Máté94
Ez Vettel?😮
Rá se lehet ismerni😊
Punker
talán mert MS tudta elõre a kölök jó lesz?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Máté94
Most ez,hogy jön ide?😄

vki nem tudja, hogy miert nem indult el Bourdais?

bardocz
És Vettel ugyan úgy csinált az elején,meg a végén,mint Sumi :-)
Bandee1987
arról nem tudtam, nem itv-n néztem

BaliBoy
"ó volt hallani ismét a német-olasz himnusz kombinációt 😊) (gondolom értitek mire gondolok 😊)"

Ez sztem sokunknak az eszébe jutott. Még az iTV-s kommentátor is megjegyezte, hogy sokszor hallhattuk már ezt kombinációt. 😄D

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Bandee1987
Nos, hatalmas gratula Vettelnek, már jó ideje szimpatikus arc nekem. Az örömöt csak tetézi ma, hogy az STR kocsik belsejében Ferrari szív dobog 😊 Nem bánnám, ha a srác a jövõben hozzánk kerülne. Szerintem õ lehetne az új Schumacher. Jó volt hallani ismét a német-olasz himnusz kombinációt 😊) (gondolom értitek mire gondolok 😊)

És bár nem voltunk ma fényesek (fõleg Kimi), Hamilton sem ért el túl jó eredményt (attól függetlenül, hogy - elismerem - jól tolta ma), így a bajnokság még kiélezettebb marad 😊

Azt hiszem a mai elsõ helyezettnek mindannyian örülhetünk 😊

b-type
Sok minden lehet persze, de amilyen ütemben ráesett Alonso-ra..Massa-t most nem írom, mert õk vívtak Heidfeld-l így nem ment ideálisan.
Szal aztán pikk-pakk megállt...a köridõk egyébként gyorsultak, cska beállt vonatozni...szvsz megbeszélték, hogy ez bõven jó...ahoz képest ahogy az elején indultak, ahoz képest ez bõven jó...be kell hozni az autót, és Massa kap egy pontot rajtuk.
..ha vív Massa-val akkor Massa nem fogja adni magát, hisz kettõs kiesés esetén sincs gáz neki.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

szvsz nem visszatekertek, hanem száradt a pálya, és a beállítás nem bírta.

b-type
Elsõsorban óriási grat. Vettel-nek.
Másodsorban Hamilton-nak, a nézhetõ verseny 70%-t õ mutatta be.

Kovalainen elég nagy csalódás.
Hamilton vs. Glock: Szvsz kemény volt, de persze hogy lefogja a támadóívet..Glock (másik kedvenc) meg agresszív volt..és így is van rendjén maradjon is az, nem akarta hagyni a pozíciót.
De ennél sztem Alonso megelõzése is neccesebb volt, DE még mindig sokkal enyhébb mint amit Alonso mutatott be a franciáknál anno Heidfeld-l szemben, amikor Heidfeld gyakorlatilag lemenekült a pályáról.
Webber a végén meg tudta volna elõzni Hamilton-t (szvsz akkor már visszatekertek a motorból õ is meg MAssa is), de egyértelmû volt hogy Hamilton nem fogja hagyni.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

JGTC
Eggyetlen alkalommal akarták megelõzni az egész futam alatt, és akkor is leszorította a másikat... Webber ugyanúgy megtudta volna elõzni mint pl:Massa Rosberget a futam elején, de hát majd pont Hamilton nem fog ráhúzni nem? Simán elfértek volna ha Õ is úgy akrja. A golckos esetet meg hagyhatjuk is, mert az még durvább volt talán!
Gyors, és ügyes de az ilyen dolgai miatt nem bírom ezt a gyereket, nem lenne szüksége ezekre a dolgokra! Na meg a nyilatkozatai... nem fogom belinkelni, majd valamelyik fan... Aki olvassa az jót röhög rajta úgy is!

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

a.carkey
Én is.

Mondom, amikor ennyire reménytelen a dolog, pl. egy száraz gumi szinte végig száradó pályán nyugodtan beleférhetett volna. Max. kiesik. Ez sem jobb annál. Nem is értem az 1 tankolással mit kockáztatnak állandóan? Mire jó ez? Állandóan szétcseszik a versenyét. Itt is akkor gyorsult fel, amikor kevés üzemanyag volt benne.

A medve nem játék.

bardocz
<#eljen>
nearo
utolsó körben száraz pályán... esõben nem ment valami nagyot, bár néha elõzgetett egyet-kettõt... én többet vártam tõle, azt hittem megint csinál valami olyasmit, mint anno amikor folyton hátulról kellett indulnia motorhiba miatt

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Hát ismerlek már jónéhány éve,de most elõszõr értek 1et veled...
Nem csak HATALMASAT ment,hanem hogyan ment ekkorát.
El sem képzeltem volna,hogy száraz beállitásssal tudott igy menni az elején,egy "zseni"hisz láthattuk Kimit,mire volt képes szárazra állitott verdával,meg hogy Hami mit tudott az elején a vizessel..
Nos Massa szerintem már az elején sem mert kockáztatni,szerintem közbensõ megoldást választott,akár csak sztem Kovi..
Pár hónapja még csak arról írogattam,hogy Sumi óta nincs kiért szoritanom,esetleg Vettel jöhetne számitásba..
Ma ez a kis zseni pontott tett,ezen feltevésem végére...
És bizony ahogy mondod a többiekrõl szót sem kell véteni,mert ez sértõ Vettel-re nézve..

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Punker
a futam elõtti riportban azt mondta szárazra készül, hát nem jött be neki.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

bordy
csak megint az utolsó 10 körben sikerült begyorsulnia...

a.carkey
Jó látni, hogy Kimi milyen szar. 😊

A medve nem játék.

a.carkey
Két ember elõzött a futamon: Hamilton és Raikkonen. Biztos szar ...

Te Istencsászár tartalék regje vagy?

A medve nem játék.

lac coo
Mirõl ???
Jól mondta Palik : Hamillton nem kérdez, elõz és kész ! Nagyon élveztem amit csinált, nem volt kegyelem 😊)))

Nem kell helyet hagyni neki, hogy bebújjon és másris nem kerül olyan helyzetbe , hogy a másik nem tud mit csinálni meneküln ia pálya széle felé ! Csakhát... könnyû azt mondani , hogy ne engedjék bebújni. 😄DD

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

nearo
viszont csak egyszer volt kint, jól választották meg a gumit
de nem baj, legalább õ is ott van még a vb címért, 14 pont 4 verseny alatt nem lehetetlen, bár a bmw mostani formáját nézve nem valószínû, hogy meglesz

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

lac coo
Hát én még senkit nem boritékolnék, legkevésbé Massa-t !

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

JGTC
Így van! Hamiltonnal kicsit eldiskurálhatnának már a GPDA-n...

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

bardocz
Kubica jól ment,bár látványtalanul.
nearo
najó, 3. és 5. hely az nem szenvedés... de akkor sem mentek nagyot

bardocz
Inkább örülnétek neki,hogy Hamilton csinált valamit,minthogy itt tépitek a szátokat...Én sem kedvelem,a meklárent egyenesen gyûlölöm,de azért ami itt megy,az nevetséges,meg szánalmas.
A Ferrari esoben taktikailag meghal... Erthetetlen... Hamilton meg ahogy eloz, az mind egy-egy gyilkossagi kiserlet... Full unfair... Amugy van valakinek valami tablazata a leggyorsabb korokrol..?

ÁjjLe BoBBi
VETTELLL!!!!!!!!!!
hatalmasat versenyzett. a többi említésre sem méltó.

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

bardocz
Ehhez nincs mit hozzáfûzni,végre újra Német és Olasz himnusz 😊 Leesik az esõ,a nagyok szenvednek Hamilton kivételével,Vettel meg lealázza a mezõnyt.Jó verseny volt.
VOLT,VOLNA,HA ezeknek a mondatoknak nincs értelme😉.Most viszont szar ..MEGINT.. szar.😊.

Asus p5B ,C2D E4300@ 3.0ghz , 2gb kingmax 800mhz,Galaxy 8800GT 512mb PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

John Cena
én most vettem észrexD<#eljen><#idiota><#idiota>

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

ladarevolution
Az is durva h ilyen körülmények közt csak Fisicó esett ki, Õ is csak mert szerencsétlen volt és pont beakadt a szárny a kereke alá...

ladarevolution
Egyetértek.
Azért megnéznék egy visszajátszást, de szerintem elég érdekes volt Hami elgondolkozása ami az elõzési manõvert illeti 😄

Vettelnek meg nagy grat!

nearo
lál... na az kegyetlen lenne azért

bordy
éjszakai futam? esõvel? 😄

szép volt vettel. jó volt nagyon látni nyerni. kiélvezte a pódiumot is 😊

a.carkey
Itt írta valaki, hogy mivel taktikázik Massa és ezért nem volt gyors a Q3ban. Meg is tapsolták egyesek. Nos, eddig pöfögött a ló.

Egyedül Kimi boxtaktikájában volt sansz, de amikor látható volt, hogy NEM FOG ESNI, hogy akkor mit tököltek, a jóég tudja.

A medve nem játék.

Kit--Kat
Mindenesetre az borítékolható, hogy Massa nem lesz VB így, hogy 5.rõl 6. lesz míg Hamilton 15.rõl 7. és a többiekrõl ne is beszéljünk.
Itt volt az esélye, hogy kiautózzon egy akkora elõnyt amivel a köv. 4 futamot kibbekkelheti talán.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Solten
Vettel <#taps>

Saor Alba

a.carkey
Ezt várható volt, de ha nem ennyire fásult a Ferrari, 13 körrel a vége elõtt száradó pályan Raikkonennek simán be kellett volna vállalnia a száraz gumit. Max. nem 10., hanem 19. vagy kiesik.

A medve nem játék.

Kit--Kat
Hamilton 1 lopós büdös bunkó, de a mai verseny alapján is inkább õ érdemli meg a VB-t mint a Massa aki 5. helyrõl 2 tervezett kiállással összehozott egy 6. helyet.

Kimi egyértelmûen szárazpályás beállításokkal ment, különben nem gyorsult volna így be a száradó pályán.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

gordon 24
Egyetértek!!

Grat Vettel!

Downhill!!

Punker
mondom én hogy minden futamot vizespályán kéne csinálni.

Alexease
Vettel <#eljen><#worship>