FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aston hogy belassult erre a futamra

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

mcmoha

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Meglepődnek az Alpine nagy fejlődésen viszont érdekes lenne mert Ocon nagyon harcias

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

mcmoha

mcmoha

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

RatBaG
vasárnap az indy 500-on nem sokon múlt egy brutál baleset:

Per Aspera Ad Inferi.

nearo
A hétvége legizgalmasabb pillanatai... 😊

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Ne szomorkodj, Hami a király ! Megmutatta Ő az esőmenő, a leggyorsabb körrel 😊 és még Alonso se körözte le....
b-type
Nem fejleszt két autót a Mercedes, fejlesztési irányt váltott. A kicsiknek meg a pénz a nagyokkal ellentétben nem csak az autókra kell, hanem a minden másra, hiába van több szélcsatornaidejük, azt mások szélcsatornáiban töltik magas bérleti összegért, ...nekik magát a szimulátort és a folyamatot is fejleszteni kell. Erről eddig álmodniuk sem lehetett, pusztán a felszínen maradás volt a cél, sokszor előleg felvételével.
Jelenleg van felzárkózás, de a költségsapka nem azt jelenti hogy barbatrükk mindenki azonos szinten áll.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Tulajdonképpen mindkét versenyzőket pardesan tönkretették... Ide igazolhatna Hamilton legalább megtudna milyen az igazi szivatas... 2 Mercinek köze nem volt a futamhoz... Alonso viszont elkepeszto. Nagyon passzol hozzá az idei Aston.

repvez
amugy a merci nem értem miért panaszkodik, hogy igy lett megemelve a kocsija és láthatová vált az alja, ugyan igy volt a REDBULL-al is ök mégse szoltak, vagy ott lett volna a lehetoség megnézni nekik is , hogy mitöl jobb.

Az csak nekem furcs,a hogy, hogy a költségplafon ellenére, hogy tud a meci 2 autot fejleszteni és tesztelni egy szezonon belül? A kiscsapatok meg szinte az aktuális autojukra nem tudnak fejelsztést hozni vagy ha igen akkor csak az egyik kocsira.

Pedig az volt a terv , hogy igy majd kiegyenlitödik a helyzet és a kicsik is tudnak fejleszteni ezért is van több szimulátor és szélcsatorna idejuk.
Ferrarinál ezt megint úgy elbaltaztak ahogy lehet... Náluk meg idojos sincs? Leclerc ugyanúgy kint maradhatott volna.

PLaci
A Ferrari már megint elbaxta... Ocon és Hamilton közepes gumin volt kint, lóf*szat kellett lereagálniuk.. Sainz -nak igaza van, tovább kint kellett volna maradni.

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

RatBaG
mcmoha

mcmoha

Játssza itt az eszét a Red Bull pedig szerintem simán behuzzak Monacot. Maximum az Aston tűnik úgy h megkozelitik őket...

mcmoha

mcmoha

sure
Besza-behu, ha működnének a fórumon a Mosolyok, akkor a gúvadós szeműből menne vagy két sornyi. Csak a képet nézve azt hittem, 3D render.

Isten nem bottal, hanem VMware.

RatBaG
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Alexease
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Klasszikus kedvenc pálya, de úgy elöntötte a területet a víz hogy nm csoda h lefújtak.

repvez

elég szemléletesen levezeti, hogy mit várhatunk az uj motoroktol. még több sporolást
lac coo
Izgalmakat tekintve ugyan ott vagyunk--- oly mindegy van-e futam vagy nincs ... 😄

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

mcmoha
Sajnálom, hogy elmarad a futam de az azért eléggé nevetséges, hogy évek óta rekord hosszúságú szezont terveznek és eddig még soha se jött össze.

AnuluWork

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

sorler

Miért építik mostantól jobban Hamire az autót a Mercinél, ha Russell jobb pilóta nála? Ezek teljesen hülyék vagy mit akarnak elérni?
Magyarázza már el vki h Verstappennel mi a trükk hogy a 41. Kóros gumikkal futja a lila szektorokat?

Sippie
"Perez megveri Verstappent idén!!"
ühüm
lac coo
mondjuk verstappen magának köszönheti a , nem értem miért vette el azonnal, végigmehetettt volna egy biztonsági kört ... Még a hibával együtt is jó lett volna a második sorba szerintem ...

Ő is egy Merci - Hamilton rajongó 😄DD.Majd hallgasd Mit beszél a versenyen.Amilyen jól indult az elején mint szakértő úgy lett lassan legalja a többi bohóc szakértővel.

Idén már semennyire nemkéne foglalkozniuk a mercikkel.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

mcmoha

Na ez egy jó időmérő volt kár hogy egy baleset miatt nincs idejük javítani egy piros zászló suttba vágja az egészet... Valamit ki kéne találniuk erre pl mindenki futhat 1 kört idő limit után is... Mert pl ok h Verstappen hibázott és Bottas ki se jött, de tutira javítottak volna.

lac coo
miért mondja mindig véber, hogy a merci állva marad végsebességben ??? Ham 333 Lec 334 ....

mcmoha

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

PLaci

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

Igen amíg a DRS marad és a turbulens levegő miatt nem tudnának előzni sem addig itt nem lesz pozitív változás.. Védekezés mint fogalom megszunt az F1-ben...

bakkerman
Akkor lenne értelme,ha olyan rendszer lenne mint régen a WTCC-ben,ahol ha jól emlékszem úgy volt hogy volt az időmérő,az alapján a főfutamra a rajtsorrend,és a 2. futamra meg felcserélték az 1. futam 1.-8. helyezettjét,9.-től lefele meg ahogy befutottak a futamon. Itt az F1-be ezt mondjuk meglehetne csinálni az első 10-el,ugye itt ennyi kap pontot. Csak abba meg gondolom nem menne bele a 3 élcsapat...pedig ott lehetne mondjuk show,meg éles csaták mondjuk az első futamon a 10. helyért,mert az a második futamon ugye pole-t érne,nem csak 1 pontot. Ott sokkal jobban kijönnének a pilóták egyéni kvalitásai is,lenne rizikóvállalás,és a kiscsapatok versenyzői jobban előtérbe tudnának kerülni. Ami legvégső soron a szurkolóknak/TV nézőknek lenne a legjobb.

Bilibe lóg a kezem...
Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2023.04.30. 22:24:36

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

lac coo
Ot se lenne semmi. pár kikerülés drs zónában azt jóccaka .....

lac coo
Hát pedig most nem kellett gumival spórolni. Kuka az az egész.... 😊 Verstappent erőből megverte Perez, gondolom este lesz pityergés Horner ölében.... 😊

nearo
nem tudom mit néztél, de a leggyorsabb kör kb végig az első ötben volt, kivéve a legvégén, amikor felrakták az időmérős friss lágyat a mercire... és azzal is alig 1 másodperccel jobbat sikerült csak menni

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

repvez
ha nem lenne a drs akkor nem láttunk volna egy elözést sem.
Illetve elég szégyen a verseny szempontjábol, hogy nem az elsők közül kerül ki a leggyorsabb kör. tehát nem kell teljesen nyomni neki, a másik részről meg, ha a merci képes a leggyorsabb körre de mégsem tud elöl végezni .

Tehát ez azt mutatja, hogy mig a mercinek maximum közeli tempot kell mennie mig a RB meg sporolva is az élen van.

Sajnos ez nem jó uzenet egy verseny sorozatnak, hogy nem kell a maximumot hozni ahhoz, hogy nyerjen valaki.
nearo
fúbaszki... volt bármilyen előzés az elmúlt fél órában? 😄 úgy kb az SC óta...

M
Utoljára szerkesztette: greenkawa, 2023.04.30. 15:50:13