FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Jelenleg van felzárkózás, de a költségsapka nem azt jelenti hogy barbatrükk mindenki azonos szinten áll.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Az csak nekem furcs,a hogy, hogy a költségplafon ellenére, hogy tud a meci 2 autot fejleszteni és tesztelni egy szezonon belül? A kiscsapatok meg szinte az aktuális autojukra nem tudnak fejelsztést hozni vagy ha igen akkor csak az egyik kocsira.
Pedig az volt a terv , hogy igy majd kiegyenlitödik a helyzet és a kicsik is tudnak fejleszteni ezért is van több szimulátor és szélcsatorna idejuk.
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
Per Aspera Ad Inferi.
Isten nem bottal, hanem VMware.
Per Aspera Ad Inferi.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Miért építik mostantól jobban Hamire az autót a Mercinél, ha Russell jobb pilóta nála? Ezek teljesen hülyék vagy mit akarnak elérni?
Ő is egy Merci - Hamilton rajongó 😄DD.Majd hallgasd Mit beszél a versenyen.Amilyen jól indult az elején mint szakértő úgy lett lassan legalja a többi bohóc szakértővel.
Idén már semennyire nemkéne foglalkozniuk a mercikkel.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
Bilibe lóg a kezem...
Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2023.04.30. 22:24:36
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Illetve elég szégyen a verseny szempontjábol, hogy nem az elsők közül kerül ki a leggyorsabb kör. tehát nem kell teljesen nyomni neki, a másik részről meg, ha a merci képes a leggyorsabb körre de mégsem tud elöl végezni .
Tehát ez azt mutatja, hogy mig a mercinek maximum közeli tempot kell mennie mig a RB meg sporolva is az élen van.
Sajnos ez nem jó uzenet egy verseny sorozatnak, hogy nem kell a maximumot hozni ahhoz, hogy nyerjen valaki.
Utoljára szerkesztette: greenkawa, 2023.04.30. 15:50:13