182274
  • Kit--Kat
    Te minek nevezed azt amit egy versenyző csapatából lenyilatkoznak ilyen minőségben 3-an?

Azért olvasd csak el a 95266-t, ha nem tetszik akkor is.
  • b-type
    de most hova kakkantsak..én is írtam hogy jó versenyző volt, semmi baj a 20 éves Kimi-vel, vagy akár a McLAren-s Kimi-vel.
    Aki engem nem érdekel az a Ferrari-s Kimi (igen, beleértve a VB címet is)
    Mint írtam ennyi...Kimi-ről többet nem írok.
  • b-type
    Tény..
    Semmi időt nem ér meg veled Kimi-ről vitázni, nem is teszem.
    Azért írtam mert Massa-t sarazod, és ebben magasan nem értek veled egyet. Kimi nem érdekel.
  • Kit--Kat
    Rampf: Kimi a legnagyobb, akivel valaha dolgoztam
  • Kit--Kat
    A pontokat nézve ja ezzel senki nem vitatkozik, csak hogy jutott el oda, hogy jobb legyen, ezek az érdekes dolgok...
    Egyébként Massa amennyi pontot elbukott, azt vissza is kapta bőven a büntetésekkel és egyéb dolgokkal.
  • Kit--Kat
    Bevallották, ha tetszik ha nem. Akárhogy csűröd csavarod a szavakat, egy olyan nyilatkozattal szemben, amelyben lenyilatkozzák, hogy Kimi stílusának nem kedvező fejlesztéseket vezetett be év közben amivel szenvedett, mit akarsz? Ez tény.

Most vonult vissza az aktív F1 látogatástól Willy Rampf a Sauber technikai igazgatója. Készítettek egy nyilatkozatot vele, és abban mondta, hogy a legjobb pilóta aki megfordult a kezei alatt Kimi volt, be is linkelem, hogy ellenőrizhesd.
    Ott volt Massa is 3 évig még sem tett rá ilyen benyomást, majd a Ferrrariban hirtelen betáltosodott a csapat vezetés cseréje után.. Ezt most komolyan?

Na de hidd ezt, csak aztán hol maradnak az eredmények...
  • IXEMGabeo
    az én szemembe Massa jobb volt 2008-ban mint Raikkonen csak peches volt ennyi a lényeg...raikkonennél mindig is szerették a kifogásokat keresni, túl sokan védték mindig is:)
  • b-type
    Persze :)))
    dobálózól itt nagy szavakkal, hogy 'bevallották hogy hátráltatták'
    Ez így egy az egyben hülyeség, és túlzás...és miért túlzol ekkorát az is nyílvánvaló...mert szted kell.
    ..nem kell hozzá pszihológusnak lenni, hogy tök egyértelmű legyen hogy valójában magaddal vitázol, én vagy bárki más feleslegesek vagyunk. te vagy az aki sebezhetőnek tartod Kimi szereplését Massa mellett, és ezért túlzol ekkorákat.
    Kimi kiválló versenyző volt, bármelyik csapatnak kellett volna, és a Ferrari meg is szerezte, és jól tette. De aztán nem működtek a dolgok éspássz.
    Alonso-t is megszerezte a McLaren, aki szintén kiváló húzás volt, és ha működött volna nem is engedték volna el.
    Massa-t akármeddig is sarazod, ...ez is megérne egy kivesézést, de mindegy, szal ott van, és örül hogy ott van, tudja mit ér és teszi a dolgát.
  • Kit--Kat
    Azt ne felejtsd el, hogy nem az hozta annyi pénzért oda Kimit aki alatt aztán szenvedett...
    Nem mellékes... (Tod-Domino)
    Schumacher és Domino is bevallotta, hogy 2008-ban folyamatosan olyan fejlesztéseket hoztak be amivel Kimi kifejezetten szenvedett, nem mintha zavarta volna őket. (idén mennyire látszik, hogy ze mennyit számít, lásd Rosbi - Schumi, sumákra rásazbták az új fejlesztéseket, eddig sehol sem volt most meg Rosberg előtt, Nico meg visszaesett)
    2008 Monacotol amelyik hétvégén aláírták a szerződést Fernivel, meg is csinálták neki a helyet.

Most belinkeljem neked Baldissieri nyilatkozatát a rajtunk ment el Kimi címvédése szövegével?
    Úgy sem fogod elhinni, mert kitaláltál magadban valamit, ami kapásból már ott sántít, hogy Massa korábban és most sem képes akkore teljesítményre mint amit Kimi csinált a pályafutása alatt és az elfejlesztésig is jóval Kimi mögött volt lemaradva 2008-ban.
    De szerintem ebből elég, te sosem fogod ezt belátni, amiről egyre több bizonyíték kerül napvilágra.
  • WNW
    Te tenyleg unalmas vagy.. Massa VB cime is.. A Ferrari mar csak ilyen...
  • b-type
    Ahogy Alonso esetében a McLaren-nél, a Ferrari-nál sem hoznak oda versenyzőt rengeteg pénzért hogy aztán majd jól hátráltassák.
    Ilyen nincs...nincs kidobnivaló pénz.
    Azt meg soha sehol nem fogják 'bevallani' hogy hátráltattak valakit is, gondolj bele..te nem perelnéd be abban a pillanatban??!
    Jó eddig fizettetek nekem 27 millát, és most fizessetek még 40-t azért mert a szerelőtök bevallotta hogy engem hátráltattatok..
    Semmi amit írsz nem életszerű...nem lehet valós.
  • Kit--Kat
    Jó ez már unalmas a Ferrari emberei külön-külön bevallották, hogy Kimit hátráltatták.

Nem rég Baldissieri vallotta be, hogy rajtuk ment el Kimi címvédése.

Most ezek után nem fogja fórumról senki megmagyarázni, hogy de Massa mennyivel jobb volt, vagy erősebb. XD

Kész.

http://www.youtube.com/watch?v=1gj0sph32i8

maga a keménység mintapéldánya.
  • b-type
    Sztem ez egy hülyeség, Massa nagyon kemény csávó, kitartott MS mellett, és kitartott Kimi mellett is, és most ki fog tartani Alonso mellett is...ha valakire lehet mondani hogy a csapattársa keresett mindig többet, akkor Massa-ra lehet..
    MS mellett is erős volt, Kimi-nél erősebb volt, Alonso-nál meg meglátjuk.
    Volt egy kőkemény balesete és itt van és nyomja, behírezik Kubica-val...és Massa nem fog kedvetlenné válni...nyomni fogja neki, mert ilyen tipus.
    Nem 'sztár' alkat...melózik. Alonso is ilyen egyébként, és MS is ilyen volt....igazából pont Kimi mellett jött ki a legjobban, hogy Massa hátrányból is brusztol, akkor is ha sz@r az autó.
    ...nekem nem sok bajom van Kimi-vel amióta azt csinálja amit igazán akar, de nehogy már le 'rinyapina'-j egy olyan versenyzőt aki mindig teszi a dolgát,...de mindig vzz.
  • Peppus
    Massa jobb, ha befogja. Emlékszem amikor ő is valamelyik kiscsapatnál autózgatott, pont ő volt a legundorítóbb elengedés szempontjából. Mindig feltartott valakit, én pont ezért utáltam meg anno.
  • Kit--Kat
    Eddig is csak csapat miatt verte Massa, ezzel hagyjál. Látható, ahogy kihátrált mögüle a csapat Alonsora figyelve simán veri Lonzi nagyobb megerőltetés nélkül. Nándó meg kb egy szinten mozgott mindig is Kimivel, kicsit lassabb volt nála. A síróssága Massának meg tény. Ő volt az egyetlen tavaly aki nyivákolt, hogy ő márpedig nem enged a fizujából. Ha hibázik mindig az autóra keni sírásos előadásban, a rádióin is folyton sír. És emlékszem 2004-ben is hogy sírt amikor a 16. helyen állítása szerint feltartotta Brumi, pedig akkor még hol volt a mai eredményeitől...
    Egyébként Frankl is leírta a könyvében, hogy egy rinyapina, ő aztán ismeri belülről a mezőnyt.
  • WNW
    Kit-Kat.. Most a Te szemszogedbol nezve, vegre nem veri el Kimit, mert O mar nincs itt, szoval nyugodj mar le a Massa furdancs lelkeddel.. Ha nezted volna az elso koret, valami 17.XX volt, valaki meg neki tett be, attol probalt valoszinuleg lemaradni, csak nem szoltak ra, hogy mogotte meg jon Button.. Maris ott volt a baj.. Ha megbuntetik oket, ez van, a Ferrari mar megint tulagyalta a dolgot a kesoi kimenessel.. Amugy, ha jol lattam a mereckedesnel odament Buttonhoz, csak pont akkor jott ki Webber, es futott osze Kubicaval, ugyhogy elkaptak a kepet..
  • Kit--Kat
    Mindig ő sír a legjobban, ha megfigyeled...
  • IXEMGabeo
    vkinek nincs meg véletlenül Webber onboardja? sehol nem találom nem is mutatták kiv lennék a körére:S
  • IXEMGabeo
    szép volt Webber és Kubica:) nagyot mentek...Rosberg és Schumi között nincs 1 tized!! a Mercinek sztem kár volt visszatenni a régi "csomagot"...Mclaren is csalódás (szerencsére):) Vettel és Massa sötét ló...száraz futamon ha minden jól megy ez marad a sorrend, ám az eső közbeszólhatna:)
  • Jacek
    meg jo hogy o sirt a legjobban a foltartasok miatt...
  • WNW
    A Ferrari mar megint eltaktikazta... Csak a vegere kuldtek ki Massat a legnagyobb forgalomba... Ejj-ejj....
  • Kit--Kat
    Massa bünti egyértelműen.

• Christian88
    Végén még kimi vettel helyére jön =D. Massának én is kérdésesnek tartom a feltartást.Meglátjuk mi lesz.
  • a.carkey
    Kicsit furcsa volt Webber hátsó gumija.
  • kifli
    jóvolt az időmérő
  • Minstrel
    nyavalygós gyerekek tényleg, az elején senki nem tartott fel senkit, erre ezek 10-en nem férnek el 2 kilométeren
  • G_ArchAngel #95244
    Azt mondta, hogy a csucson akarja abbahagyni, ha iden meglesz a VB, akkor lehet visszavonul:)
  • Totti5
    Elkapta a fonalat, jó pilóta sosem volt kétséges, csak a kérdés hogy meddig bírja kihozni ezt magából.
  • Norbi1990
    Gyula is.
  • Máté94
    Massát hátra!
  • nearo
    Bakker már megint redbul... pedig kubicának szorítottam :/
  • G_ArchAngel #95239
    Webbert minek nyugdijazni? Egyre jobban epiti le Vettelt:)))

Massanak meg mehet a hatrasorolas...
  • Máté94
    Ilyen nincs.....elegem van ezekből.
  • desigo
    Webber szépen össze szedte magát a végére
  • Totti5
    Szép volt Massa....
  • Norbi1990
    Massa bazmeg :D
    Ebből bünti lesz :D
  • desigo
    lesz munka vele

• szabii98
    "Feltartások lettek volna vagy komolyabb feltartások"
    WTF?
  • desigo
    Kova szenved...
  • G_ArchAngel #95231
    Kubicat mikor felulrol mutattak a sarga sisakban, sarga autoval, valamiert Bumblebee ugrott be:)