182274
  • Firerock
    mehetne már,az öregnek meg már nincs helye ebben a mezőnyben,még egy HRT-t se adnék neki...
  • n003
    szép félhír csak éppen a lényeget nem tudjuk meg belőle :)

Button
    Schumi
  • desigo
    Webber bünti 10 ezer EUR
  • n003
    senna-t se bántsuk .. az amivel 'versenyezni' kénytelen alkalmatlan bármire is
  • Solten
    "Azt vártam,hogy milyen jó lesz látni,hogy küzd,akar,harcol"

Ezzel a Mercivel nehez lesz...
  • G_ArchAngel #97138
    bazz, en azt hittem meg nem latta a kockas zaszlot:)))
  • desigo
    Milyen színt visz? szürkét?
    Azt vártam,hogy milyen jó lesz látni,hogy küzd,akar,harcol
    de a futamokon se nagyon teljesít jól

Senna egy talicskában ül kb.Nem tehet róla,hogy esélye sincs kibontakozni.
  • Solten
    En meg azt nem ertem hogy miert kell allandoan b@sztatni... Igen, 41 evesen is siman befer a suhancok koze. Szemelyisegevel, rutinjaval legalabb szint visz az egyre jobban ellaposodo F1-be.

De ha valakinek jobban esik hogy pl egy Bruno Senna-t nezegessen (aki 8 futambol 2x ert celba), annak egeszsegere...

A 25 eves Rosberg-el nem fog versenyezni, bar 25 evesen tonkreverte volna szvsz.
  • Totti5
    Indulhatna Le Manson... motorozást sose értettem miért erőltette, mert még hobbiból ok, amatőrökkel versenyezzen és tekerje ha tetszik neki, abból nagy baj nem lehet, de belevetette magát a profik közé "amatőrként" a semmiért, mert csak az lett a vége hogy összetörte magát.

Autót nem érzi ez szinte biztos kár is másban keresni a dolgokat, Rosberg meg egy nagyon jó pilóta.
  • Norbi1990
    Menedzselni kell a kis Schumit nehogy lemaradjon Hakkinenéktől :D
  • Dietrich
    miért is?
    sumák 0 teljesitményt tud felmutatni a fiatalabbak ott alázzák ahol akarják..
    saját érdekében jobban tenné ha visszavonulna csak ugye nincs semmi amihez értene..se tanácsadó (ferrarinál leszerepelt ebben a titulusban) motorversenyzőként sem jó...menjen és kérdezze meg Hakkinent ő mit csinál ;H
  • desigo
    Azért jó látni,hogy bármit csinálhat vagy nem csinálhat mindig meg fogja védeni valaki.
    Csak azt kérdezném,hogy hol vannak az évek és a rutin?
    Akármilyen gyenge a Merci Rosberget illene elpicsáznia.
  • Gabor_(HSF)
    Hogy a 3X és a 4x között mekkora a külömbség,azt majd akkor tudod meg ha odaérsz..
    Mondjuk egyik napról a másikra megvakulsz,persze nem a szó-szóross értelmében..
    biaggi igen,szúrkolok is neki,hogy meglegyen idén a vb-je.2. ként rajtól most is..
    De hát a 38 az nem 41,ennyi idősen még Sumi is keresztűl ment a mezőnyön..
    Wéber-t meg nem hiszem,hogy nekem kellene bemutatnod,azt nem mondanám,hogy barátok,vagy akár csak haverok is lennénk
  • Totti5
    "Arra a kérdésre, hogy valóban problémája volt-e a szervokormánnyal, ahogyan azt a rádióban a csapat feltételezte, Schumacher azt felelte: "Én nem éreztem semmit ezzel kapcsolatban"
  • Kit--Kat
    Senki sem kérte, hogy jöjjön vissza. Ő döntött így, és nyilatkozta, hogy Vb-t nyerni érkezett. Akkor úgy érzi képes rá, ilyenek az elvárások is...
  • Kit--Kat
    Eddieke egy elég szar alak. Akinek nem megy azt olyan minőségben osztja, hogy az nem vállalható.
  • Norbi1990
    Azért Wéber se a fiatalak közé tartozik, és ő is versenyzik még, szóval valamit tudhat ő is :)
  • Totti5
    És? Max Biaggi 39 évesen brillírozik az SBKban, magyarán az egyik VB esélyes, és nem kell jönni azzal hogy az F1 nehezebb fizikailag, mert a motorozásnál nem az.
  • Gabor_(HSF)
    Látom a sok okostojás,még mindig osztja az észt!!
    Nem elég,hogy a Merci igen karcsú aerodinamikával rendelkezik,de ha még servo-d sincs!!
    Sokaknak át kellene gondolnia,az ostobaságait,(köztük Wéber Gabinak is)
    Én pontsan ennyi idős voltam,mint most SUMI,amikor le kellett tennem a motort,mert már 50 méterrel előbb fékeztem..
    Ilyenkor már más parancsokat oszt az agy és nagyon nehéz felülbírálni..
    De akkor miért is csinálja? Hát mert szereti és van még benne kurázsi..
    És ha vissza jön az önbizalma,na meg lesz autó is alatta,jónéhány podium még lehet benne..
    Akik meg megalázónak,meg cikinek tartják,hát még az is elképzelhető,hogy ők ennyi idősen,lehet már járni sem tudnak,vagy egyedűl elintézni a WC-t
    Részemről ennyiben maradtam,evvel a témával kapcsolatban....
  • n003
    41éves nico meg holnap lesz 25 :)
  • Máté94
    Uncsi lesz, ha csak nem akadnak megint össze:)
  • G_ArchAngel #97122
    Az elso harmadik meg hittem abban, hogy ma lesz valami mas, pl. egy Kubica-csoda...

Megint RBR elso sor, kezd kicsit unalmas lenni:(
  • G_ArchAngel #97121
    oke, de MS megint lemaradt a finnemettol...
  • Totti5
    Rosberg 6 tizeddel! ment gyorsabbat mint Sumi. Nem mindegy hogy hogy esik ki... megalázva vagy partyba.
  • IXEMGabeo
    nagyon gyenge a Merci:(
  • passatgt
    rosberg is kiesett ugyanúgy...
  • G_ArchAngel #97117
    Uh basszus, MS-t nagyon osztjak, Eddie meg nekem is durva...
  • MoLc
    sziasztok ! tudtok esetleg valami live video feed-et ? köszike !
  • IXEMGabeo
    baromság...
  • Dietrich
    Kubicát ültetik Schumacher helyére?
  • Dietrich
    de ha egyszer közútból lett kialakítva átmenetileg versenypályának az utcainak mínősül. Tök mindegy van bukótér vagy nincs.
    Montreál és Melbourne is ha nincs verseny akkor parkként funkcionál.
    viszont azok a pályák amik most épültek és utcainak nevezték el már műpályák hatalkmas bukótérrel..ez kinézetében mezei road pálya de mivel közút is így utcainak mínősül.

egyébként sok régi F1 pálya utcainak is számithatna mert bizonyos részei(vagy teljesen) közút..Spa, Norisring,a zöld pokol stb.
  • b-type
    A pálya akkor utcai ha az a közútnak is használatos.
    Minden más pálya palánkos pálya illetve épített versenypálya.
  • bardocz
    De semmi nincs benne, ami tipikus utcai pályára emlékeztet. Engem nem a pálya környezete érdekel, hanem maga a pálya. Akár a sivatag közepére is építhetnének egy olyan pályát, amire azt lehetne mondani, hogy utcai, mert nincsen bukótér, rossz az út, stb.
  • Dietrich
    Montreálban volt kinn ismerős champcar versenyen..a kvali után fél órával már görkoriztak a pályán mert megnyitották a forgalomnak ;)
  • Ulvar
    Ja bocsánat, nem akartam úgy mondani, hanem gondolkoztam hogy hogyan fogalmazzam meg hogy ne legyen kétértelmű. Elnézést érte utólag miután elküldtem írni akartam hogy ne értsd félre de reméltem hogy nem fogod :). Bocs. No Offense.

Még egyszer a KERS nem jó, mert ugyanott fogja 5-6 mpig az ember nyomni vagy hogy ha máshol nagy mázli kell hogy előzni tudj vele.

Egy olyan KERShez hasonló rendszer kell mely tovább tart és jóval több lóerő plusszt ad KORLÁTOZVA. Bizonyos "Boost" rendszer.

@bardocz akkor legyen más Kanadai. Edmonton, Toronto.
  • Dietrich
    miért ne lenne? nem a pályát épiteték meg elöbb és köré a várost mint teszik az arabok pl :)
    Montreal és Melbourne is utcai pálya..
  • bardocz
    Montreal se utcai pálya, semmi köze hozzá, csak azért, mert néhol közel van a fal, még nem lesz utcai. Longbeach, Surfers, Monaco valóban utcai pálya, de ez nem.
  • n003
    köszönöm a lekezelő hangnemet :) de legalább a te hsz-edben volt észérv
    nem nézek indycart így arról nem alkotnék véleményt de ez a hátsó szárny állítás egy égbekiálltó ostobaság (idézném az 'idiótát' "It is good for the PlayStation") mert nekem úgy tűnik hogy annak lesz állítható aki támadó pozicióban van (1másodpercen belül) ergo nem sok 'skill' kell ahoz hogy megynomd a gombot és előzz mert a védekező csak a helyezkedéssel tudja védeni a pozícióját .. a kers egy más kérdés hisz ez mindenkinek egyaránt rendelkezésre áll 6-7másodpercig akkor használja amikor akarja
  • Dietrich
    Azért Webber baromsága reakciót váltott ki másoktól pl. a Kanadai Hinchclifftől aki most az indyLightsba versenyzik, de indult ő a Hungaroringen is renault 3.5-ben. :)

James Hinchcliffe When talking about movable rear wings, Mark Webber said "we need to get the balance right in having skillful races between eachother, and not an IndyCar race where you pass eachother 4 times a lap and everyone gets bored of that". A) get your ass in an IndyCar on an oval and tell me passing isn't skillful and B) find me a fan who hates so much passing. Ignorant statement
  • Ulvar
    Hogyan fogalmazzam hogy megértsd. Egy olyan sorozattal példálózott ami marha izgalmas futamokkal van tele, nincs minden körben 4 előzés hanem folyamatos csatározások vannak több előzéssel mint F1ben. Erre azt mondja drága Webber hogy az unalmas. Hát ha az unalmas hogy a verseny pályán a pilóták folyamat jelleggel küzdenek pozícióért és előznek nem minden körben de azért elég sokszor hála a természetnek (szélárnyék) de legyen az technika amivel kapnak 150 + lóerőt de nem rendszeres használattal hanem le van szabályozva a gomb használata. Pl: 1 futamon 10-15ör lehetne ezt használni (mint IndyCarban) már is mennyit javulnának a dolgok el sem hinné az ember.

Egyszer azzal példálóznak F1ben hogy "jajj ez a legnagyobb, legmodernebb versenysorozat, tele még soha nem látott technikai újításokkal" máskor pedig "minek kellenek gombok stb stb stb ...".

Nem tudok néha kiigazodni, de persze különböző ember különböző vélemény.