FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a.carkey
Akkor tegyék más napra. Aug. 20 a tüzijáték miatt már így is "nagy reklám".

A medve nem játék.

Kit--Kat
Nem tudom mi abban a szörnyû, hogy 3 napot vagy legyen 1 hét akár, ott köröznek a gépek napi max 4 órát.
Ki lehet bírni, úgy, hogy egy rohadt nagy reklám nekünk az egész.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

zsutyesz
én a Duna parton lakom és egyenesen élvezem azt a pár napot...

Ale Alonso! poppe fan club™

a.carkey
De nem három nap az a három! Mellesleg gondolom te sem a dunaparton laksz ...

A medve nem játék.

Kit--Kat
Passz.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Bandee1987
Igen, csak ha már szív, akkor segíteni kéne neki, hogy ne annyit szívjon az egésszel, nem?

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Bandee1987
Te is kurvára toleráns vagy ám. Remélem egyszer építenek a házadtól 50 m-re egy repülõteret, és leszarják hogy téged az zavarna. Nem azt akarják, hogy bontsák le vagy ne használják, hanem azt, hogy találjanak vmi megoldást (zajvédõ fal sem rossz ötlet). Szilasliget jóval közelebb van a Ringhez mint Mogyoród (akiknek mellesleg a hungaroring tejel, míg Szilasliget 1 kurva fillért se lát az egészbõl, max azok, akik 1 évben a kertjüket kiadják campingnek f1 idején)

bardocz
Air race miatt sírni szerintem szánalmas.Ki lehet bírni 3 napot,nem fog belehalni az ember.
thxvm!😊

http://gaborszantai.co.uk/

Kit--Kat
Valakinek szívnia is kell, ezt hívják úgy, hogy a többség érdeke más kíván mint az övéké. Megtudom érteni õket, de ez van.

oneal1
amúgy én kifejezetten élvezném nap mint nap az ilyen hangokat.

jó mondjuk tuti kevesebb ott az ilyen autoelmebeteg😄

!Forza Ferrari!

BaliBoy
HBD. 😊

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

a.carkey
A Red Bull és a F1 miatt hosszútávon azért nem kéne agyfaszt kapni az ottlakóknak, szóval nem értek egyet az utóbbi két hozzáslással.

A Red Bull baromság kapcsán meg az a véleményem, hogy aki tehenet akar látni, menjen el egy vidéki gazdaságba, ne a városba hozassa be a csordát, hogy mindenki aki még nem látott ilyet láthasson, még ha nem is akar. Megjegyzem traktort TILOS a fõváros utcáira beengedni még két napra is. Ezek után mifaszt repkednek a repülõk a hidak körül, és miért pont aug. 20án három napon át, sõt van ez egy hét is a gyakorlásokkal együtt ...

Mogyoróddal kapcsolatban meg gondoljatok bele, hogy ez kb. ugyanaz, mintha valaki vagy valami az év 365 napjából 266on fúrna, faragna, bömböltetne, az agyadra menne éjjel és nappal a szomszédodban vagy csak az utcán.

A medve nem játék.

gordon 24
Na most én azt mondom ezzel kapcsolatban, hogy mivel ez egy olyan dolog ami magyarországot hiressé teszi, és elég sok embert ide vonz, (kicsit durvának fog hatni) de pont le kell szarni hogy mit gondolnak akik ott laknak.

2 megoldás van:

1 elköltözik
2 a magyar állam megveszi a házaikat, és elköltöznek.

Mit akarnak?? Ne legyen használva? Bontsák le?? A lóf...t! Meg kell venni azokat a házakat (ismerem a környéket) épiteni kell oda zaj védõ falakat, esetleg szállodákat ilyesmi..

Ugyan az a kategória mint amit a szigettel csinálnak.. Nevetséges az egész. Érdekes más országokban nem zavarja az embereket! Szánalmas!

Downhill!!

bardocz
Ha egész évben búgnak,azt megértem.
De amikor a sok finnyás azért sír,mert redbull air race-re két napig gyakorolnak,na azt szánalmasnak tartom.
desigo
Nagyon sok rendezvén van
motoros,autós stb...
megértem az ott lakókat
mflex
már csak 97 nap? hooray 😄 annyira nem is várom :S

What about the forests?

Bandee1987
Régebben egyébként ezzel nem volt probléma, mert eleinte még csak az F1 meg 1-2 motorsport verseny ment a ringen, de az utóbbi években (gondolom, hogy a Ring nyereséges legyen) rendkívüli módon megszaporodott az események száma ott.

Bandee1987
"gondolom a lakosság egy jelentõs része azóta költözött oda, szóval õk vállalták ezt..."

Rosszul gondolod. Õk vállalták? A Hungaroring 1985-86-ban épült. Van, aki ott lakik 30-40 éve, sõt régebbóta. Nem õk költöztek oda a ring mellé, a ring költözött melléjük. Nem a ring ellen vagyok, hisz én is nagy F1 nézõ vagyok, de azért meg tudom érteni az ottaniakat.

Bandee1987
Na, most akkor kicsit tájékoztatnálak a helyzetrõl, 1-másfél kmre lakok a pályától, s bár engem nem zavar, mert messze van tõlem, de tudom, hogy a Szilasligetieket zavarja, és nem a Forma-1-gyel van bajuk, mert azt még egyszer egy évben kibírnák. Hanem az a baj, hogy majdnem minden hétvégén verseny van, sokszor még esti gyorsasági verseny is, meg persze a pályát ki lehet bérelni, így szinte állandóan nagy zaj van ott. Ez ellen tiltakoznak.

Bercy
Gondolom az ingatlan árak is alacsonyabbak egy "zajos" helyen...
Ez van, a pálya már régóra üzemel, gondolom a lakosság egy jelentõs része azóta költözött oda, szóval õk vállalták ezt...
Mások is szívnak, pl. vasút, repülõtér közelében, szóval nem kellene ezt annyira felfújni.

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

200 napig?
Probaltad mar?
BAH-csomopont mellett laktam egy evig (Budaorsi ut), nem tudtunk ablakot nyitni, mert megorultunk a zajtol, most Londonban a Northern Circular van a kozelunkben, ahol elvileg van egy park a haz es az autopalya kozott, de mivel lehullottak a fakrol a levelek, most mar csak a hangszigetelo ablakok csokkentik a zajterhelest.
Elarulom: k*rvara nem lehet kibirni a zajt az ev 2/3-ban...

Hangosak vagyunk😄 Óriási...

Nem hinném, hogy nem lehet ezt kibírni...
Kit--Kat
Nem hiszem, hogy a Ferrari gyártaná a legjobb ár/értékû motorokat, lehet a legjobbakat õk gyártják, de ár kategóriában már nem ez a helyzet. És ne is legyen, sosem errõl szólt a Ferrari.

Minstrel
az lesz a Ferrarin aki fizet, bár régebben még állítólag nem akarták a RedBull-t, mert azt mondták, hogy Ferrari-n nem lesznek rajzolt figurák 😊 lehet, hogy most már örülnének annak is

http://topgearhungary.blogspot.com/

bardocz
Ha a Force Indián van rajta,az jobb?Ezt inkább kell elismerésnek venni,mint megsértõdés.A Ferrari gyártja a legjobb ár/értékû motorokat,és ezt páran el is ismerik,és azt választják.Örülni kell neki.
Kit--Kat
Leszartam kb, csak a fejem csóváltam közben.

Ebbe mi a csõlátás, egy trágyautókat gyártó cégnek ne legyen a logója rajta egy Ferrarin, ez a véleményem...

bardocz
De amíg a Jordan-hez volt közük,addig nem olt semmi baj velük?Ne legyetek már csõlátásúak.
Kit--Kat
Elõször is legyemnk útjaik meg ivóvízhálózatuk, aztán...

Gyerekek ne legyetek mar vaskalaposak.. Nemreg meg a japan markakat is igy neztek le.. Az indiai gazdasaban hatalmas a novekedesi potencial, csakugy mint a kinaiban... Jelenleg meg olcso kocsikat gyartanak, mert arra van fizetokepes kereslet, igaz arra hatalmas.. 10-15 ev, es lehet, hogy mar a fel vilagnak szallitani fognak... Soot, ugytunik a luxus kocsi piacra is be akarnak torni, gondolom a Ferrari nem 3 kereku tricikli gyartasara szervezkedik veluk..😊)

bardocz
Jordant is szponzorálták...Nem újak a F1 világában.
a.carkey

A medve nem játék.

Kit--Kat
Most pont feljövõben volt. Majd elválik:/

Count Adyn
Hát igen kevesen vesznek Ferrarit havi törlesztõrészletre😄D De azért a Fiatnak rosszul eshet a dolog.

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Kit--Kat
Ez a válság nem az olyan márkáknak okoz és fog okozni problémát mint a Ferrari, vagy a Porsche.

Szerintem most minden penznek orulni kell, az image-bol nem lehet fizetest osztogatni, gyarat uzemeltetni...

Kit--Kat
De egy Ferrarinak ami a versenyzés és a telivért sportkocsik csúcsa, ami mögött egy FIAT méretû cég van, minek kell ilyen korcs márkákkal szóba állnia?!
Itt kezdõdik.

Annyira nem, asszem a TATA-nak van penze a Jaguarban, Land Roverben es talan a Lotusban (bar lehet ez utobbi masik azsiai ceg kezeben van)...

Kit--Kat
Hát ez szánalmas...

"Míg a Formula-1 egyetlen indiai csapata a Ferrari erõforrásai helyett a McLaren-Mercedes csomagját használja az elkövetkezendõ esztendõben, az indiai autógyártó, a TATA a Ferrarival kötött szerzõdést.

A Ferrari elnöke, Luca di Montezemolo elmondta, hogy ez "egy történelmi pillanat. Elsõ alkalommal kerül fel a Ferrarira egy indiai autómárka."

A FIAT és a Tata az indiai Maharashtra államban közös gépkocsi projekten dolgozik."

Igerem, innentol nem fogom azt irni Ferrari helyett, hogy FIAT, ez sokkal jobb:-DDDDDDD

Mersant
az egyeni pontokat megkapja, csak a csapatversenybe nem szamit bele

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

MEdievil
"Ha pedig egyáltalán nem kaphat pontot az aztán igazán komoly motiváció csak arra fog kelleni, hogy feltartsa a többieket sok köze már nincs a versenyzéshez"

Ilyen alapon nem is kellene f1 autóval menni egy sima széria autó is megteszi hisz azzal is pont annyi pontot lehet elérni.. ha nem versenyzik akkor minek van ott egyáltalán? Elvileg az a cél, hogy a kiesõ verseny autókat pótolják nem? de ezek nem versenyautók lesznek hanem sima autók amik csak ott vannak átmeneti mozgó akadálynak.

F

Mersant
mas szeriakban ez ugy mukodik/mukodott (nem tudom van e meg ilyen) hogy futamonkent elore be kell jelenteni melyik 2 autot nevezik, es csak azok eredmenye szamit a pontversenyben. a 3. kocsi pontjai a csapatversenybe nem szamitanak bele.

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

MEdievil
"Jelen állás szerint több csapat is elindulna három autóval, de szabályban leírtak szerint 24 autónál több nem vehet részt a Formula-1-ben."

Szerintem most vagy mindenki kapjon 3 autót vagysenki.. Azért az mekkora elõny, hogy ha ki is esik az egyik pilóta akkor a másik kettõ még simán hozhat annyi vagy több pontot mint egy olyan csapat akinek csak 2 autója van. Ha pedig egyáltalán nem kaphat pontot az aztán igazán komoly motiváció csak arra fog kelleni, hogy feltartsa a többieket sok köze már nincs a versenyzéshez <#szomoru1>

Mintha olyan nagy feladat lenne megváltoztatni a szabályt csak át kell írni két számot könyörgöm... Adják ide a szabálykönyvet én is megcsinálom nekik -.- Ez olyan mintha megkötözöm magam majd utánna sírok hogy nem tudok mozogni.

Ez már nem cirkusz hanem egy sima vicc <#kuss>

F

desigo
jah
az úgy korrekt lenne...
gordon 24
Hát igen igy lenne ésszerû!

Downhill!!

Norbi1990
Szerintem úgy lenne, hogy a csapat pontjaihoz csak a legjobb 2 pilóta pontjait adnák hozzá, de az egyéni pontversenyben mind a 3 pilóta kapna pontot.
gordon 24
De gondolom ez ugy mükdöne hogy az emberke aki benne ül igen nem?😄

Mondjuk ezt nem tartom okosnak.. Akkor ugy kellene mint ahogy a szimulátor bajnokságokban müködik. Ha egy csapat 3 vagy több autót inditt akkor a 2 legjobb helyezést elérõ kap pontot a többi nem.
Ez igy tiszteséges, mert van érdeke a csapatnak a 3-dik autóban. Ha az egyik kiesik akkor is 2 szerezhet pontot.

Downhill!!

kirol
Már elfogadták azt, hogy 2010-tõl egységes motor lesz? Mert mintha a Metropol ezt sugallta volna.