FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A bannerban lévõ visszaszámlálót ki csinálta és miként? Mert nekem is szükségem lenne egy ilyenre, de a google elég gyatrákat dob ki, elõre is kösz.
T.T.
Frank Sinatra sem tudott orokke enekelni, eljar mindenki felett az ido...
http://gaborszantai.co.uk/
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Nézhetted 2006 Alo vs Sumi... jó autóban ezek a fiuk nem rosszabbak mint Sumi vagy Mika, aki pedig lassú autóban ül , ha bele szakad akkor is alul marad, bár Mika már régen visszavonult...
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Jó lenne valami csoda folytán visszatérne a Formula-1-be. Mondjuk a "Honda"-hoz! Schumacher Hakkinen együtt... nem kicsit nõne a nézõszám
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
2005
Italian Formula Renault 1st
Formula Renault Eurocup 1st
2006
Formula Three Euroseries 8th
2007
Formula Three Euroseries 4th
2008
GP2 Asia Series 6th
2008-09
GP2 Asia Series 1st*
A csapat elnöke, John Howett a BBC-nek elmondta, hogy az új szabályok nagyobb fejfájást okoznak neki, mint a költségvetés és Trulli állása sincs veszélyben. "Szerzõdésünk van Jarno Trullival."
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
Pedig Mika Spa után - amikor Ron Dennis David Coulthardot hagyta gyõzni, még ennyire kiélezett szituban is - "enyhén" szétesett vagy három GP erejéig, de még így sem ment neki, pedig Eddie csak 1 ponttal volt lemaradva Mikától ...
A medve nem játék.
http://gaborszantai.co.uk/
Csak kár hogy a végére enynire félvállról vette a versenyzést 😞MOndjuk a taliga se volt alatta egy ferka...
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Scania V8
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
A medve nem játék.
Csak kétlem hogy itt megállna a téma!
Downhill!!
Legjobb példa a monzai pálya, azt is bezáratná félkegyelmûek egy csoportosulása, ha rajtuk múlna.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Amúgy ez a lényeg, tudják h nem kapnak majd semmit, de kit érdekel. Ha õk nem akkor más se kapjon. Ez már csak ilyen "magyaros" 😄
Downhill!!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Méghozzá azért nem mert tök elegem van abból, hogy ez a sok hülye civil minden értelmes dolog ellen ki van akadva. Zajos a Sziget, zajos a Hungaróring, meg a tököm tudja mi bajuk van még.
A Hungaróring magyarországnak egy rahedli pénzt hoz. Szilas liget vagy mi amit mondasz tudom hol van.. Egy kis település.. Megértem õket hogy zavarja, de nem várhatják el, hogy a pálya bezárja kapuit, vagy kevesebb verseny legyen rajta stb.. Ez egy komoly világhírû pálya.. Költözenek el onnan ha nem jó ez nekik..
Tudom szarul hangzik, meg ha ott laksz zavar is ez a kijelentés, de van egy olyan dolog, hogy a szükséges roszz. Ilyen esetben nem lehet a lakok érdekeit nézni. megszívták ezt a dolgot ezen nincs vita. Ez van!
Csak azt szeretem ebben,hogy feljeletik a pályát meg csinálják a fesztívált, de megoldásokat nem tudnak mondani.. Persze amikor f1-van és a fagyit, meg a colát árulja feketén dupla annyiért akkor egy büdös szót nem szól!.
Ez a bajom ezzel az egésszel. Végre elértük, hogy kezd nyereséges lenni, végre a csapatok tesztelnek rajta.. Végre a külföldiek érdeklõdnek utánna. Épp itt az ideje az egész eddigi erõfeszítéseket szétcseszni a hülye tiltakozások miatt!
Mondom ezt ugy, hogy se a kormánnyal (gondolom kiderül) se a hungaróring vezetésével nagyon nem értek egyet. Sõt én is jártam sokat tiltakozni, tüntetni stb..
Ez van! A pálya ott van nem költözik, aki költözhet az az akit zavar!
Downhill!!