FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Freedom88
sziasztok!
A bannerban lévõ visszaszámlálót ki csinálta és miként? Mert nekem is szükségem lenne egy ilyenre, de a google elég gyatrákat dob ki, elõre is kösz.

T.T.

En inkabb nem is irok semmit, karacsony van, nem akarom felhuzni magam megint ezen a MS/Mika hulyesegen...
Frank Sinatra sem tudott orokke enekelni, eljar mindenki felett az ido...

http://gaborszantai.co.uk/

a.carkey
Japó 😊

A medve nem játék.

Istencsászár
Ép azért írtam példának hogy közel kiegyenlített évben Alo megverte Sumit, nagy cstában.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Az Alo vs Schumacher csata nem egy lefutott valami volt... Ezt úgy mondod mintha Alo 4x jobb lett volna akkor a hétszeres világbajnoknál! Én mint Anti Schumacheres mondom, hogy bõven volt még az öregben! 2007-ben Kimi mellé Schumi kellett volna, de a német döntött és nem más... sajnos ez kimaradt... De abban igazad, hogy nem rosszabbak. Mika pedig így röpke nyolc év eltelte után is tudna mit mutatni
Istencsászár
"Biztos vagyok benne, hogy õk ketten akkora pofont adnának a mezõnynek"

Nézhetted 2006 Alo vs Sumi... jó autóban ezek a fiuk nem rosszabbak mint Sumi vagy Mika, aki pedig lassú autóban ül , ha bele szakad akkor is alul marad, bár Mika már régen visszavonult...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Érdekes, amit mondasz... Megnéztem volna még egy-két év botladozást Schumachertõl és Mikatól... Biztos vagyok benne, hogy õk ketten akkora pofont adnának a mezõnynek... közel sem jártak még le... Mika az autója miatt vonulsz vissza, Schumi pedig Alonso miatt...
Istencsászár
Nem vagyok rájuk már kiváncsi, letteték az azstalra amit kellett és ami a tudásukból eredt, visszavonultak, 1-2 széria még botladoztak és ennyi... szép évek voltak, ugyan ilyen szép évek ezek is amikor Alonso, Kimi vagy Hamilton lett Vb, bennük még van pár Vb cím és én erre vagyok kiváncsi.

Irvine után egy normális nyilatkozat... Hakkinen Kimi-rõl

Jó lenne valami csoda folytán visszatérne a Formula-1-be. Mondjuk a "Honda"-hoz! Schumacher Hakkinen együtt... nem kicsit nõne a nézõszám
Eddig Yamamoto vitte a prímet...
he?

a.carkey
Gibert, Gibert! 😊

A medve nem játék.

jó, minden f1-es pilótáról el lehet ilyeneket mondani, akkor sem fog ez a japó 1 évnél többet kibírni

bardocz
És?Voltak nála sokkal nónémebb versenyzõk is.Nem is kell messzire mennünk...
Bandee1987
Hát ez szvsz elég noname, gp2-ben (európaiban) vannak jóval tehetségesebb pilóták is.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

passatgt
annyira azért nem noname

2005
Italian Formula Renault 1st
Formula Renault Eurocup 1st
2006
Formula Three Euroseries 8th
2007
Formula Three Euroseries 4th
2008
GP2 Asia Series 6th
2008-09
GP2 Asia Series 1st*

még 1 japán aki semmit sem fog csinálni csak balfaszkodni, a nevét sem tudjuk leírni, és 1 év mulva már emlékezni sem fogunk rá.

Istencsászár
Néhány nappal ezelõtt felreppent a hír, hogy a japán cégóriás csak abban az esetben marad a Formula-1-ben, ha Kamui Kobayashi ül Jarno Trulli helyére.

A csapat elnöke, John Howett a BBC-nek elmondta, hogy az új szabályok nagyobb fejfájást okoznak neki, mint a költségvetés és Trulli állása sincs veszélyben. "Szerzõdésünk van Jarno Trullival."

norbi56
A faszomat már a japánokba.

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

a.carkey
Kb.

Pedig Mika Spa után - amikor Ron Dennis David Coulthardot hagyta gyõzni, még ennyire kiélezett szituban is - "enyhén" szétesett vagy három GP erejéig, de még így sem ment neki, pedig Eddie csak 1 ponttal volt lemaradva Mikától ...

A medve nem játék.

mondja az akinek ezusttalcan nyujtottak a VB cimet, megis elbukta...

http://gaborszantai.co.uk/

Kimi jövõre repül, ha nem veri el Massa-t

Boldog Karácsonyt mindenkinek, még Irvine-nak is😄
2010tõl vége a forma 1 nek nuku tankolás közös motor 1 garnitúra gumiabroncs ugyanaz kaszni mi lesz ebben a froma 1 fél órás versenyek az igen
solo
Nagyarc 😊
Csak kár hogy a végére enynire félvállról vette a versenyzést 😞MOndjuk a taliga se volt alatta egy ferka...

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

zsutyesz
<#worship> <#taps> <#eljen>

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

bardocz
Jóarc ez a DC😄
pzoli00
Tényleg az, egyébként pedig, akit érdekelne egy szerkesztõ és moderátori szerep egy most indult autós/motoros fórumon, jelezze nekem, a címet megtaláljátok a profilomban. Továbbá várunk mindenkit akit érdekel a téma.

Colos111
solo
Én örülnék, ha mindennap supersport 600 as gépek, formula renaultok, magyar túraautók és társai hangját hallanám 😮

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

bardocz
És az iq-d is annyi,mint amennyi gombot megnyomtál ehhez az üzenethez-.-
NEKEM AKKORIS AZ ALONSO A KEDVENCEM
bardocz
Vagy egész nap itthon vagyok?
a.carkey
Akkor vagy szabin vagy olyankor, vagy qurva messze dolgozol. 😊 Én ott dolgoztam a dunaparton, és hosszútávon tényleg agyfaszt lehet kapni még egész héten zárt ablakok mellett is.

A medve nem játék.

bardocz
De a dunaparton lakom,és mégse rinyálok.Jah hogy nem 3 nap,hanem 1 hét?Hát ez szörnyû.
Bandee1987
Én remélem, hogy ott megállna a téma.

gordon 24
Jó persze értem én amit mondasz! És ha csak ez a céljuk akkor el is fogadom! Zaj védõ falat lehet épiteni, sõt kell is..

Csak kétlem hogy itt megállna a téma!

Downhill!!

Kit--Kat
Nyugat Európában is problémáznak a népek nyugodj. Minden hol a sírás a divat mostanában.

Legjobb példa a monzai pálya, azt is bezáratná félkegyelmûek egy csoportosulása, ha rajtuk múlna.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Bandee1987
ja, azt rosszul láttam, sry.

Bandee1987
Nem azért tiltakoznak, hogy zárják be a Ringet, fogd már fel. Hanem azért, hogy ha már egyszer az év 365 napjánból 70%-ban zaj van, akkor legalább valahogy kompenzálják a zajártalmat, pl. zajvédõ fallal vagy egyéb megoldásokkal. Tudod, ny-európában ezt megoldanák valahogy, csak itthon szarják le. A Sziget meg 1 évben csak 1 hétig van nyitva, azt tényleg ki lehet bírni. De nem közel 200 napot.

Kit--Kat
Red Bull Air Racerõl témáztunk.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Kit--Kat
Nem, ez köcsög mentalitás, nem magyaros...

Bandee1987
1 hét? 1 évben 200 nap is simán...

ladarevolution
...senki semmit... erre kellett volna javítanom😄

ladarevolution
"ezzel nem azt fogják elérni, hogy õk kapnak, hanem azt hogy nem kap semmit" senkit javítva semmitre, gondolom csak elírtad😊

Amúgy ez a lényeg, tudják h nem kapnak majd semmit, de kit érdekel. Ha õk nem akkor más se kapjon. Ez már csak ilyen "magyaros" 😄

gordon 24
Igen ez lehet! Csak sajnos ezzel nem azt fogják elérni, hogy õk kapnak, hanem azt hogy nem kap senkit mert bezárják az egészet. Aztán majd kinyit 2 napra az f1 miatt.. Na majd akkor elégedettek lehetnek!

Downhill!!

Punker
szerintem a fõ bajuk az hogy azok akiknek kellemetlenséget okoz az egész azok nem kapnak 1 qrva vasat se.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

gordon 24
Nem vagyok toleráns igen!

Méghozzá azért nem mert tök elegem van abból, hogy ez a sok hülye civil minden értelmes dolog ellen ki van akadva. Zajos a Sziget, zajos a Hungaróring, meg a tököm tudja mi bajuk van még.

A Hungaróring magyarországnak egy rahedli pénzt hoz. Szilas liget vagy mi amit mondasz tudom hol van.. Egy kis település.. Megértem õket hogy zavarja, de nem várhatják el, hogy a pálya bezárja kapuit, vagy kevesebb verseny legyen rajta stb.. Ez egy komoly világhírû pálya.. Költözenek el onnan ha nem jó ez nekik..

Tudom szarul hangzik, meg ha ott laksz zavar is ez a kijelentés, de van egy olyan dolog, hogy a szükséges roszz. Ilyen esetben nem lehet a lakok érdekeit nézni. megszívták ezt a dolgot ezen nincs vita. Ez van!

Csak azt szeretem ebben,hogy feljeletik a pályát meg csinálják a fesztívált, de megoldásokat nem tudnak mondani.. Persze amikor f1-van és a fagyit, meg a colát árulja feketén dupla annyiért akkor egy büdös szót nem szól!.

Ez a bajom ezzel az egésszel. Végre elértük, hogy kezd nyereséges lenni, végre a csapatok tesztelnek rajta.. Végre a külföldiek érdeklõdnek utánna. Épp itt az ideje az egész eddigi erõfeszítéseket szétcseszni a hülye tiltakozások miatt!

Mondom ezt ugy, hogy se a kormánnyal (gondolom kiderül) se a hungaróring vezetésével nagyon nem értek egyet. Sõt én is jártam sokat tiltakozni, tüntetni stb..
Ez van! A pálya ott van nem költözik, aki költözhet az az akit zavar!

Downhill!!

Kit--Kat
Akkor van hajózár, vagy hogy hívják, minden héten nem zárhatjuk le a Dunát...
Nem értem mi bajod az Air Racel, sokan cserélnének ezekkel a problémáinkal a környékbeli országok közül.