182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Érdekes, most hogy szigorított tesztek vannak, sehol nem volt a redbull, kubica úgy ment velük együtt mint ha egy redbull lenne alatta. Jah és persze ők nem csaltak és ugyan az a szárny volt a gépen.
-
IXEMGabeo #100298 ezúttal én nem magyarázkodtam és nem is védeni próbáltam pusztán tényeket mondtam...nem alázta le Rosberg erre reagáltam csakis, az azért túlzás... -
G_ArchAngel #100297 Mindket pilota szenved ezzel az autoval, Rosberg kicsit jobban boldogul vele, de most MS is osszeszedte magat. Spa pedig eddig is fekudt neki, de csodak nincsenek.
Mindket oldalnak igaza van, most nagyot ment 2010-es onmagahoz kepest, de az is unalmas, hogy egyesek nem latjak be, hogy ez a Schumacher nem az a Schumacher. Volt mar szar autoja, de annak kitiporta a lelket, ezzel meg csak elkocsikazik.
Jovore remelem jobb lesz, mert meltatlan hozza ez a korulmeny, akarmire is vezetheto vissza.
DE!
Az is kurvara unalmas, hogy az MS-fanok mar mindent meg akarnak magyarazni: nem azert nem megy neki, mert majd egy, harom, hat honap mulva mutatja meg, hanem mert nem tud alkalmazkodni ehhez az autohoz. Rosberg tud. Nem sokkal jobb, sokszor jobban allnak ossze a korulmenyek Nico szamara, de akkor is jobban vezeti a Mercedest.
Olyan meg nincs, hogy MS nagyszerut ment a 21. helyrol, Nico meg nem, mert csak veletlenul elozott.
Lofaszt! Elsodlegesen a csapattarsakhoz merik a pilotakat. Nico elott kell celba ernie, nem idomeron, nem csak par korig kell elotte lennie, hanem a kockas zaszlonal.
Schumacher onmagahoz es Nico-hoz kepest is gyenge. Nem mentseg a 7 VB cim, a jelenben elunk, Ok is most akarnak pontokat, dobogot, VB cimet szerezni, nem csak anekdotazni rola. -
G_ArchAngel #100296 Alonsonak sem sikerult megtanulni, hogy nedves kerekvetore/gyepracsra nem megyunk fel...
Vagy a kormanyt hasznaljuk a csapattars kikerulesere, nem a radiot:) -
oké
én most kilépek és te beléphetsz :) -
A stream elérte a maximális nézőszámot, és mivel nincs pró akkuntod, ezért ki lettél baszva a picsába, röviden és tömören. -
Nekem jó. Próbálj meg másik streamet. Van több is a Justinon. -
minek? -
Kéne hozzá pró akkunt. -
IXEMGabeo #100290 persze, itt kétesélyes csata volt, egyébként Schumit illeti a dícséret, mert nagyot küzdött és ezen a hétvégén gyorsabb volt Rosbergnél az időmérőn is és a futamon is megelőzte őt...más kérdés a végén, a SC miatt az alkalmat kihasználva Rosi megelőzte Schumit...nincs itt vita elismerték nagy csata volt, de az is tény most aztán rohadtul nem kapott ki ALÁZVA Rosbergtől, hanem csatában kapott ki, ez jelzi, hogy az öreg nem annyira lassú még és az autóból ezen a hétvégén egyformán jó teljesítményt tudott kihozni belőle a 2 német -
A futam végén volt olyan eső ami Rosbergnek kedvezett volna, a végén! de a futam nagy része alatt ő egy esőre belőtt autóval ahogy ő mondta szenvedett a száraz pályán, de így is tartotta az előtte levőket és Sumit is és a végén lecsapott a lehetőségre és elé került. Ez nem Sumi ellenesség, ezek tények. -
Kicsit off de mégse.
NASCAR Nationwide verseny most lesz. Villeneuve 2. helyről indul. A helyszín: Gilles Villeneuve Circuit.live stream -
Ja persze. 
-
Nézd vissza. -
véletlen:DD -
Gabor_(HSF) #100284 Körbeautozta JA..az SC után véletlenül visszaelőzte
komolyan mondom veled 1kg 100 szeget lehet verni minden gond nélkül.. -
Elől feszített volt a tempó,kivártak utolsó pillanatig.
Érdekes Alonso be tudott fordulni... -
Ahogy a többieknek sem. -
Így van, rohadjak meg hogy nem kamuzok neki dobogókat... -
83 új üzenet wtf?
azt hittem lesz vagy 500
Barrichello elnézést kért Alonsótól
300 futam alatt sem sikerült megtanulni,hogy a vizes pályán csúszik az autó
gyász... -
n003 #100279 fölösleges magyarázni totti kollégának :) mármár torgyáni magaslatokba ért ezzel a sumi utálattal .. monnyonle .. versenyenként elmondja 2-3 alkalommal :D -
Ezt az autót Rosbergre építették? -
n003 #100277 nagy esély van arra hogy jövőre építenek majd egy autót ami sumi szája íze szerint lesz és azzal meg rosberg fog szenvedni :( -
Rosberg esős beállítást használt már időmérőn is -
de Rosberg nem biztos hogy 21. helyről 7. helyre felhozta volna magát, jövőre majd ha jó autójuk lesz meglátjuk mi lesz. -
Rosberg is körbeautózta amikor egy kicsit nedves lett a pálya... ez nem az autó hibája. -
Nem neki az autójának! Azt a 7 vB címet nem babért adták. -
Köze nem volt sebességben az első 4hez. Másodpercel ment lassabban. -
ezt már soha nem tudjuk meg. -
"1. helyről indult volna akkor még talán dobogós helyezést is elérhette volna.."
a GP2ben? -
Azért Schumi szépen felhozta magát a 7. helyre, 11. helyről indult volna akkor még talán dobogós helyezést is elérhette volna.. -
jah,mákja volt,azért vezetett végig az egész futamon :) Vettel saját maga alatt vágja a fát,Alonso már tuti nem lesz vébé,Button se,vagy Ham,vagy Webber nyeri idén -
-
Stresszes volt, mert Kubica-t pl. szépen előzte meg.
Button meg sokat fogott rajta valszeg, és kezdte idegesíteni hogy Hamilton elmegy. Mert hogy ott helye nem volt ahova benézett az ziher,..lehet hogy azt hitte hogy lesz, de nem volt...HunRing-n is azt hitte hogy Webber majd lemarad ha kimegy az SC.., szal ideje lenne összekapnia magát, mert ez eddig a mezőny legjobb autójában, valszeg a csapattal a hátában gyenge és harmatos eredmény. -
G_ArchAngel #100265 Alguersuari +20 sec buntetest kapott a 'buszmegallo' levagasaert: -1 pont
Liuzzi orokolte a 10. helyet: +1 pont -
WNW #100264 Mivel Button normal fektavon, belso ivrol fekezett, Vettel meg ugy gondolta ghost modban vannak a toca3-ban, es Buttonon keresztul is lehet extrem rovid fektavot venni.. Aztan eszbekapott, hogy ez nem szimulator, erre elkapta, csakhat fekezes kozben durva kormanymozdulatot tenni nem kifizetodo... Ezt elkefelte.. Megint elvitte a lendulet, es nem gondokozott, ahogy iden mar parszor ezt megtette.. Barinal Alonsoek lattak a tobbiek tulcsuszasat, ok elobb fekeztek, igy befordultak.. Bari kicsit le volt maradva, az elejet mar nemigen latta, hideg kemeny gumi, elszallt mint az eleje.. Pechukre aki elotte volt mar fordult, es nem tulcsuszott, hanem kocc.... -
IXEMGabeo #100263 és nagyszerű;) amúgy ja fő az egyszerűség... -
nem tudom mit veded, egyszeruen megint elborult az agya es sik hulye volt!!! meg lenyilatkozza hogy az o hibaja volt, de o kuzdeni es harcolni fog tovabb.. ez is szep, csakhogy ne masnak a futamat bassza mar el mert egy idiota duzzogo ovodas! -
Ha nem rántja el felökleli, bár lehet jobban jár Button mert akkor talán tudja folytatni... itt csak egy hibás volt az pedig Vettel és ezen kár rágódni, mert ő is elismerte a nyilvánvalót. -
Gabor_(HSF) #100260 hát ezaz,hogy pont nem segbe lökte,látom te már megint másik filmet néztél..
Mert ha az történt volna,kissebb bajjal,mind2en megusszák..Ő pont elkerülni akarta és ez lett a vesztük..
Túl lassu volt button a kanyarbejáratnál