182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
meglett már párszor mondva hogy a rázókő nem a pálya a része! -
Ennyi erővel senki se lőzzön meg senkit mert mindig el lehet fordulni a rosszabbik ívről becsukott szemekkel eztán lesz ami lesz... ez nem erről szól. Webbernek arra kellett volna koncentrálnia hogy a lehető legkiseb sebességvesztéssel kezdje meg a kigyorsítást, mert ő volt a rossz ogy pozícióban ahol el kellett volna vennie, mert azzal a sebességel ahogy belement a kanyarba abban a kis szögben és arról az ívről bárki másnak nekiment volna, mert sodródott ki. -
Na látod te s támadásról beszélsz...azaz önkéntelenül is elárulod hogy Webber Hamilton pozícióját támadta, pont ez az...Hamilton meg Massa pozícióját támadta Monza-ban, és elcseszte és hibás is volt., tempós kanyarról érkezett túl meredek szögben a nem ideális (és) poros íven. -
Ez most ugyan az mint Bahrein-ben. Miért ment neki Webber Hamiltonnak?
Itt is ugyan ez. Miért? Nem tudott volna fékezni? Látta, hogy mellette van és hogy meg fogja előzni, annyira meg lehetne esze, hogy nem utolsó versenyen voltak. -
paj01 #101379 ahhoz kepest hogy egesz hetvegere szakado esot mondtak nem lett semmi. Hami Webber eset necces de hat inkabb versenybaleset, bár nekem webber mindig gyanus:D es erdekes h sutil kubica megtudta oldani es kubica is szuken fordult. Haminak az az egy pozicio nem erte meg a kockazatot. Csalonso meg meg a vegen megnyeri a vb-t..belehuzott a ferrari -
Ez egy verseny, ha nem tűnt volna fel, amint lehetőség van, támadni kell. Ilyen erővel Hamilton minek bújt ki szélárnyékból, és miért nem a kanyar után előzte meg? Gondolkozz már, mielőtt ilyen hülyeséget írsz. -
HUmanHunter #101377 Alonsot szerintem a sárga zászlózás fogta meg és azért érkezett meg rá Vettel, írták is hogy utolsó szektorban fél másodpercet hozott rajta, amikor Kova épp oltotta a kocsit. -
Nem húzott rá. -
nem hiszem..sztem még csak annyira véleményes sem volt, Mark nagyon törte az ívet...az ő gumijain ott nem lehetett jól elfordulni.
benne maradt a szituban, nem tudott jól dönteni.
Hamilton esetét nem tudom nézni, mert full ezt kellett csinálni, öblösen fordulás egy hülyeség szvsz, mert akkor pont a rázókövön kellett volna kigyorsítania.
Ott volt a lehetőség meg kellett csinálni, meg is csinálta, az ajtót rácsukás az teljesen más szitu...annak a klassziker példáját asszem Massa csinálta meg Bourdais-val, amikor az jött ki a pit-ből, Massa látta és mégis külsőn mellé ment majd ráfordult az ívre szűken.
Ez itt egy túl meredek szögben érkező támadás volt nem ideális (és) poros íven. -
Mert ha talán hamarabb fékez nem megy neki és talán az elfordulás után lehet visszaelőzte volna... -
Hogy lenne már Webber a hibás, amikor Hamilton húzott rá? -
IXEMGabeo #101372 úgy gondolom nézőpont kérdése én is ugyanígy a belső ívet fogtam volna Webb helyében Hamilton az, aki kockáztatott és nem fért el...általában az szívja meg jobban, aki a ludas jelen esetben Hamilton az, akinek az autója leállt
Törökországban Vettel volt a ludas ő esett ki, Ausztráliában Webber volt a ludas nekiment Hamiltonnak ő szívta meg jobban, Montrealban Massa volt a hibás és defektet kapott Schumi miatt...ennyi a lényeg általában az szívja meg, aki másnak vermet ás -
IXEMGabeo #101371 ha ez egy Di Grassi-Glock között történik nem beszélnek róla ennyit az emberek, mintsemhogy a két éllovas között történt...mindannyian tudjuk h baromira erőszakos mindkét pilóta, tehát mit vártatok?:)
mondjuk amikor az utsó körben Vettel megérkezett Alonso mögé már vártam mi fog történni:D:D ezt most nem bántásképp rovom fel Vettelnek, de tudjuk h nem egyszer eljátszotta már ezt h valami meggondolatlanságba hajszolja magát...
amúgy sztem rohadt jó futam volt, ez volt a legjobb szingapúri futam a 3 közül. Izgalmas, pergős, előzésekkel teli, SC-al balesetekkel fűszerezve nekem élvezetes volt -
Webber a hunyó....ahogy Monza-ban Hamilton volt.
Ott nem kell megpróbálni elfordulni ahol nincs rá hely, rázókőre ráfordulni azt jelenti hogy lepattan ívközépre, pláne tempós kanyarról pláne poros íven.
hülye volt Mark, benne maradt a szituban, mert annyira nem volt egyértelmű Hamilton előnye hogy ne próbálja meg visszavenni, de oda ez a féktáv kevés volt.
Rossz döntés volt elengedni Webber-t versenybalesetként, mert ha véleményes is volt akkor is inkább ki kellett volna hozni áthajtásosra, mert így ezzel a véleményes esettel is Webber-nek 'kedveztek'...a másik döntés..mégha az is véleményes max azt eredményezte volna hogy sokkal szorosabb a VB.
..de mindegy, mindezektől függetlenül is Mark a hibás szvsz. -
Webber a razon volt hova a facba menjen ha mar egyszer bement??? Hami meg szuken fordult ennyi.
Es nem kell jonni a Webber minek ment be, mert ez autoverseny VB cimert a finisben.. -
IXEMGabeo #101368 egyetértek néztem nagyokat miért nem engedték el a 2 Virgint:O
FIA sztem azt se tudja hol áll, személyi cserék kellenek ide
-
IXEMGabeo #101367 azért még mindig vannak elvakultak aki szerint Webber a hibás:D röhejes...
tipikus versenybaleset, ilyeneket nem büntettek régen pl amikor Schumi-Coulthard, vagy Ralf Sch-Barrichello összeakadtak...durva pl volt számtalan ilyen eset volt már -
WNW #101366 Webber probalkozott, Hami meg ostoba volt.. Ugy gondolta, ha O elmegy, akkor mindenki felreall, es behuzta idealis ivre a kocsit... Ami, ha van melletted valaki, nem tul elonyos.. Ami Kubicat illeti, friss gumin atszlalomozott olyanokon, akik majdnem az egesz versenyen ugyan azt a gumit nyuttek.. Massa pl. 60 kort ment 61-bol a azonos setten.. Ettol fuggetlenul szepen megcsinalta, foleg, hogy Hamival ellentetben, O kulso iven vette azt az ominozus kanyart, ahol Hami megszivatta magat, igy mindketten elfertek....
Volt valami olyasmi szabaly, hogy a lekorozottek biztonsagi kocsi alatt visszazarkozhatnak a mezony vegere, ha beragadnak az elsok koze.. Ez nem tudom hol veszett el idenre... -
IXEMGabeo #101365 bocsánat 57 kört nem 47-et -
IXEMGabeo #101364 kb 47 kört ment a kemény keveréken azt csodálom h Button nem előzte meg -
G_ArchAngel #101363 Most mutattak Webber autojat, majdnem leesett a gumi a felnirol, kb. ket ujjnyi res volt a perem es a gumi fala kozott...
K.rva nagy makja volt az ausztralnak.
BBC-n ami most van:
Eddie es a BBC riporterek a nezokkel beszelgetnek a versenyrol. Miert nem kepesek a magyarok ilyenre? -
IXEMGabeo #101362 inkább Hamilton takarodna már el:D nem veszitek észre h túlbuzgó és nem bírja a nyomást? -
Hát de használt motort még tehetnek a kocsiba... tény, hogy nem állnak túl jól, de attól még nem kell a hátralévő összes versenyen új motort használniuk. -
IXEMGabeo #101360 nem Webber hibája volt nehogy avval gyertek -
beszoltak radion neki, Kova akarsz meg itt menni jovore? kell egy perces reklam:) -
Szabi1991 #101358 nem, remélem webber nyeri az egészet, kéne a hely kiminek :D -
G_ArchAngel #101357 masik, hogy a marketingesek szoltak neki, hogy ha kigyulladsz, akkor mutatjak a szponzorokat...
-
ja..olaszoknak jó hétvégéjük van.nyert a ferko és Imolában (1 versenyhétvégével a vége elött)lett bajnok Biaggi. -

-
este egy lángoló autó szép látvány..tuti a fotósok miatt csinálta :D
hülye Gyulám meg ordibál menjen be a boxba..ami tele van benzinnel..
otthon biztos égő gyufával nézi meg mennyi van még a benzintzankba ;) -
a legnagyobb ász ma Kubica volt... -
GG!!! -
Kova az igazi hulye Finn:D:D szerintem emg futyoreszett kozben:D -
off
Max Biaggi a világbajnok a SBK-ban! -
Ti tényleg azt hiszitek, hogy Webber volt a belső íven a hibás, mert Hamilton ráhúzta a kocsit? -
G_ArchAngel #101348 Ma tenyleg jol nyomta.
Webber hozta 5.-rol 3.-ra a kocsit. Button es a McLaren ennyit tud. Rosberg folyamatosan alazza Schumachert, Barrichello meg olyan, mint oregapam, amig a dereka birja, addig dolgozik rendesen:)
Schumachertol elegans lenne, ha mar a kovetkezo futamra se ulne be. -
Ryan Hunter Reay
Indycar versenyző. -
Legnagyobb pillanat ma az volt amikor Webber-Hamilton fightnál a Ferrari szerelők örültek a boxban
-
ki az az RHR? :$ -

Ez nagyon jó