182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Ez egy verseny, ha nem tűnt volna fel, amint lehetőség van, támadni kell. Ilyen erővel Hamilton minek bújt ki szélárnyékból, és miért nem a kanyar után előzte meg? Gondolkozz már, mielőtt ilyen hülyeséget írsz. -
HUmanHunter #101377 Alonsot szerintem a sárga zászlózás fogta meg és azért érkezett meg rá Vettel, írták is hogy utolsó szektorban fél másodpercet hozott rajta, amikor Kova épp oltotta a kocsit. -
Nem húzott rá. -
nem hiszem..sztem még csak annyira véleményes sem volt, Mark nagyon törte az ívet...az ő gumijain ott nem lehetett jól elfordulni.
benne maradt a szituban, nem tudott jól dönteni.
Hamilton esetét nem tudom nézni, mert full ezt kellett csinálni, öblösen fordulás egy hülyeség szvsz, mert akkor pont a rázókövön kellett volna kigyorsítania.
Ott volt a lehetőség meg kellett csinálni, meg is csinálta, az ajtót rácsukás az teljesen más szitu...annak a klassziker példáját asszem Massa csinálta meg Bourdais-val, amikor az jött ki a pit-ből, Massa látta és mégis külsőn mellé ment majd ráfordult az ívre szűken.
Ez itt egy túl meredek szögben érkező támadás volt nem ideális (és) poros íven. -
Mert ha talán hamarabb fékez nem megy neki és talán az elfordulás után lehet visszaelőzte volna... -
Hogy lenne már Webber a hibás, amikor Hamilton húzott rá? -
IXEMGabeo #101372 úgy gondolom nézőpont kérdése én is ugyanígy a belső ívet fogtam volna Webb helyében Hamilton az, aki kockáztatott és nem fért el...általában az szívja meg jobban, aki a ludas jelen esetben Hamilton az, akinek az autója leállt
Törökországban Vettel volt a ludas ő esett ki, Ausztráliában Webber volt a ludas nekiment Hamiltonnak ő szívta meg jobban, Montrealban Massa volt a hibás és defektet kapott Schumi miatt...ennyi a lényeg általában az szívja meg, aki másnak vermet ás -
IXEMGabeo #101371 ha ez egy Di Grassi-Glock között történik nem beszélnek róla ennyit az emberek, mintsemhogy a két éllovas között történt...mindannyian tudjuk h baromira erőszakos mindkét pilóta, tehát mit vártatok?:)
mondjuk amikor az utsó körben Vettel megérkezett Alonso mögé már vártam mi fog történni:D:D ezt most nem bántásképp rovom fel Vettelnek, de tudjuk h nem egyszer eljátszotta már ezt h valami meggondolatlanságba hajszolja magát...
amúgy sztem rohadt jó futam volt, ez volt a legjobb szingapúri futam a 3 közül. Izgalmas, pergős, előzésekkel teli, SC-al balesetekkel fűszerezve nekem élvezetes volt -
Webber a hunyó....ahogy Monza-ban Hamilton volt.
Ott nem kell megpróbálni elfordulni ahol nincs rá hely, rázókőre ráfordulni azt jelenti hogy lepattan ívközépre, pláne tempós kanyarról pláne poros íven.
hülye volt Mark, benne maradt a szituban, mert annyira nem volt egyértelmű Hamilton előnye hogy ne próbálja meg visszavenni, de oda ez a féktáv kevés volt.
Rossz döntés volt elengedni Webber-t versenybalesetként, mert ha véleményes is volt akkor is inkább ki kellett volna hozni áthajtásosra, mert így ezzel a véleményes esettel is Webber-nek 'kedveztek'...a másik döntés..mégha az is véleményes max azt eredményezte volna hogy sokkal szorosabb a VB.
..de mindegy, mindezektől függetlenül is Mark a hibás szvsz. -
Webber a razon volt hova a facba menjen ha mar egyszer bement??? Hami meg szuken fordult ennyi.
Es nem kell jonni a Webber minek ment be, mert ez autoverseny VB cimert a finisben.. -
IXEMGabeo #101368 egyetértek néztem nagyokat miért nem engedték el a 2 Virgint:O
FIA sztem azt se tudja hol áll, személyi cserék kellenek ide
-
IXEMGabeo #101367 azért még mindig vannak elvakultak aki szerint Webber a hibás:D röhejes...
tipikus versenybaleset, ilyeneket nem büntettek régen pl amikor Schumi-Coulthard, vagy Ralf Sch-Barrichello összeakadtak...durva pl volt számtalan ilyen eset volt már -
WNW #101366 Webber probalkozott, Hami meg ostoba volt.. Ugy gondolta, ha O elmegy, akkor mindenki felreall, es behuzta idealis ivre a kocsit... Ami, ha van melletted valaki, nem tul elonyos.. Ami Kubicat illeti, friss gumin atszlalomozott olyanokon, akik majdnem az egesz versenyen ugyan azt a gumit nyuttek.. Massa pl. 60 kort ment 61-bol a azonos setten.. Ettol fuggetlenul szepen megcsinalta, foleg, hogy Hamival ellentetben, O kulso iven vette azt az ominozus kanyart, ahol Hami megszivatta magat, igy mindketten elfertek....
Volt valami olyasmi szabaly, hogy a lekorozottek biztonsagi kocsi alatt visszazarkozhatnak a mezony vegere, ha beragadnak az elsok koze.. Ez nem tudom hol veszett el idenre... -
IXEMGabeo #101365 bocsánat 57 kört nem 47-et -
IXEMGabeo #101364 kb 47 kört ment a kemény keveréken azt csodálom h Button nem előzte meg -
G_ArchAngel #101363 Most mutattak Webber autojat, majdnem leesett a gumi a felnirol, kb. ket ujjnyi res volt a perem es a gumi fala kozott...
K.rva nagy makja volt az ausztralnak.
BBC-n ami most van:
Eddie es a BBC riporterek a nezokkel beszelgetnek a versenyrol. Miert nem kepesek a magyarok ilyenre? -
IXEMGabeo #101362 inkább Hamilton takarodna már el:D nem veszitek észre h túlbuzgó és nem bírja a nyomást? -
Hát de használt motort még tehetnek a kocsiba... tény, hogy nem állnak túl jól, de attól még nem kell a hátralévő összes versenyen új motort használniuk. -
IXEMGabeo #101360 nem Webber hibája volt nehogy avval gyertek -
beszoltak radion neki, Kova akarsz meg itt menni jovore? kell egy perces reklam:) -
Szabi1991 #101358 nem, remélem webber nyeri az egészet, kéne a hely kiminek :D -
G_ArchAngel #101357 masik, hogy a marketingesek szoltak neki, hogy ha kigyulladsz, akkor mutatjak a szponzorokat...
-
ja..olaszoknak jó hétvégéjük van.nyert a ferko és Imolában (1 versenyhétvégével a vége elött)lett bajnok Biaggi. -

-
este egy lángoló autó szép látvány..tuti a fotósok miatt csinálta :D
hülye Gyulám meg ordibál menjen be a boxba..ami tele van benzinnel..
otthon biztos égő gyufával nézi meg mennyi van még a benzintzankba ;) -
a legnagyobb ász ma Kubica volt... -
GG!!! -
Kova az igazi hulye Finn:D:D szerintem emg futyoreszett kozben:D -
off
Max Biaggi a világbajnok a SBK-ban! -
Ti tényleg azt hiszitek, hogy Webber volt a belső íven a hibás, mert Hamilton ráhúzta a kocsit? -
G_ArchAngel #101348 Ma tenyleg jol nyomta.
Webber hozta 5.-rol 3.-ra a kocsit. Button es a McLaren ennyit tud. Rosberg folyamatosan alazza Schumachert, Barrichello meg olyan, mint oregapam, amig a dereka birja, addig dolgozik rendesen:)
Schumachertol elegans lenne, ha mar a kovetkezo futamra se ulne be. -
Ryan Hunter Reay
Indycar versenyző. -
Legnagyobb pillanat ma az volt amikor Webber-Hamilton fightnál a Ferrari szerelők örültek a boxban
-
ki az az RHR? :$ -

Ez nagyon jó
-
Szabi1991 #101343 ő inkább üzletember, annak viszont elég jó.. így inkább gentleman driver-nek nevezném :) -
Vettel nem ebben az évadban fogja maga elé engedni Webbert az is biztos... -
ÉS azon szerinted ő volt a legjobb a 4ük közül? :D Ő a pénzt adta és ezért a verdában is ő ült, ez már többször ki lett tárgyalva máshol nem nyitok erről vitát. -
"heee agggyáá máá olyan izéét na mi a faszomat naaa azt a por szart jaa, nem porszívót bazze, másik lószar ami fúúj, na aztat" -
mert a 12,24 órás versenyek azok mik?
ne legyél már noob