FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ennyi.
Ale Alonso! poppe fan club™
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Ale Alonso! poppe fan club™
országos cimborák nem hinném h keresztbe tenne HAminak 😊
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
ideje volt már, tavaly kellett volna már meglépni...
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Én csak, igy hamar átt néztem😄
Vastanában nem voltam erre...
Bocsi!😊
Idioták kiméljenek!!! :)
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Miért lenne felborulva, mert nem a jól megszokott erõsorrendet látjuk, ez várható volt, idén mindenkinek egy teljesen új konstrukcióval kellet megjelennie, nem lettek megveretve a nagy csapatok, csak valakinek jó lett valakinek nem ez van, abban viszont egyet értek hogy nem a legjobb pilóták vannak elõl (bár szerintem Button és Vettel kivételek).
Még hogy a Ferrari kivonul, persze nekem meg négy fülem van, ugyan mááár... ez csak egy kis kakaskodás semmi több, amúgy én támogatom a költség csökkentést, csak nem ezzel a nevetséges összeggel (40 000 font), azért a király kategória maradjon a trónján, a végén még megérjük hogy a Ssangyong-nak is lesz F1-es csapata.
Inkább a csapat fönököt kellene lecserélni...
Ha Shumi elválalná az jó lenne.De ha a ferrári a legutolso lesz engem azsem érdekel,én öröké ferráris leszek!!!
Idioták kiméljenek!!! :)
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Bernie lenyilatkozta már, hogy felöle lehet költeni a csillagos égig, csak írjanak alá a csapatok sok évet hogy maradnak.
A Ferrari-tól be fog rezelni, már a Red Bull sem gyenge hisz gyakorlatilag õk két csapatot képviselnek azaz 4 autót+ a Toyota 2 autója (és motorja megy), a Ferrari kivonulása viszont már alapjaiban rázza meg a fát, A Bmw és a Ferrari kivonulása a McLaren Mercedes-t is elbizonytalanítja valszeg. Azzal meg már rögtön 3 motort vesztenének, + McLaren (és talán a jövõ évi szabványKERS is).
Azaz megsemmisül a jövõ évi kétvonalas szabály álláspontja, mivel ez nem megengedhetõ.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Ez igen sok dologból áll össze és csak egy rész a az autó kezelése. Teszem azt hogy az autója határain mit tud nyújtani valaki, hol féli el, mennyire öntörvényû, milyen szinten viseli az esélyesség terhét..vagy teszem azt a pályafutása feltehetõleg utolsó esélyét és az ezzel járó a terhét.
Teszem azt Button eddig óriási pénzekért autózott a Honda-nál, és az akkori technikából annyit autózott ki,...a jelenlegi technikája viszont nem kényszeríti 100 vagy afeletti teljesítésre, hanem bent maradhat az általa elbírt határokon belül....mert elég.
Mint ahogy írtam ez ám engem nem zavar, mivel sehonnan nem várok megerõsítésre hogy akit én jó versenyzõnek tartok az valóban az,..ehez nekem nem kell más mint amit látok,...más mást tart annak.
De ahogy írtam is, és a lényege volt a hozszólásomnak, az a rendszer müködése, a kiválasztódás rendszeréé.
Mert ez jelenleg fel van borulva, talán nem is véletlenül mert láttatni kell, hogy az F1-be érdemes jönni, hisz meg lehet verni vagy inkább veretni a nagycsapatokat is...és tesztilalommal ezt el is lehet nyújtani.
A következõ évi kétvonalas szabályrendszer, ha bekövetkezik, detto ezt segíti.
Nem bánom megint mondom, én is örülök ha jönnek új csapatok és életképesek lesznek, de ez amit eddig láttam elég otromba.
Mennyi magyar...
Rosbergnél semmi esély arra hogy a Willamsal az élen harcoljon, jövõre jöhet Kova helyére, még mindig több az esélye mint a Williamsnél.
Teljesen mindegy ki küzd, csak küzdjön, legyen izaglom, legyen miért nézni a sportot...
Pl Vettel és Massa. Vettel nem tudta megelõzni Massát sehogyse mivel Massa nyomkodta a KERS-et így az egyenesbe elhuzott mindig. Ha nem lett volna KERS Massa kocsijában akkor Vettel elõzhetett is volna és kialauklt volna egy jó kis csata 😄
Egyszóval kikéne találni már, hogy kötelezõ lesz a KERS vagy ne legyen senkinek se. Ez a köztes állás, hogy van akinek van, van akinek nincs ez így nem jó.
Together we'll fly someday...
Eleinte szórakoztató, de már kicsit zavar...mert nem élvezem ha nem müködik a rendszer...évek kemény áldozata van akár a technikai fejlõdésben, akár egy versenyzõ F1-s elõéletében és azon belül is.
Nekem jöhet az iSport, Lola...stb, ha elmegy a Red Bull, a Toyota...vagy szakadjon le az ég, elmegy a Ferrari ill. McLaren.
Alonso pl. volt már fent is lent is, olyan képességei és eredményei vannak, ami nem helyezheti mondjuk Rubinho, Webber illetve Button alá ennyire.
De hasonlóan gondolom technikai szinten is, vannak csapatok akik valóban elhivatottak és nem csak azért jönnek mert 40milla alig több mint a GP2.
Semmi bajom teszem azt Webber-rel-Button-nal, vagy Rubinho-val, elnézem még öket ebben az évben akár, sõt felölem Button behúzhatja a VB-t is, de nálam ez inkább a rendszer fejreállása, és nem szórakoztat.
...bár Webber legalább gyönyörûen elõzte Kovalainen-t az egyik futamon.
http://gaborszantai.co.uk/
Az életben nincs lehetõség sokezer kört belerakni a pályába. 😊
ez pedig itt a hirhedt Jimmy Jump ez az ürge hihetetlen
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
ebben igaza van mert nem a brawn miatt nézik sokat a forma 1et
és persze nem olyan futamokat akarnak látni ahol mennek 10 kört és vége és itt vannak bekorlátozva ott lesznek lekorlátozva
és ha megcsinálnák azt aki a 40 millás költséget betartja az szabad kezet kap mindenben aki meg nem azt bekorlátozzák max fordulatszám stb.
egyet nem értek hogy miért nem lehetne mondjuk 30 vagy 40 autó a forma 1 ben
jó tudom hogy drága meg minden de a fia max 15 csapatnak ad licenszet!
Remélem Monacoban Hami és Alonso is alázni fog 😊 Komolyan mondom kezd hiányozni Alonso.. Mintha tényleg kezdene megváltozni.. Meg amúgy is valakinek megkellene már sz*patnia a Brawn csapatot 😊