182279
  • Ulvar
    valamiről beszélni kell mér a 131 nap múlva kezdődő futamról kéne? Vagy hogy Maldonado a Williamsnél van? :DDD
  • ShaiHulud
    nem a vilagnak lesz vege, hanem a foldi nyersanyagoknak amik kellenek a forma1-hez is :)
  • shumika
    Nah gyerekek frankón ezen vitatkozunk hogy mikor lesz vége a világnak egy F1-es totyikban?? OMG

Am senkise tudja h mikor lesz vége.....
  • Ulvar
    Látszik hogy nem tanultál földrajzot rendszeresebben :DDDD.

Magát a népességet nem fogja elbírni a Föld nyersanyaggal legyenek azok fosszilis energia hordozók vagy étel víz...Egyszerű matek, mondjuk nézd meg Afrika lakossága milyen ütemben növekszik :). És már most mai nap is 1 milliárd ember éhezik, illetve a klíma változásokat nem lehet elkerülni az egy természetes körfolyamat :).

De nyilván te, a több 10 éves tapasztalatú doktoroknak és professzoroknak ellent mondasz illetve a természet törvényének :).

Na jó ez már tényleg túl OFF de komolyan mondom gyere el pár előadásra hidd el ez nem BP TV :).

Ja és hogy ilyen jövő megmondó buzikkal meg maják meg isten töke azokkal nem tudom miért foglalkozol :).

És de bizonyítva van évekre pontosan

Szén tartalék 100 év Kőolaj és Földgáz tartalék 50 évre elég.

Kenya népességét nézd meg wikin és szorozd meg 17 évente 2-vel. És sorolhatnám...az ember saját magát pusztítja.
  • IXEMGabeo
    az oké, de, hogy mondjuk nem lesz élet 200 múlva ez erős kijelentés...ez nincs bizonyítva évekre pontosan...Nostradamus megjósolta, hogy 2000-ben lesz a világvége azóta is az van, már vagy 10 éve:D
  • ShaiHulud
    ha mese, ha nem, valtoznak az eghajlati ovezetek ez teny.
  • b-type
    holnap lesz.
  • IXEMGabeo
    de a lényeg 2210-ben sztem már nem is F1 lenne, hanem galaktikus verseny a cirkálók közt xD
  • IXEMGabeo
    nem fogod azt már megélni, világvége nem 2012-ben lesz...tehát nem tudhatod, bármivel is tömik a fejedet, mivel sztem az élethosszunk simán kitart mielőtt világvége lenne...és tegyük fel olyan 2070-80 körül lesz akkor már...sok mindentől függ, sokféle elmélet létezik, de semmi sem biztos, az is lehet, hogy 10654-ben lesz világvége
  • Ulvar
    Elhiszed hogy nem mese? :)

Gyere el egy két előadásra Nyíregyi Főiskola TTK B épület 2. emelet legvége. :) Olyan mesét hidd el te is beveszed :).
  • IXEMGabeo
    mivel bizonyítod?:D elhiszed a Globális felmelegedős mesét?
  • bakkerman
    néztem,de amit írtam nem a film alapján írtam :DDDDD csupán realitás :D
  • Minstrel
    nézted egy kicsit a legenda vagyokot? :D
  • bakkerman
    toltad egy kicsit az F1 2010-et? :D
  • shumika
    MICHAEL SCHUMACHER DA 2011 WORLD CHAMPION OF 2011 FoRMULA 1 GRAND PRIX!!
  • bakkerman
    200 év múlva nem lesz ember a földön,lehet már 150 év múlva sem
  • kifli
    ahh, rájöttem valamire!!!
    Ha megnézitek a vidit, csak a rötyő használja az idei autóját. Idén csak azért nem nyerték meg a vb-t mert ők már előre gondolkoznak.
  • ScarY MAN
  • mcmoha
    Ami igazan aggaszto az az hogy, 200 ev mulva meg mindig Ecclestone fogjairanyitani az F1-et.
  • Ulvar
    200 év múlva már nem kell emiatt hogy fájjon az emberek feje, ugyanis egy sem lesz :).
  • IXEMGabeo
    Damon Hill utódja ott lesz, elő fog kerülni addigra;)
  • WNW
    200 ev mulva az utodaink a varosok helyen megmarado szetmalott betonsivatagokban fognak koborolni, vasbeton bunkokkal fogjak egymast kupanvagdosni, es max. mutans csotanyok vontatta kordekkal fognak versenyeket rendezni.. Az utolsot meg unnepi korulmenyek kozott elfogyasztjak... Lesz tetje a versenynek...
  • nearo
    Ugyanez jutott eszembe nekem is :D
    Mármint a rákéta. Nem a szárnyak dőlésszögével variálnának, hanem a rakéták dőlésszögével. Minél laposabb, annál kisebb a leszorítóerő, de annál gyorsabban mész :D
  • Dietrich
    200 év múlva ki tudja mi lesz? ha arra gondolok 200 éve mi volt..benzines autó nem az tuti :))
  • WNW
    A gravitacio a tomegvonzas.. Minden testnek van, ami a tomegetol fugg alapvetoen.. A holdon ez a foldi 1/6-oda.. Az F1-eseken kepzett leszoritoerohoz legkor kene, ami a holdon nincs.. Ami vegulis kivalthato lenne fuggolegesen felfele beepitett, es folyamatosan mukodo raketahajtomuvekkel.. Nos csak nem tul koltsegkimelo megoldas...
  • Dietrich
    egyébként egyetemisták nem tudták rá a választ napjainkban...ami elég gáz a hazai oktatásra nézve..szociban általánosban tanultam fizika órán..
  • Dietrich
    leesik...csak lassabban :)
  • nearo
    Van légkör, csak 100-trilliószor (10^20) ritkább a földi légkör sűrűségénél :D
    wiki :)
  • passatgt
    leesik, de csak egy picit:)
  • Dietrich
    holdon is van gravitáció csak 1/6-a a földnek.
  • Dietrich
    miért szerinted ha egy tollat elejtesz a holdon, akkor a tollal mi lesz?
  • IXEMGabeo
    addigra valami Fúzios energiával fogják tölteni a kocsikat, biztos költségkímélő megoldás:D
  • bardocz
    Érdekes lenen a mérlegelés, higannyal töltenék meg az autót, hogy meglegyen a 600 kiló, vagy mennyi kell
  • bardocz
    [vagyis van, gravitáció néven, de amit hagyományosan annak hívunk, tehát ami a szárnyak által keletkezik, na olyan nincsen]
  • IXEMGabeo
    talán 200 év múlva megvalósítható...addigra már 10 emberöltő is lemegy...
  • bardocz
    Légüres környezetben nincsen leszorító erő.
  • bardocz
    Gravitációnak hívják.
  • passatgt
    elég durva leszorítóerő kéne:D
  • passatgt
    és miért maradna a földön a kocsi?:D
  • Dietrich
    Sato és a KV racing asszem 39 kasztnit tört össze csak házon belül!! vagyis a Lotusnak volt mit fizetni :p