FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

b-type
Igen, de a Monte Carlo rally különleges helyszín..mondták is, évenként is különbözik (mennyire havas), valamint szakaszonként, és persze szintkülönbségre.
szöges gumik vs. aszfalt..állandóan jelenlévõ probléma.

Amennyire nézem csak Sordo-hoz érdemes hasonlítani Kimi-t, ugyan jeleznek még egy azonos osztályú autót, de a nevezési listán nem találtam a srácot...nem tudom milyen autó lehet.
..vannak egyébként Magyarok is kint. 😊

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Ulvar
Hát azt hittem Raik belsõje lesz ehelyett azt látom hogy a csávó Raik kocsija mellett elmegy, de mind1.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Black Ghost
Már mint mi?
Ulvar
Inkább Kamu...

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Black Ghost
A baleset oka állítólag egy félrehallás volt, a kanyar fokozatára Kaj 3-ast mondot, Kimi azonban 5-öst értett. Legalább megtudtuk, hogy itinerbõl megy.

A baleset nem fogta meg Raikkönent, a harmadik gyorsaságin ismét Sordo mögött ért célba, a negyediket 12 páros után törölték, majd az ötödiken ismét egy Sordo mögötti második helyet autózott.
Black Ghost
Black Ghost
A Ferrari már az F10B-n dolgozik?

Elképzelhetõ, hogy a Ferrari már a tegnap bemutatott F10-es autó B-változatán dolgozik.

A brit Times szerint az új autó nem annyira lesz jó, mint amennyire a csapat remélte, annak ellenére, hogy a Ferrari tavalyi F60-as autójának fejlesztését már a szezon közben befejezte, inkább az idei autóra koncentrált.

A korábbi Ferrari pilóta, Gerhard Berger a svájci Blicknek elmondta: "Alonso szerzõdtetése ellenére a Ferrari csomagja nem annyira erõs, mint amilyen Schumacherrel volt."

"Most érzik hiányát (Jean) Todtnak, (Ross) Brawnnak és a gyakran alulértékelt tervezõnek (Rory) Byrne-nek. A megfelelõ emberek nélkül veszítesz" - tette hozzá az osztrák.

f1hungary.fw.hu
Black Ghost
Pedig 5 mp az lófüle, két rontott kanyar nem több.

Nézted IRC-t nem, mi volt ott, 20-30 mp is attak egymásnak 25 km-n, pedig itt nem kezdõk mentek, még Hirvonennek is aki ott nyomta le Sordo-t ahol akarta.
b-type
Nem kell mindjárt vagdalkozni.
Én sokkal jobban örültem volna ha 22km-n kap 10 másodpercet...arra inkább mondanám azt hogy rendben van.

-Mert sztem a rally-ban 11km-n 5 másodperc nem azt jelenti hogy 22km-n 10 másodperc.

Ez a rally különlegessége és nehézsége...míg én egy aszfaltos körpályán, azaz több körben, 20 km-t levezetek (szimben) tizedes különbséggel, addig uez mondjuk egy jó rally programban egyáltalán nem így néz ki...a legmagasabban tartott koncentráció minden méteren, pihenés nélkül itiner alapján, amikor minden kanyar változhat.

-Sordo még nem nyert szakaszt a finn rally, 1 percen kivûl volt a legjobb eredménye.

-az 5 másodperc is oké lenne ha nem töri meg az autót, mert akkor azt mondom hogy teszt, és a kilométerekre megy.

Nagyon korai lenne bármilyen következtetést levonni, én nem is tettem(!)...de megmagyarázom hogy miért tartom soknak a 11km-n az 5 mp-t Sordo-val a csapattársával szemben.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Black Ghost
Tudom hogy ez a szabály, én csak be raktam egy cikket. 😄
Totti5
Loeb is szokta folytatni, meg bárki más ha összetöri magát, de az autót helyre tudják hozni, mert ettõl függetlenül még pontszerzésre jó lehet, ami neki szokott is sikerülni. Ez a szuper rally szabály.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Black Ghost
Räikkönen folytathatja!

Jelentõs késéssel ugyan, de folytathatta az Arctic Ralit Kimi Räikkönen, aki a verseny második gyorsaságiján csúszott ki és ütközött fának.

A hírek szerint a nézõk segítségével vissza tudták tenni az autót az útra, ám Räikkönen a kalanddal 15 percet veszített a pályán és a késéssel együtt több mint húsz perc büntetést kapott, de folytathatta a versenyt.

Mivel a finn felkészülési versenynek szánta az Arctic Ralit, ezért nem az eredmény, hanem gyorsasági kilométer a fontos nála.
N o N a m e
desigo
a lámpák meg se repedtek
lol
jah ense ertem miert huzza le az 5 secet.

"Before the crash, Raikkonen had got off to a good start. In perfect snowy conditions, and in a temperature of minus 20 degrees Celsius, he recorded the second fastest time though Friday's opening stage, the 11.27km Rantasipi Pohjanhovi / Mäntyvaara. The only man to beat him - by a margin of 5.5sec - was his fellow Citroen C4 driver, Dani Sordo"

es meg egyaltalan nem esett ki csak crashelt egyet, ha megcsinaljak az otot akkor megy tovabb persze mar jokora hatrannyal a buntetesek miatt.

N o N a m e
Kimi törött autója:

Szerintem tudja még folytatni..
Totti5

a.carkey
Hehe.
Leporolták az MP410B terveit?

A medve nem játék.

"We will have to wait and see what is the damage to the car.

"Maybe it's possible for them to come back tomorrow - we hope so.""

Ez nalam nem azt jelenti, hogy kiesett...

5mp egy kezdotol egy tapasztalttal szemben rally-ban majdhogynem zsenialis, en komolyen kerdezem, Te gondolkodsz neha, amikor irsz valamit?

http://gaborszantai.co.uk/

Legend Killer
kár érte.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Legend Killer
legjobb, h délelõtt az emberek dolgoznak, szal nem nagyon tudják nézni 😛.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

N o N a m e
Én is most olvasom itt.. Szegény! pedig drukkoltam neki!
b-type
Kimi kiesett az SS2-n:
www.autosport.com
11km-n 5 másodperc az nem kevés a csapattárstól, kellenének még a tesztek.

Máté94
Szerintem szép lett😊
mcmoha
Monacoban allitolag a csapatok az autoik csuklos valtozatat hasznaljak majd.<#idiota><#bohoc>

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

a nagy tank miatt eleg hosszuak lettek az uj gepek. Monacoba biztos romlik a korido😊

bardocz
Ahhoz képest, hogy egyszerûsíteni akarták a kocsikat még tavaly...
Totti5

gyönyörû lett az új mclaren szerintem
az erõt képviseli

Minstrel
na ez korrekt bemutató volt, Ferrari.com pont ennyi idõ alatt töltõdött be ameddig ez tartott

http://topgearhungary.blogspot.com/

Totti5
Angolosan egyszerû és lényegretörõ volt a bemutató, fõleg ahhoz képest hogy milyen bánzájok voltak a múltban. Az autó nagyon szép érdekes megoldásokkal, remélem gyors is.

Bandee1987
hát ez ölég rövid volt.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Bandee1987

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

N o N a m e
jó hosszú!
N o N a m e
szerintem ugyanolyan lesz az autó..
Totti5
Pörfekt a közvetítés! így kell ezt.

N o N a m e
milyen pontosak ezek az angolok 😄
N o N a m e
Már adás van 😮
N o N a m e
Még 3 perc, el tudom képzelni mi lehet most ott az MTC-ben 😄
Minstrel
remélem õk jobban felkészültek, mint a Ferrari.com

http://topgearhungary.blogspot.com/

B0B0
Ha érdekel valakit A0, A1, A2 méretekben F1-es naptár:

Minta

Írjon privit!

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Mersant
es?! ok is tobb pontot kaptak mar mint anno Sennaek, ne sirjon a szaja...
(9, 6, 4, 3, 2, 1)

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

http://gaborszantai.co.uk/

Black Ghost
Black Ghost
Így már jobban látni a különbségeket.

Totti5
A 10-8-6-5-4-3-2-1 jó volt, viszont az sem jó ha az elsõ, második túl sokat kap a többihez képest, mert 1-1 gyõzelemmel el lehet húzni, így meg kiélezett volt az elmúlt években 1-2 pontokon is múlott.. hát nem ez az izgalmas? nem is értem miért kell ezt bántani. Mellesleg adjanak extra pontokat poleért, leggyorsabb kör, legtöbb vezetett kör stb... és aki tényleg dominálni tud 1-1 hétvégén és mindent megtesz érte, az megkapja azt a jópár plusz pontot és mindenki boldog.

Legend Killer
naja.

mcmoha
Egy dolog amiben teljesen egyetertek Alonsoval.
Alonso az uj pontrendszerrol:
"Ez elrontja a statisztikát. Jelenleg a negyedik vagyok az összesített ponttáblázatban. Két év múlva azonban egy fiatal versenyzõnek már több pontja lesz, mint nekem, Sennának, Prostnak vagy Schumachernek. Ez sajnálatos."

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"