FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Máté94
Te súlyosan le vagy maradva.........
N o N a m e
az orosz 😊 Vitaly vagy mi 😄
Black Ghost
Hasonlítsd össze ezzel. 😄

Totti5
Igen õ az aktuális világbajnok. Azért nem lehet kellemes úgy végigvinni egy szezont hogy szinte egy pilótás a csapat, miközben a többiek ketten vannak, de még így is sikerült Vbt nyernie, így nem csoda hogy örül egy erõs társnak és az nem gond ha tiszteli. Ahogy mondta ha õ nyer akkor Buttonnak 2.nak kell lennie és ha Button nyer akkor neki kell 2.nak befutania.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Peppus
Végre megint jól néz ki a Renault. Csak ne ez a rinyagép Kubica ülne benne 😞

pzoli00
nem bonyolult (nagyon)

Black Ghost
Räikkönent megtapsolták

A szurkolók elismerték, a finn média pedig a tenyerén hordozza Kimi Räikkönent, és úgy tûnik, hogy a mogorva Formula–1-es pilótából, vidám raliversenyzõ lett.

Hatalmas tapsot kapott Räikkönen az Arctic Rali céljában, ahol a mezõny legjobb autójával az 58. helyet szerezte meg. A szurkolók azonban nem csak az eredményt, hanem az odavezetõ utat is értékelik, és mindenki elismerte az egykori Formula–1-es versenyzõ erõfeszítéseit, hogy egy teljesen új közegben feleljen meg.

A finn média is pozitívan értékelte Räikkönent. Volt, aki az Iceman (jégember) becenevet Nicemanre (kedves ember) cserélte, mások azt domborították ki, hogy még soha nem látták Kimit ennyit mosolyogni, de akadt olyan médiás is, aki attól ájult el, hogy Räikkönen tíz percen keresztül adott interjút, amiben nem csak az „igen, nem” válaszokat ismételgette.

😄DD
Vitaly Petrov, Eric Boullier és Robert Kubica

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Norbi1990
Rönó másik pilótája ki??
Black Ghost
Hamilton kérte Buttont csapattársnak

"És miért Jenson? Mert õ a legjobb pilóta és a csapat a lehetõ legjobb pilótát szerette volna."

Persze, persze csak is ezért,.... jaj de nem szeretem az ilyen álszent szöveget.
Ahogy megláttam ez jutott eszembe :

Benson & Hedges <#eljen> <#zavart1>

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Black Ghost
Az a "Total" piros rohadtul nem kéne rá, mert amúgy tényleg jól néz ki.
Máté94
Olyan mint a tavalyi<#confused>
Renault R30

<#eljen>

Totti5
R30

Erdekes, a Ferrari, a Renault, es a Sauber is szolid vonalvezetesu, a tavalyi kocsibol atemelt reszekkel, semmi tul extrem... A McLaren meg amolyan az orult tervezo szabad kezet kapott tipusu.. Vagy a McLaren markolt tul sokat, vagy a tobbiek voltak tul batortalanok.. Kivancsi leszek a Mercire, meg majd a Red Bullra... A Mercit holnap meglatjuk... Par jellemzes a helyzetre.. A Sauberre Bahrein elott jon uj aero csomag, Kubica meg azt mondta sok munka lesz meg a kocsival.. Szoval ahogy sejtheto, mindenki meg dolgozik ezerrel a hatterben..

Legend Killer
ja, frankó, meg szép<#eljen><#hawaii>.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Legend Killer
hasonlít a régi Jordanre. de jól néz ki amúgy<#eljen><#hawaii>.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Solten

Saor Alba

bardocz
Na ez tényleg jó.
Totti5
Sauber C29

Nagyon szép!!

Solten
fasza

Saor Alba

Maja a mehecske..<#buck>

nearo
Hehe darázs 😊

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

b-type
Ez így van, bár sztem ezt csak egyszer lehetett megcsinálni Hamilton-nal...hiányzott belõle még az a határozottság, ami sztem most már meg kell legyen.
Most már tudja...tudnia kell ennyi és ilyen komoly tévedések után, hogy magára hallgasson.
Sajnos sztem Monza-ban pont ezt láttuk 😄D ...de ezek legalább a saját hibái.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Ulvar
Eddig meglepetés, nagyon szép festés! Vissza a régi szép idõkhöz!

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

bardocz
Ha tényleg ilyen lesz, akkor jól fog kinézni.
Totti5
R30 festés!

Legend Killer
nem láttam, arról beszélek 😛.

nearo
1. nap: Nico Rosberg (délelõtt) / Michael Schumacher (délután)

Mirõl beszélsz...?

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Legend Killer
direkt tették Michaelt a harmadik napra, hogy minél késõbb tudja meg a világ a dolgokat.

mcmoha
Persze megvan a haszna a radiozasnak (taktikazasnak), de igy nagy az esely, hogy a csapat vesziti el a futamot nem a versenyzo. Ha Monzaban szolnak Hamiltonnak, hogy hozza haza a kocsit nem megy a falnak, ha Kinaban behivjak gumit cserelni amikor mar csak a "vasznon" ment megnyeri a vb-t, Melbourne-ben ha nem kavarnak nem lett volna "hazugsag botrany".

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

b-type
Egyfelõl igazad van, valóban vannak különféle taktikák....olyanok amirõl egyébként a versenyzõnek fogalma se lenne...pl. mikor jön vissza forgalomba kerékcsere után, és mikor nem.
De amikor a versenyzõvel foglalkoznak, az sokszor nagyon hasznos, pusztán azért mert nem zsibbad be egy tempóba. az élversenyzõk sajátja hogy megtudják újítani a tempójukat így maximálisan kihasználva a tapadásváltozást, illetve az autó változó menettulajdonságait.
De amikor dicsérnek valakit, vagy ösztökélnek...látszólag tök értelmetlenül, annak is van haszna 😊..jobb csinálni mint nem csinálni.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

desigo
Hétfõn kezdõdik a teszt

McLaren-Mercedes

1. nap: Gary Paffett
2. nap: Lewis Hamilton
3. nap: Jenson Button

Mercedes GP

1. nap: Nico Rosberg (délelõtt) / Michael Schumacher (délután)
2. nap: Nico Rosberg
3. nap: Michael Schumacher

Ferrari

1. nap: Felipe Massa
2. nap: Fernando Alonso
3. nap: Fernando Alonso

Sauber-Ferrari

1. nap: Pedro de la Rosa
2. nap: Kamui Kobayashi
3. nap: Pedro de la Rosa

Williams-Cosworth

1. nap: Rubens Barrichello
2. nap: Rubens Barrichello
3. nap: Nico Hülkenberg

Renault

1. nap: Robert Kubica
2. nap: Még nem jelentették be.
3. nap: Még nem jelentették be.

Toro Rosso-Ferrari

1. nap: Sébastien Buemi
2. nap: Sébastien Buemi
3. nap: Jaime Alguersuari

Nem lesz jelen a teszten:

Red Bull-Renault
Force India-Mercedes
Lotus-Cosworth
Campos-Cosworth
US F1-Cosworth
Virgin-Cosworth
mcmoha
Kivetel erositi a szabalyt.<#vigyor> Tudom, hogy tulzas amit irok de engem akkor is nagyon bosszant, hogy utasitjak a versenyzot milyen koridoket menjen. Ha nyer akkor nem a vezetoi tudasat dicserik hanem azt, hogy pontosan betartotta a csapat utasitasait.😊

b-type
Erre jó ellenpélda volt Hamilton és a tavalyi Monza-i eset...az biztos hogy tisztán versenyzõi döntés volt, hogy megpróbálja.

mcmoha
Nem arra a csapatutasitasra gondolok amikor meghatarozzak a csapattarsak sorrendjet, hanem arra amikor megmondjak a pilotanak milyen gyorsan vezesse az autot.😊 Egyebkent az 1-es 2-es versenyzo az F1 kezdete ota megvan es mindig is melesz akarmit is mondanak az erintettek.😄

Ulvar
Senna vs. Prost óta van csapatutasítás...98 Belgium Hill vs. Ralfi, Ausztria Ferrari Bari vs. Schumi és sorolhatnánk..azért hogy egymásban ne tegyenek kárt, ezért lett kitalálva, de ez hülyeség. Ez csak csapat érdek az egész, nem biztonságra megy. Amúgy azért spórolnak, mert motort gumit nem lehet égetni és cserélni akkor amikor akarod se váltót semmit, ami egy szempontból jó másikból rossz...kis csapatoknak rossz mert a nagy csapatok akkor szarrá verik õket, de a másik úton is csak a másik úton halvány esély van. De ezért kéne több motor szállító + Gumi szállító stb...így még a legkisebb költség vetésbõl is lehet jó közép szintû autót 1 jó meg 1 gyengébb pilótával...de már nem lehet így variálni...

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

mcmoha
1961-tol 1991-ig ugyanaz a pontozasi rendszer volt ervenyben. 30 even at senki se kifogasolta, aztan Berni Baba fejeben csobbant a viz es elkezdtek varialni.😊 Nem veszik eszre, hogy (szerintem!) az idiota muszaki eloirasaik miatt zullott le az F1.😊
Az utobbi evekben nem is a pilota vezeti a kocsit hanem a "csapat". A radioban lehet hallani a neha teljesen okor utasitasokat. 20 mp-el le van maradva valaki es arra utasitjak, hogy ket koron belul dolgozza le a hatranyat.😄 OK ez tulzas de majdnem ide jutottak. Vagy kiszolnak, hogy ne elozzon mert az elotte levo ugyis bejon tankolni. Futtatjak a szaros szimulacios szoftveruket es a pilotanak csak azt szabad csinalnia amit a computer tanacsol.😊 Semmi onnalosag. Ja meg vigyazni kell, hogy a motor a fene se tudja mar, hogy meddig kitartson. Lehet, hogy egyes csapatok az iden a tavalyi motojaikkal indulnak.😄

bardocz
És csak idõmérõ után sorsolják, hogy fordított lesz-e a sorrend, mert különben senki se menne 100%-on.
ez egy hatalmas ötlet...csak az a gond, hogy akkor a kisebb csapatok akik általában utsók azoknak mínusz pontjai lennének?:S ááá ezt úgy lehetne megoldani esetleg, ha nem lenne idõmérõ és a nagycsapatok hátulról indulnának...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Mersant
😄 nem hulyeseg, megneznem mit muvelnenek a palyan ha ilyen pontrendszer lenne...😊

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

nearo
Úgy kéne, hogy aki nagyon rossz helyen végez, az pontot veszít 😄
10-6-4-3-2-1-0-0-0-0... és az utolsó hat:
-1 -2 -3 -4 -6 -10 😊

igen egy nagyon különleges 82-es szezon volt...ritkán látható kiegyenlítettség...jogtalanságot nem írtam maximum annyit, hogy szerintem az igazi vb gyõztes aki a legtöbb futamot nyeri...Azért azt ön is beláthatná, hogy nem fair hogy ilyen kicsi a különbség az 1. és a 2. hely között pontokban...2 pont? akkor inkább jobb volt az a rendszer mikor csak 6-an szereztek pontot, de legalább az 1-2 hely között 4 pont volt nemde? azt meg azért törölték el, hogy a kisebb csapatok is több ponthoz jussanak...sajna 26 pilóta lesz így növelni kell a pontszerzõk számát jelen esetben 10 pontszerzõ úgy kellene egy normális pontozási sémát felállítani...csak annyi kell hogy alacsony pontszámok nagy különbséggel az 1. és 2. hely között sztem így megfelelõ lenne

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

mcmoha
Senkibol se lesz "jogtalanul" vilagbajnok.😉 A kiiras szerint az a vb aki a legtobb pontot szerzi, az nincs meghatarozva hogyan kell ezeket a pontokat megszerezni.😊
Amikor Rosberg vb lett 11 versenyzo nyert GP-t, az o teljesitmenye viszonylag egyenletes volt "csak" hatszor nem szerzett pontot a 2-ik es 3-ik helyezett nyolcszor nullazott, Prost (aki 4 lett) tizszer.😉 Oten nyertek ketszer, miert jobb az o teljesitmenyuk mint Rosberge? Haromszor senki se nyert.😊

desigo
nos a pontrendszerrel kapcsolatban az a véleményem, hogy a 10-8-6 rendszer azért nem jó, mert akkor a sok 2. hellyel vki jogtalanul vb lesz, mint mondjuk aki nyert vagy 5-6 x, de sokszor kiesett ilyen olyan ok miatt...igenis tessék megküzdeni az elsõ helyért és kapjanak több pontot fõleg az 1. helyezett...Alonso gondját annyiból megértem, hogy 2 év alatt összesített pontrekordokat megdönteni igazságtalan fõleg a mai F1-ben a sok huszonévestõl...tehát, ezért kéne kicsit kevesebb pontokat adni amúgy pedig az 1-2. hely között 2 pontnál mindenképpen több különbséget tennék...ezért nem is tetszik nekem, hogy egy 1 Mike Hawthorn és egy Keke Rosberg úgy lett vb, hogy gyakorlatilag 1x nyertek a szezon során...sztem az legyen a vb, aki a legtöbb futamot nyeri persze csak akkor, ha nagyon szoros erõviszonyok vannak az istállók között, mert úgy érné meg az érmesrendszer pl...sok alternatíva van, de én azt mondom a 10-8-6 ez egy nagy szar volt

Ferrari sokkal szebb mint a Mclaren szvsz😊

egyébként hajrá Schumi😊 nagyon jó szezon lesz srácok...

Totti5
Így tört össze Räikkönen autója (képek + videó)

Kimi a sajtótájékoztatón hozza a formáját😄 mint aki másnapos, drogos, unja az életet😄 mulatságos, olyanok sóhajt az alatt a 2 elmotyogott mondat alatt hogy csak na😄