FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
A szurkolók elismerték, a finn média pedig a tenyerén hordozza Kimi Räikkönent, és úgy tûnik, hogy a mogorva Formula–1-es pilótából, vidám raliversenyzõ lett.
Hatalmas tapsot kapott Räikkönen az Arctic Rali céljában, ahol a mezõny legjobb autójával az 58. helyet szerezte meg. A szurkolók azonban nem csak az eredményt, hanem az odavezetõ utat is értékelik, és mindenki elismerte az egykori Formula–1-es versenyzõ erõfeszítéseit, hogy egy teljesen új közegben feleljen meg.
A finn média is pozitívan értékelte Räikkönent. Volt, aki az Iceman (jégember) becenevet Nicemanre (kedves ember) cserélte, mások azt domborították ki, hogy még soha nem látták Kimit ennyit mosolyogni, de akadt olyan médiás is, aki attól ájult el, hogy Räikkönen tíz percen keresztül adott interjút, amiben nem csak az „igen, nem” válaszokat ismételgette.
😄DD
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
"És miért Jenson? Mert õ a legjobb pilóta és a csapat a lehetõ legjobb pilótát szerette volna."
Persze, persze csak is ezért,.... jaj de nem szeretem az ilyen álszent szöveget.
Benson & Hedges <#eljen>#eljen> <#zavart1>#zavart1>
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
<#eljen>#eljen>
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Most már tudja...tudnia kell ennyi és ilyen komoly tévedések után, hogy magára hallgasson.
Sajnos sztem Monza-ban pont ezt láttuk 😄D ...de ezek legalább a saját hibái.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Mirõl beszélsz...?
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
De amikor a versenyzõvel foglalkoznak, az sokszor nagyon hasznos, pusztán azért mert nem zsibbad be egy tempóba. az élversenyzõk sajátja hogy megtudják újítani a tempójukat így maximálisan kihasználva a tapadásváltozást, illetve az autó változó menettulajdonságait.
De amikor dicsérnek valakit, vagy ösztökélnek...látszólag tök értelmetlenül, annak is van haszna 😊..jobb csinálni mint nem csinálni.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
McLaren-Mercedes
1. nap: Gary Paffett
2. nap: Lewis Hamilton
3. nap: Jenson Button
Mercedes GP
1. nap: Nico Rosberg (délelõtt) / Michael Schumacher (délután)
2. nap: Nico Rosberg
3. nap: Michael Schumacher
Ferrari
1. nap: Felipe Massa
2. nap: Fernando Alonso
3. nap: Fernando Alonso
Sauber-Ferrari
1. nap: Pedro de la Rosa
2. nap: Kamui Kobayashi
3. nap: Pedro de la Rosa
Williams-Cosworth
1. nap: Rubens Barrichello
2. nap: Rubens Barrichello
3. nap: Nico Hülkenberg
Renault
1. nap: Robert Kubica
2. nap: Még nem jelentették be.
3. nap: Még nem jelentették be.
Toro Rosso-Ferrari
1. nap: Sébastien Buemi
2. nap: Sébastien Buemi
3. nap: Jaime Alguersuari
Nem lesz jelen a teszten:
Red Bull-Renault
Force India-Mercedes
Lotus-Cosworth
Campos-Cosworth
US F1-Cosworth
Virgin-Cosworth
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Az utobbi evekben nem is a pilota vezeti a kocsit hanem a "csapat". A radioban lehet hallani a neha teljesen okor utasitasokat. 20 mp-el le van maradva valaki es arra utasitjak, hogy ket koron belul dolgozza le a hatranyat.😄 OK ez tulzas de majdnem ide jutottak. Vagy kiszolnak, hogy ne elozzon mert az elotte levo ugyis bejon tankolni. Futtatjak a szaros szimulacios szoftveruket es a pilotanak csak azt szabad csinalnia amit a computer tanacsol.😊 Semmi onnalosag. Ja meg vigyazni kell, hogy a motor a fene se tudja mar, hogy meddig kitartson. Lehet, hogy egyes csapatok az iden a tavalyi motojaikkal indulnak.😄
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
10-6-4-3-2-1-0-0-0-0... és az utolsó hat:
-1 -2 -3 -4 -6 -10 😊
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Amikor Rosberg vb lett 11 versenyzo nyert GP-t, az o teljesitmenye viszonylag egyenletes volt "csak" hatszor nem szerzett pontot a 2-ik es 3-ik helyezett nyolcszor nullazott, Prost (aki 4 lett) tizszer.😉 Oten nyertek ketszer, miert jobb az o teljesitmenyuk mint Rosberge? Haromszor senki se nyert.😊
egyébként hajrá Schumi😊 nagyon jó szezon lesz srácok...
Kimi a sajtótájékoztatón hozza a formáját😄 mint aki másnapos, drogos, unja az életet😄 mulatságos, olyanok sóhajt az alatt a 2 elmotyogott mondat alatt hogy csak na😄
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10