182278
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
IXEMGabeo #108977 akkor ennyi erővel az összes orosz, lengyel, ukrán, finn meghalna:D:D:D:D -
G_ArchAngel #108976 Hagyjad már szegínykít, elfogyott a segíjke, aztán azért hazudozik itt össze-vissza, mert ezt szokta meg a kocsmába is, hogy kapjon egy kis felest.
Nem is látott még F1 futamot, csak irigy a Rajkóra, mert annak mindig van mit innia és szexet sem csak családon belül kap:DDD -
IXEMGabeo #108975 Buttont alapból lenézi mindenki, holott a mezőny legokosabb pilótája:D:D:D -
Azért 300-340el egy betonkatlanba, nem éppen egy délutáni szántás lebonyolítása:)) -
Volt de mifelénk ezt 15-16 évesen az emberek kinövik hogy beb@szok aztán kemény vagyok. Aki nem növi ki abból meg alkesz lesz. -
IXEMGabeo #108972 és akkor mi van? James Hunt is nagy forma volt ivott, nőzött még drogozott is és világbajnok lett... -
Te sosem voltál bulzini ahol ittál?:)
Arról nem tehet egy sztár hogy mindenhol ott vannak a firkászok és a fotósok. -
engem az idegesít csak hogy annyira nem volt ő kiemelkedő alakja az F1-nek hogy ti még 2évvel a kirugása után is őt istenítsétek és minden nap róla vannak a hírek hogy itt törte össze a kocsit,most átment traktortvezetni stb... -
És te paparazzik képei és videoi alapján alkotsz képet egy emberről?
Ehhez csak gratulálni tudok :) -
Én valahogy ne tudok szimpatizálni az ilyen alkoholista tahó parasztokkal ez van. Szerintem tett nem egy enm két olyan dolgot amivel kiérdemelte sok-sok ember ellenszenvét.
De igazából engem túlzottan enm érdekel csak amikor az ilyen garcséndzsöl féle kiscsajok itt linkelgetik a képeket meg videóakt amikor a kutyát nem érdekli az a lecsúszott majom, meg elkedenek F1-es versenyzőket fikázni azt nem lehet szó nélkül hagyni. Ha ennyire imádjáklindítsanak a teherautós majomkodásnak egy topicot aztán fröcsögjenek ott. Ennyi. -
G_ArchAngel #108967 F1-et se nez, ahogy latod:D -
Ezek szerint nem ismered a Photoshopot :) -
na mostmár fogjátok be! -
PS ja :DDDD Ennyi vagy. -
Lehetne vitatkozni, Kimi hibáit tételesen felsorolni, elemezni elrontott futamait, éveit stb.
De ennek így nem sok értelme van Falcon barátom, mert ez óvoda.
Azt nem értem mi motiválja az embereket ebben, mert Alonso személyisége és tettei adhatnak rá okot, Hamiltonnak is vannak vitatott dolgai, Schumacherről ne is beszéljünk és Vettel is sok mindenkit idegesíthet pár nyilatkozatával és mutogatásával. Na de Kimi aztán tényleg nem ártott senkinek amíg itt volt, se verbálisan, se fizikailag. Ugyanígy nem értem a Button fikázókat sem, mondjuk ő belőlük itt nincs szerencsére.
Ismerek egy F1-es szakírót aki nem a fórumokon szocializálódik és amikor felhívtam erre a figyelmét, nem is értette, hogy lehet Räikkönennek ilyen cifra fanclubja amikor a tetteivel és a viselkedésével nem tett érte semmit. -
Na most már tényleg hagyjuk abba kértél képeket kaptál kismillió videó van youtube-on ennyi. Nem kell itt szétoffolni a topicot ilyen lecsúszott exrallis teherautó versenyzőkkel :) -
G_ArchAngel #108961 Ebben volt 1 video, 2 kulonbozo buli, amin ivott, tobbi igenytelen PS.
Ezt buktad. Ellenben annyit hazudsz, hogy most mar azon is meglepodom, hogy hasznalod a szamitogepet, nem a szinesfemeket olvasztod ki belole. -
na ez már valami! Mostantól én is alkoholistának fogom hívni. -.-
komoly vagy. :) -
5kép 5 videó, itt van egy videó, de ebben aztán nagy dózisban vannak a képek :DDD
-
+1 -
vagy csak ugyanazt a videót és képet látod nagyon sokszor, de jaja mutass 5-5képet, videót. Csak gyorsan hirtelen. -
G_ArchAngel #108956 Linkelj be a tomerdekbol 5-5 kepet es videot es en is alkesznak fogom hivni:D -
Nem de a tömérdek képből és videóból ami a neten kering, elég egyértelműen le lehet szűrni hogy mi a helyzet. Más versenyzőkről max 1-2 ilyen kép vagy videó kerül elő, róla meg több száz. Persz etudom kimi akkora sztár és mindenhova riporterek meg fotósok hada követi, a többi versenyzőt meg le sem szarják :D -
Kérlek akkor sorold fel azokat amikor be volt nyomva bármilyen nagydíj hétvégén vagy akár egy évad közben is...
Mivel Te tudod, meg is tudod nevezni.
(Ja és az nem válasz, hogy folyamatosan, mert ez alapból hazugság) -
És te minden percbe mellette vagy/voltál, hogy így tudod hogy állandóan bevan/volt nyomva? -

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!gyógyíthatatlan vagy :\ -
Mindenkivel előfordulhat néha, de nem állandóan. Mert az már alkoholizmus ;). -
Egy tetszik ebből az értelmetlen vitában, hogy Falcon csak kisalkesz szót bír használni, mintha bárkivel is nem fordult volna elő, hogy egy cseppet többet ivott a kelleténél. Kiminél ezt a sajtó felfújta és mindenki ebből táplálkozik. Érdekes, mióta nincs az F1-ben, azóta nem szólnak ilyenekről a hírek.
Nagyon unalmas egyébként ez a vita, mert győzköditek egymást a semmiről. -
Változnak a szabályok, az pedig majdnem biztos hogy a Merci meg akarta mutatni hogy most ők aztán... aztán csináltak egy középszar autót, és idén is. -
Most sem én kezdtem ;) -
IXEMGabeo #108947 felejtsük el, Kimi már nincs itt szóval felesleges a tüzet szítani. Van egy megérdemelt egyszer vb címe, ennek vagy örülsz vagy nem, a többi részletkérdés;) -
Maig se ertem hogy lehetett a vilagvero Brawn-t igy elkurni? -
IXEMGabeo #108945 Sebastian Vettel a Red Bull világbajnoka a 2010-es Brazil Nagydíj óta befoghatatlan. Jelenleg 4 egymást követő győzelemnél jár.
ezt majd elfelejtettem.
Heidfeld pedig rekordot döntött azzal, hogy 13 dobogót szerzett győzelem nélkül. Ez korábban még senkinek se sikerült... -
Kivancsi vagyok, hogy azok a csapatok akik csak az utolso pillanatban szerzodtetnek pilotat ki a fa@ra fejlesztenek? -
Rosberg menekülne a Mercitől ez nem kérdés, hisz nem les abból nyerő autó idén se. -
Ja :DDDD És ezt kimilove.hu-n írták? Vagy hol? :DDD -
IXEMGabeo #108941 Massára építhették a 2009-es autót, annak okán, miképp teljesített 2008-ban... -
Raiko is rajta van a listán? Vagy a teherautózással végleg elvágta magát? :DDD -
IXEMGabeo #108939 :D:D -
IXEMGabeo #108938 A legfrissebb hírek szerint a Red Bull-Racing listáján Nico Rosberg neve is szerepel, aki Mark Webber helyére léphet 2012-ben.
A Red Bull erős versenyzőnek tartja a Mercedes GP német pilótáját.
A Red Bull-Racing a 2009-es és a 2010-es szezonhoz hasonlóan idén is Sebastian Vettel-Mark Webber párossal versenyez a Formula-1-ben.
Vettel 2014 év végéig hosszabbított az első világbajnoki címe után a csapattal, addig Webber kontraktusa 2011 év végén érvényét veszíti.
A Red Bull egyelőre jegeli a tárgyalásokat a hosszabbítást illetően, és a hírek szerint Nico Rosberg is felkerült a listájukra, aki Sebastian új csapattársa lehet.
Rosberg szerződése 2011 évégén veszíti érvényét a Mercedesnél. Nico korábban elmondta, hogy nagy szívesen maradna a német gyártónál, de a csapat pillanatnyilag gyengébb, mint tavaly és ha a helyzet nem javul, a Mercedes valószínűleg sokáig nem lesz az F1-ben.
A Red Bull Lewis Hamilton után Rosberg-ről is elismerően nyilatkozott.
„Rosberg egy erős versenyző.” – mondta Helmut Marko, a Red Bull Motorsport tanácsadója.
Nico azonban csak így reagált erre: „Most csak arra koncentrálok, hogy visszavágjunk.”