FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Button apukatol megkerdeztek mit csinal:
"Kemkedek a Ferrari utan, hivatalosan..."
"Es valamit felfedeztel?"
"Piros"

<#vigyor2>

http://gaborszantai.co.uk/

desigo
Vettel nyerne ha nem esne szét a kocsija 😊
gman906
az sokkal jobb 😄

Gigabyte GA-EP45T-DS3R | Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q9550 @ 2.83GHz |2GB OCZ DDR3-1600 Platinum | MSI Radeon R4870-OC 512MB |

úgynézki száraz rajt lessz és verseny közben esik le az esõ

Szerintetek ki fog ma nyerni? nagyon remélem,hogy nem Alonso,Hamilton,Schumacher,Vettel,Massa vagy Button. Mert nem tenne jót a tippmixemnek! 😄

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

lol, nem is hallottam tegnap, hogy Felippe-t 'baby'-nek hivtak a csapatradioban - ma a BBC parszor bejatszotta😊))

Black Ghost
😄

Én is kíváncsi vagyok a holnapi futamra... vajon megismétlõdik-e az ami tavaly... 😄
holnapi verseny megint tuti lesz 20 perc késés a rajtindításnál safety car mögött körözgetés majd félbeszakított verseny!
passatgt
rossebb egye meg, formula-ra kerestem😄

Erre gondoltam (A5.hu cikkbol..)...:

Bár a Mercedes a McLarennel és a Ferrarival ellentétben mindkét versenyzõjét továbbjuttatta a Q1-bõl, a stuttgartiak esetében is igencsak rezgett a léc, mert sokáig õk is az elõrejelzés téves adataira támaszkodtak. Rosberg elárulta, a szerencsének is köszönhetik a továbblépést.
"Nem voltam ideges, mert az elõrejelzés szerint a Q1-ben már nem volt várható több esõ. Erre majdnem rá is fáztunk, de végül szerencsésen továbbjutottunk" - mondta.
"Úgy vélem, a legnagyobb probléma az elõrejelzéssel, hogy nagyon nehéz megjósolni ezeknek a speciális felhõknek a mozgását. Néha egyszer csak elõbukkannak, ezért azt hiszem, ez is a nehézségek közé tartozik" - tette hozzá.

Legend Killer
jahh.

palik: hová tûnt mindenki?
czolner: pályán sétálnak a bokszba.
palik: Michael Schumacher nyeri az esõs maláj futamot.

jólenne. van ám tapasztalata esõben, rengeteg. emlékezzünk csak az angliai gyõzelemre régen. a végén a bokszban nyert 😄.
de azér ne úgy nyerjen holnap, h mindenki kiesik elõle 😄D. de én annak is örülök, ha elsõ tízben bent lesz. ne essen ki, érjen be jó helyen<#eljen><#hawaii>.
és de meghúznám petrov csaj menedzserét<#idiota><#hehe>. meg Button ment interjúra, azt az a csaj is milyen jó volt má 😄.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

shumika
Holnap még jobb lesz!!!!! xD

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

Legend Killer
tom. jó volt 😄.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

shumika
Hülyültem! Nézd a csettettt

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

Legend Killer
az mekkora LOL amit utána írtál a cseten, jót röhögtem 😄DDDDDD.

Legend Killer
jaja.

#93435:<#idiota><#hehe>.

szal poénnak szántunk schumika, schumacher, ne kapd fel a vizet, lál.

Legend Killer
de beteszem, mer poén 😄. akkor ne írj, na 😄.

gabi89
Pedig fent van..
F1.2010.03.Malaysia.GP.Idomero.RTL.Klub-Tvday

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Banano
És milyen az idõ malájziában?

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

shumika
Ne tedd be a csettes beszélgetéseim!! ok???

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
igen az az én másik nevem

passatgt
hát az ncore-on néztem, ott nincs még mindig fent, csak angolul

Legend Killer
Michael Schumacher tud magyarul és itt volt esgén<#idiota><#hehe>.

16:33 schumaher: ez mekkora!!!! xD
16:33 schumaher: NyúL rapppp da king
16:35 schumaher: nah majd este re
16:35 schumaher: HY evribodrik
16:40 SL: ..
16:46 Legend Killer: schumacher milyen az idõ malájziában? 😄

😄DDDD, csak hülyéskedek.

Legend Killer
torrent oldalakon megtalálod. meg lehet jútúb, v egyéb ilyen helyeken :S.

4 pontot szerzett

n...e

idõmérõ után 5 perccel fent volt a neten!!!!!

passatgt
hol?

Legend Killer
😄D.

Legend Killer
dehogynem. már fent van 😛.

passatgt
aptyuk faszát

Máté94
Még sehonnan.
passatgt
honnan tudom letölteni magyarul idõmérõt?

Peppus
Az elõzõ futamon sem kellett a boxból rajtolniuk, itt sem lesz ilyen.

Christian88
Az vicces lenne =D esetleg megegyeznek közösne, hogy arról indul mindenki aki akar?:S

http://www.twitch.tv/hegii

nearo
Szóval ha holnap verõfényes napsütés lesz a rajtnál, akkor a komplett élmezõny a boxból rajtol? Na nemár... tuti van erre valami szabály.

#93410: szerintem WNW a Q1-re célzott. Ha pár perccel késõbb jönnek ki a mercik, akkor úgy járnak, mint a ferkák meg a mekik.

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Legend Killer
nem vok nagy raikkonen drukker, de örültem, h ferrarinál volt és f1ben és így örülök ennek a hírnek. remélem eccer visszatér.

Legend Killer
grat neki.

<#worship><#worship><#worship>

a raikkonen drukkereknek van egy jó hírem a szezon 3 futamán raikkonen 8 lett és szerzett 3 világbajnoki pontot. <#worship> (ez óriási teljesítmény)

szabii98
buék, 21 óra és rajtolnak😄

I met God. She's black

Punker
én a MET.hu -t szoktam nézni de azért õk is tévednek múlthétvégén végig záporokat ígértek, de szerencsére megúsztuk a sátrazást, helyette vasárnap hajnalban fagyott pedig azt nem jósolták.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

bardocz
Én a te problémádat nem értem. Vagy beszopja valaki, vagy valakik szopják be. Lehet az lett volna a nyerõ taktika holnapra, hogy valaki fut száraz gumin 1 kört a 3. etapban, és holnap 10. helyrõl elrajtol.
Christian88
De az nem lényeg mert valamelyiküknek úgy is cserélniük kell, ezért nem értem a taktikát

http://www.twitch.tv/hegii

Nalam Rosberg a masodik, de lehet rossz az 'internetem' - mi van ezen elcseszve?

bardocz
Szerintem kurvára nem tudja senki, hogy 21 óra múlva inter lesz-e jó a rajthoz, esetleg az extrém, vagy mindenki beszopja, mert sütni fog a nap.
A Ferrari, a McLaren, es a Mercedes is elcseszte az esot.. A Mercik par perccel ebredtek elobb, ezert meg epp befertek.. A 4 nagy csapatbol 3 vagy teljesen, vagy majdnem tulaagyalta a meterologiat....

Ulvar
OMSZ
OMI

idokep.hu azon belül radar...és magadnak is megtudod nézni hogy 3 óra múlva esni fog vagy sem. Ilyen csak van Malajziában... Pár ott persze szélsõségesebb az idõjárás, de akkor is..

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

szabii98
Wéber István

I met God. She's black