FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mostmár értem.
Amúgy szerintem jó ötlet lenne ez a 25 futamos évad.
Legalább minden hétvégén lenne futam :)
BattleTag: kabel15#2672
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
érik a 22-4 <#hehe>#hehe>
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
de ritka szar volt az tuti
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
De jó móka lenne..
1936-ban a Népligetben itt volt az összes nagymenõ, a Ferrari csapat az Alfákkal, a Mercedes, az Auto Union.
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
ha nagyon unalmas a futam szárazon, belocsolnak az öntözõrendszerrel aztán már is van izgalom :)
#hhwnd
Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!
A herémért erõlteti a tetves városi futamokat, mikor SZAROK!!
Csóró azt sem tudta mi van.
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
(és az is furcsa szeréntem hogy takkra egyszerre szakadt le mindkettõ...)
<#nemtudom>#nemtudom>
bazzee mintha kilõtték volna a két kereket, ráhajtott egy hangyára vazz?
nagyon durván szétrepült....
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Pos Driver Team Time Laps
1. Hamilton McLaren-Mercedes 1:35.217 26
2. Rosberg Mercedes 1:35.465 + 0.248 22
3. Button McLaren-Mercedes 1:35.593 + 0.376 26
4. Schumacher Mercedes 1:35.602 + 0.385 28
5. Vettel Red Bull-Renault 1:35.791 + 0.574 30
6. Webber Red Bull-Renault 1:35.995 + 0.778 29
7. Sutil Force India-Mercedes 1:36.254 + 1.037 31
8. Alguersuari Toro Rosso-Ferrari 1:36.377 + 1.160 43
9. Kubica Renault 1:36.389 + 1.172 29
10. Alonso Ferrari 1:36.604 + 1.387 33
11. Massa Ferrari 1:36.944 + 1.727 36
12. Petrov Renault 1:36.986 + 1.769 27
13. de la Rosa Sauber-Ferrari 1:37.421 + 2.204 32
14. Kobayashi Sauber-Ferrari 1:37.431 + 2.214 33
15. Barrichello Williams-Cosworth 1:37.657 + 2.440 30
16. Liuzzi Force India-Mercedes 1:37.804 + 2.587 31
17. Hulkenberg Williams-Cosworth 1:37.867 + 2.650 29
18. Trulli Lotus-Cosworth 1:39.624 + 4.407 35
19. Kovalainen Lotus-Cosworth 1:39.947 + 4.730 30
20. Glock Virgin-Cosworth 1:40.233 + 5.016 27
21. Chandhok HRT-Cosworth 1:41.008 + 5.791 32
22. di Grassi Virgin-Cosworth 1:41.107 + 5.890 28
23. Senna HRT-Cosworth 1:41.345 + 6.128 32
24. Buemi Toro Rosso-Ferrari

Subsequent investigation by Toro Rosso revealed that an undiagnosed problem with the suspension’s front right upright - a new design introduced in China - had triggered the incident. When the right upright failed, the resulting increase in load is thought to have caused the left upright to fail. The wheel tethers, which are attached to the uprights, were thus unable to do their job. The team will revert to previously tested uprights for the remainder of the weekend on both their cars.
Sebastien Buemi: For sure it is not an easy thing to set up a team which was not building its own car last year. It has been big work during the winter and we are getting up to speed with the updates in the wind tunnel, so we will see the result in the middle of the season. But we have a good car to fight in the middle of the pack and score points if we do a good race, so it is not too bad.
Q: Difficult start to the season, but is it getting better now?
SB: It was not the start of the season I was expecting but sometimes difficult things happen. It has been the case this year, so we will see what we can achieve here. We saw a good improvement in Malaysia and we seem to be quite a lot closer to Force India and Williams and I think it doesn’t look bad for finishing near the points or in the points. That will be our objective this weekend.
Q: How difficult is it for you that you have had a whole season’s experience but you don’t have a more experienced driver to help with sorting out the car? Is that a problem for you?
SB: To be honest in Formula One I have never had a really experienced driver with me, so I don’t know how it is to work with someone with a lot of experience. I do my best to improve the car and the team and now it is getting a lot better with experience and knowing all the circuits and knowing how the race weekend goes. I think we can achieve a good set-up and a good car during the practice, so I will take it as it comes and try to do my best.
Q: So not really a problem?
SB: I don’t think so.
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
regelni kell és ott a LT
amúgy Orf1 adja meg asszem a DSF