FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szal sajnáljátok õket, de ne nagyon, jahh.
v vmi ilyesmi :S 😄.
*megvédte a versenyzõket 😄... a maga módján :S 😄*
<#idiota>#idiota><#hehe>#hehe>
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
BattleTag: kabel15#2672
Azért egy F1 pilóta elég világot látó valaki.
De tény, sajnálni nem kell õket, kapnak elég lóvét érte.
T.T.
Nem kell sajnálni õket szerintem, jó lenne ha minden hétvégén lenne futam én úgy gondolom.
A csapatsportot ûzõk (foci/kézi/kosár stb...) 3/4 évig tolják a szezont hetente akár több mérkõzéssel...
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Ja és jobban is élnek mint aki kidolgozza a belét azért hogy egy 2 szobás lakásban tudjun élni.
aztán hányan indulnak 2 esetleg 3 kategóriában is hétvégenként?
sprint cup 4 órás versenyekkel számolva...
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
vagy menyjenek kõmûvesnek,akkor nem kell (olyan) sokat dolgozni
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
csütörtökönként PR munka. Meg aztán az utazás maga, idõátállást megszokni ha van, meg azért vmit az autó fejlesztésén is dolgozni kéne...
T.T.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
- tehh, Michael, asszonynak mit veszel Karácsonyra? - kérdi Rosberg.
- áhh, megvettem én szeptember a két hetes szünet között. most nincs idõm rá.
- hja, nekem se. faszom börnibe.
- áz, csontnélkül, h koccanjon tövig.
- LOL.
- LOL. szal most Karácsonykor hol a picsába zúzunk, Nico? háhh? vágod? mer én má nem...
- hm, térkép... vhová ide tettem... mer dzsípesz is fos ehhez, annyi futamunk van már, a csapat se képes követni.
- jahm, bazz. tegnap majdnem északi sarkon kötöttünk ki. az lenne ám a vicc. jeges medvék között, vrummvrumm, vigyázzá buzi medve!!!!!!!!!44444nééééggy
- lál, elvagy Michael.
- elhát. ellennék otthon, pihenve. ez embertelen már. namegvanatérkép, Nico?
- hja, jahh, megvan, sasoljuk. asszongya, h a köv futam... Manila.
- az hun van?
- itt.
<#idiota>#idiota><#hehe>#hehe>.
Mostmár értem.
Amúgy szerintem jó ötlet lenne ez a 25 futamos évad.
Legalább minden hétvégén lenne futam 😊
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
érik a 22-4 <#hehe>#hehe>
de ritka szar volt az tuti
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
De jó móka lenne..
1936-ban a Népligetben itt volt az összes nagymenõ, a Ferrari csapat az Alfákkal, a Mercedes, az Auto Union.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
ha nagyon unalmas a futam szárazon, belocsolnak az öntözõrendszerrel aztán már is van izgalom 😊
#hhwnd
Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!
A herémért erõlteti a tetves városi futamokat, mikor SZAROK!!
Csóró azt sem tudta mi van.
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
(és az is furcsa szeréntem hogy takkra egyszerre szakadt le mindkettõ...)
<#nemtudom>#nemtudom>
bazzee mintha kilõtték volna a két kereket, ráhajtott egy hangyára vazz?
nagyon durván szétrepült....
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(