FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Legend Killer
akkor is megviseli õket ez az ide-oda utazás, emellett a testükre ránehezedik a mittoménmilyen erõ ugye verseny alatt :S 😄 és satöbbi satöbbi. szóval igenis lehet õket sajnálni, hogy ilyen sûrû utazás, de tény és való, hogy közben mégse kell õket sajnálni 😄DDDD.

szal sajnáljátok õket, de ne nagyon, jahh.

v vmi ilyesmi :S 😄.

*megvédte a versenyzõket 😄... a maga módján :S 😄*

<#idiota><#hehe>

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

kabel15
A másik hogy lehúz 8 évet és az alatt annyira megszedi magát pénzel hogy nem kell többet dolgoznia(versenyeznie) Bár ez az egyik olyan szakma mely inkább szórakozás mint munka.

BattleTag: kabel15#2672

Freedom88
nem kell sajnálni õket ez igaz. De mondjuk foci pl: anglia...általában országon belül mozognak, kivétel a nemzetközi kupákban résztvevõk.
Azért egy F1 pilóta elég világot látó valaki.
De tény, sajnálni nem kell õket, kapnak elég lóvét érte.

T.T.

Bercy
Vagy mint aki 10-12 (vagy még több) órában dolgozik, hogy a családjának legyen mit ennie...
Nem kell sajnálni õket szerintem, jó lenne ha minden hétvégén lenne futam én úgy gondolom.
A csapatsportot ûzõk (foci/kézi/kosár stb...) 3/4 évig tolják a szezont hetente akár több mérkõzéssel...
az nem semmi szegény Buemi felfüggesztése hogy szétesett jézusom:S:S:S

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Pazmeg, retekklubbon, már félig eltemették Buemit (pedig karcolás nélkül szált ki az autóból), Kubica/Massa baleseténél nemvolt ekkora "Hype".
bardocz
Jaja, annyira azért nem kell sajnálni õket. Persze azt beszopták, hogy a média folyton figyeli õket.
kabel15
a 25 futam az akkor is csak fél év. A másik felében mehetnek nyaralni telelni amit akarnak. De lehetne bele tenni 2-3 2hetes szünetet mikor elmehetnek pihenni. Bár nem hiszem hogy többet dolgoznak mint 1 gyári munkás aki napi 8 órában 30-40kg omak emelget.
Ja és jobban is élnek mint aki kidolgozza a belét azért hogy egy 2 szobás lakásban tudjun élni.

Dietrich
Nascar esetében mennyi verseny is van/év?
aztán hányan indulnak 2 esetleg 3 kategóriában is hétvégenként?
sprint cup 4 órás versenyekkel számolva...

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Firerock
ez a dolguk...ennyi pénzér dolgozzanak is meg😄
vagy menyjenek kõmûvesnek,akkor nem kell (olyan) sokat dolgozni

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Freedom88
de a pilótáknak nem csak péntek-szombat-vasárnap van munkája.
csütörtökönként PR munka. Meg aztán az utazás maga, idõátállást megszokni ha van, meg azért vmit az autó fejlesztésén is dolgozni kéne...

T.T.

Legend Killer
dzsípesz=dzsípíesz 😄.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

bardocz
Anyámnak is van élete, aztán õ heti öt napot dolgozik!<#idiota>
Legend Killer
najahh, de #93990nél a pont. nekik is kell pihenni. végén ez lesz:

- tehh, Michael, asszonynak mit veszel Karácsonyra? - kérdi Rosberg.
- áhh, megvettem én szeptember a két hetes szünet között. most nincs idõm rá.
- hja, nekem se. faszom börnibe.
- áz, csontnélkül, h koccanjon tövig.
- LOL.
- LOL. szal most Karácsonykor hol a picsába zúzunk, Nico? háhh? vágod? mer én má nem...
- hm, térkép... vhová ide tettem... mer dzsípesz is fos ehhez, annyi futamunk van már, a csapat se képes követni.
- jahm, bazz. tegnap majdnem északi sarkon kötöttünk ki. az lenne ám a vicc. jeges medvék között, vrummvrumm, vigyázzá buzi medve!!!!!!!!!44444nééééggy
- lál, elvagy Michael.
- elhát. ellennék otthon, pihenve. ez embertelen már. namegvanatérkép, Nico?
- hja, jahh, megvan, sasoljuk. asszongya, h a köv futam... Manila.
- az hun van?
- itt.

<#idiota><#hehe>.

Norbi1990
Egyébként úgy eltudnám képzelni, hogy mint tesztlehetõség lehetne egy pár versenyhétvége. Aki le van maradva az menne tesztelgetni biztos.
Norbi1990
Ja, csak a versenyzõknek is van életük, nem gépek.
kabel15
Igen olvastam.
Mostmár értem.
Amúgy szerintem jó ötlet lenne ez a 25 futamos évad.
Legalább minden hétvégén lenne futam 😊

Legend Killer
olvassvissza.

kabel15
Hello!

Buemi mit mûvelt? 😄
Mind a 2 kerék egyszerre.

Legend Killer
jaaaa! ok, kösz.

Dietrich
"A német csapat kipróbálta az F-csatornás hátsó kialakítását is, ám arról még nem döntöttek, hogy a következõ napokban is alkalmazzák-e az aerodinamikai elemet."

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Legend Killer
miaza csatornarendszer?<#fejvakaras>:S

Dietrich
A Kínai GP szabadedzésein a Merci állítólag végig használta a csatornarendszert Schumacher kocsijában, bár ez sem a gépen, sem a német köridõin nem látszott – Nico Rosberg megint gyorsabb volt nála. A tesztpilóta Nick Heidfeld árulta el, bevetették, elégedettek vele, de még nem döntöttek róla, hogy a futamon is bevetik-e.

érik a 22-4 <#hehe>

passz.. nem élek már fent..

de ritka szar volt az tuti

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Kit--Kat
A Thökölyt tavaly õsszel aszfaltozták le, nem?

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

a Thököly t meg sem merem említeni..

jaja a hungárián a Grave Digger felfüggesztése is behalna nem egy F1 es autóé.. Kb mint ma Buemi, csak egyszerre 4 kerék hullik ki.

De jó móka lenne..

Legend Killer
az szép. azon a szar aszfalton, h mentek el? 😄

Legend Killer
durva. szegény. jó, h nem lett komolyabb belõle.

Kit--Kat
Volt ilyen.
1936-ban a Népligetben itt volt az összes nagymenõ, a Ferrari csapat az Alfákkal, a Mercedes, az Auto Union.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

lehet nézni valahol a kínai szabadedzések ismétlését ?

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Legend Killer
majd itt fognak dübörögni bépén<#idiota><#hehe>.

allock
portugáliai pálya jöhet
ha nagyon unalmas a futam szárazon, belocsolnak az öntözõrendszerrel aztán már is van izgalom 😊

#hhwnd

nonicks
szerintem akkor a forma-1 utálóinak száma 20 millióval nõne😄<#idiota><#idiota><#idiota>

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

Kit--Kat
Ezek közül csak a New York érdekelne. De csak akkor, ha a Time Squaren keresztül menne a pálya mint a Shell reklámban. <#alien>

Most már biztos hogy Börni bekattant..

A herémért erõlteti a tetves városi futamokat, mikor SZAROK!!

Kit--Kat
Nagyon durva :S
Csóró azt sem tudta mi van.

Legend Killer
LOL. tényleg. nembaj.

jah már megvan..

olyan, mintha megfékezné és az alváz törne le..

Szerintem azért szakadt le teljesen a kerék, mert az is lerepült amihez rögzítve volt.

Olyan mintha rámenne egy fekvõrendõrre pedig az út tök lapos (szemre) <#idiota>

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

De tényleg! Nem úgy volt hogy a kerék nem igazán hagyhatja el az autót?
(és az is furcsa szeréntem hogy takkra egyszerre szakadt le mindkettõ...)

<#nemtudom>

M@TriX
na így jár aki csak most kell fel.

bazzee mintha kilõtték volna a két kereket, ráhajtott egy hangyára vazz?

nagyon durván szétrepült....

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Norbi1990
Szerintem te is próbáltál volna, sõt szerintem mindenki 😊
nearo
Hehe. Azt figyeltem, hogy miután lerepültek a kerekek, még próbált kormányozni. Aztán leesett neki is... 😊

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Dietrich

Gondolom még nem tûnt fel, hogy a Ferrari pénteken versenyre gyúr.
Dietrich
Ecclestone confirms 20 races in 2011

WuFraZselic
dekemény :o

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio