FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MaSzKa
Mark Webber:

„Remek harcot sikerült vívnunk Sebastiannal. A Q3-ban nagyszerûen teljesített. Az elsõ sorban vagyok, ahonnan nem a legrosszabb dolog elrajtolni. Nagy eredmény a csapatnak, hogy Melbourne után itt is elfoglaltuk az elsõ sort. A szerelõknek nagyon hálás vagyok. Valamilyen anyag került tegnap este a kocsikra, ami valószínûleg a vulkán kitörés miatt került oda . Nem volt egyszerû megvédeni tõle az autót, ez nagyszerû csapatmunka volt. Holnap egy nagyszerû verseny várható, én már arra készülök.”

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

ScarY MAN
ezt már letárgyalták meg nyilatkoztak is. pont oda volt felfüggesztve a kerék ami szétrobbant/tört.

...

Legend Killer
meg aztán õ Michael Schumacher<#eljen><#hawaii>. neki már nem kell bizonyítania 😄, de az a baj, hogy emberek elvárják, azonnal villogjon, mint régjen. hülyeség. én örülök, h itt van, még akkor is, ha éppen szar, v nem a legjobb. hameg jó lesz, akkor repdesek örömömben 😄. mármint, ha régi énjét idézné 😄.

<#eljen><#hawaii>.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

nonicks
akkor most pontosan mi okozta a két elsõ kerék leszakadását?és miért nem volt valami ami megfogja a kereket(hogy ne repüljön el a kocsitól?)

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

Ulvar
2004 év végén már csak lóbálta a lábait, 2005ben meg szar autója volt....vagy mondjuk úgy szar gumi.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Minstrel
ez ronda dolog lett volna ha futamon történik amikor elõtte vannak még 10-en

http://topgearhungary.blogspot.com/

akkor sem az õ pályája...2004-ben mit szenvedett már a csúcs Ferrarival Kliennel is összeakadt aztán végül ki is pörgött... és az utána levõ évben is szenvedett...2006: emlékszem rá Alonso elõtt ért be...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

bardocz
Az ott úgy elpukkant.
Dietrich
Egyszerûen nem voltam elég gyors

"Nem voltam elég gyors, egyszerûen nem tudok jól kigyorsítani a lassú kanyarokból"

"Egyforma beállítással dolgozunk, próbáljuk kitalálni az adatokból, miért nem megy."

"Kína már a szezon negyedik versenye, de Schumachert mindig verte Rosberg az idõmérõn. Rajta kívül csapattársától - Robert Kubicától - csak az újonc, renault-s Vitalij Petrov kap ki rendszeresen."

21-4 eddig <#hehe>

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

pajti

<#idiota>

Ulvar
Végülis 2006ban megnyerte a futamot 😊.

Legend Killer
szegény 😞.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Schumi biztosan elkeseredett hogy nem megy neki...küzködött ma az autóval meg sztem egyértelmûen nem neki tervezte Tilke a Kínai pályát😊

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Legend Killer
végére be is rekedt 😄.

Legend Killer
nekemmegbe 😄.

desigo
Czolner ma eléggé túlzásba vitte az ordibálást meg azt,hogy szerinte ki milyen idõket fog menni.Nem szokott idegesíteni de ma kifejezetten zavart...
Totti5
tipikus ruszki csaj és szöszi is nekem nem jön be😊

Legend Killer
megnéztem és mivel gondolom még sokan nem nézték meg, ezér spoilerben írom... és remek lenne, ha más is így tenné, fõelg vasárnaponként, mikor még így az elsõ futamokat nem tudjuk egyszerre nézni idõeltolódás miatt. ezér se nézek be olyankor topikba. kivéve, ha véletlen megtom, lásd, multkori eset, vahh.
de hát jahh, nem várhatom el, h hatszáz ember spoilerezzen miattam 😄, de mégis... jó lenne 😄.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
megnéztem, szokásos, papírforma, Czolner is mondta. Redbull nagyon ott van. Michael meg hát... nahh... nemtom. kapja össze magát 😄. bár lehet Czolner fejtegetése, találgatása a jó és remélem így van és buzult vmit a motor :S... majd kiderül. ám bárhogy is lészen, MICHAEL SCHUMACHER RULZ4EVEEEEERRRR!!!!!!!!!!! YEAHHH!!!!! 😄

nem nagy szpojler, de nem baj, azér akkor is spoilerbe tettem 😄.

Legend Killer
mimi, ez a neve? :S hirtelen azt hittem, japán.

kösz a képeket, nagyon szép csaj!<#eljen><#worship><#worship><#puszi><#love11><#szeret><#love11><#hawaii>

Máté94
Oksana Kosachenko

+1
Máté94
Fura ízlésed van de én is mert olyan ****** való feje van.<#idiota>
Christian88
Én még nem láttam, esetleg kép?😄

http://www.twitch.tv/hegii

Legend Killer
én most töltöttem le nem rég és nézem 😄.

Máté94
Reggel megnéztük.😄
bardocz
Hol nézitek? RTL-en csak 2-kor adják. Vagy felvettétek?
Legend Killer
Petrov menedzserét megin mutatták és de sunáznám, váááááááááá!!!!!!!!<#eljen><#worship><#worship><#puszi><#love11><#szeret><#love11><#hawaii>

Legend Killer
nem tartják egészen jónak, h nem büntették meg Hamilton<#idiota><#hehe>.

Czolner idõmérõn 😄.

Hat, nekik meg sikerult egy enyhen jellegtelen kocsit osszedobni, Ferrari, meg egyeb sportkocsi gyartok dizanj elemeibol.. Amugy nem megy az uzlet, vagy mi, hogy ennyire agressziv kismalackodik...?!

Legend Killer
😄.

mcmoha
Chandhok-ot jol megszivattak.<#zavart1>
Ilyenkor latszik, hogy mennyire bena szabalyokat alkotott az FIA.

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Totti5
Sumi mit össze szerencsétlenkedett. Nem fekszik neki az autó vagy a gumi. Pech, pedig jó lenne ha már összekapná magát és elõrébb lenne.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

szabii98
Fetlül(by gyula...) nyert😄

I met God. She's black

Ulvar
Kötelet a nyakuk köré, azt lássák! Piszkos szemét FIA, gyûlölöm õket, hiába van ott Todt, nem õ a fõmugli, csak sokan még mindig nem értik ezt!

blory
Thx Dietrich.

Dietrich

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

blory
Valahol neten nem lehet nezni a Qualit?

Dietrich
Alondonál megint motor csere volt..idén már a 4.

Dietrich
Free3 results

1. Webber Red Bull-Renault 1:35.323 16
2. Hamilton McLaren-Mercedes 1:35.564 + 0.241 12
3. Vettel Red Bull-Renault 1:35.691 + 0.368 14
4. Button McLaren-Mercedes 1:35.747 + 0.424 14
5. Alonso Ferrari 1:35.857 + 0.534 13
6. Rosberg Mercedes 1:35.913 + 0.590 12
7. Schumacher Mercedes 1:36.262 + 0.939 10
8. Kubica Renault 1:36.343 + 1.020 16
9. Massa Ferrari 1:36.416 + 1.093 11
10. Kobayashi Sauber-Ferrari 1:36.634 + 1.311 16
11. Alguersuari Toro Rosso-Ferrari 1:36.879 + 1.556 17
12. Liuzzi Force India-Mercedes 1:37.031 + 1.708 16
13. Buemi Toro Rosso-Ferrari 1:37.192 + 1.869 18
14. Sutil Force India-Mercedes 1:37.240 + 1.917 18
15. Petrov Renault 1:37.339 + 2.016 13
16. Barrichello Williams-Cosworth 1:37.585 + 2.262 13
17. de la Rosa Sauber-Ferrari 1:37.664 + 2.341 19
18. Hulkenberg Williams-Cosworth 1:37.784 + 2.461 14
19. Glock Virgin-Cosworth 1:39.579 + 4.256 15
20. Kovalainen Lotus-Cosworth 1:39.616 + 4.293 17
21. di Grassi Virgin-Cosworth 1:39.749 + 4.426 13
22. Trulli Lotus-Cosworth 1:39.776 + 4.453 16
23. Senna HRT-Cosworth 1:40.316 + 4.993 19
24. Chandhok HRT-Cosworth 1:41.141 + 5.818 18

http://gaborszantai.co.uk/

MaSzKa

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

nonicks
csõlátásuk van...és csak a pénzt látják<#felkialtas><#szomoru1>

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

Dietrich
úgy látszik az FIA-nak meg úgy ámblokk egész európának ahol formula versenyeket tartanak nem jelentet semmit Surtees tavalyi balesete..majd ha kirepül a nézõk közé és meghal 3 ember, megint elkezdenek papolni a biztonságról majd..

Firerock
pedig még annó malajziában mekkora balhé volt amikor Coulthard ráment a kerékvetõre és kiszakadtak a gumik majd elrepültek

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Jol nez ki ez a buemis video😄
A kerekek gyorsabban akartak menni mint a kocsi😄😄
Eloreugrottak megnezni hogy milyen kanyar jon😄
Ez biztos valami titkos torro rosso fejlesztes..minden kerekben kis villanymotor van😄
Azert az kiderult h a ket elso kereket biztos ugyanaz az ember rakta fel😄
Egyebkent en azokat a bizonyos lancokat mar tavaly se lattam...olyan baleseteknel ahol leszakadt a kerek az el is ment a picsaba es egyaltalan nem latszodik hogy megfeszulne valami kabel vagy ilyesmi ami tartja.

Dietrich
ferrari F csatornája is megérkezet..

FÚ BA.MEG MEKKORA POÉÉÉÉN!!! :o

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Legend Killer
erre semmi röhögés? 😄 poénból írtam.

Legend Killer
akkor is megviseli õket ez az ide-oda utazás, emellett a testükre ránehezedik a mittoménmilyen erõ ugye verseny alatt :S 😄 és satöbbi satöbbi. szóval igenis lehet õket sajnálni, hogy ilyen sûrû utazás, de tény és való, hogy közben mégse kell õket sajnálni 😄DDDD.

szal sajnáljátok õket, de ne nagyon, jahh.

v vmi ilyesmi :S 😄.

*megvédte a versenyzõket 😄... a maga módján :S 😄*

<#idiota><#hehe>

kabel15
A másik hogy lehúz 8 évet és az alatt annyira megszedi magát pénzel hogy nem kell többet dolgoznia(versenyeznie) Bár ez az egyik olyan szakma mely inkább szórakozás mint munka.

BattleTag: kabel15#2672