FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
„Remek harcot sikerült vívnunk Sebastiannal. A Q3-ban nagyszerûen teljesített. Az elsõ sorban vagyok, ahonnan nem a legrosszabb dolog elrajtolni. Nagy eredmény a csapatnak, hogy Melbourne után itt is elfoglaltuk az elsõ sort. A szerelõknek nagyon hálás vagyok. Valamilyen anyag került tegnap este a kocsikra, ami valószínûleg a vulkán kitörés miatt került oda . Nem volt egyszerû megvédeni tõle az autót, ez nagyszerû csapatmunka volt. Holnap egy nagyszerû verseny várható, én már arra készülök.”
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
...
<#eljen>#eljen><#hawaii>#hawaii>.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
http://topgearhungary.blogspot.com/
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
"Nem voltam elég gyors, egyszerûen nem tudok jól kigyorsítani a lassú kanyarokból"
"Egyforma beállítással dolgozunk, próbáljuk kitalálni az adatokból, miért nem megy."
"Kína már a szezon negyedik versenye, de Schumachert mindig verte Rosberg az idõmérõn. Rajta kívül csapattársától - Robert Kubicától - csak az újonc, renault-s Vitalij Petrov kap ki rendszeresen."
21-4 eddig <#hehe>#hehe>
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
de hát jahh, nem várhatom el, h hatszáz ember spoilerezzen miattam 😄, de mégis... jó lenne 😄.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
nem nagy szpojler, de nem baj, azér akkor is spoilerbe tettem 😄.
kösz a képeket, nagyon szép csaj!<#eljen>#eljen><#worship>#worship><#worship>#worship><#puszi>#puszi><#love11>#love11><#szeret>#szeret><#love11>#love11><#hawaii>#hawaii>
Czolner idõmérõn 😄.
Ilyenkor latszik, hogy mennyire bena szabalyokat alkotott az FIA.
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
1. Webber Red Bull-Renault 1:35.323 16
2. Hamilton McLaren-Mercedes 1:35.564 + 0.241 12
3. Vettel Red Bull-Renault 1:35.691 + 0.368 14
4. Button McLaren-Mercedes 1:35.747 + 0.424 14
5. Alonso Ferrari 1:35.857 + 0.534 13
6. Rosberg Mercedes 1:35.913 + 0.590 12
7. Schumacher Mercedes 1:36.262 + 0.939 10
8. Kubica Renault 1:36.343 + 1.020 16
9. Massa Ferrari 1:36.416 + 1.093 11
10. Kobayashi Sauber-Ferrari 1:36.634 + 1.311 16
11. Alguersuari Toro Rosso-Ferrari 1:36.879 + 1.556 17
12. Liuzzi Force India-Mercedes 1:37.031 + 1.708 16
13. Buemi Toro Rosso-Ferrari 1:37.192 + 1.869 18
14. Sutil Force India-Mercedes 1:37.240 + 1.917 18
15. Petrov Renault 1:37.339 + 2.016 13
16. Barrichello Williams-Cosworth 1:37.585 + 2.262 13
17. de la Rosa Sauber-Ferrari 1:37.664 + 2.341 19
18. Hulkenberg Williams-Cosworth 1:37.784 + 2.461 14
19. Glock Virgin-Cosworth 1:39.579 + 4.256 15
20. Kovalainen Lotus-Cosworth 1:39.616 + 4.293 17
21. di Grassi Virgin-Cosworth 1:39.749 + 4.426 13
22. Trulli Lotus-Cosworth 1:39.776 + 4.453 16
23. Senna HRT-Cosworth 1:40.316 + 4.993 19
24. Chandhok HRT-Cosworth 1:41.141 + 5.818 18
http://gaborszantai.co.uk/
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
A kerekek gyorsabban akartak menni mint a kocsi😄😄
Eloreugrottak megnezni hogy milyen kanyar jon😄
Ez biztos valami titkos torro rosso fejlesztes..minden kerekben kis villanymotor van😄
Azert az kiderult h a ket elso kereket biztos ugyanaz az ember rakta fel😄
Egyebkent en azokat a bizonyos lancokat mar tavaly se lattam...olyan baleseteknel ahol leszakadt a kerek az el is ment a picsaba es egyaltalan nem latszodik hogy megfeszulne valami kabel vagy ilyesmi ami tartja.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
szal sajnáljátok õket, de ne nagyon, jahh.
v vmi ilyesmi :S 😄.
*megvédte a versenyzõket 😄... a maga módján :S 😄*
<#idiota>#idiota><#hehe>#hehe>