FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és még mindig nem mondtátok hogy ki esett ki elõle:)
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
http://www.a5.hu/cikkek/53/40632.shtml
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
"Nagyon meglepõ volt, ami ma történt. Igazán jól rajtoltam, de a bokszkiállás után furcsa lett az autó. Különösen a kormány nem viselkedett normálisan. A helyzet egyre rosszabbodott, aztán egyszer csak ütköztem"
kemény.. akkor már maradt volna inkább a 7. helyen szegény ember :D
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Kitalálhatnák már mi van :S
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
rtl híradót néz mindenki ? xD
Cobra 11bõl elég jó rész jön most.. <#vigyor3>#vigyor3><#eljen>#eljen>
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
ezt egy korábbi futamra értettem!!!
I met God. She's black
muhauhahahahahaha xDDD....
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
A versenybíróság hosszas elemzés után szabályosnak minõsítette Michael Schumacher elõzését Fernando Alonso-val szemben Monacóban a verseny végén.
Ennek értelmében a hétszeres világbajnok megtarthatja hatodik helyét.
-----------
Ennyi :P - Mehet a flame
MSI Z97 Gaming 3; Intel Core i5-4690K ; 8 GB HyperX Savage; Palit GTX970; Soundblaster X-FI ExtremeGamer; Pinnacle PCTV110i, Corsair 650TX
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
MSI Z97 Gaming 3; Intel Core i5-4690K ; 8 GB HyperX Savage; Palit GTX970; Soundblaster X-FI ExtremeGamer; Pinnacle PCTV110i, Corsair 650TX
Ahol 70 köröket mennek egyhuzamba ott mindig van üresjárat, ezért kár is azon rugózni hogy nem történt semmi mondjuk fél órán át.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Sztem is szabalyos a dolog, foleg ahogy ross is elmagyarazza...nem veleltlenul tapostak webberek is a gazpedalt a kockas zaszloig.
Alonso elbaszta ennyi...ha egyszeruen belso iven marad akkor kizarja az elozes lehetosegét. Ha rosberg szemfulesebb vagy sumi szarabbul gyorsit ki akkor rosberg is beelozte volna alonsot.
Egyebkent szar futam volt, esot minden futamra!
alonso 6-7. helye nem rossz, de hat egyertelmu h a safety carnak koszonheti, megelozott 3 "gp2"es kocsit egy ferrarival, ez nem olyan nagy mutatvany, meg estek is ki elole....
Ez a teljesitmenye nem ellesuloyzza azt h egy szabadedzesen kinyirja a gyozelemre eselyes autojat.
Hamilton es a merci erhetetlenul szutyok volt, pedig vartam h majd o is elozget.
Minden evben elmondjak hogy a szallgkorlat nem kegyelmez meg uristen milyen nehez palya, ehez kepest még az ujoncok sem hibaznak ha nincs technikai hiba.
Szal tenyleg uncsi mar ez a monaco:(
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
1. Ha normálisan elolvasod a hozzászólást, nem a mai versenyrõl írtam, hanem az egész évadról, elõzõ évrõl.
2. Ha elolvasod az elõzményt, arra reagáltam, hogy minõsítették Schumi elõzését, mintha a többiek többet elõztek volna.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Btw sumi szemfüles volt, kihasználta a helyzetet, és hozott pár plusz pontot<#eljen>#eljen>
Aztan a boxban megoldottak, egyszer sem kuzdott egyenrangu autoval - maskor ezert itt kommenteken keresztul fikazzak egyesek Rosberget/Buttont...
http://gaborszantai.co.uk/
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
Csak annyi a bajom, hogyha dolgoznék, nem tudnék a f1-re figyelni, ha meg elkezdeném nézni, dolgozni nem tudnék (inkább elaludnék <#idiota>#idiota>)
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE