FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A FIA SZ*PJA KI
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
ez a lényeg...no comment
Monaco FAIL
szal ennyit a nagy rutinról meg a tudásról
Schumi FAIL
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
vagy hagyták volna bent végig az SCt vagy hozhatnának egyértelmû szabályokat.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
és még mindig nem mondtátok hogy ki esett ki elõle😊
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
"Nagyon meglepõ volt, ami ma történt. Igazán jól rajtoltam, de a bokszkiállás után furcsa lett az autó. Különösen a kormány nem viselkedett normálisan. A helyzet egyre rosszabbodott, aztán egyszer csak ütköztem"
kemény.. akkor már maradt volna inkább a 7. helyen szegény ember 😄
Kitalálhatnák már mi van :S
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
rtl híradót néz mindenki ? xD
Cobra 11bõl elég jó rész jön most.. <#vigyor3>#vigyor3><#eljen>#eljen>
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
ezt egy korábbi futamra értettem!!!
I met God. She's black
muhauhahahahahaha xDDD....
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
A versenybíróság hosszas elemzés után szabályosnak minõsítette Michael Schumacher elõzését Fernando Alonso-val szemben Monacóban a verseny végén.
Ennek értelmében a hétszeres világbajnok megtarthatja hatodik helyét.
-----------
Ennyi 😛 - Mehet a flame
MSI Z97 Gaming 3; Intel Core i5-4690K ; 8 GB HyperX Savage; Palit GTX970; Soundblaster X-FI ExtremeGamer; Pinnacle PCTV110i, Corsair 650TX
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
MSI Z97 Gaming 3; Intel Core i5-4690K ; 8 GB HyperX Savage; Palit GTX970; Soundblaster X-FI ExtremeGamer; Pinnacle PCTV110i, Corsair 650TX
Ahol 70 köröket mennek egyhuzamba ott mindig van üresjárat, ezért kár is azon rugózni hogy nem történt semmi mondjuk fél órán át.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10