FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Firerock
igen,de akár schumi odamehettet volna és egy 9m-essel fejbe lõhette volna alo-t,és ha megbüntetnék miatta akkor persze jogtalan volt,sok eszed van öcsém:)
és még mindig nem mondtátok hogy ki esett ki elõle:)

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

daniel93
Alonso örül, hogy Schumachert meg fogják büntetni:
http://www.a5.hu/cikkek/53/40632.shtml

hosszú-hosszú ideig védték.. ideje hogy végre õ is szpjon.. fõleg ha csal is...

+20 másodperc Suminak, azaz 12.hely. Szívás<#eplus2>

Keroz1n
FASZTOT

,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna..\"

gabi89
f1-live.hu -n volt ott ezt írták. RTL híradós hír meg most jött :(

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

desigo
Barrichello:

"Nagyon meglepõ volt, ami ma történt. Igazán jól rajtoltam, de a bokszkiállás után furcsa lett az autó. Különösen a kormány nem viselkedett normálisan. A helyzet egyre rosszabbodott, aztán egyszer csak ütköztem"
szabii98
ME SZABÁLYTALAN VÓT

I met God. She's black

gibson9
akkor a #95510es hozzászólás mitõl hivatalos???
kemény.. akkor már maradt volna inkább a 7. helyen szegény ember :D

daniel93
NA most nem kiesett alonso elõtt valaki, hanem meg kellett büntetni aki elõtte végzett... SZÁNALOM!!!!

Count Adyn
hmmm.)

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Keroz1n
DEMÉ?

,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna..\"

gabi89
Na szép...
Kitalálhatnák már mi van :S

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

wtf ?
rtl híradót néz mindenki ? xD

Cobra 11bõl elég jó rész jön most.. <#vigyor3><#eljen>

Firerock
F
A
I
L

jaszy
Sok fórumvadász :)

Firerock
a híradóban(RTL) azt mondták hogy megbüntették és a 12.helyet kapja meg

Ulvar
Gyerekek...az RTLKLUBon most mondták hogy 20 mpre büntették meg Schumit és 12. lett...

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

szabii98
20mp-s büntetés schumachernek, 6ról 12.hely, p*csába:/

I met God. She's black

LaszloLedzenyi
megbüntették sumit.

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

gabi89
+ Buttont és jól tartotta múltkor Spanyolban.

nearo
Említette valaki, hogy Alo 77 kört ment azokon a gumikon... azért van ebben valami. Persze az is lehet, hogy simán csak elaludt.

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

gibson9
"mert ezt leszámítva csak az volt, amikor Hamiltonnal csatáztak egyet pár körig és jól tartotta.."

ezt egy korábbi futamra értettem!!!

gibson9
én szerintem is szabályos volt az az elõzés, VISZONT van egy tippem, hogy ha szabálytalan lett volna, akkor is megadták volna, hiszen így végre van valami villanása a nagy öregnek.. mert ezt leszámítva csak az volt, amikor Hamiltonnal csatáztak egyet pár körig és jól tartotta..

szabii98
Alonso autója abban a kanyarban nagyon megcsúszott, az SC-t elengedték úgyhogy az elõzés szabályos...Alonso drukkerek jöhet a szidalmazás!

I met God. She's black

Ulvar
EZ IS BRIATORE HIBÁJA!!!! SZEMÉT ROHADT CSÛRHE BANDA...

muhauhahahahahaha xDDD....

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

gabi89
Hivatalos: Schumacher-t nem büntették meg Monacóban!

A versenybíróság hosszas elemzés után szabályosnak minõsítette Michael Schumacher elõzését Fernando Alonso-val szemben Monacóban a verseny végén.

Ennek értelmében a hétszeres világbajnok megtarthatja hatodik helyét.
-----------
Ennyi :P - Mehet a flame

Én is az ilyen élmenõk közötti csatákat hiányolom.

MSI Z97 Gaming 3; Intel Core i5-4690K ; 8 GB HyperX Savage; Palit GTX970; Soundblaster X-FI ExtremeGamer; Pinnacle PCTV110i, Corsair 650TX

bakkerman
hol vannak már a 2007-es Alo-Ham-Kimi csaták,a 2005-ös Alonso-Schumi csaták,a 2003-as Kimi-Schumi...tavaly néha Hamilton beindult,õ színt vitt az egészbe,idén is csak õ hozza a szintet,meg Alonso.

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Elõre leszögezem, nem szeretnék vitatkozni, nem kenyerem. A statisztika sok mindent nem jelent, ezt tapasztalatból (szakmából) mondhatom, minden csak viszonyítás kérdése. Lehet, hogy több elõzés van, csak például nem mindegy ki-kit elõz. Szerintem az élmezõnyben van kevesebb elõzés (Te is említed, hogy Alonso elõzött párat, más nem is igazán). Én 1986 óta rendszeresen nézem az F1-et, de úgy érzem, hogy elég unalmas. Bár lehet öregszem. Igazán azért változatosak az eredmények, mert valamilyen hiba miatt a menõk közül páran kiesnek. Nem azért változik a sorrend versenyrõl-versenyre, mert kiélezett csata folyik (kivételként említhetném az utolsó 2 évad utolsó versenyét a VB címért). Általában az utóbbi években, ha nem esõs verseny van, akkor a rajt-cél gyõzelmek gyakoriak. Ez az egész persze csak az én véleményem, amivel lehet vitatkozni.

MSI Z97 Gaming 3; Intel Core i5-4690K ; 8 GB HyperX Savage; Palit GTX970; Soundblaster X-FI ExtremeGamer; Pinnacle PCTV110i, Corsair 650TX

Totti5
Az évad nagyon rendben van. Volt multkor egy elemzés elõzések statisztikáiról. Azt hogy nincs elõzés, vagy kevesebb van mint 10 éve csak belebeszélés, amit a statisztika ki is mutatott. Ma is volt elõzés, Alo elõzött párat, ami akármennyire is lenézi pár ember, nem olyan könnyû tapadni egy olyan autóra ami másodpercekkel lassabb, mert könnyen bele lehet szállni és könnyen ki lehet esni a ritmusból, és ahogy láttuk nem is volt olyan könnyû megelõzni õket, hiszen nem tapsra ment.

Ahol 70 köröket mennek egyhuzamba ott mindig van üresjárat, ezért kár is azon rugózni hogy nem történt semmi mondjuk fél órán át.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Alo már a 25. kör környékén 7. volt úgy hogy Kobayashi még nem ment ki boxba

nearo
Folytatom: Alo csak az újoncokat volt képes megelõzni... azaz hozta a kötelezõt. Más sem elõzött a sajátjával egyenrangú kocsit (kivéve Sumi a végén, meg talán a kiscsapatok).

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

nearo
Azt aláírom, hogy SC nagyban benne volt Alo hetedik helyében, na de hogy a kiesések...? Ugyan ki lett volna veszélyes? Button? Ugyanmár, idõmérõn nem ment meggyõzõt, futamon se lett volna jobb. Egyedül Barira tudnám azt mondani, hogy esetleg... de ha jól emlékszek talán õ is Alo mögött volt amikor kiesett.

...en is csak neztem h gyula minek ordit, gondoltam ugy se lesz olyan balfasz ember akit az uccso 100 meteren egy szuk kanyarba meg tudnak elozni..:D
Sztem is szabalyos a dolog, foleg ahogy ross is elmagyarazza...nem veleltlenul tapostak webberek is a gazpedalt a kockas zaszloig.
Alonso elbaszta ennyi...ha egyszeruen belso iven marad akkor kizarja az elozes lehetosegét. Ha rosberg szemfulesebb vagy sumi szarabbul gyorsit ki akkor rosberg is beelozte volna alonsot.
Egyebkent szar futam volt, esot minden futamra!
alonso 6-7. helye nem rossz, de hat egyertelmu h a safety carnak koszonheti, megelozott 3 "gp2"es kocsit egy ferrarival, ez nem olyan nagy mutatvany, meg estek is ki elole....
Ez a teljesitmenye nem ellesuloyzza azt h egy szabadedzesen kinyirja a gyozelemre eselyes autojat.
Hamilton es a merci erhetetlenul szutyok volt, pedig vartam h majd o is elozget.
Minden evben elmondjak hogy a szallgkorlat nem kegyelmez meg uristen milyen nehez palya, ehez kepest még az ujoncok sem hibaznak ha nincs technikai hiba.
Szal tenyleg uncsi mar ez a monaco:(

Punker
pl a 2000 elõtti versenyeket visszahozhatnák.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Legend Killer
engemaztánnemzavar. elõzött és kész. de látom megin megy a kavar és a fikázás a topikban, háááá... ezér fos a topik.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Komolyan válaszolva:

1. Ha normálisan elolvasod a hozzászólást, nem a mai versenyrõl írtam, hanem az egész évadról, elõzõ évrõl.

2. Ha elolvasod az elõzményt, arra reagáltam, hogy minõsítették Schumi elõzését, mintha a többiek többet elõztek volna.

Legend Killer
basszátokmeg, Michael milyet elõzött már uccsó kanyarban!!!!!!!!!!!!<#idiota><#hehe><#eljen><#worship><#worship><#hawaii>

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

nearo
Mondjuk nem értem, hogy miért nem lehetett SC mögött befejezni a versenyt... most nem lenne probléma.
Btw sumi szemfüles volt, kihasználta a helyzetet, és hozott pár plusz pontot<#eljen>

Totti5
Mit vártál Monacotól? komolyan kérdezem...

Magic Boy

A GYÕZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Alonso kiket elozott? Az abszolut eselyteleneket, s ekkor is hisztizett kozben...
Aztan a boxban megoldottak, egyszer sem kuzdott egyenrangu autoval - maskor ezert itt kommenteken keresztul fikazzak egyesek Rosberget/Buttont...

http://gaborszantai.co.uk/

Nem mintha Alonso-n kívül más elõzött volna. Sajnos a Forma-1 szánalmas. Igaz, hogy a versenyek végeredményei "változatossak", de az egész csak vonatozás. <#levele>

desigo
haha
Sch egyetlen szánalmas elõzése volt a két óra alatt...
eladom az enyémet :D kicsit sérült mert most vitte le a szél a tetejérõl a parabolát

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Totti5
Alonso lassan vette a kanyart, gondolva már úgy sincs semmi, de Sumi bement mellé, ekkor taposott a gázra és pörögtek ki a kerekek.

Sajnos az utóbbi évek F1-e olyan, hogy nyugodtan csinálhatsz mást is alatta, elég, ha hallgatod. Mostanában én is melózni szoktam az F1 alatt, tavaly egyszerûen elaludtam rajta. Most kihasználom ezt az idõt is. <#email>

LaszloLedzenyi
merthogy az utolsó körbe a szabály nem érvényes. azért gyuláék is nagyon tisztába vannak a szabályokkal

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

RelakS
és hol vehetek olyan traktort? :D

Csak annyi a bajom, hogyha dolgoznék, nem tudnék a f1-re figyelni, ha meg elkezdeném nézni, dolgozni nem tudnék (inkább elaludnék <#idiota>)

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE