FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy biztos: nem minket hívnak, ha külföldön foci edzõben gondolkodnak.
A medve nem játék.
Nekem is sok keserûségem van azzal kapcsolatban hogy mennyire nem tudunk kiállni valaki mellett aki éppen hullámvölgybe, vagy éppen leszálló ágba került, nagy-nagy tisztelet a kivételnek..mert vannak, csak nem nagy tömegben jellemzõ.
Mindig fel kell fedezni valakit, mint egy új szigetet és annak drukkolni, vagy bejön vagy nem, az önös okoskodás az valahogy fontosabb mint az egyszerû drukkolás és támogatás...full függetlenül az eredményektõl.
Két dolgot nem mondhat el Talma (vagy pl. Sebestyén Juli), ha majd egyszer olyan helyzetbe kerül, hogy a 'nép' kiállt mellette akkor is ha nem jöttek az eredmények. Meg most már a szponzor sem...ezt nevezem eltökéltségnek..eredménytelenség miatt nem támogatja tovább...
Pedig apán, tényleg kutya kemény volt elérni ezt a szintet.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Ekozben az olyan sikersportagak, amiket lentebb is felsoroltak (jegkorong, kezilabda, uszas, evezosok) meg az utolsokat rugjak, mert az allami tamogatast csokkentik, a szponzoracio elmarad.
Manapsag egy egyszeru, atlagos csaladnak egy vivoszakosztalyba is nehez elkuldeni a gyermeket. Egyreszt a vedoruhat meg kell venni, masreszt a kluboknak nincs penze veresnyekre utaztatni a sracokat - ez is mind sajat penzbol megy, illetve a szulok szervezik meg. Es ebben a sportagban is sikeresek vagyunk!
(2 evig a Tapolcai Vivoszakosztalynal toroztem, az olimpiai ezustermes Szalay Gyongyi volt az egyik edzom, az egyik szakosztalytarsam a mara EB es VB Boczko Gabor volt, szoval nem egy underdog egyesulet, megis olyan korulmenyek koztt edzettunk, hogy egy homeless inkabb az utcan toltotte volna az ejszakat, mint abban az epuletben)
http://gaborszantai.co.uk/
pl
Motogp - Talma, Team Tóth
Seat Eurocup - Zengõ, Wéber, Norbi
WTCC - Zengõ, Norbi
F1 - Zsolti
Rallyban is ki ki kacsingatunk néha néha, de nincs rá pénz
Dakar - Palik, Szalay, Darázsi és a többiek ( kár hogy teljesen elfogytak mert nincs rá pénz és háttér....... )
ezek mind nagyon szép dolgok és büszke vagyok hogy nekik drukkolhatok, úgy hogy MOn ez a sport nagyon nehéz és nehéz kitörni, pénzt szerezni és nemzetközi sikereket, tapasztalatokat elérni, de nekik sikerült nem is akárhogy és erre legyünk nagyon büszkék!
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
Szvsz nem a sracokkal (alapanyaggal) van a baj, hanem az ugynevezett szakemberekkel.
Ezek a fiuk tudnak focizni husz eves korukig, aki elkerul kulfoldre, az tovabbra sem felejt el, de aki itthon marad, azoknak annyi.
Meg lehet nezni, hogy egy Arsenal mennyit es hogyan edz es ezt hasonlitani egy FTC-hez.
Sirni lehet a kulonbsegtol, pedig csak egyenes terulet kell, gyep es ket kapu, illetve bojak.
Mennyi kornyezo orszagnak van sikeres edzoje, akik VB-re vittek sajat vagy mas orszag csapatat?
Mikor kertek fel utoljara magyar edzot kulfoldi klub vagy valogatott elere?
Es mikor felkertek, akkor is meg kellett nezni, hogy Oceania melyik reszen van az a sziget...😊
Idehoztak Koeman-t, aki jo szakember, de a magyar klubokban felrenevelt jatekossal nem lehet csodat tenni. Kulfoldrol meg nem lehet osszerakni egy valogatottat, ugy meg plane, ha a legjobb magyar jatekos hisztizik. (Aki amugysem tud mar mit kezdeni ilyen alacsony teljesitmenyu tarsakkal, mert nem hosszu labdakat osztogat, hanem az angol csapattarsak futni szoktak a labda vart erkezi pontja fele...)
Igen, 10 millio szakember es labdarugo orszaga vagyunk (meg legalabb ennyi F1 szakkommentatore), csak ezt rajtunk kivul senki nem hiszi el.
http://gaborszantai.co.uk/
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
Azért nézzél már körül, pls! Én nem vettem észre, hogy a Debrecen már a hyper-szuper arénában várja következõ ellenfelét. Azt se látom, hogy a Puskás stadionban rendeznék a BL döntõt, annyira szuper. Ami a fociba megy, az az utánpótlásnevelésbe megy. Újraindul több program. Megj. az elmúlt 8 évben többet szórtak bele a magyar fociba, mint amennyirõl a patás esetében puffogsz.
Technikai sportokba nem lehet beleszórni sok pénzt, mert akkor kb. 1 db embert támogatsz, nem mondjuk ezret. Emlékszel Zsóti esetében mennyi dollármilla kellett, míg a Jordanbõl eljutott a Minardiig és egy teljes szezont végig bírt menni? Arra is emlékszel, hogy mennyien és mennyit sírtak, hogy BZSt ki akarja tömni az állam pénzzel, csak hogy indulhasson (akkor utálta meg a többség), pedig szó nem volt errõl?
"vízilabda, kézi, kosár, jégkorong"? Mennyien nézik is ezt? Sorolj fel KAPÁSBÓL öt-öt sportolót (elég csak magyar állampolgárokat) minden említett sportágból!
Kubában népszerû a baseball, mert ez honosodott meg. Amerikában az amerikai foci, Ausztráliában a rögby, Indiában a krikett. Ez van. Nálunk is van a foci mellett más, de egyelõre a foci az, amely népszerû - ennek az alapja a múltja, és sajnálom, hogy a többség a kudarcok korában született és tisztességes magyar csapatot csak olimpián v. ifjúsági megmérettetésen látott -, így erre hegyezõdött ki a vadkapitalizmus 1989 után, itt lehet - az átláthatatlan viszonyok miatt - leginkább a zavarosban halászni, így ebbe szórják a pénzt, de azért még mindig ez a legnépszerûbb. Az, hogy a patás mibe szórja, az egy dolog, de te is tudod, hogy nem minden fekete v. fehér. Ha a patás a bobba, vagy a síelésbe szórná, esetleg Kisjuhász Béla gokartozását támogatná, akkor az lenne a baj, mert õ a patás.
A medve nem játék.
A medve nem játék.
Õ ki? Mariska Hargitay guru rokona? Vagy valami osztrák darabolós gyilkos? 😄 Ilyen névvel élni ...
A medve nem játék.
Most néztem meg nem rég frissült a FIFA ranglistája. Magyarország 62.
Bosznia, Benin, Mali, Bolívia, Litvánia...és még sorolhatnám...
Részlet belõle:
60 Austria 536 8 Up 57
61 Benin 535 -1 Down 4
62 Hungary 534 -5 Down -31
63 Cyprus 523 4 Up 37
64 Iran 522 -3 Down 1
Tudom hogy képes lenne Magyarország fiatalokkal összehozni egy olyan válogatottat ami sokra vihetné. (kapásból az U20as fiúkat apró módosításokkal már rég a NAAAGY válogatottunk elé tettem volna).
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Kezd egyébként ismét feljavulni
nembántani...
a magyar média meg no comment
ugyanez a helyzet SZávay Ágikával és a hasonló agyonsztárolt sportolónkal.
Kiss Pál Tomiról lehet hallani?nem?
Szávay és Talmácsi bennevan minden nap az újságban?igen!
ezen kéne elgondolkodni
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
kezdõk akik idén debütáltak és egy vezethetetlen hulladékon kellene rutint szerezniük
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
jobban járt volna motogp helyett ha SBK-ba megy...csak lehet a MOL nem akarta
ma dobta ki Talmát a szemét MOL is
meg lehet majd nézni lefelé ívelõ pályáját ha nem lesz komoly szponzor 😞
Yamamoto versenybe futott leggyorsabb köre jobb volt mint Chandhoké, ha figyelembe vesszük hogy Yamamoto 2,5 éve nem vezetett F1es kocsit+hozzávesszük Senna eddigi pocsék teljesítményét, akkor az jön ki hogy perpill Yamamoto a legjobb HRT-s. Ami a másik 2 pilóta számára elég cinkes.
(szegény Talmát is ma rakta ki köcsög MOL)
ha nincs szponzor az szívás...
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"