FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
REAL MADRID
ez egy ezer éves vicc, csak nem ismeritek és így nem ült a poén..
kistesóm született.. -haja van? -nincs -foga? nincs. -menni tud? -nem -akkor ez nem kistesó hanem kis nagypapa..
nna akkor f1..
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Ez nagyon jó😊

off vége...
hétvégén jön a sokunk és a pilóták által is közkedvelt pálya Spa-Franchorchamps.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
én meg tökizek az ismerõsök között 😊)
...de(!) csak jó ismerõsök között, és akkor is olyan helyzetben amikor tudom hogy ez nem merülhet fel másokban úgy mintha kicsinyítenék a megszólításban....ez az életben nem bonyolult 😊, jön magától.
A gyerek, kölök az más mint a tesó...és pláne más mint a báttya mondjuk.
De sztem ezt nem kell magyarázni, a neten a legcélszerûbb használni a nick-t.
..ha valakinek hülye nick-je van (mint mondjuk az enyém), akkor lehet lazulni, de ha szóvá teszem/teszik hogy nem oké, akkor nincs mese.
Általában közösségben nem elvárható hogy mindenki más alkalmazkodjon, meg behódoljon az egyén berögzõdései miatt.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
http://gaborszantai.co.uk/
pont mint egy kisgyerek..
szerintem belefér.. <#zavart1>#zavart1>
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
(kopasz szimulátoros 30-40 közötti embert is gyereknek hívtam, ez ilyan berögzõdött szokás, nem kéne nekem ugrani és megtámadni mivel nem annak szántam feléd)
Én is indultam már kereket csikorgatva és télen mindig olyan utcákba közlekedek ahol jó havas és kanyarokat keresztbe lehet venni😊 igaz nem hátsókerekes luxusmercivel amivel nyilván látványosabban lehet😊
nem értett velem egyet Archangel gyerek és te sem, hogy õt kellett volna vinni elõbb nagyobb csapatba Raikkonen helyett, erre most meg Schumi helyett akarod õt odaültetni😄 Quick Nick, a nagyon erõs Kubicát is megtudta verni pontokban tulajdonképpen õ az egyetlen csapattárs akitõl kikapott, (Webber csakis azért verte meg 2005-ben, mert Nicknek kihagyásai voltak a sérülése miatt) tehát joggal ülhetne bárhova, de azt nem mi döntjük el😊 mellesleg a kihagyások úgy tûnik manapság mindig sokat kivesznek az emberekbõl, sztem Schumi még így se rossz és nem vagyok benne biztos h Heidfeld nem panaszkodott volna idén, hogy nem fekszik neki az autó...nem tudhatjuk ezeket
tudtam h belekötsz a Hamiltonos dologba, legalább csinálta volna eldugott helyen tudhatta volna, h így pocsékolnia kell az idejét tárgyalásokra+teher még a nyakán ki akarna ilyet...
hazugságügy tavaly Ausztráliában arra pedig mi mentség van?...az is kifogás ennyi erõvel
Mit hazudott?😊 Rosbergel nem történik semmi, nincs ott a tûzvonalban, nem lényeges figura, csak abban hogy "alázza" Sumit.
Hamilton nem drifelt sehol pláne nem autópályán, csak kipörgette a 400 lóvas Mercije kerekét álló helyzetbõl indulásnál késõ este az utcán amikor alig volt forgalom, és erre rákapott az idióta miniszter aki világra szóló botrányt próbált ebbõl csinálni a saját politikai érdekei miatt, de Hami nagy ívben leszraja és jól is teszi. Elnézést kért többször is, de tárgyalás lett belõle meg minden... kap némi pénzbírságot és kész.
Sok a kifogás. Sumi semmit sem javult év eleje óta az autó pedig pontszerzésre, 4-5-6 helyre szookott lenni és dobogó is elcsíphetõ lesibõl, de ehhez nem a 11. helyen kell küzdeni a 10. helyért...
Schumit pedig sehova ne küldözgesd, nem ez az év a mérvadó, számtalan balszerencsés futama volt idén evvel a roncs Mercivel, az 1-2 formahanyatlása is edzésen volt tapasztalható, a versenyen általában túl hamar elkoptak a gumijai...
Rosbergnek már a töke kivan a 4. helyekkel. Õ nyerni akar. Sumi meg jobban teszi ha ott van a 4 helyen, mert a 10.ról nehéz lesz tapsra nyerni, ha meg nem izgatja vegye a kalapját és távozzon. Ott van Nick aki sikerre éhes, vagy más fiatal.
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
facebookon is ott van ez a jótékonysági versenyre a felhívás
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!