FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Totti5

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Streamet tudsz linkelni? Köszi

REAL MADRID

Totti5
esik az esõ Spaban a változatosság kedvéért

OFF:

ez egy ezer éves vicc, csak nem ismeritek és így nem ült a poén..

kistesóm született.. -haja van? -nincs -foga? nincs. -menni tud? -nem -akkor ez nem kistesó hanem kis nagypapa..

nna akkor f1..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Máté94
De la Rosa
középsõ sapkás az kicsoda? nem bírom felismerni😄😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

hol elsz? nagyapam 90 es teljesen epeszu, beszelgetni lehet vele, nem szarik be, eltartja magat es feleseget. foga ofc mar nem mind a sajatja 😛

desigo
ez de poén <#eljen>
Totti5

Totti5
Baricselló most ünnepli a 300. futamát! Nem semmi.

Ez nagyon jó😊

DeerHunter01
holnap szabadedzés<#beka3>

\"Erről van szó!\"

tökéletesen megértelek<#eljen><#worship> bítájpfrí báttya<#hehe>
off vége...

hétvégén jön a sokunk és a pilóták által is közkedvelt pálya Spa-Franchorchamps.

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

b-type
off:
én meg tökizek az ismerõsök között 😊)
...de(!) csak jó ismerõsök között, és akkor is olyan helyzetben amikor tudom hogy ez nem merülhet fel másokban úgy mintha kicsinyítenék a megszólításban....ez az életben nem bonyolult 😊, jön magától.
A gyerek, kölök az más mint a tesó...és pláne más mint a báttya mondjuk.
De sztem ezt nem kell magyarázni, a neten a legcélszerûbb használni a nick-t.
..ha valakinek hülye nick-je van (mint mondjuk az enyém), akkor lehet lazulni, de ha szóvá teszem/teszik hogy nem oké, akkor nincs mese.
Általában közösségben nem elvárható hogy mindenki más alkalmazkodjon, meg behódoljon az egyén berögzõdései miatt.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

energikus lehetett ez a jó😊 a nagyszüleink úgymond egyfajta aranygeneráció, sok mindent megéltek a mai generáció (vagyis a mienk) az életmód miatt nem valószínû, h ennyi ideig fogunk élni...már most rengeteg 40-50 év körüli ismerõsöm van akik mesélték, hogy hullanak el a legjobb barátaik...

bakkerman
hát öcsém rajtad mindig meglepõdök 😄DDD

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Nagyapam 83 evesen ment el, 4 foga hianyzott osszesen. Mondjuk nem is szerette az edesseget es ven fejjel is elbiciklizett a fogorvoshoz.

http://gaborszantai.co.uk/

Totti5
Egyszerû, elég csak a nicknevét írni és nem kell mellé semmilyen más jelzõ... letesózni egy idegent eléggé hülye stílus.

nem élõben max neten...neten nem látom a másik arcát miért ne gyerekezzem le? ez olyan, mint a testvér vagy bátyó, meg mi egyéb...miért kellene nekem folyton jól neveltkedni SG-n, ha nem is ismer az ember? elég, ha tudom élõben milyen vagyok, amúgy pedig nem orrba szájba káromkodtam és mégis itt osztják az észt az illemrõl egyesek😄

háát annak már se foga, se haja, beszélni sem igen tud, beszarik..

pont mint egy kisgyerek..

szerintem belefér.. <#zavart1>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Norbi1990
70 éves nagypapát is legyerekezed?
Ügyes vagy.
de a mindenkit gyerekezes se tul jolnevelt.

Peppus
Szerintem aki ezen kiakad, annak felesleges magyarázkodni..

nem sértésnek szántam, mindenkit gyereknek szólítok

(kopasz szimulátoros 30-40 közötti embert is gyereknek hívtam, ez ilyan berögzõdött szokás, nem kéne nekem ugrani és megtámadni mivel nem annak szántam feléd)

Kisfiam, majd akkor gyerekezz le masokat, ha mar nem a Thomas, a gozmozdony jelenti Neked a legizgalmasabb perceket az ovodai csendespiheno utan.

figyelj õ rajta nem nagyon látni h öregedik, tehát 2 év múlva jöhet Schumi helyére, persze ez attól függ jövõre milyen lesz Schumi teljesítménye, mert az idei év az snassz és semmitmondó...a másik h azért lehet h Rosberg jobb idén, de 56 pontnyi különbség nincs kettejük közt, Rosbergnek 2 rossz futama volt idén, abból 1 volt amibõl ki is esett ez a mostani volt a kerék esettel...azonkívûl szenvedett Spo.ban és kész mindig mázlival, nem mázlival elõl volt, Schuminak pedig vagy 2-3 futamát elszúrták a taktikával ezenkívûl motorhiba, Ausztráliában megpöckölte Alonso, Monacoban elvették a pontjait szóval azért voltak esetek amirõl nem tehetett és azért így is volt amikor Rosberget elverte...edzésen ott valóban javítania kell

voltak ilyen esetek, h Montoya 220-al száguldott autópályán, azt is felfújták, na meg Schumi telefonált vezetés közben Budapesten tavaly...végeredményben ezek "apró" dolgok, mondjuk Montoya állatkodása nem az😄, de Hamiltoné kisebb, ha azt veszem, mert senkit nem veszélyeztett, csak értelme nem volt sok...

Totti5
Heifeld egy nagyon megbízható gyors pilóta. Vannak nála gyorsabbak agresszívabbak, de nagyon konstans eredményekkel tud ott lenni elöl, igaz nem volt nála olyan áttörés még mint pl Webbernél hogy egy nagyon erõs autóban ülhetett volna. Olyan Buttonos a pályafutása és jó lenne õt még látni pl egy erõs Mercinél Sumi helyén.

Totti5
Ez csak a valóság... Ha nem látták volna a rendõrök akkor nem lett volna gond, és akkor sem ha nem kezdenek el akadékoskodni... kellett nekik a hírverés és nagyfiúnak érezték magukat. Helyben meg kellett volna bírságolni és kész, erre lassan éve megy a huzavona. Ugy látszik nem csak MO ilyen hogy a kis szarkupaca tetején kotlik éveken át minden hülyeségen.

Én is indultam már kereket csikorgatva és télen mindig olyan utcákba közlekedek ahol jó havas és kanyarokat keresztbe lehet venni😊 igaz nem hátsókerekes luxusmercivel amivel nyilván látványosabban lehet😊

milyen érdekes pont Heidfeld az akit lesajnál mindenki, az a személy aki a nagy Alonsot állandóan szétszivatta gyengébb autóval (nézd vissza a 2005-ös Monacoi és 2007-es futamokat)

nem értett velem egyet Archangel gyerek és te sem, hogy õt kellett volna vinni elõbb nagyobb csapatba Raikkonen helyett, erre most meg Schumi helyett akarod õt odaültetni😄 Quick Nick, a nagyon erõs Kubicát is megtudta verni pontokban tulajdonképpen õ az egyetlen csapattárs akitõl kikapott, (Webber csakis azért verte meg 2005-ben, mert Nicknek kihagyásai voltak a sérülése miatt) tehát joggal ülhetne bárhova, de azt nem mi döntjük el😊 mellesleg a kihagyások úgy tûnik manapság mindig sokat kivesznek az emberekbõl, sztem Schumi még így se rossz és nem vagyok benne biztos h Heidfeld nem panaszkodott volna idén, hogy nem fekszik neki az autó...nem tudhatjuk ezeket

Merci egyre rosszabb ez látszik is...legalább is idén

tudtam h belekötsz a Hamiltonos dologba, legalább csinálta volna eldugott helyen tudhatta volna, h így pocsékolnia kell az idejét tárgyalásokra+teher még a nyakán ki akarna ilyet...

hazugságügy tavaly Ausztráliában arra pedig mi mentség van?...az is kifogás ennyi erõvel

Totti5
"ha hátra fordulsz rögtön hazudik egyet és az autópályán driftel..."

Mit hazudott?😊 Rosbergel nem történik semmi, nincs ott a tûzvonalban, nem lényeges figura, csak abban hogy "alázza" Sumit.

Hamilton nem drifelt sehol pláne nem autópályán, csak kipörgette a 400 lóvas Mercije kerekét álló helyzetbõl indulásnál késõ este az utcán amikor alig volt forgalom, és erre rákapott az idióta miniszter aki világra szóló botrányt próbált ebbõl csinálni a saját politikai érdekei miatt, de Hami nagy ívben leszraja és jól is teszi. Elnézést kért többször is, de tárgyalás lett belõle meg minden... kap némi pénzbírságot és kész.

Sok a kifogás. Sumi semmit sem javult év eleje óta az autó pedig pontszerzésre, 4-5-6 helyre szookott lenni és dobogó is elcsíphetõ lesibõl, de ehhez nem a 11. helyen kell küzdeni a 10. helyért...

jaja, ha létezik frusztrálóbb érzés annál, hogy kipréseled a maxot az autóból és max 4. vagy (mint tavaly számtalanszor a Williamssel pl 14. helyrõl is feljött Rosi) akkor nyílván ez...Még az a szerencse Rosberg egy türelmes ember és jól kezeli a médiát is... belõle, hamár PR meg ilyenek sokkal megbízhatóbb bajnokot tudnának csinálni, mint õ felsége Lewisból, aki, ha hátra fordulsz rögtön hazudik egyet és az autópályán driftel...

Schumit pedig sehova ne küldözgesd, nem ez az év a mérvadó, számtalan balszerencsés futama volt idén evvel a roncs Mercivel, az 1-2 formahanyatlása is edzésen volt tapasztalható, a versenyen általában túl hamar elkoptak a gumijai...

Totti5
"Nico-nak még mindig bizonyítania kell magát! Michael-nek már nem. Nico számára a 4. helyek is fontosak, Michael-nek nem. Neki csak a gyõzelem számít. Ha 4.-nek vagy 14.-nek ér be, az neki teljesen mindegy…”"

Rosbergnek már a töke kivan a 4. helyekkel. Õ nyerni akar. Sumi meg jobban teszi ha ott van a 4 helyen, mert a 10.ról nehéz lesz tapsra nyerni, ha meg nem izgatja vegye a kalapját és távozzon. Ott van Nick aki sikerre éhes, vagy más fiatal.

hasonló módon halt meg Gilles Villeneuve is...az a fránya hátsó-elsõ kerekek találkozása után mindig ez keletkezik😞

szegény😞

Firerock
továbbra is fenntartom hoyg ez a pálya életveszélyes és nem versenyzésre való...

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Máté94
Máté94
Ja, hogy ez volt az. Az hittem megint történt egy. 😄
youtube pöcs

Ulvar

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Máté94
Nincs errõl valami videó?
Firerock
Toro Rosso: Nem biztos a 2011-es felállás

De király lenne Ricciardo!
õ lenne a második kedvencem😄

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Angol sorozatbol, az Eastendersbol az egyik csaj...

Dietrich

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
Nem tudom ki az a Jessica Beale, úgy tûnik õ az egyik fõszervezõ.

facebookon is ott van ez a jótékonysági versenyre a felhívás

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

gondolom polgari birosagra megy majd az ugy, mivel ilyenkor van egy minimalis felelosegi elvaras, amit le sem kell irni...

Kit--Kat
Hát ez durva :S

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

bakkerman
szegény srác...azért hátha visszatér még a versenypályára! <#eljen>

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

<#csodalk>