FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Pár éve is igen nagy gond volt már,amikor 1000lovasok voltak és ha 2. rajtra került sor,azt már sok kocsi nem viselte..
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Én itt leragadtam...mióta V8as motorok vannak valahogy nem olyan és egyre kisebb és kisebb...
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
akinek kevés a 650 ló 😉
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
õk mondják meg milyen motor legyen és azt is mit bírnak így ki..
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
De ha a Le Mans series-t felturbóznák..reklám-pályák-súlycsökkentés, az odaverné az F1-t.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
lassan itt az ideje valaki indítson már egy verseny korlátok nélkül címû sorozatot, aztán fejlesszen mindenki amibõl bír olyat amit tud, és lássuk meg az emberi képességek + a technika határait.
...a környezetszennyezéssel kellene törõdni nem kirakatot villogtatni az F1-l.
Kint az utcán közvetlenül megoldani, ez hülyeség...hülyeség az egész, több teljesítmény kell, a turbó jó, de nem kevesebb hanem több teljesítménnyel.
overpower kö.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
A baj az, hogy az F1-rol iro, tudosito un "ujsagirok" 90%-anak fogalma sincs a technikarol.😄
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Apátok picsáját azt!!!! <#boxer>#boxer>
http://www.autosport.com/news/report.php/id/86341
elég ütõsre sikerült,és végre volt mibõl videót csinálni😄
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Infineon raceway, ha jól tudom a világ legnagyobb emelkedõje van itt verseny pályán. Nascar IndyCar és amcsi nevelõ szériák elõszeretettel használják.
De sorolhatnánk. Mid Ohio, Laguna Seca, Road America...
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
azt hittem ez a pálya is tök lapos lesz, de így már egész érdekesnek tûnik
http://topgearhungary.blogspot.com/