FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Europaban meg az a barom spanyol, vagy milyen gyerek...

De volt mar itt is mokus, kutya, nyul, macska - asszem a nyulat el is csaptak, talan Trulli vagy Ralf S.

http://gaborszantai.co.uk/

Ulvar
És le merem fogadni soha a büdös életbe nem volt ennyi Ázsiai helyszín...nyertem??? Törökországban kutya futott a pályára, Indiában tehén fog...

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Dietrich

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

bardocz
Elõzési pont minden pályán van, a kocsikkal van a gond. 20 éves kocsikkal ma is mindenhol jó verseny lenne.
Maláj, Bahrain, Kínai, Török

ezek közül maximum a Maláj pálya amit szvsz Tile jól eltalált, a többi max esõbe jó...Bahreinbe nem lesz esõ, az pedig az átépítés óta szar elõtte meg tökre kedveltem a pályát...Török nagydíjjal az a baj, hogy nincs nézõ, nincs bevétel, amúgy a pálya érdekes és a 8-as kanyar a pilóták szerint is élvezetes

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Bahreinbe olyan unalmas futam volt idén, hogy az sztem a világ legrosszabb futama volt ne viccelj már...és miért fõleg a átépített pályarész miatt van, amit Tilke tervezett...elõzési pontok kellenének, diffúzor nem kéne és máris megvan oldva a dolog

Montreal, régi Hockenheim, Imola, Indianapolis stb. ezeken a pályákon mindig voltak akciók, mert jól vannak vagy voltak megépítve...elég volt a látványos utcai pályákból (Bernie most Rómát akarja fasza), bõven elég Monaco és Szingapúr, ja és fõleg Valencia, amely szintén borzalmas helyszen az elõzésre, még akkor is, ha idén ott volt 1-2 akció...

erre a Koreai nagydíjra is kíváncsi leszek még mindig nem tudni elkészült nem készült, döntsék már el, h megrendezik, aztán pedig ki fogunk bukni, ha olyan lesz, mint a tavaly baromi unalmas Abu Dzabi

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Totti5
Sose értettem minek kell err az emberre fröcsögni. Õ is csak a munkáját végzi és egy kiváló szakember tengernyi tapsztalattal, ha nem az lenne nem õt bíznák meg... Manapság annyi szabályozás és elõírás van, és mindent be kell tartani hogy nem könnyû a munkájuk és aki kicsit is belelát vagy átérzi hogy mekkore felelõssége van egy mérnöknek abban hogy amit tervez az biztonságos is legyen annak ezt nem kell magyarázni...

Van ami jó sikerül van ami kevésbé, az meg hogy nincs elõzés nem a pálya hibája, mert más sorozatokban van. SPA is "unalmas" ( mert ha nincs elõzés de van 2 SC , baleset, akkor már nem unalmas ugye... ) lenne ha nem esne az esõ össze vissza.

Amúgy a Maláj, Bahrain, Kínai, Török teljesen rendben van, én ezek kimondottan kedvelem mert mindegyikben van valami egyedi és odatehetõk a régi pályák mellé simán. Valenszia és Singapúr a hypnak és látványak is készült, azok kevésbé, de hát istenem ilyen is kell...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

kifli

egy ilyen állapotú kocsit kipofozni is drága 😄
Count Adyn
nekem jöhetne egy olyan is ami már kigyulladt, kilehetne azt pofozni😄D

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

passatgt
ik az új korai pálya a belsõ kamerás

😊

nearo
😊)))

A felvételekrõl az is nyilvánvalóan látszik, hogy a pályán még jócskán kell munkálatokat végezni az október 24-én megrendezésre kerülõ Korai Nagydíj elõtt.

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Firerock
:'(
kedvenc autóm,egyszerûen gyönyörû😄

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Dietrich
megvan honnan a kavar a pontok körül ebben a bajnokságban!
másik fórumon írták:

A pontozas a kovetkezo:
Ha siman szamoljuk a pontokat akkor 390 pontja lenne. De van egy olyan szabaly, hogy a 2 legroszabb erdemenyt levonjak, ( az O eseteben egy 6. hely (-18 pont) es egy 7. hely (-16 pont) igy ez le...vonodik a 390-bol azaz marad 356 pont.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
nem hogy azt nem intézte neki, de a pénzdíjakat is lenyúlták...

Rajottem, csak mar nem tudtam javitani, de koszi😊

Kit--Kat
Nem a California, a 458 Italia gyulladt ki folyamatosan.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

100570-71: köszi szépen a megerõsítést sejtettem h valami Van der valaki😊

72: arra kíváncsi lennék én is, de biztos nem aprópénz gyûlt össze

desigo
Kíváncsi lennék,hogy mekkora kórházi költség lett.
Remélem,hogy Van der Drift managerét (ha valóban nem intézte el a biztosítást) kitiltják az összes versenypályáról!
Totti5
van der Drift

Firerock
Van der Drift

és akkor még itt van az a srác akinek Webberék gyûjtik a pénzt az is most bukott vmelyik sorozatban az a holland nevû srác...

az ellen nincs védelem, ha 2 motor is átmegy rajtad...

bardocz
Valami ragasztó engedett el benne a hõ hatására. Aztán kigyulladt az egész szépen. Gondolom a kaszni nagy része meg karbonból van, az meg szeret égni.
A Ferrarinak amugy is EPIC FAIL, hogy sorban, spontan gyulladnak ki a Californiai... (allitolag mar megtalaltak a hibat, de akkor is igencsak kenyelmetlen)

Totti5
A Ferrariban vagy a Lambóban benn égõkrõl ( túltélték, de valszeg vége a karrierjüknek ) nem is beszélve.

Ugy ertettem, hogy rovid idon belul 2 halalos (Massa eseteben majdnem) baleset tortent ezekben az esetekben.

Totti5
Ha egyedül bukik egy motoros akkor nagy baja nem szokott történni, mert eléggé védi õket a ruha, igaz törések minden hétvégére jutnak, de ez benne van ekkora sebességnél és hogy csak egy ruha védi õket. Ezelõtti futamon is volt majdnem egy ilyen, ott is a pályán esett el valaki, de szerencsére ott ki tudták õt kerülni és nem történt semmi. Szomorú az ilyen:I

Hiába fejlõdik a biztonség, a motorozás mindig az egyik legveszélyesbb technikai sport marad a versenyzõkre nézve.

Valahogy soha nem egyedul tortennek ezek az esetek😞
Senna es Ratzenberger, majd Surtees fia es majdnem Massa, most meg ket motoros...😞

Firerock
mennyi van még hátra?
rohadtul szurkolok neki,hátha...

Dietrich
Blomqvist is 16 éves..nagyon nem lepõdök meg ha a F1-ben látjuk viszont pár év múlva..

Dietrich
és maradt is annyi

Összetett:

Kiss Pál Tamás - 356
Blomqvist - 352
Williamson - 345
Stevens - 334
Tincknell - 314

Dietrich
szép biza..ahogy a rajt után lenyomta(vagy ki) Blomqvistet már PT szerü volt :p

Dietrich
csak van mikor 3 futam van hétvégén..

Ulvar
Na 2. hely szép volt Tomi 😊.

passatgt
ezeka versenyek mindig ilyen rövidek? 40 sec alatt körbeérnek kb, és 27 kör, abból kb 17-et safetycarral mentek😄

passatgt
na de most 2., blom meg 6.

Norbi1990
Nem. Már 4 pont hátránya van Blomqvistel szemben.
Kit--Kat
Priaulx

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Dietrich
http://www.justin.tv/tubs_again

Kiss Pál Tamás 2. versenye lesz itt 16:30-kor
van még 6 pont elõnye összetettben

Dietrich
az aki a CC-ben 12 futamon indult és nem ért el semmit..

Kit--Kat
Az.. Elõtte kilökte a 3. helyezettet, aztán kapott egy áthajtásost, de még mielõtt kiment volna, Norbit is kitette a pályaszélére...

Aztán még kipöckölte Huff, majd rákormányozta az autót és kiszorította Tarquini is.

Agresszív korcsok szériája ez a WTCC... Egyedül Prilaux aki tisztán szokott versenyezni, meg az újoncok.

Ulvar
Igen az a noob...

Norbi1990
Igen az a pöts.
az a Monteiro aki az F1-be volt? Tiago vagyis a Jordannel a 2005-ös USA nagydíjon elért csonka 3. helyezett Monteiro?

jaja 😞( Peter Lenz

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Dietrich
1 hete meg a 13 éves fiú

Kit--Kat
Fasz Monteiro meg kilökte Norbit 2. helyrõl...