FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ebbe ne menjunk bele, utalom a fejet, de amit magyar haterrel az esese utan bemutatott a Dakaron, az onmagahoz kepest elismeresre melto. Szvsz.

http://gaborszantai.co.uk/

Dietrich
clio zártkasztni tee 😉

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Count Adyn
ezesetben én szabó róberttel vagyok😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

nearo
Igen, valami ilyesmire gondoltam én is... vagy egyszerûen el kellene engedniük a mezõnyt.
Na mindegy, hami megszívta nagyon. Hány pontja is van most?

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Totti5
BBC szakik szerint is Webber volt a hibás?😊

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Ulvar
Igen, a pálya autóversenyzés és a terep rally egy kutya 😄....

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

RelakS
szétfoszlott a jobb-hátsó kerék, és Gyula nem látott defektet? 😄

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

ámen.<#nyes>
Totti5
Csinálj meg 1-2 Dakart és visszatérhetünk rá.

Ulvar
Palik annyira pálya autóversenyzõ mint én.

Teljesen mindegy, ha megbuntetik, akkor megbuntetik, ha nem, akkor nem. Ennyi.
Ezen sem a BBC, sem az RTL kommentatorai, de az SG forumozoi sem fognak valtoztatni.

Ulvar
Kurva egyszerû. El kéne engedni a lekörözötteket hogy visszakapják a körüket és nincs belõle baj. De ezek ilyen hülyék az egész FIA szakértõ csapata balfasz...nem tud konkrét döntést se szabályt hozni.

Ha elengedik akkor hátul is van csata a kis csapatok közt meg elõl is a pontokért itt meg csak feltartás baleset vita stb...

Norbi1990
Palik nem aszfalt pályán "versenyzik".
bardocz
Ez eleg szabadforditas volt.
kabel15
Tényleg múltkor meg Vettel zúzta le Button-t. Zárják ki az egész csapatot.
Valami úgy sincs rendbe azzal a kocsival!<#mf1>

BattleTag: kabel15#2672

Peppus
Áhh ez nemigaaaz. A végén tényleg az lesz, hogy valamelyik csíra nyeri a VB-t :S Alonso vagy Vettel :S:S

passatgt
Egyenesek kötik össze a kanyarokat

ez nagyon érdekes infó volt, nem tudtam😄

Count Adyn
õ sem azt mondta hogy webbert büntetni kell, hanem hogy inkább neki kellett volna figyelni, nem ugyanaz

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Palik Laszlo is autoversenyzo, ugyhogy ezt a kerdest tovabb ne eroltessuk😊

nearo
Igazán hozhatnának egy szabályt arra, hogy mi legyen az sc mögötti lekörözöttekkel... ez a webber-hami eset meg sem történt volna, ha nincs ott az a virgin.

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

kabel15
Nem tudom mit kell ennyit gondolkodni ezen a büntetésen. Szépen beáll a boxba és végig nézi a versenyt! Megérdemli!!!!!!<#boxer>

Totti5
Ilyen nincs, fõleg ebben az esetben nincs.

Norbi1990
Amúgy érdekes. Amikor a elõzni akarják egymást mindig valami balhé van.
Akit elõznek nem tudja felfogni, hogy elmegy mellette és mindig túl optimisták, hogy akkor is visszaelõzöm.
passatgt
mindkettõ balfasz, maradjunk annyiban😊

Count Adyn
bár ha webbert büntetik akkor alonso vezeti a vb-t?😄 hu akkor dögöljön meg webber<#idiota>

Ulvar
Kipróbáljuk Clioba papa? Megnézzük a reakciódat de te már úgy is unod az ilyet 😄.

Ulvar
Így van, Walter Csaba autóversenyzõ se ért a dolgokhoz teljesen igazad van 😊.

az ausztrál paraszt megint kiütött valakit.
csodás.
Dietrich
nálam a Webber eset mezei versenybaleset a sumákos féle nem.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

kabel15
Persze nem direkt volt!!!! Érdekes hogy a VB elsõ helyezett teljesen véletlenül kilöki a 2. helyen lévõ versenyzõt.

Ulvar
Az nem Petrov és Török GP? Azt meg tessék vissza nézni ott már elõrébb volt Alonso 😊.

Count Adyn
ne fáraszd magad az sg-s szagértõkkel😊

Totti5
Én nem mondtam hogy büntetni kell, csak hogy nem Hamilton hibája. Õ perfektül tette amit kellett.

Ulvar
Hát ne legyünk már Ken Block hogy a bal kanyart bal oldalról kezdjük 😄.... Abban a kanyarban az ideális ív ráfordítója jobb oldalt kezdõdik ugyebár... de lehet nekem sincs igazam. Igazából tök mindegy nekem a lényeg hogy Ferka nyerjen eddig jól áll a széna 😄.

Totti5
Igen. Ennyi erõvel senki sem elõzhet meg senkit... külsõ ívrõl úgy kell ahogy Hami tette ennél jobb lehetõség nem kell egy ilyen manõverre, de arról nem tehetett hogy Webber balfaszjóska volt és kilöki.

Erdekes, Alonsonak volt egy hasonlo huzasa, akkor O sem kapott bunetest (Kubicaval szemben, ha jol emlekszem), akkor itt miert lenne?

Count Adyn
ilyen amikor 2 agresszív állat versenyez egymással😊

Marci0115
WEBBER KICK BANN

Dietrich
Hamilton nem hagyott helyet..megérdemli..
köcsög szokásos F1-es módszer aki elöl van ráhúzza a másikra az autót..

Ulvar
Most itt jogos! Tényleg fasz volt mert jól kikúrta Heidit, csak elõtte nem láttam mit csinált Heidi.

Ulvar
Elõtte volt Webber fedélzeti kamerájából jól látszódott Lajos eleje majd rövidet akart fékezni ott ahol nincs hely és oldalba cseszte, el kellett volna hogy vegye.

Di Grassinak és Webbernek egy bünti és shalom.

Totti5
Hamilton volt pozícióban, nagyobb sebességgel mehetett rá a kanyarra, erre Webber is ezt tette, de õ olyan szûken nem tudta bevenni és kilökte...

kabel15
Szarom le Webbert. Webbert KICK BANN FIA!

Falcon83
Szerintem ebben Hamilton jobban benne volt, mint Webber.

Dietrich
na akkor..

MONDTAM HOGY EGY FASZ SUMÁK
:pp

Casillas
úgy is van, megérdemli, még párszor kiesik így mint ezen a két futamon, és idõvel csak felfogja a hülye fejével hogy nem roncsderbi, hanem autóverseny 😊

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Totti5
sumi is szép volt...

kurvara nem Webber hibaja volt, Hamilton nagyot almodott...
mit vart, Webber nekimegy a falnak?

Meg a BBC-sek szerint sem volt hibas Webber, pedig Hamiltont igencsak vedik mindig...

Totti5
bazd meg webber... simán hamiltoné volt

Dietrich
na végre van történés ha elõzni akarnak 😉