FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Max-ot sajnálom.Megfingatta volna jo autóval a merciket <#fejvakaras>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

PLaci
Úgy tűnik, hogy az a futam legnagyobb kérdése, hogy hányan jutnak el a kockás zászlóig.... <#csodalk>

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

<#eljen>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

PLaci
Már megint Grosjean indítja a lavinát....

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

AnuluWork
Csak hogy legyen mára egy jó Ferrari is:

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

AnuluWork
Lesz pár SC a kavicságy miatt.

sure
Tippem a mai befutóra: ismét káosz, Verstappen mindkét Mergát kirakja, a végeredmény Leclerc, Ricciardo, Kvyat 😄

Isten nem bottal, hanem VMware.

lac coo
Megvan a busz vs autó viszonylata környezetszennyezés tekiknetében... ? 😊
Naugye...

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

b-type
kereskedelmi járattal, mégis hogy a fenébe kellene mennie?!
Egyszerűen elképesztő mélységekbe vezet az utálat. De legalább foglalkozol vele 😄D

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

allock
majd beruház egy kevésbé szennyező repülőre <#nezze>

#hhwnd

adam46
Nem, csak Hamilton feltűnően mindig a bort iszik, vizet prédikál kategória. Tehát most emiatt felesleges volt eladnia a magángépét, hogy ugyan úgy kerozint pöfögtetve menjen oda... 😄
Utoljára szerkesztette: adam46, 2020.09.12. 20:07:10
Magnum PI
Mivel menjen oda amúgy? Gyalog meg úszva? 😊. Amúgy szerintem ennyi pénzzel nehéz nem képmutatónak lenni vagy annak látszódni. Az hogy reagált véleményekre szerintem korrekt dolog. Szerintem is képmutató Hamilton de szerintem minden ember az, szóval nem lóg ki sorból.

adam46
"eladta magánrepülőgépét, a versenyhétvégéken pedig kifejezett kérése, hogy a repülőtérről elektromos autóval vigyék a pályára." - Mert ha nem magángéppel megy, az nem fogja szennyezni a környezetet? <#hehe> Hamiltonnál nagyobb képmutató ember nincs a F1-ben.
mcmoha

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

mcmoha

b-type
kemény, én biztos lesz@rnám, de hát könnyű neki állandóan qva gyors autót vezet. Egy Tesla-val se lenne bajom, megy mint barom.
De azért az a hang ami ezekenek a sportkocsiknak van,...hiszen pont azért tervezik a hogy élvezze az ember.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

AnuluWork

mcmoha

b-type
ha felgumizódik, sztem '15-s kör lesz

menni rajta nagyon állat:
https://youtu.be/ga7-MmWu658

mcmoha

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nincs otthon a macska, cincognak az egerek

Nagyon magasra emelik ezt a gasly-t csak el ne szédüljön.Lepattanóra jó az egész mezőny

HTS s3rg1nh00
Albon hanyadik lett?<#idiota>

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

AnuluWork
Az a szivárvány rá ...
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2020.09.10. 17:55:21

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

mcmoha

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

AnuluWork
Oda tart Newey is ... Meg Toto. 😊

AnuluWork

repvez
Vettel megy az Aston martinba

Ennyit a tegnapi nyilatkozatról, hogy soha nem volt opcio vettel az RP-nek. végl is igaz,mert, nem az RP-nél fog versenyezni hanem az AM-nél.
zért nem lehet semmit sem elhinni amit nyilatkoznak

Utoljára szerkesztette: repvez, 2020.09.10. 09:44:08
repvez
pont ezért kérdeztem, mert a googleba én is be tudom irnni, de hasonlokat találni, amik vagy köze sincs az auto kinézetéhez vagy pont a részletek hiányoznak róluk , mint a kis szárnyak a barge board meg a diffuzor és a felfuggesztés részei
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Alexease
Tudom, hogy "hazaiallatnak tartjak", de ez akkor is bator volt;DD

racingarena.hu | gokartsopron.hu

AnuluWork
Nem arról volt szó, hogy a puritán első győzelmes festésükkel indulnak? Ez undorító. 😊

repvez
Van valakinek nagyfelbontásu alak és mérethű 3 nézeti rajza vagy képe valamelyik modern F1es autorol?
mcmoha
A ferrari jubileumi festése.

Akkor már inkább a Maldonado féle győzelem ez, Vetteles győzelemhez képest ez semmi.

(de az is igaz hogy ezekkel az autókkal az a féle teljesítmény már képtelenség)

barhogy is nezzuk Vettel es Maldonado meglepetes gyozelmuk ota nem tortent effele szoval azert megerdemelte foleg, hogy tudta a vegen tartani Sainzot😊

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Véletlenül győzött. Egyszer. De a reális pozíció egy 7-10 dik hely lett volna. Szóval egy hetedik helyre követeli az ülést? :/

szimplan mas vezetesi stilusuk van...Ricciardo volt erdekes, hogy megis felvette vele a versenyt pedig tudtommal o sem a tulkormanyzott autokat szereti

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

adam46
<#eljen>
RatBaG
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Per Aspera Ad Inferi.

Gasly ebben a RB-ban nem fog tudni jól versenyezni, mert ez egy "orrnehéz" túlkormányzott kocsi, ami egyébként passzol Verstappen stílusához. Ezért volt az, hogy Albon és Gasly is jó volt a Torroban és szar a RB-ban. Legjobb lenne ha maradna még 22-ig és akkor menne át vagy másik csapathoz vagy a RB-hoz.
Utoljára szerkesztette: ToxiMaxi, 2020.09.09. 07:48:00
Magnum PI
Én nagyon örülök, hogy nyert meg remélem lesznek még sikerei és van önbizalma, de az előző RB igazolása előtt is jó teljesítményt nyújtott, mint ahogy Albon is. Viszont attól, hogy most behúzott egy győzelmet nem változtak meg az erőviszonyok szerintem.

A RB megeshet túlzottan is Verstappenre tervezte az autót és rajta kívül már szinte senki nem tudja rendesen vezetni. Neki van egy stílusa ami nagyon sok pilótánál nem működik. Mint a szimesek ő is szeret nagyon kis leszorító erővel. Szerintem ha Gasly visszamegy csak hátráltatja a karrierjét még egy kudarccal. Már az első versenyen benne lesz a levegőben, hogy ha véletlen Albon szintet hoz akkor oda a magabiztosság és minden a régi lesz megint. Helyébe inkább a Tauriba mutatnám meg mit tudok és próbálkoznék más élcsapatok fele szerződni.

"Gasly úgy érzi, készen áll, hogy visszatérjen a Red Bullhoz"

Lesz itt még pofára esés... volt már ott, nem vált be.

GPS adatok szerint bent volt az előírt távban.
Kiminek csak egy szett lágy maradt, ezért rakták fel.