FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rosberg már beért Kubicával együtt nekik márcsak verda kell, csak nem értem miért én látom csak így...Rosberg lazán elverné Hamit stabilabb és még gyorsabb is állítom.. ha csapattársak lennének persze akkor lenne mérvadó, de nálam õk ketten a 2 meglepetés ember Kubica és Rosberg...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Marciusban kezdodott az ideny, kellett volna nezni, akkor a rajtanl kiugras es a tobbi hulyeseg is feltunt volna...

http://gaborszantai.co.uk/

Pedig fogadhatod,az elkövetkezõ pár év,Vettel vs Hami lesz,de még Rosberg is beérhet..
mind2õnek fejben kell fejlõdnie..
Vettelnél Szingapur óta van változás

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

majd holnap...16:30tól lesz az idõmérõ rendhagyó módon. a futam is akkor lesz úgy láttam vasárnap...régebben 18:30 volt úgy látszik elõbbre hozták a dolgokat

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Firerock
valóban,ezt el is felejtettem:)

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

ráment a sikánra, megperdült és szépen kiesett oly módon, mint Petrov az idõmérõn mondhatni gyermeteg amatõr hiba, de hasonlót láthattunk Webbertõl Koreában...

Firerock
VEttel?
õ a közelébe sincs még a legjobb 5-nek sem...
Hamilton közel van Alonsohoz,ezt belátom

most 3 vb címmel számoltam mert félõ, hogy Alonso mellett áll a szerencse Korea után mondtam magamba, hogy ez hihetetlen, hogy 11 pontos elõnye lett a nyár eleji semmiségbõl...ez köszönhetõ Vettel pechének, meggondolatlan húzásainak simán õ lehetne a vb;) Webber is megérdemelné, mert szinte végig jó volt idén leszámítva Koreát és Valenciát...

Firerock
Spa-ban?
õ volt az egyetlen aki el tudott (volna) fordulni a buszmegállóban...
onnantól kezdve meg csoda volt hogy be tudta fejezni a futamot

Bár téged utállak,ettõl függetlenül igaz adok,bár Sumi jobb nála és Vettel meg Hami még lehet............

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

igen csak már unalmas, hogy kb 2 vb címet is nagy melóval és ideiglenes gyorsasággal ugyan, de szó szerint bemákolt fõleg a 2006-os vb-t...2005-ös éve az, ami mondhatjuk taktikus volt, de ez, ha ezt idén mondjuk megnyeri akkor tényleg nincs igazság:D ez a faszi azért nem jobb egy Ayrton Sennánál aki szintén 3 vb címet nyert...

Firerock
jelenlegi mezõnybõl egy van aki vele egy szinten van vagy egy kicsit jobb nála
õt meg Michael Schumacher-nek hívják...

áá a Ferrari erõsített év végére és nyílvánvaló, hogy lehagyták a Mclarent...Koreában kiderült az is, hogy Massát abszolút visszafogják én sztem Hockenheim óta ez megy...abszolút visszafogják, de év eleje óta hisztizett Alonso, amikor Massa elõtte volt, hogy engedje már el elég Ausztráliára, Malajziára..stb gondolni...ettõl függetlenül ez érthetõ mert már Alonso van csak harcban a vb-ért, dehogy gyenge legyen a Ferrari és Alonso megint csodát" csinál azt kétlem...

Monacoban, Valenciában, Spaban, Kínában (rajtnál pl) nem igazán tudott taktikus lenni, Silverstone-ban is le kellett vágnia a sikánt max úgy tudott elmenni Kubica mellett...ja és igaz, hogy lekörözöttek által, de Montrealban elszúrta a futamgyõzelmi esélyét, Hockenheimben kihisztizte Massa elõl a gyõzelmet...ami jó futama volt és megérdemelte az a Monza, Szingapúr ezenkívûl a többi gyõzelmet azt nem kis szerencsével vagy hathatós segítsggel szerezte meg

Jó helyen kell lenni jókor..ez is hozzátartozik a játékhoz....
Hozzáteszem,Alonson kívül,csak Hamit utáltam jobban..
a 96-97-es Sumira emlékeztet,amit abból az autóból kihoz...

valljuk be, hogy nem kis mázlival vezeti Alonso a tabellát, de 103254-es HSZ-ben írtam az is igaz...úgy gondolom ennek ellenére nem fogja megnyerni a vb-t, RB megcsinálja sztem, de tudod mit holnap az edzés után okosabbak leszünk ki, hogy s mint

Firerock
elsorolnád azokat akik jobbak nála?
már megint kezded ezt a beteges dolgot

ezzel is vitatkoznék!

Hogy mit csinál?
Komolyan te klinikai eset vagy,sõt már az se!
Alonso az aki szinte sosem hibázik,taktikusan,okosan versenyzik,hogy ez mire elég,jövõ héten kiderül...
Abban a Ferkában az van,amit Massa hoz............

év végére erõs lett a Ferrari, egyébként év elején gyengus volt mellesleg pont az év eleji teljesítménye miatt nem érdemli meg...Webber szinte végig jó volt idén...

Kit--Kat
Nem olyan gyenge az a Ferrari, Alonso teljesített idén kritikán alul, már önmagához mérten, a sok bakijával. Amit mit ad isten a sors megint kompenzált azzal, hogy az ellenfelei futószalagon estek ki vezetõ és dobogós helyekrõl. El ne kelljen ájulni õ méltóságától, hogy szokásához híven megint az ellenfelek elfüstölésével ér az elsõ helyre...

Komolyan én lennék az elsõ aki gratuláló levelet küldene Ovideoba, ha egy VB-t nem mások kárán nyerne meg, hanem hihetetlen saját teljesítménnyel.

Ha idén véletlenül Webber még elé keveredne tuti elfüstöl, a tendenciát nézve, erre egy nagyobb vagyont feltennék, ha lenne ilyen fogadási lehetõség.

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

edzésen mindig a RB a nyerõ kivéve Montreal és Monza...Szingapúrban Alonsonak mázlija volt az edzésen...

Palinko
de úgyis csak Q3 ban látjuk meg mivan.
ha az edzésen is RB dominancia lesz, és Alonso nem lesz se 3. se 4. akkor gáz lesz nála...Webber így, ha egyet is megnyer a két futam közül már nyert helyzetben van...

Sziasztok,

aki szeretné tudni a szabadedzések eredményeit:

Szabadedzések eredményei

Ha minden igaz akkor holnap-holnapután, élõ közvetítés is lesz...(azt csiripelték <#vigyor3> )

Szerkesztõket keresünk az új oldalunkra: www.automotorcenter.hu Jelentkezz most!

azért az is nagy szó, hogy a tabella élén van és érték idén õt is balszerencsék.....ahhoz képest ez nem rossz Alonsotól, hogy elvben gyengébb autóban ül még akkor is ha szerencséje van:S nekem se tetszik nyugi, de ez azért nem gyenge h ott van így is elõl...az tény h Vettel és Webber balszerencsések sajnos.

Köszi.
annak kell lennie, mert mar a harmadik VB-jet fogja nala jobb pilotak mellett bezsebelni es csodara csak a szentek kepesek:)))

http://gaborszantai.co.uk/

persze mivel Alonso drukker vagy...sokat olvastam az oldalt kíváncsi voltam 1-2 kommentre, de komolyan mondom mintha Alonso valami szent lenne úgy van beállítva az egész...

Firerock
a címferdítés igaz,meg a komment is,a többiben nem értek egyet

Vettel meg mehetett volna pályacsúcsot..
Az elsõ edzésen 1.12.1-et ment a keményebbel,webber 5 tizedre tõle,hami meg majdnem 1 mp-re a 3.
A másodikon meg vége felé tette fel a lágyat,ment három 1.11 es kört,aztán pihentetett végig

Sumi fel sem tette a lágyabb gumit!!
Egyébként ezt az idõt már megfutotta az elsõ szabadedzés elsõ harmadában..
A 2 RBR kivételével,nincsenek messze,pár tized

desigo
"A Ferrari elõrejelzései szerint kis esély van arra, hogy délután esni fog az esõ. Az olaszok inkább holnap számolnak csapadékkal. "
komolyan hányok ettõl az oldaltól, mert olyan szinten utálják a Red Bullt, és olyannyira Alonso és Hamilton imádó oldal, hogy szinte hányinger, ráadásul rengeteg elvakult Kimis van, aki még mindig nem bírta felfogni, hogy a kedvencük a rallyban van...kommenteket nem érdemes olvasni, és olykor még a címet és annyiszor elferdíti az oldal, hogy néha félreérthetõ...

Firerock
f1-live.hu-n verseny elõtt pár órával ki szoktak rakni linkeket

Firerock
áháá
értem
köszi:)

Egy olyan kérdésem lenne, hogy lehet követni interneten keresztül a futamot? Ergo van valahol netes közvetítés?
Jacek
9. Rosberg Mercedes 1:13.333 + 1.365
10. Schumacher Mercedes 1:13.346 + 1.378

egetvero volt ma a kulombseg:D

Christian88
Esõ várható?

http://www.twitch.tv/hegii

Sakon Yamamoto-t kb, kirúgták, Christian Klien marad a helyén valószínû "véglegesen"

ezért köti be Klien a Yamamoto szemét a rajzon..

Firerock
akkor viszont nem értem:D

Firerock
:D

bakkerman
igen,és?

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Érdekes 2 szabadedzésen vagyunk túl..

bakkerman
adja!!

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Totti5
Aszt hittem hogy nem lehet felülmúlni a kengurus politikust, de ugytünik sikerült...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Palinko
Palinko

Firerock
bal oldali 2 az ki?