FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bakkerman
http://www.youtube.com/v/MbjRFd205qo&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

láttam is ezt a futamot élõben,ha jól emlékszem utolsó helyrõl indult,vagy magyon a végérõl.

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

bakkerman
4. vidi 06:30 te jóóó Isten gecci,Zonta mit érezhetett 250 fölött elzúg mellette 2 autó????

szerintem az exKGB-s tabornokkal a hata mogott...:)

http://gaborszantai.co.uk/

desigo
Majd Petrov mondja meg,hogy hogy nézzen ki a pálya
muhaha
véletlen volt, nem tudom hogy keveredett ez ide xD

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

SL
ez nem hardstyle topik haver :D:D

☢ HARDSTYLE ☢ SCANTRAXX RECORDZ ☢

http://www.youtube.com/v/5qjQiOJpHBM&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

lol 1. video helyett ezt szándékoztam betenni ez az egyik ALL time best:D

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

http://www.youtube.com/v/_eNxZN3oquw&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

http://www.youtube.com/v/5ix9ctLsc7M&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

http://www.youtube.com/v/LUpZKYdNjl4&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

közelmúltbeli elõzések, nekem bejöttek:D

http://www.youtube.com/v/4ut4bawXRz4&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

ez pedig egy összefoglaló video TOP 25-rõl a feltöltõ szerint

Palinko
hát jah én alonsonak drukkoltam szal nekem izgalmas volt, de késõbb inkább feszültségnek nevezném. hát az oda vissza elõzés meg látványos arrébtolások nem lehetnek a kocsiról letörne minden azért vigyázni kell mire számítjunk de tiszta pontos elõzéseket szeretnék látni ahol a támadó tudja mikor fog elférni akit elõznek pedig tudja még meddig bírja leszorítani a pályáról és mikortól kell elengedje hogy mindketten versenyben maradjonak és az autók se sérüljönek.
valaki nem tudna küldeni meghívót racing undergroundra? korábbi évekbõl szeretnék letölteni lms-t, btcs-t, wtcc-t, btcc-t stb. de sehol sem találom ezeket. Úgy hallottam ezen az oldalon sok minden fenn van, csak "invitation code" kell hozzá. Ha valaki tag és van meghívója és azt meg szeretné osztani az tudna írni privátba

elõre is köszi,
terato
igazából, ha visszahoznánaka régi szabályokból amik voltak a 90-es években valóban több elõzés lenne, de sztem így is akadtak bõven akdiódús futamok...fránya diffúzor, F csatorna legalább nem lesz jövõre, elvileg...

Pirellit pedig majd úgyis meglátjuk mennyit fog kibírni

kiveve Kobayashinak:)

Airbus A380
a sín autózás azért van mert 1 ideális ív van általába a pályán.

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

Valahol eltevedtel, amit irtam full cinikusan irtam.... En elvezem azt is, ahogy Alonso vegig probalkozott Petrovval, vagy Hami Kubicaval.. Hatalmas csatat nyomtak, mindegyik probalt mindent a lehetosegeihez merve.. Petrov/Kubica vedekezesben, Alonso/Hami tamadasban alkotott.. Persze, hogy nem olyan latvanyos mintha egy korben 10x megeloztek volna egymast oda-vissza, de van olyan izgalmas, csak mashogy...

Palinko
nem, de az a baj hogy a mostanában a legnagyobb izgalmakat ezek a kiesések jelentik és nem harcolnak egymással a gépek ami érdekesebb lenne, de azt kívánni hogy valaki csapja oda, meg legyen technikai hibája csak hogy neked nagyon érdekes legyen szerintem rossz mentalitásra vall. gondoltam megjegyzem hogy nem tetszik ez sem mint az sem hogy sokan inkább ellenszurkolók mint szurkolók itt.
Hat gyakorlatilag nehany versenyen iden, mikor nem volt eso, ezt lathattad.. Szinte az egesz versenyen 1 gumin vegigvonatoztak.. Szoval kapasbol bukta eme elkepzeles...

bakkerman
szerintem meg csinálni über megbízható,teljesen kopásálló gumit,eltörölni a boxkiállást,csurig töltött tankkal elindulni futam elején,és akkor nincs melléduma,aki poziciót akar fogni,az ELÕZZÖN!! engem nem érdekelne,ha a köridõk csökkennének 3 másodperccel,a lényeg,hogy élvezetes futamok legyenek,ne sínautózások,meg a mûsor fele arról szól,hogy ez meg az mikor jön ki gumiért,és milyen nagy taktikai húzás stb...persze ilyen nem lesz

Szerintem is...<#mf1>

Airbus A380
Az autó verseny nem csak vonatozásból áll.

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

Palinko
nos akik szerint ettõl jó a verseny az nézzen roncsderbit.
Nem kell nepi szavazat.. Minden versenyen 4x sorsolas alapjan defektet kapnanak valakik .. Viszont lehetne sms-ben tippelni, hogy kik lesznek azok.. Ugyan ez motor elfustolesre, falnak menetelre, es visszahoznak Satot, akinek minden versenyen 1 kocsit ki kellene lokni...

Palinko
jah olyan gumi kéne amit már 2 szer le kell cserélni verseny alatt hogy optimális legyen a sebesség, de nem kéne ez a szabály hogy hányszor gyere jöjjön amikor a csapat úgy látja. aztán legalább lenne izgalom a boxutca végén ha valakit beérnek.

igazából az elején nem csinálják ezt meg hogy többször jönnének ki friss gumiért, mert félnek hogy leelõzik õket ugye õk maradnának kinn, de ha lenne egy jóval rövidebb boxkiállás és nem ilyen 20 on másodpercek a 2. helyen ha tudná tartani a tempót a verseny végén lehetne izgalom ha kijön egy plusz gumiért míg az elsõ fél kijönni elõle és akkor friss gumival lehetne kerülés az utolsó körökben könnyebben. de az a gáz ezzel az elképzeléssel hogy hosszú a boxutca legtöbb helyen aztán 10 en huszon másodperceket lehet a végén nem kockáztatna be a 2. helyrõl mert a 3. is ott van. szóval a lágyabb gumival is lehet csak középmezõny tudna hozni pár helyet de hát legalább segíti az elõzést a dolog, lehet taktikázni. mert rövidebb boxutcákat nem nagyon lehet csinálni fõleg tervezésnél kellett volna figyelni pl abudhabiban szép az az aluljáró meg minden de az is csak lassítja hiába nyomhatja a gázt mert nagy kanyar szûk sáv meg 2 fal... de máshol is szûk a kijárat ez nem jó a lágy gumival való taktikázás szempontjából.
Falcon83
Buci nem átlépi, hanem felszívja a fehér csíkot :D

a mûsort meg vezesse A Stohl Buci..

csak át ne lépje a fehér csíkot...

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

kifli
Úgy kéne mint a legyen ön is milliomosban, a közönségszavazat :D

És most kérem vegyék kézbe a székük alatt található eszközt. És most szavazzanak, hanyas rajtszámú autó kapjon defektet :D

Vagy: Küld a defekt Hamilton szöveget a 17632-re!!

Tehát defektért defekt Versenyzõneve a 17632-re :D
Punker
esetleg 2 kötelezõ defekt? a nézõk szavazhatnának ki essen ki pontszerzõ helyrõl <#banplz>

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Oke, de hagyjak, hogy egy gumi kibirjon egy futamot es tovabbra is nehez lesz elozni, akkor ismet vonatozast nezunk? Vagy legyen 2 kotelezo kerekcsere?

Palinko
de pont ez az ha azt akarod hogy nyomják akkor puha gumi kell ami jobban kopik, jobban tapad. ha kemény gumit csinálsz az fog lassan kopni, kevésbé tapadni. gyors körhöz jobb tapadásra van szükség.

G_Archangel azért a 2 boxkiállás az abu dhabiban pl 46 másodperc behozás, azért nézd már meg hogy ez irreális. ha ez lenne a feltétel amit írsz 2 boxkiállás rengeteg mindenki lecserélné verseny felénél és gumi taktika nem lenne. de ha megnézed utolsó futamon is az volt hogy nehéz volt eldönteni hogy kinnhagyják kopott lágyon, vagy jöjjön keményért amivel mehet gyorsabban szal ez az amit te akarsz hogy sokáig bírja ki a gumi megbízható legyen kevesebb baleset stb, de ha újat teszel fel begyorsulhatsz mint pl kubica szingapúrban rögtön elõzött 2-3 versenyzõt új gumival, de hát másnál is volt ilyen. de amit mondasz az nagy különbség és mindenki lecserélné nem lehetne ennyit taktikázni gumival.
ScarY MAN
+1

...

emlékszel Montrealra? ott koptak a gumik leginkább, olyan szinten kellene, hogy bejöjjene a boxba, mint azon a futamon...

tetszik a Pirelli mintázata... nem érzem, hogy olyan nagy változások lesznek jövõre

Jacek
lenyilatkoztak hogy az elso evben tutira mennek:)

a koztes megoldas lenne a jo: a gumi birja ki az egesz futamot, de aki cserel, az gyorsuljon fel annyira, hogy legalabb 2 boxkiallasnyi idot behozzon:)

Mersant
szerintem meg kemenyebb gumi kene, inkabb birja ki az egesz futamot minthogy gyorsan kopjon, mert igy ovjak, kimelik hogy minnel tovabb kinnt tudjanak maradni vele, nem mernek olyan agresszivan vezetni, elozni.
kemenyebb gumival szerintem jobb csatakat latnank.

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Totti5
Nagyon remélem hogy az FIA és a Pirelli is látja a helyzet komolyságát és nem olyan gumik lesznek jövõre amikkel a verseny 90%át le lehet tudni, akkor amikor nyakig tankolva mennek vele a verseny feléig... vicces volt amit a B mûvelt. Ide nem megbízhatóság kell hanem egy gyors abroncs ami ha kopik akkor kopik, ha kell akkor 2szer kell kijönni, nem pedig csak azért cserélni mert kötelezõ, amúgy meg mindenki simán végig menne 1 szettel.............

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

passatgt
ez a gumi már most jobban néz ki mint a régi:d

Totti5
Kiminek volt ilyen fehér piros nemde?

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Es piros a sisakja... Vajh dizanj valtas, vagy a sajatjat otthon hagyta, es talalt egy regi Schumi sisakot valamelyik sarokban..?<#ravasz1>

Airbus A380

Massa<#bee1>

Firerock

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

pff...no comment

a. carkey igazad volt <#eljen>

Palinko
ez a kirúgás így van rendjén szerintem.
Airbus A380
Mégse sírnak... sem a NASCAR-osok sem az Indy-sek se pedig ezek eléggé veszélyesek.... de akik itt versenyeznek tudják hogy ez autóverseny nem sakk....

mcmoha

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Ulvar
A cirkusz célja nem az hogy a népet szórakoztassa? Ezt már Rómában is tudták...akármilyen veszélyes is, ez egy ilyen sport. Akárcsak a rally az is veszélyes, sõt ott azért nagyobb a kockázat nincs akkor védelem...

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Airbus A380
Azért nem csak éjjel van továbbá fennt vannak a versenyek az IRC hivatalos oldalán. link értelemszerûen a video szekció. :)

Airbus A380
Ettõl a dumától nagyfiunak érzed magad ?

Amúgy ha lejjebb olvasnol látod hogy írtam is hogy a nevezett csatornán van IRC.

Palinko
lehet sokáig facsarni a témát a lényeget már összeszedtük. egy jó szabálykönyv megjelenésében meg mindannyian reménykedhetünk és több akció lesz, feltûnõbb lesz a pilóták közti különbség.