FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bakkerman
tesója is hogy eltûnt...

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

nevelõfaterom szomszédja volt amúgy, mivel zuglói...faterjával jóba is volt, néha összefutottak meg látta is gyerekként Talmát, de azért nem a család barátja volt:)

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

bakkerman
komolyan sajnálom ezt a csávót,ilyen tudással 3-4 éve már a Moto GP-ben lenne a helye,csak ugye rossz helyre született.

bakkerman
szerintem vannak nála nagyobb férgek is az F1-ben,magasabb körökben,õ is csak bábú volt a táblán.

neee...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Kit--Kat
Hát pedig de.

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

mcmoha
Nem tudtam, hogy ez egy ruhazati ceg. Ezert nem szabad gatyagyartokkal uzletelni.:) Remelem sikerul masik csapatot talalnia.

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Nem vicces.. A csapat foszponzora kihatralt..........

passatgt
nem örülök, de azért egy picit vicces:)

Nightt
Es ennek orulsz? gratulalok...

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

mcmoha
Fasza. <#shakehead>

passatgt
visszalépett a csapata

mcmoha
Hogy-hogy???

mcmoha
Honnet veszik ezek az ilyen "legfrissebb" hireket? <#fejvakaras>

passatgt
na, talmácsi nemigen lesz a moto2-ben:D

Falcon83
Hát pedig pont egy ilyen ember kéne nekik hogy végre összeszedjék magukat. Amúgy briós semmivel sem nagyobb féreg mint a többi csapatvezetõ, csak másoknál nem derült ki annyi huncutság mint nála.

bakkerman
gecc ne már...pedig Álgerszarinak drukkolok :S xD

mcmoha
Ev elejen arrol irtak, hogy Schumacher nem szereti a paros rajtszamot, ezert lett az ove a 3-as. Most ugyan ez van szerintem. Rosberg annak idejen azt mondta neki mindegy.

bardocz
Álmodozzatok csak, Kobayashi és Sutil között fog eldõlni a vb.
bakkerman
Kubica,Hamilton :)))

bardocz
Igen, és õk döntik el, hogy ki az elsõszámú pilóta.
passatgt
mármint ha 4. a merce, akkor õk kapják a 7-8-at

passatgt
akkor nyilván a csapattárs 2. száma is fix:)

a többit meg úgy választják, ahogy a csapatvb-n végeztek nem?

bardocz
Azé az egyes rajszám, aki megnyeri a vb-t, mindenki más azt kapja, amit a csapat kiosztott neki.
Rosberg vs Schumi párharc nekem az álom lenne:D + Vettel és a többiek...kell oda Alonso is, a hisztije nélkül nem lenne az igazi <#eplus2><#nevetes1>

Magic Boy
Én meg Michael Schumacher 8. VB elsõségének, de szerencsére nem vagyunk egyformák, mert másképp unalmas lenne az élet.<#smile>

A GYÕZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

ScarY MAN
Én Kubicának örülnék a legjobban :)))) :D

...

oké...Schuminál az a 7-es szám tényleg durva <#idiota> jövõre avval lesz 8x világbajnok reméljük:D:D:D Merci nagyon nagyon elõredolgozott úgy tûnik;) logikusan a Red Bull, mivel a vb-ért küzdöttek év végéig talán valamivel kevesebb forrásuk lehet majd 2011-re, de sztem ugyanúgy élcsapat maradnak...örülnék, ha 4 csapat lenne harcban a vb címért, de legjobban Red Bull-Merci csatának örülnék a legjobban:D a Mclaren és a Ferrari pilótái majd ellesznek egymással az 5. 6. helyért:D:D

aztán lehet nem lesz igazam és a Kubica féle Renault kerül a csúcsra:O

Magic Boy
Elvileg azé az elõnyösebb rajtszám aki a világbajnokságban elõrébb végzett, de a csapatoknak joga van eldönteni, hogy ki melyik számmal indul a nekik jutó lét szám közül.

Button és Schumacher mi alapján kaphat elõnyösebb rajtszámot? múltkor mondta valaki, hogy õk választják meg, kivéve az 1-es rajtszámot, meg a 13-ast...de régebben nem úgy volt, hogy aki a világbajnokságban elõbb végzett az kapja az elõnyösebb rajtszámot? ez nekem így fura mindig úgy volt, ez egy új rendszer, hogy tetszõlegesen választhatnak számot

OFF:
most mutatták Norbi, Macao-n aratott gyõzelmét:)

mcmoha
The full (provisional) entry list for F1 2011 is as follows:

Red Bull Racing
1. Sebastian Vettel
2. Mark Webber

Vodafone McLaren Mercedes
3. Jenson Button
4. Lewis Hamilton

Scuderia Ferrari Marlboro
5. Fernando Alonso
6. Felipe Massa

Mercedes GP Petronas F1 Team
7. Michael Schumacher
8. Nico Rosberg

Renault F1 Team
9. Robert Kubica
10. TBA

AT&T Williams
11. Rubens Barrichello
12. TBA

Force India F1 Team
14. TBA
15. TBA

Sauber F1 Team
16. Kamui Kobayashi
17. Sergio Pérez Mendoza

Scuderia Toro Rosso
18. TBA
19. TBA

Team Lotus
20. Jarno Trulli
21. Heikki Kovalainen

HRT F1 Team
22. TBA
23. TBA

Marussia Virgin Racing
24. TBA
25. TBA

Armagedown

Nagy az Isten állatkertje csak túl alacsony a kerítés!

Magic Boy
<#banplz>

ScarY MAN
<#idiota><#nezze><#buck><#ejnye1>

...

bakkerman
jaaaaaaajjj gecc ez a ketrin hájd,nem? valami sportszihológus :S elég randa

mcmoha

shumika
KÖSZI

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

bakkerman
f1-es pilótának milyen nõje legyen...modell tuti.

bardocz
Gondolom olyan vastag lány lehet, mint egy hurkapálca, az egy normális méretû ülésben nem csoda, hogy oda-vissza csapódik.
Itt van videó shumika.
shumika
Errõl lemaradtam valaki lökne egy linket?

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

mcmoha
Baratnojenek meg hajszalrepedes lett a medencecsontjan. Szoval eleg nagyot estek.

bardocz
Pedig nem tûnt olyan durvának, nagyot lassult, meg szar szögbõl csapódott be, de akkoris.
Most olvasom, hogy Kovalainen esese nagyobb volt, mint gondoltak, meg egy hetig Nemetorszagban kell maradnia orvosi felugyelet alatt.

F1-ben - latszolag - nagyobb esesek utan masnap vagy kovetkezo heten autoba ulnek. Lehet az Audi megsem annyira biztonsagos, mint az EuroNCAP gondolja?

http://gaborszantai.co.uk/

shumika
Idén kb 7-8 futammal ezelött Vettel-nek is nagyon nagy gondja volt a fékkel, a kanyar elött 50m-el kellet volna fékezni õ meg 200m-nél fékezett és igy is majdnem kicsúszott. Hamiltonnak meg majdnem kifogyott a benyája :)

bakkerman
Sato!!!! Vissza az f1-be!!

Falcon83
Ha nem is robban fel middig, de a lassabb pályákat leszámítva mindig van olyan akinek gondja akad a fékekkel, vagy azok miatt esik ki.

bardocz
Ez azért túlzás, de bõven láthattunk már fekete füstöt jönni a kerékbõl, majd össze-vissza forogni versenyzõket.
Falcon83
Nem tom te milyen versenyeket szoktál nézni, mert majdnem minden versenyen elõszokott fordulni 1-2 fék elszállás.