FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ulvar
Nem bánom, csak értelmes kommentátor + HD is már illene de azt az F1-nek kell intézni.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Dietrich

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

GhostRider1
narancs szín egész jól nézett volna ki...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

bakkerman
jobban járnál ha elmennél magyar tanárhoz fiam 😊

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

hivatalos: marad a krom-voros-fekete osszeallitas

http://gaborszantai.co.uk/

freestyle666
Kezdhetnék már az idényt tényleg. Kicsit már unalmas ez így.

Mercedes E320 kaszinó rójál

freestyle666
szökszeszful?!

Count Adyn

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

freestyle666
menny innen te fitymaszûkûletes balkézzelp**csverõs k*r*a

bardocz
Ez nem újreg, ez csak egy kurva troll lehet😄
nagyon újreg vagy lassan mindenütt feltûnsz😄<#idiota>

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Norbi1990
LOL!
freestyle666
jobban járnának ha elkezdenék mutogatni befele a verdákat különben beverem a képüket <#falbav>
tavaj ijenkor már bemutatták a ferrárit!!!
jó nagy peres gumik kellenének rá 20 colos alufenikkel csontig ültetett kasztnikkal ugy faint lenne.!

SL
Ferrari: január vége

&#9762; HARDSTYLE &#9762; SCANTRAXX RECORDZ &#9762;

desigo
Mikor jönnek majd a 2011-es autó bemutatók?
benőmenő
én sem csípem Hamiltont, de amilyen megnyilvánulásokat itt egyesek ideokádanak <#wilting><#wow3>
Tényleg érdekes lesz nézni amikor egy lotus renault (vagy mi a túró lesz) mge a mclaren körözik le a hrt-ket lesz gyuszinak fejvakargatás <#idiota>
freestyle666
csoki barnába szép lenne csoki barna-fekete kombóba, akkor hamilton bõrszinéhez is illene. kis csoki gyerek.

komolyan kíváncsi leszek a Renault utód féle Lotus milyen színben fog pompázni. Ha most a Mclaren is feka lesz akkor nehogy összekeverjük a 2 autót...Lotus-Renault is fekete-aranysárga kombó piroskásan, a Mclaren is fekete-Vodafone halvány piroskás színnel vegyítve. Kicsit furcsa lesz távolról nézi a képernyõt és majd már látom elõre a Gyulát fogjuk szidni ahogy Petrovot összekeveri Buttonnal<#taps>

nem vizuálisan, hanem tárgyilagosan értettem😉 csak egy rosszindulatú vicc volt <#nezze><#hehe>

Máté94
Nem vagy te egy kicsit színvak? <#idiota>
V43 1105
Nem az idei autót látod a képen 😄

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

pont illik Hamilton bõrszínéhez <#eplus2>

bár tudom, hogy ez most bunkóság volt, de nekem jól esett<#zavart1>

allock
akkor jó

#hhwnd

Totti5
Fan made kép, egy 2 éves géprõl.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

allock
mint egy HRT

megint engedélyezve lesznek a kerekeken ezek a bizbaszok?

#hhwnd

V43 1105

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Black Ghost
Hát ez a maffia stílusú mellbõl hátba mindig is ment nekik.😊
lol, Alonsonak is el kellett fogadnia, az O velemenyet is kikertek es csak ugy leptek meg - a balhet meg Dyer viszi el😊))

Black Ghost
Domenicali: Abu Dzabi után felvetõdött bennem a lemondás gondolata

Stefano Domenicali személye, és elsõsorban a csapatfõnöki posztra való alkalmassága igencsak megosztja még a Ferrari rajongótáborát is, és sokan õt kiáltják ki a legendás alakulat leggyengébb láncszemének. Alkalmatlanságát fõleg a hibás, olykor kabaréba illõ (még a többi csapatot is megmosolyogtató) stratégiai döntésekkel indokolják. Egy olasz napilapnak (La Republica) most maga a csapatfõnök is bevallotta, hogy a 2010-es szezon végén õ maga is elgondolkodott azon, hogy alkalmas-e erre a szerepre.

Stefano Domenicali nyilatkozata után nem sokkal a Ferrari hivatalosan bejelentette, hogy Pat Fry 2011-ben Chris Dyert váltja, vagyis ezentúl a vezetõ versenymérnöki posztot tölti be a szakember. Az Abu Dzabi Nagydíjon alkalmazott hibás stratégia felelõsének, Chris Dyernek a jövõbeni feladatköre még nem tisztázott.
SitatiS
Nem 605kg?

Let the good times roll.

Falcon83
Az autók tömege nem fog változni jelen állás szerint. Igaz a végleges szabályokat márciusban hozzák nyilvánosságra, de azt mondták, hogy az autók tömege marad 620 kg.

freestyle666
kicsik ezek a 1.5 turbók 2.0 v6 turbok kellenenek.
700 lóerõ minimum+kers
És úgynézki jelentõsen könnyebbek lesznek a kocsik 2013 tól, turbómotornak nics akkora súlya+ kevesebb üzemanyagot kell majd cipelniük mert kevesebbet fogyaszt. Jó lesz ez szépen elfütyörésznek majd a turbok.
Biztos el is fog majd füstölni 1,2.

így van fõ a pozitív gondolkodás😊 én biztosra veszem, hogy a Merci 2010-hez képest többet fog fejlõdni, a törésteszt már meg is van nekik. Remélem nem úgy járnak, és nem fognak szenvedni és a W02-es pedig méltó utódja lesz a W01-esnek...elvileg a Mclaren, Ferrari, RBR a vb címre összpontosítottak bár õk ennek ellenére képesek az anyagi bevételekbõl bármikor egy szuper járgányt építeni...Mercedes is megerõsödött anyagilag ebben biztos vagyok, a csapat új szakemberei pedig tanultak a 2010-es évbõl, Ross pedig hátha kieszelt valami új vb címet érõ tervet😊 abban is szeretnék biztos lenni, ha nem is vb cím, de legalább a Merci pilótái nyerjenek pár futamot...

Dietrich
ezt ki állítja? Lauda vagy Te? végül is mindegy <#hehe>

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

shumika
Nem baj ha ott is csak legyen VB<#eljen>

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

Playstation-on...

shumika
Nem érdekel õ lesz a VB

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

Totti5
Ha jó lesz a Merci, már pedig olyen jó nehezen lesz mint idén az RB, akkor talán, de ott van Alonso, Hamilton, Vettel és Rosberg akik simán az útjába állnak. Nem lesz õ már VB, vagy ha igen akkor ahhoz nagyon mellé kell nyúlniuk a többi riválisnak autó ügyileg.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

bardocz
Vagy ha igen, azt nálam tegye.
desigo
túl sok pénzzel ne fogadj rá...
shumika
MICHAEL SCHUMACHER THE 2011 FORMULA 1 GRAND PRIX WORLD CHAPION!!!

Dietrich
akkor nagyjából érted a válaszát is mit gondol a F1-rõl.
a jenkiket meg nem fogja érdekelni ha az õ nevük nem szerepel..ill. olyan versenyzõ aki nem európában nevelkedett..pl. Marco Andretti vagy a kis Rahal miattuk kimennek de az ilyen Scott Speed és társaik miatt nem fognak.
ráadásul egy erõs nascar bástyánál a F1-el és most a tuti buktára tenném a pénzt 😉

20 millabol..??????? Abbol esetleg F3-ban...😊

Dietrich
Újjászülethet-e a Formula-1 Amerikában?

majd ha Ganassi vagy Penske csapat lesz (majd ha 20 millából lehet VB valaki a F1-ben akkor beszállok mondta Chip)amiért kimegy a jenki egy F1 futamra, akkor lesz érdeklõdés is, addig teljesen felesleges erõltetni ezt...szerintem.

érdekes cikk😊

mellesleg Boldog születésnapot a 7x bajnoknak!<#taps>

V43 1105
Nem tudom hány éves vagy, de ilyen hozzászólások után elbújnék a helyedben..

b-type
Persze hogy van különbség, de azért a lényeg levehetõ sztem is.
Monaco-ban egy jóval gyengébb autó akár egy egész versenyen fel tud tartani nála gyorsabb autókat..azonos gumin, azonos tankoltsági szinten.
Glock ezt szingapurban nem volt képes csak 10körök erejéig..
Tehát persze van különbség, Imola-ban két hasonló autó, két hasonló tudású versenyzõ küzdött egymással anélkül hogy az elõzésre alkalom adódott volna.
Alonso vs. Petrov-nál pedig megint más volt a probléma, normális esetben Alonso nem szorul be Petrov mögé, és az autója úgy volt beállítva hogy az õ súlycsoportjába tartozó autókkal tudjon versenyre kellni....ma már ez is kell, sztem biztos hogy mérlegelik feltehetõen hogyan fog lezajlani a verseny a rajt után...mert ezt kell...lehet hogy nem úgy fog történni...bármi lehet egy rajtot követõen, de számolni kell vele..ha Alonso-nak jó végsebet állítnak akkor nem fogja tudni tartani a Red Bull-McLaren tempóját egy alapvetõen kanyarokban hangsúlyosabb pályán (majd minden pálya az), így viszont tragédiának élhették meg hgoy az SC alatti cseréjének köszönhetõen Petrov Alonso elé került...végleg.
Mindennek meg van az oka...és tényleg technikailag ez volt a helyzet, ezen már segíteni nem tudtak, csak Alonso-t buffolták fejben hogy meg kell csinálnia..
De ez kutya nehéz, ha a technika nem szolgál.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

kifli
semmivel sem másabb? 😄

monaco-ban sokkal rosszabb az aszfalt, lejt mindenfelé, ráadásul az alagút után még a látási viszonyok is rosszak, a hirtelen fényviszonyváltozás miatt. monacoban ráadásul teljesen másképp van az autó beállítva, sokkal lassabban is mennek.

Én a monacoi pályát, még mindig nem hasonlítanám, csak azért mert van 1 kanyar, ami valamennyire hasonlít.